Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

32 minutes ago, Angot said:

ας μη συζητήσουμε ποσό έχουν κοστίσει τα τεστ! εγώ  μια εξωσωματική εχω πληρώσει ! δεν πήρα και στικάκια αυτή τη φορά!

ε την κυριακή θεωρώ ένα early θα το έπιανε! 

κορίτσια μη με βρίσετε ανέβασα τα έμβρυα μου στο προφιλ !  εσάς τι σας φαίνονται;;🙄 

Εμένα μου κάνουν για morula και τα δυο πάντως 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα μου κάνουν για morula και τα δυο πάντως 

τα morula  είναι 4ων; δεν αλλάζουν οι μέρες προγεστερονης σύμφωνα με τα έμβρυα;η δεν επηρεάζει πουθενά;

9 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Τελεια να εμψυχωνουμε η μια την αλλη!! Καλη αρχη να εχουμε. Ακου, μαλλον δεν ειμαι καταλληλη να σε συμβουλεψω γιατι ειμαι ακριβως σαν εσενα!! Ανυπομονω να ξεκινησω τη διαδικασια και ειμαι και ρεαλιστρια σε σημειο που οπως λες με λενε απαισιοδοξη. Απλως προτιμω να παω προετοιμασμενη για τα χειροτερα ισως για να προφυλαξω τον εαυτο μου,αν και ξερω πως θα απογοητευτω αν κατι δεν παει καλα. Αν δω ομως το πραγμα απο μια αποσταση θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο να χασεις εναν κυκλο αν ειναι να εχεις καλυτερες προυποθεσεις. Εμεις εχουμε καλο κατακερματισμο οποτε δεν ειχα καποια σχετικη συζητηση με τον γιατρο μου. Ξερω περιπτωση που προχωρησε με κατακερματισμο γυρω στο 30% αλλα δε γνωριζω την εξελιξη της προσπαθειας για να σου πω αν πετυχε η οχι.

@xristinakarr παρεούλα πάμε απ την επιτροπή εμείς !🤞🏻🤞🏻🤞🏻

αυτο ακριβώς κορίτσια συζητούσα σήμερα, πως ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι, ούτε πιστεύω ότι θα πάει καλά, ούτε το ανάποδο ! Κ με έλεγαν απαισιόδοξη ! Αλλά δεν νιώθω απαισιόδοξη νιώθω απλά προσγειωμένη ! Δεν μπορώ να κάνω όνειρα γιατί φοβάμαι μην φάω τα μούτρα μου ! 
εμεις έχουμε ένα χειρουργείο κιρσοκιλης βελτιώθηκε ο αριθμός έχουμε θέμα με κίνηση κ μορφολογία ! Τώρα παίρνει βιταμίνες και όλα θα φανούν τον Απρίλιο ! 
Ακριβως όπως τα λέτε είναι το ΠΙΟ σημαντικό που έχουμε η μια την άλλη έστω κ απομακρυσμένα ! Σας νιώθω φίλες μου χωρίς να έχω εικόνα τα πρόσωπα σας ! 

• Μου αρέσει 6
  • Λουλούδια 1

34 minutes ago, Angot said:

τα morula  είναι 4ων; δεν αλλάζουν οι μέρες προγεστερονης σύμφωνα με τα έμβρυα;η δεν επηρεάζει πουθενά;

Μην ανησυχεις. Η ηλικία των εμβρύων ειναι 3 ημέρες, αυτο σε νοιάζει . Τωρα αν ειναι έμβρυα που εξελίσσονται πιο γρήγορα ή πιο αργά δεν αλλάζει κατι. Αν θυμάμαι καλά τα έβαλες και μεσημέρι οπότε ήταν λογικό να έχουν φύγει απο το στάδιο της διαίρεσης κυτταρων. Μπορει να ειναι morula αλλά σε πρώιμο στάδιο 

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Δυστυχώς, τα νέα μου είναι δυσάρεστα, η κύηση παλινδρόμησε. 
Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

Ελα ρε..😢 λυπάμαι παρά πολυ. Δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο, η γνώμη μου (ταπεινά) είναι να ξεσπάσεις και να θρηνήσεις κ να μην βάλεις όρια κ πίεση σε αυτό που νιώθεις γιατί ήδη το σώμα σου πενθεί κ δεν θα του κάνει καλό κι άλλη πίεση. Πάρε όσο χρόνο χρειαστείς κ με τον καιρό θα μαλακώνει. 
κάθε εμποδιο μας κάνει δυνατότερους, έτσι θα βγεις κ εσυ απο αυτό ! 
θα είμαστε όλες εδώ για κάθε σου σκέψη. 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μην ανησυχεις. Η ηλικία των εμβρύων ειναι 3 ημέρες, αυτο σε νοιάζει . Τωρα αν ειναι έμβρυα που εξελίσσονται πιο γρήγορα ή πιο αργά δεν αλλάζει κατι. Αν θυμάμαι καλά τα έβαλες και μεσημέρι οπότε ήταν λογικό να έχουν φύγει απο το στάδιο της διαίρεσης κυτταρων. Μπορει να ειναι morula αλλά σε πρώιμο στάδιο 

ναι τα έβαλα περίπου την ίδια ώρα που τα κάναμε και ωοληψια! 

