Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 53 λεπτά , Angot είπε:

καλημερα κορίτσια😊, εγώ εχω αποχαζεψει! νομίζω εχω ήδη συμπτώματα 😬 ναι ξέρω δεν έχει γίνει καν εμφύτευση ακόμα, και είναι μυαλό μ !!!!! χειροτερεύει η κατάσταση μου, τις προηγούμενες φορες εκανα μόνο τεστ, τώρα νομίζω ότι εχω και δείγματα! 😂

Να το ζήσεις όπως εσύ θες!! Απόλαυσε το! Κάνε τεστ από τώρα στικάκια εάν δεν σε αγχωνει. Θα δεις μετά με την μέρα να αγνοφαινεται η ροζ γραμμουλα ❤️

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

@Ririii88 @Xristina96 @kateriiina25 κοριτσια ολα τα καλα σας ευχομαι. Με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας. Διαβαζω για τα συναισθηματα σας και ξερω απο τωρα οτι ετσι θα νιωθω. Μου φαινεται τοσο δυσκολο να σκεφτω οτι καποια στιγμη θα πω ειμαι εγκυος. Μακαρι να ζησουμε και οι υπολοιπες συντομα αυτο το θαυμα!

@TaxAgg μαζι θα ξεκινησουμε πανω κατω, αν πανε ολα καλα βεβαια γιατι περιμενω κατι εξετασεις. Αν ειναι οκ θα ξεκινησουμε κι εμεις μετα το Πασχα. Προσευχομαι να ειναι ολα καλα!

Θα είμαστε παρέα λοιπόν !!💗💗ευχομαι να πάνε όλα τέλεια με τις εξετάσεις σου κ να μας πάει γενικότερα καλά η όλη μας προσπάθεια !

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ririii88 είπε:

Συμφωνώ το 2023 θα είναι τυχερό.. κ εγώ όταν γράφτηκα στο φορούν διάβαζα για θετικές χοριακες μόνο κ έλεγε μα τι γίνεται εδώ ;;;; Η θετική ενέργεια κ σκέψη έχει βοηθήσει !!! Κ εγώ έχω πολύ καλπ προαίσθημα για όλα τα κορίτσια κ φυσικά θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε .. 😉

Σ ευχαριστούμε πολύ !!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά κ θα είμαστε εδώ να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα σου !!! Σου στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη ..

Σ ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσι μου 😍

πρίν από 8 λεπτά , TaxAgg είπε:

Θα είμαστε παρέα λοιπόν !!💗💗ευχομαι να πάνε όλα τέλεια με τις εξετάσεις σου κ να μας πάει γενικότερα καλά η όλη μας προσπάθεια !

Σ ευχαριστω πολυ!! Μακαρι να πανε ολα καλα, καλη αρχη και σε σενα..!

• Ευχή 1

λοιπόν κορίτσια νομίζω πως βρήκα ποια η διαφορά το compacting embryo  σε σχέση με τα 8 κυττάρων! αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια! σας είπα και χθες ότι ήταν διαφορετικά τα έμβρυα μου απ ότι συνήθως ! γράφει αυτό : στην ουσία είναι πρώιμη συμπίεση , αυτό συμβαίνει όταν το έμβρυο αρκετά νωρίς άρχιζε να παίρνει σχηματισμό βλαστοκυστης , άρα συμπιέζονται οι διαιρέσεις και δεν μπορούν να δουν ακριβώς ποσά κύτταρα έχει ! δεν το γράφει σαν αρνητικό , ίσα ίσα γραφεία αυτό @kateriiina25 τα φώτα σου !

Η μεταφορά τουλάχιστον ενός εμβρύου που παρουσίαζε πρώιμη συμπίεση την τρίτη ημέρα είχε ως αποτέλεσμα υψηλότερο ποσοστό εγκυμοσύνης σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου (68,8% έναντι 58,7%)
  • Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

2 hours ago, Angot said:

καλημερα κορίτσια😊, εγώ εχω αποχαζεψει! νομίζω εχω ήδη συμπτώματα 😬 ναι ξέρω δεν έχει γίνει καν εμφύτευση ακόμα, και είναι μυαλό μ !!!!! χειροτερεύει η κατάσταση μου, τις προηγούμενες φορες εκανα μόνο τεστ, τώρα νομίζω ότι εχω και δείγματα! 😂

Μπορεί να μην έχουν εμφυτευτεί ακόμα αλλά στέλνουν σημάδια στην μάνα τους 😅 @Angot ανυπομονώ για τις επόμενες μέρες μαζί σου χαχα

Κορίτσια όσες παίρνατε κορτιζόνη και την κόψατε, ανά πόσες μέρες μειώνατε μισό χάπι; Γιατί η ενδοκρινολόγος λέει ανά 7 μέρες, ο γυναικολόγος ανά 5 και η Οικονομοπούλου ανά 2-3 είναι αρκετό.  

