Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Nels είπε:

Και μένα ο άντρας μου έχει κιρσοκηλη και πολυ κακό σπερμα αλλά ο γιατρός θεωρούσε ότι με τη μικρογονιμοποιηση παρακάμπτει αυτό και το κυριο πρόβλημα πλεον, δεδομένου ότι ειχα ικανοποιητικη ποσότητα ωριμων ωαριων (γύρω στα 10) και τα μισά καταλήγανε σε καλές βλαστοκυστες, είναι η ποιότητα των ωαριων λόγω ηλικίας (στις 2 τελευταίες διεγερσεις ήμουν 41 και 42 ετων).

Και στις 2 διεγερσεις μου ο γιατρός ζήτησε από τον άντρα μου να δώσει 2 δείγματα σπέρματος στο εργαστήριο και χρησιμοποιησανε και τις 2 φορές το δεύτερο δείγμα, μπορεί να είχε μικρότερο αριθμό σπερματοζωαριων αλλά ποιοτικά ήταν πολύ καλυτερο. Λόγω κιρσοκηλης όσο πιο πολύ ώρα μένει το σπερμα στους όρχεις τόσο χειροτερεύει λόγω της αύξησης θερμοκρασίας που προκαλεί η κιρσοκηλη, κάπως έτσι τελωσπαντων μου το εξήγησε ο γιατρός.

Επειδή στην προηγούμενη προσπάθεια είχα μια παλινδρομη λογω χρωμωσωμικων ανωμαλιων στην τελευταία μου προσπάθεια προχώρησα σε προεμφυτευτικο και επιβεβαιωθηκε το μικρο στατιστικό ποσοστό ευπλοειδων ωαριων (10-15%) μετά τα 41 καθώς μόνο μια στις 6 βλαστοκυστες μας ήταν υγιής. Ευτυχώς το μοναδικό μου αυτό εμβρυακι τα κατάφερε στην εμβρυομεταφορα και τώρα είμαι έγκυος!

Για την κατάψυξη που μεσολάβησε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου και να κάνουμε την εμβρυομεταφορα ή εμβρυολογος μου είπε ότι αν το εμβρυο είναι γερο δε θα πάθει τίποτα από τη διαδικασία. Εδώ σκέψου και παθολογικο εμβρυο που το είχα ήδη κατάψυξη από την προτελευταία προσπάθεια μου μια χαρά ξεπαγωσε για να του κάνουνε προεμφυτευτικο.

Αλλα πλεον θεωρώ ότι στην ηλικία μας οι φυσικοί κύκλοι είναι η καλύτερη προσέγγιση, δε θα ξαναεκανα διεγερση, η φύση ξερει και επιλέγει το καλυτερο του μήνα.

Αν το ωάριο του φυσικού κύκλου γίνει καλή βλαστοκυστη και το ενδομητριο σου είναι καλό να τη μεταφερεις, ένα καλό εμβρυο χρειαζόμαστε, μπορεί να είσαι τυχερή κατευθείαν. Αν πάλι με κανα2 προσπάθειες δεις ότι δεν έχεις αποτέλεσμα τότε καλύτερα να δοκιμάσεις να μαζέψεις 4 που μας επιτρέπεται για μεταφορά. Είναι βέβαια και οικονομικό το θέμα,  οι εμβρυομεταφορες κοστίζουν.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, κάνε ότι καλύτερο μπορείς γιατί αυτός ο χρόνος είναι κρίσιμος, μην αφήσεις μήνα ανεκμεταλλευτο γιατι μετά τα 43 δυσκολεύει δυστυχώς μειώνονται πολύ οι πιθανότητες για υγιη εγκυμοσυνη με δικά μας ωαρια.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εκεί είναι η μεγάλη μου ερώτηση…τα καλά έμβρυα ξέρω πολύ καλά πλέον ότι είναι λίγα στην ηλικίας μας, μηπως όμως με τη διεγερση τελικά αυτό το 10% από τα πολλά της διέγερσης ειναι το ένα το καλό-αν υπάρχει-που θα έδινε το σώμα μόνο του;
 Ένας από τους λόγους που δε θέλει διεγερση ο γιατρός είναι για να μην μπουσταρουμε  κακής ποιότητας ωάρια που φαινομενικά δίνουν καλές βλαστοκυστες. Αν και κανω λίγα πάντα είχαμε 100% επιτυχία σε βλαστοκυστες και στις 2 προσπάθειες. 
Εχω σημειώσει αυτό που είπες για την λήψη σπέρματος 2 φορές την ίδια μέρα, θα το συζητήσω με το γιατρό και εμβρυολογο να το δοκιμάσουμε. 

