Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Δυστυχώς, τα νέα μου είναι δυσάρεστα, η κύηση παλινδρόμησε. 
Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

Λυπάμαι πάρα πολύ, η Παναγίτσα να σου δώσει δύναμη, πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό, αλλά μια μέρα θα έρθει το γερό μωράκι!

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Δυστυχώς, τα νέα μου είναι δυσάρεστα, η κύηση παλινδρόμησε. 
Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

Κοριτσι μου καλό λυπάμαι βαθιά και συμπάσχω μαζί σου όπως όλες μας. 
Ειναι πολύ δύσκολο το μονοπάτι, να έχεις δύναμη και κουράγιο και είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς. 
Και Εμενα αυτό μου λένε, ότι είναι θετικό ότι μένω έγκυος αλλά δεν απαλύνει τον πόνο, μερικές φορές το κάνει και χειρότερο γιατί έχεις προλάβει να νιώσεις, να χαρείς και δειλά να ονειρευθείς. 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

24 minutes ago, Texas said:

Καλησπέρα κορίτσια … με 5ης μέρας έμβρυα έκανα χοριακη 8η μέρα και βγήκε 7,1 έχω καμία ελπίδα ; 

Κορίτσι μου ειναι θετική αλλα ειναι χαμηλή. Υπάρχει περίπτωση να εχει γίνει καθυστερημένη εμφύτευση ομως. Θα πρεπει να ξανα πας την Δευτέρα για επαναληπτική χωρίς να σταματήσεις τα φάρμακα εννοείται να δεις αν θα εχει διπλασιαστεί. Εκτός κι αν πας την Κυριακη σε κάποια κλινική αν εχεις κοντα σου. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Texas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια … με 5ης μέρας έμβρυα έκανα χοριακη 8η μέρα και βγήκε 7,1 έχω καμία ελπίδα ; 

Θετική είναι, θα κάνεις πάλι δευτερα να δεις αν ανεβαίνει. Είναι χαμηλή πάντως. Εύχομαι να γίνει το θαύμα και να πανε ολα μα ολα καλα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 minutes ago, kateriiina25 said:

Κορίτσι μου ειναι θετική αλλα ειναι χαμηλή. Υπάρχει περίπτωση να εχει γίνει καθυστερημένη εμφύτευση ομως. Θα πρεπει να ξανα πας την Δευτέρα για επαναληπτική χωρίς να σταματήσεις τα φάρμακα εννοείται να δεις αν θα εχει διπλασιαστεί. Εκτός κι αν πας την Κυριακη σε κάποια κλινική αν εχεις κοντα σου. 

Την ετ την έκανα αργά σχετικά μεσημέρι κατά τις 2 και χοριακη έκανα νωρίς το πρωί σήμερα δεν ξέρω αν μετράνε τόσο και οι ωρες , αν θεωρήσουμε ότι έγινε καθυστερημένη εμφύτευση και ότι γενικότερα είμαι από αυτές με χαμηλή χοριακη ίσως έχω μια μικρή ελπίδα . Ήθελα να βεβαιωθώ ότι έχει νόημα να συνεχίσω τα φάρμακα και πως δεν έχω αυταπάτες . Την Δευτέρα θα πάω ποσο πρέπει να ανεβεί για να πω ότι προχωράει ας πούμε ; Είναι σε τρεις μέρες το κανονικό θα ήταν να πάω Κυριακή άρα θεωρητικά πρέπει να είναι τριπλάσια πως πάει ; 

2 minutes ago, Texas said:

Την ετ την έκανα αργά σχετικά μεσημέρι κατά τις 2 και χοριακη έκανα νωρίς το πρωί σήμερα δεν ξέρω αν μετράνε τόσο και οι ωρες , αν θεωρήσουμε ότι έγινε καθυστερημένη εμφύτευση και ότι γενικότερα είμαι από αυτές με χαμηλή χοριακη ίσως έχω μια μικρή ελπίδα . Ήθελα να βεβαιωθώ ότι έχει νόημα να συνεχίσω τα φάρμακα και πως δεν έχω αυταπάτες . Την Δευτέρα θα πάω ποσο πρέπει να ανεβεί για να πω ότι προχωράει ας πούμε ; Είναι σε τρεις μέρες το κανονικό θα ήταν να πάω Κυριακή άρα θεωρητικά πρέπει να είναι τριπλάσια πως πάει ; 

Κανονικά πρεπει η χοριακη να εχει διπλασιασμό κάθε 48-72 ώρες άρα θες τουλάχιστον να ειναι διπλάσια για να πεις οτι προχωράει. Δεν ξερω αν εχει νόημα ή αν εχεις αυταπάτες αλλά εγώ σίγουρα θα το πάλευα μεχρι τοτε να ειμαι 100% σίγουρη πριν σταματήσω τα φάρμακα. Ευχομαι να γίνει το θαύμα 🙏🏻

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Texas είπε:

Βασικά επειδή είναι υπερβολικά μικρή χοριακη αλλα την έκανες κ αρκετά νωρίς δηλαδη θα μπορούσες να μην την κάνεις 8η μερα αλλα 10 πχ υπο φυσιολογικές συνθήκες.  Κανονικά την Δευτέρα θα πρέπει να είναι αρκετά παραπάνω από τριπλασιασμό για να πεις ότι υπάρχει εγκυμοσυνη . Δηλαδη να εχει φτάσει το 30 η χοριακη .  