Κατερινιω εγώ λέω να σου βγάλουμε επίδομα ! χαχαχα ο άντρας μου το είπε!

• Χαχα 3

πρίν από 33 λεπτά , Angot είπε:

ναι τα έβαλα περίπου την ίδια ώρα που τα κάναμε και ωοληψια! 

Κατερινιω εγώ λέω να σου βγάλουμε επίδομα ! χαχαχα ο άντρας μου το είπε!

Κ πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος!!! Εδώ μιλάμε για επαγγελματία με ενσυναίσθηση!

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κ πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος!!! Εδώ μιλάμε για επαγγελματία με ενσυναίσθηση!

btw και τι δε θα έδινα αυτή τη περίοδο της ζωής μου να ήμουν μαία! ποσό πιο εύκολη είναι η κατάσταση όταν είσαι στο επάγγελμα 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

btw και τι δε θα έδινα αυτή τη περίοδο της ζωής μου να ήμουν μαία! ποσό πιο εύκολη είναι η κατάσταση όταν είσαι στο επάγγελμα 

Καλά,ξεκάθαρα!!! Ποσό διαφορετικές θα ήταν οι μέρες μας….λυμένες πόσες αποριες!!!

8 hours ago, Nina_1979 said:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

Καλησπέρα! Λυπάμαι παρά πολύ για την απώλεια σου! 😢 Μπορώ μόνο να φανταστώ ποσό στενάχωρο και ψυχοφθόρο είναι για εσένα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι η τελευταία φορά που παίρνεις άσχημα νέα.. 🙏 Είμαστε όλες κοντά σου σε ότι χρειαστείς…♥️ Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!! 🍀🥑

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

@Katiamaxiking πρέπει να το είχαμε ξανασυζητήσει, το θυμάμαι τώρα! Μετά τη συζήτησή μας είχα πάρει τα πάνω μου :) 

Παίρνει alpha fertil και Nolvadex.. έκανε ένα διάλειμμα 15 ημερών γιατί βρέθηκε μικτή καλλιέργεια και ήθελε να σιγουρευτεί ο ανδρολόγος ότι δεν υπάρχει μικρόβιο. Οπότε πήγαμε 15 μέρες πίσω με τη θεραπεία. 

Και επειδή έκανε και επέμβαση στη μύτη (διάφραγμα και κόγχες λόγω κακής αναπνοής και ροχαλητού), ξαναπήρε 1 εβδομάδα αντιβίωση η οποία τελείωσε χθες. Ξέρω ότι και η αντιβίωση επηρρεάζει αλλά δεν ξέρω πόσο μακρυά το επηρρεάζει το σπέρμα, 1-2 εβδομάδες ή 1-2 μήνες...? 

Είναι και ακριβή η ρημάδα η εξέταση, και χρονοβόρα συν τοις άλλοις, 7-10 μέρες για αποτελέσματα μας λένε.

Μια χαρά θα στρώσει το σπέρμα σας, εφόσον είχε γίνει στρώσει και την προηγούμενη φορά. Είχε σταματήσει τα profertil και ανέβηκε; Σκεφτήκατε για κατάψυξη καθόλου εσείς; Εμάς δεν μας το πρότεινε κανείς, απλά το σκέφτομαι να πω την αλήθεια.. 

αχ ναι και εγω σε θυμήθηκα!στειλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω που να πηγαίνετε για κατακερματισμό και σπερμοδιαγραμμα, πολύ καλη τιμή και αξιόπιστο εργαστήριο. Αφού ειχα μείνει έγκυος και έπεσε και άλλο ο κατακερματισμός, κρυοσυντηρησαμε για να εχουμε για το μέλλον. Τότε σταμάτησε τα προφερτιλ. Μετά από ένα χρόνο περίπου που κάναμε εξωσωματική ξανά, δεν ελέγξαμε το σπερμα γιατί είχε πει ο γιατρός ότι θα πάμε με το κρυοσυντηρημενο. Παρόλα αυτά δώσαμε και φρέσκο αλλα χρησιμοποίησαν το κρυοσυντηρημενο γιατί το φρέσκο δεν το είχαμε ελέγξει. Και είπαν να πάμε με το σίγουρο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μείνω έγκυος και να μην έχω κρυοσυντηρησει βλαστοκυστες. Πολύ φοβάμαι ότι έφταιξε το κρυοσυντηρημενο. Οποτε μετά το ελέγξαμε και είδαμε ότι έχει ανεβεί πάλι.  