Με το καλό η εγκυμοσύνη σου, να εξελίσσεται τελεια και την ευχαριστηθεις! 

πρίν από 54 λεπτά , linaa είπε:

Αποφεύγεις το ρίσκο της αποψηξης με αυτή την μέθοδο αλλα ποσες μεταφορές θα αντέξεις ψυχολογικα εκει παίζετε το θέμα.  Τωρα αυτο που λέει ότι τα φρέσκα έχουν καλύτερες πιθανοτητες ενταξει ειναι πολυ μικρο το ποσοστό καλύτερης εξελιξης κ δεν συμβαίνει κ πάντα.  

Ποσά να αντέξει αυτή η μάνα wanna be???? ☺️

Δεν εχω δυστυχώς πολλά περιθώρια, έναν χρόνο που εχω μπροστά μου ίσως ακόμη καλό, θα το αντέξω νομίζω. Ο φυσικός δε με ζορίζει, αυτές οι άτιμες οι ορμόνες με τρελαίνουν. Και επειδή εχω μείνει έγκυος και τις 2 φορές, εχω την αναμονή μετά μεταφορά σαν μια τόσο ωραία περίοδο, χαλαρωση, φροντίδα και προδερμ…λίγα πονάκια, λίγες ταχυκαρδίες και θετικές χοριακες. Ότι να ναι, με προστατεύει η φύση μάλλον 🤣

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 39 λεπτά , Chemist85 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Να ευχηθώ σε όσες θα ξεκινήσουν, πολλή καλή επιτυχία και δύναμη!!! Σε όσες περιμένουν τη χοριακη τους, να έχουν τα πιο τέλεια αποτελέσματα!!! Και σε όλες τις εγκυουλες να συνεχίσουμε με όμορφα νέα!!!

Τα δικά μου νέα, κορίτσια, ειναι πως χθες που ήμουν 5w+1d, κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε έναν όμορφο σακο, όπου μέσα αχνοφαινονταν εμβρυϊκά στοιχεία και ο λεκιθικος ασκός!!! Ο γιατρός ήταν χαρούμενος και θα μας ξαναδεί σε δύο εβδομάδες.

Είχα πολύ άγχος για το τι θα βλέπαμε στον υπέρηχο και από χθες βουρκωνω κάθε φορά που το σκέφτομαι.

Μπραβο κορίτσι μου!! Ακριβώς μαζί είμαστε….με μια μέρα διαφορά! Εγώ σήμερα είμαι 5+1! Ολα έτσι ήρεμα κ ομορφα να προχωρήσουν ευχομαι!!

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι ελπίζω να φύγουν. Δουλεύω από το σπίτι σε υπολογιστή έτσι κι αλλιώς οπότε δεν ζορίζομαι καθόλου. Δουλειές κάνω αλλά προσεκτικά. Σκούπα έχω βάλει μία φορά και λίγο με ζόρισε, πονούσε η μέση μου μετά. Μαγείρεμα, πιάτα, ξεσκόνισμα τα κάνω κανονικά. Ευτυχώς με βοηθάει πολύ ο άντρας μου. Και βολτούλες πηγαίνω για περπάτημα, θέλουν να περπατάω 15-20 την μέρα για το ζάχαρο.

Εγώ ξεκίνησα 50,5 και αναλόγως την μέρα και το τι έχω φαει παίζω από 50,5 έως 51,5. 8 κιλάκια και είσαι στον 5ο; Μάλλον σου είπε προσοχή γιατί οι επόμενοι μήνες είναι οι δύσκολοι στα κιλά. Καλά τα πας όμως, μέσα στα όρια, έτσι δεν είναι; 

Α εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Κι εγώ 10mg την ημέρα παιρνω. Οκ τότε να μην αγχώνομαι. Ετσι θα το παω 3-4 ημερες.

50 ε????? Νομίζω κάπου στο Δημοτικο- αρχές Γυμνασίου ήμουν τελευταία φορά 50!!!! 🤣🤣🤣🤣

• Χαχα 1

πρίν από 54 λεπτά , vasoula88 είπε:

Μπραβο κορίτσι μου!! Ακριβώς μαζί είμαστε….με μια μέρα διαφορά! Εγώ σήμερα είμαι 5+1! Ολα έτσι ήρεμα κ ομορφα να προχωρήσουν ευχομαι!!