Να εχει ξεπεράσει το 30 ήθελα να πω 

• Μου αρέσει 1

34 minutes ago, linaa said:

Βασικά επειδή είναι υπερβολικά μικρή χοριακη αλλα την έκανες κ αρκετά νωρίς δηλαδη θα μπορούσες να μην την κάνεις 8η μερα αλλα 10 πχ υπο φυσιολογικές συνθήκες.  Κανονικά την Δευτέρα θα πρέπει να είναι αρκετά παραπάνω από τριπλασιασμό για να πεις ότι υπάρχει εγκυμοσυνη . Δηλαδη να εχει φτάσει το 30 η χοριακη .  

Να εχει ξεπεράσει το 30 ήθελα να πω 

Κατάλαβα ναι και εγώ έτσι πιστεύω ας πούμε δηλαδή πως όλα πήγαν έτσι και πήρε μπρος τώρα μόλις και πρέπει να φορτσάρει από εδώ και πέρα . 
σας ευχαριστω όλες για τις απαντήσεις μακάρι να γίνει το θαύμα είναι μέχρι τώρα η καλύτερη εξέλιξη που έχω στην 4η ετ θέλω να έχω ελπίδα αλλά καταλαβαίνω πως είμαι πολύ οριακά .. τι να πω το εύχομαι με όλη μου την δύναμη το θέλω πολύ 

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 9

πρίν από 4 λεπτά , Texas είπε:

Κατάλαβα ναι και εγώ έτσι πιστεύω ας πούμε δηλαδή πως όλα πήγαν έτσι και πήρε μπρος τώρα μόλις και πρέπει να φορτσάρει από εδώ και πέρα . 
σας ευχαριστω όλες για τις απαντήσεις μακάρι να γίνει το θαύμα είναι μέχρι τώρα η καλύτερη εξέλιξη που έχω στην 4η ετ θέλω να έχω ελπίδα αλλά καταλαβαίνω πως είμαι πολύ οριακά .. τι να πω το εύχομαι με όλη μου την δύναμη το θέλω πολύ 

Έχεις ελπίδες αρκετές πιστευω γιατί πηγες αρκετά νωρίς για χοριακη . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Texas είπε:

θεωρώ ότι πηγές λιγουλάκι νωρίς! και στο λέω εγώ που ξεκινάω τεστ από τη 3η μέρα! να είσαι επιφυλακτική , αλλά έχεις θετικό αποτέλεσμα ως τώρα!

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Angot said:

θεωρώ ότι πηγές λιγουλάκι νωρίς! και στο λέω εγώ που ξεκινάω τεστ από τη 3η μέρα! να είσαι επιφυλακτική , αλλά έχεις θετικό αποτέλεσμα ως τώρα!

Πήγα νωρίς γτ με την αργία αύριο θα έσκαγα μέχρι την Δευτέρα σε καλό μου βγήκε πάντως γιατί έστω και με αυτή τη χαμηλή πήρα λίγο κουράγιο να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα . Μακααααρι να γίνει η ανατροπή και να πάρω χαρά την Δευτέρα  

• Ευχή 2

πρίν από 7 λεπτά , Texas είπε:

Πήγα νωρίς γτ με την αργία αύριο θα έσκαγα μέχρι την Δευτέρα σε καλό μου βγήκε πάντως γιατί έστω και με αυτή τη χαμηλή πήρα λίγο κουράγιο να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα . Μακααααρι να γίνει η ανατροπή και να πάρω χαρά την Δευτέρα  

στο εύχομαι κορίτσι μου! θα κανείς κανα τεστ  εγκυμοσύνης αύριο;

• Ευχή 1

3 minutes ago, Angot said:

στο εύχομαι κορίτσι μου! θα κανείς κανα τεστ  εγκυμοσύνης αύριο;

Τι τεστ να κάνω μωρέ με τέτοια χοριακη και τι θα καταλάβω . Είναι πολύ χαμηλή δυστυχώς … αν δεν ήταν και τόσο ακριβά όλη μέρα θα έκανα αλλά αυτά τα early κοστίζουν . Έχω φάει μια περιουσία χαχα 

πρίν από 18 λεπτά , Texas είπε:

Τι τεστ να κάνω μωρέ με τέτοια χοριακη και τι θα καταλάβω . Είναι πολύ χαμηλή δυστυχώς … αν δεν ήταν και τόσο ακριβά όλη μέρα θα έκανα αλλά αυτά τα early κοστίζουν . Έχω φάει μια περιουσία χαχα 

ας μη συζητήσουμε ποσό έχουν κοστίσει τα τεστ! εγώ  μια εξωσωματική εχω πληρώσει ! δεν πήρα και στικάκια αυτή τη φορά!

ε την κυριακή θεωρώ ένα early θα το έπιανε! 

κορίτσια μη με βρίσετε ανέβασα τα έμβρυα μου στο προφιλ !  εσάς τι σας φαίνονται;;🙄 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...