8 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Λυπαμαι παρά πολύ…ναι καμια φορα είναι καλύτερο να μην κρατάει τόσο η αγωνία..όταν θα είσαι καλύτερα, θα δεις ότι θα μπορέσεις να ακούσεις και τα θετικά που σου είπε ο γιατρός..η αλήθεια ειναι ότι υπήρξε..στο μυαλό και στα όνειρα σου. Αυτό το παιδί το εχεις ήδη ονειρευτεί και είχες τόσες ελπίδες. Θα τη βρεις και εσυ τη δύναμη να ξανασηκωθείς. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμενα. ❤️

• Λουλούδια 1

Κορίτσια είμαι εδώ κάθε μέρα ( από το 2018) απλώς δεν γράφω συχνά. Αλλά τώρα θέλω να ακούσω εμπειρίες. ΕΤ μιας βλαστοκυστης 5 ημερών (3ΑΒ) στις 14/03.  Χοριακη στις 23/03 (πρωί) βγαίνει 59. Για να μην περιμένω μέχρι τις 27/03 λόγω αργίας, κάνω ξανά στις 24/03 (απόγευμα, για την ακρίβεια 32 ώρες μετά την πρώτη) και βγαίνει 108. Περίμενα ότι θα έχει πέσει για αυτό ήθελα να μάθω γρήγορα. Θεώρησα κ θεωρώ ακόμη δηλαδή το 59 πολύ χαμηλό νούμερο για 9η μερα. Έχω στο παρελθόν μια χοριακη ακόμη που έπεσε όταν έφτασε 600 και άλλη μία που ήταν 23 και δεν ανέβηκε ποτέ ξανά. Δηλαδή δύο βιοχημικές. Οπότε τώρα μου φαίνεται πάλι χαμηλό κ ότι έτσι θα πάει. Δευτέρα επανάληψη. Πώς σας φαίνεται?

πρίν από 2 λεπτά , lizard12 είπε:

Κορίτσια είμαι εδώ κάθε μέρα ( από το 2018) απλώς δεν γράφω συχνά. Αλλά τώρα θέλω να ακούσω εμπειρίες. ΕΤ μιας βλαστοκυστης 5 ημερών (3ΑΒ) στις 14/03.  Χοριακη στις 23/03 (πρωί) βγαίνει 59. Για να μην περιμένω μέχρι τις 27/03 λόγω αργίας, κάνω ξανά στις 24/03 (απόγευμα, για την ακρίβεια 32 ώρες μετά την πρώτη) και βγαίνει 108. Περίμενα ότι θα έχει πέσει για αυτό ήθελα να μάθω γρήγορα. Θεώρησα κ θεωρώ ακόμη δηλαδή το 59 πολύ χαμηλό νούμερο για 9η μερα. Έχω στο παρελθόν μια χοριακη ακόμη που έπεσε όταν έφτασε 600 και άλλη μία που ήταν 23 και δεν ανέβηκε ποτέ ξανά. Δηλαδή δύο βιοχημικές. Οπότε τώρα μου φαίνεται πάλι χαμηλό κ ότι έτσι θα πάει. Δευτέρα επανάληψη. Πώς σας φαίνεται?

Εμένα μια χαρά μου ακούγεται η εξέλιξη, ούτε μου φαίνεται τόσο χαμηλό το 59..άσε που αυξήθηκε καλά στις 32 ώρες. Με το καλό η επανάληψη τη Δευτέρα! 

• Μου αρέσει 1

On 24/3/2023 at 2:27 ΜΜ, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Πολύ λυπάμαι, όντως οσο και να προετοιμάζεσαι, ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τέτοια έκβαση. Πάρε το χρόνο σου να δρομολογήσεις τα επόμενα βήματα.  

20 ώρες πρίν, Angot είπε:

κορίτσια μη με βρίσετε ανέβασα τα έμβρυα μου στο προφιλ !  εσάς τι σας φαίνονται;;🙄 

Δεν ξέρω να στα χαρακτηρισω, αλλά εγώ τα βλέπω Κουκλιά ζωγραφιστά και εύχομαι να μείνουν και τα δύο!!! Ξεκίνησες το άθλημα ή κρατιέσαι;

Εγώ τελικά έχω το πρώτο μου 3ης μέρας στην κατάψυξη,grade 1, διάβασα ότι είναι καλό, μου το χαρακτήρισε και καλό. Γιουπιιιι....πανηγυριζω το ένα!!!!Αυτή τη φορά δεν το αφήνει για βλαστοκυστη....για να μην ταλαιπωρηθεί;;;;; Μήπως εννοούσε "επειδή δεν θέλω να χαθεί;" Θα τα ξεπαγωσει όλα μαζί, οοοοταν μαζευτούν να γίνει βιοψία; Και στο καπάκι ξαναπαγωμα δεν είναι πιο πολύ ταλαιπωρία;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...