50 ε????? Νομίζω κάπου στο Δημοτικο- αρχές Γυμνασίου ήμουν τελευταία φορά 50!!!! 🤣🤣🤣🤣

Ναι είμαστε μαζί εμείς οι δύο (και συνονόματες)!!! Και σε σένα όλα τα καλά εύχομαι!!!!

Πωπω 50 κιλά??? Εγώ τώρα είμαι 56, έχασα λίγο γιατί εδώ και δύο εβδομάδες δεν μπορώ να φάω όπως έτρωγα, μου έχει κοπεί η όρεξη.

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημέρα κοριτσι, και εμείς στην ίδια κατηγορία. Μετά την αποβολη που είχα έκανε ο άντρας μου εξετασεις (2 μήνες μετά γιατί έλειπε 3 μήνες στο καράβι) και βρήκαμε κατακερματισμό 41% και οξειδωτικό 6.6. 
Ραντεβού με τον Α…στη τον ουρολόγο έχουμε στις 1/4.

Εντωμεταξυ ο γιατρός μου και η Οικονομόπουλου μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Να ξεκινήσει αγωγή για βελτίωση, μας έδωσε ο Γυναικολογος spermatrop και να ξεκινήσουμε φυσικούς μετά το Πάσχα. Έχουμε ήδη βέβαια σπερμα κατεψυγμένο καλής ποιότητας αλλά να δοκιμάσουμε και με φρέσκο την ημέρα της ωοληψιας. Θεωρούν ότι θα υπάρχει βελτίωση και θεωρούν και οι 2 οτι δεν είναι απόλυτο ότι ευθύνεται μόνο το σπερμα για την αποβολη. Μόνο εάν δεν δούμε καμία βελτίωση στο σπερμα θα περιμενουμε και άλλο. 
Εμενα ο δικός μου έχει κιρσοκηλη όποτε αν κατάλαβα καλά το dfi θα παίζει από δείγμα σε δείγμα και με την μικρό γονιμοποιηση θα ξεπεραστεί. Όσο για το οξειδωτικό μόνο το γεγονός ότι κατέβηκε από το καράβι και θα τρώει πλέον υγιεινά με βιταμινες κλπ κλπ θα τραβάει μιας και παλαιότερα δεν είχε θέμα. 
Τι να πω και εγώ δε ξέρω…

Οσο για τις διεγέρσεις Εμενα δεν με άφησε ποτε να κανω να 2η στα καπάκια, ήθελε πάντα τρίμηνο. Και η μήτρα ταλαιπωρείται αν κατάλαβα καλά από το γενικό πρήξιμο και τη διεγερση στην περιοχή. 

Για Εμενα  επειδή εχω χαμηλή απόκριση είπαμε να πάμε για κάποιους μήνες μόνο με φυσικούς και μεταφορά κατευθείαν. Κατάψυξη καθόλου. Εκεί συμφώνησε και η εμβρυολογος ότι η κατάψυξη σε αυτές τις καταστάσεις δε βοηθάει, ίσα ίσα μπορεί να χάσουμε κάποια κύτταρα με το στρες κατάψυξη-απόψυξη, παίζει βέβαια και η ηλικία μου ρόλο, θα ειμαι 42 τον Απρίλιο. 
Πρωτη φορά ακουσα ότι η καταψυξη δεν ενδείκνυται, ακόμη και αν φαίνονται καλά μορφολογικά για μεγαλύτερες ηλικίες, αν και υπογράφουμε πάντα κάτι χαρτιά ότι υπάρχει ρίσκο  να τα χάσουμε…

Σε αυτό υπάρχουν αλλά κορίτσια που μπορούν να πουν κάτι; Εγώ προβληματίστηκα γιατί θεωρούσα κατάψυξη μέχρι να εχω αρκετά και μετά μεταφορά. Ίσως και προεμφυτευτικο, αλλά μου ειπε ότι αν αποφάσιζε αυτός δεν θα τα έβαζε κατάψυξη και έλεγχο, φρέσκα μεταφορά έχουν καλύτερες ελπίδες για όταν βρούμε το τυχερο εμβρυακι. 

Εντωμεταξυ ο γιατρός μου θεωρεί ότι με τον κιρσοκηλη θα είναι Λόττο, να πετύχουμε καλό σπερμα, με καλό ωάριο. Και αν γίνει λέει αυτό, μιας και δεν έχουμε άλλο θέμα και εγώ μένω εγκυος ότι και αν μου βαλεις (2 φορες σε 2 εξωσωματικες ) μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας. 
Οποτε λέει αν αντέχω οικονομικά και ψυχολογικά φυσικούς και μεταφορά μέχρι να έρθει το μωράκι.

Τι θα κάνετε εσεις; Εγώ θα πάω τον Μάιο, αν δεν κάτσει με φρέσκο σπερμα να πάμε με αυτό της κατάψυξης, να δοκιμάσουμε αν βρούμε ωάριο. 

Κι εμένα ο δικός μου λέει ότι με τη μικρογονιμοποίηση ξεπερνιέται αυτό, τί να πω τώρα.. Κι εμείς κιρσοκήλες άμφω έχουμε. Δεν ήξερα ότι λόγω αυτού ίσως να παίζει και το dfi από δείγμα σε δείγμα. Θα το ρωτήσουμε στον ανδρολόγο. Μας βλέπω για τέλη Μαΐου να πηγαίνουμε για να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, θεωρητικά.. Το θέμα βέβαια είναι ότι επειδή δεν έχω ξανακάνει διέγερση, δεν έχω ιδεά τί απόκριση θα έχω. 

Καλό το ότι έχετε καταψύξει σπέρμα πάντως, για παν ενδεχόμενο. Να πω την αλήθεια σκέφτομαι, αν έχει βελτιωθεί το σπέρμα τον Μάιο, να κάνουμε και μια κατάψυξη για καλό και για κακό, τί να πω..

Πολύ καλή επιτυχία να έχεις!! Αφού οι φυσικοί κύκλοι δείχνουν να έχουν καλύτερα ωάρια ποιοτικά, ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά στον αμέσως επόμενο γύρο!🤞

Διαφημίσεις

Just now, Chemist85 είπε:

Ναι είμαστε μαζί εμείς οι δύο!!! Και σε σένα όλα τα καλά εύχομαι!!!!

Πωπω 50 κιλά??? Εγώ τώρα είμαι 56, έχασα λίγο γιατί εδώ και δύο εβδομάδες δεν μπορώ να φάω όπως έτρωγα, μου έχει κοπεί η όρεξη.

Κ εγώ εκεί είμαι….στα 56,5 με 57….προς στιγμής δλδ!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εμεις είχαμε κατακερματισμό 46% και μας είχαν πει για εξάμηνο αλλα τον ειχαμε ελέγξει στους 4,5 μήνες και είχε πέσει στο 28% οποτε μας είπαν να προχωρήσουμε και προχωρησαμε και είχαμε κύηση!οποτε θα πρότεινα να τον ελέγξετε τον Μάιο γιατί πολύ πιθανό να έχει πέσει αφού είναι στο 31%, δεν θέλει πολύ. Τι παίρνει για θεραπεία; Εμενα είχε πάρει προφερτιλ. Εν τω μεταξύ τώρα ξανανανεβηκε στο 46% ρε γαμωτο και πάλι από την αρχή και ελπίζουμε να ξαναπέσει σύντομα και γιαυτο το λόγο πάμε Ιούνιο αντί για Μάιο. Ευελπιστούμε δλδ 

@Katiamaxiking πρέπει να το είχαμε ξανασυζητήσει, το θυμάμαι τώρα! Μετά τη συζήτησή μας είχα πάρει τα πάνω μου :) 

Παίρνει alpha fertil και Nolvadex.. έκανε ένα διάλειμμα 15 ημερών γιατί βρέθηκε μικτή καλλιέργεια και ήθελε να σιγουρευτεί ο ανδρολόγος ότι δεν υπάρχει μικρόβιο. Οπότε πήγαμε 15 μέρες πίσω με τη θεραπεία. 

Και επειδή έκανε και επέμβαση στη μύτη (διάφραγμα και κόγχες λόγω κακής αναπνοής και ροχαλητού), ξαναπήρε 1 εβδομάδα αντιβίωση η οποία τελείωσε χθες. Ξέρω ότι και η αντιβίωση επηρρεάζει αλλά δεν ξέρω πόσο μακρυά το επηρρεάζει το σπέρμα, 1-2 εβδομάδες ή 1-2 μήνες...? 

Είναι και ακριβή η ρημάδα η εξέταση, και χρονοβόρα συν τοις άλλοις, 7-10 μέρες για αποτελέσματα μας λένε.

Μια χαρά θα στρώσει το σπέρμα σας, εφόσον είχε γίνει στρώσει και την προηγούμενη φορά. Είχε σταματήσει τα profertil και ανέβηκε; Σκεφτήκατε για κατάψυξη καθόλου εσείς; Εμάς δεν μας το πρότεινε κανείς, απλά το σκέφτομαι να πω την αλήθεια.. 

Καλησπέρα, κορίτσια.

Δυστυχώς, τα νέα μου είναι δυσάρεστα, η κύηση παλινδρόμησε. 
Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

• Δύναμη! 3
  • Λυπημένη/-ος 30

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Και στις 2 διεγερσεις μου ο γιατρός ζήτησε από τον άντρα μου να δώσει 2 δείγματα σπέρματος στο εργαστήριο και χρησιμοποιησανε και τις 2 φορές το δεύτερο δείγμα, μπορεί να είχε μικρότερο αριθμό σπερματοζωαριων αλλά ποιοτικά ήταν πολύ καλυτερο. Λόγω κιρσοκηλης όσο πιο πολύ ώρα μένει το σπερμα στους όρχεις τόσο χειροτερεύει λόγω της αύξησης θερμοκρασίας που προκαλεί η κιρσοκηλη, κάπως έτσι τελωσπαντων μου το εξήγησε ο γιατρός.

Αυτό που λες το έχω ακούσει και από άλλη κοπέλα και το έχω σημειώσει και εγώ για συζήτηση με ανδρολόγο και γυναικολόγο.. 'Ίδωμεν.!!!

πρίν από 7 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

Λυπαμαι πολυ. Ευχομαι ο Θεος να σου δωσει δυναμη να το ξεπερασεις και να συνεχισεις πιο δυνατη..

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Λυπάμαι τόσο πολύ - λυπόμαστε, είμαι σίγουρη, όλες μας εδώ μέσα 😢

Εύχομαι ολόψυχα να το επεξεργαστείς και να το αφήσεις πίσω σου σύντομα όλο αυτό, να μη φθείρει την ψυχούλα σου για καιρό, και να βρεις τη δύναμη για τα επόμενα βήματα, όποια και αν είναι αυτά 💗

• Λουλούδια 1

πρίν από 8 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Όχι βρε κορίτσι, πραγματικά πίστευα ότι θα τα καταφέρεις. Λυπάμαι παρά πολύ, σίγουρα τόσο καιρό έζησες ένα γολγοθά με δυστυχώς άσχημο τέλος. Ευχομαι αυτή να ήταν η τελευταία αναποδιά και η επόμενη προσπάθεια να έχει αίσιο τέλος. Μια αγκαλιά απο εμένα!

• Λουλούδια 1

18 minutes ago, Nina_1979 said:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Λυπάμαι τοσο πολυ 🥺 Σε ειχα στο μυαλο μου όλη την ώρα. Ήταν παρα πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτο που πέρασες. Ειναι πράγματι πολυ θετικό οτι είχες κύηση με την πρώτη προσπάθεια αλλα αυτή τη στιγμή ειναι δύσκολο να δεις το οτιδήποτε θετικό απ ολο αυτο. Παρε τον χρονο σου ομως και θα δεις, θα σηκωθείς δυνατή σύντομα και θα ξανα προσπαθήσεις 🧡

• Λουλούδια 1

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Κορίτσι μου, όσες το έχουμε περάσει σε καταλαβαίνουμε απόλυτα...

Φυσικά και είναι πένθος, μπορεί να μην το πιάσαμε ποτέ στα χέρια μας, αλλά ήταν κάτι που δημιουργήθηκε από εμάς. Το σώμα σου ανταποκρίθηκε και παρήγαγε ένα σωρό ορμόνες για την διαδικασία, ήταν μια εγκυμοσύνη...

Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστω και ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο. 

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.  Να πενθήσεις όσο πιστεύεις ότι θα χρειαστεί. Να περάσεις όλα τα στάδια του πένθους. Μετά όμως να επιστρέψεις πιο δυνατή και να μην τα παρατήσεις, να συνεχίσεις τον αγώνα σου.

• Λουλούδια 1

πρίν από 38 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

λυπάμαι κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω ! και μένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν κατέληξε καλα! το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ότι και ακούσεις, ότι και να σου πουν δεν βοηθά πουθενά! κλάψε ,ξέσπασε και στο υπόσχομαι όσο περνάνε οι μήνες θα νιώθεις καλύτερα! δεν θα το ξεχάσεις , αλλά δεν θα είσαι σαν χαμένη ! επίσης ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι , είναι να διαχειρίστεις τις εγκυμοσύνες που βλέπεις στο περιβάλλον σου! 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...