3 minutes ago, Angot said:

λοιπόν κορίτσια νομίζω πως βρήκα ποια η διαφορά το compacting embryo  σε σχέση με τα 8 κυττάρων! αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια! σας είπα και χθες ότι ήταν διαφορετικά τα έμβρυα μου απ ότι συνήθως ! γράφει αυτό : στην ουσία είναι πρώιμη συμπίεση , αυτό συμβαίνει όταν το έμβρυο αρκετά νωρίς άρχιζε να παίρνει σχηματισμό βλαστοκυστης , άρα συμπιέζονται οι διαιρέσεις και δεν μπορούν να δουν ακριβώς ποσά κύτταρα έχει ! δεν το γράφει σαν αρνητικό , ίσα ίσα γραφεία αυτό 

Η μεταφορά τουλάχιστον ενός εμβρύου που παρουσίαζε πρώιμη συμπίεση την τρίτη ημέρα είχε ως αποτέλεσμα υψηλότερο ποσοστό εγκυμοσύνης σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου (68,8% έναντι 58,7%)

Α μου είχε τύχει και μένα σχεδόν σε όλα μου τα έμβρυα να είναι στο επόμενο στάδιο που δεν μετριούνται τα κύτταρα. Σημαίνει ότι εξελίσσονται λίγο πιο γρήγορα, εννοείται ότι είναι καλό! 

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπορεί να μην έχουν εμφυτευτεί ακόμα αλλά στέλνουν σημάδια στην μάνα τους 😅 @Angot ανυπομονώ για τις επόμενες μέρες μαζί σου χαχα

Κορίτσια όσες παίρνατε κορτιζόνη και την κόψατε, ανά πόσες μέρες μειώνατε μισό χάπι; Γιατί η ενδοκρινολόγος λέει ανά 7 μέρες, ο γυναικολόγος ανά 5 και η Οικονομοπούλου ανά 2-3 είναι αρκετό.  

Α μου είχε τύχει και μένα σχεδόν σε όλα μου τα έμβρυα να είναι στο επόμενο στάδιο που δεν μετριούνται τα κύτταρα. Σημαίνει ότι εξελίσσονται λίγο πιο γρήγορα, εννοείται ότι είναι καλό! 

χαχαχα καλα ήμουν σίγουρη για σένα ! εμένα 3 μερες μου μειώνει την κορτιζόνη και τέλος 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Εγώ την προηγούμενη φορά (τώρα δεν παιρνω) αν θυμάμαι καλά μειωνα ανά 3 μέρες.. Συμφωνα με τον αλλο γυναικολόγο.. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος αλλά έτσι μου είχε πει.. 

• Ευχαριστώ 1

2 minutes ago, Angot said:

χαχαχα καλα ήμουν σίγουρη για σένα ! εμένα 3 μερες μου μειώνει την κορτιζόνη και τέλος 

2 minutes ago, piglet said:

Εγώ την προηγούμενη φορά (τώρα δεν παιρνω) αν θυμάμαι καλά μειωνα ανά 3 μέρες.. Συμφωνα με τον αλλο γυναικολόγο.. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος αλλά έτσι μου είχε πει.. 

Την παίρνατε πολύ καιρό; Γιατί παίζει και αυτό ρόλο απ ότι λένε. Εγώ την παίρνω σύνολο 3 μήνες 

@Angot στα πρώτα μου έβρυα ήταν ένα που μου είχαν πει ότι δεν μετριούνται τα κύτταρα γιατί προχωράει λίγο πιο γρήγορα, στα επόμενα της διέγερσης μου είχαν πει ότι είχαν φτάσει ήδη στο στάδιο morula που είναι κανονικά 4η μέρα. Μου το έλεγαν για καλό παντως 

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την παίρνατε πολύ καιρό; Γιατί παίζει και αυτό ρόλο απ ότι λένε. Εγώ την παίρνω σύνολο 3 μήνες 

ααα οχι αν είναι τόσος καιρός εχω την εντύπωση θέλει λίγο παραπάνω ! την παίρνω σύνολο 8 μέρες (5 μέρες 25mg και μετά για 3 μέρες 10mg) ! αν όμως η οίκον. σου είπε 3 μέρες την πιστευω, δεν είναι και φαν της κορτιζόνης! εμένα μου είχε βάλει χέρι γιατί θεωρούσε ότι ο γιατρός το παρακάνει με την δοσολογία 

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@Angot στα πρώτα μου έβρυα ήταν ένα που μου είχαν πει ότι δεν μετριούνται τα κύτταρα γιατί προχωράει λίγο πιο γρήγορα, στα επόμενα της διέγερσης μου είχαν πει ότι είχαν φτάσει ήδη στο στάδιο morula που είναι κανονικά 4η μέρα. Μου το έλεγαν για καλό παντως 

μα φαινόταν η διαφορά , ήταν ομοιόμορφα δεν έβλεπες κυκλακια όπως στα αλλά! μακάρι να τι να πω! τα δικά σου τα μπιζελακια τι κάνουν;;; βλέπεις διαφορά σε συμπτώματα κλπ;

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Α όχι για 10 μέρες έπαιρνα ολόκληρα 2 χάπια.. Ε μετα σιγά σιγά έκοβα.. Αν είναι τώρα για τόσο καιρό δεν ξέρω.. Το καλό όμως είναι ότι έφτασε η στιγμή να την κόψεις!!! 

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, Angot said:

ααα οχι αν είναι τόσος καιρός εχω την εντύπωση θέλει λίγο παραπάνω ! την παίρνω σύνολο 8 μέρες (5 μέρες 25mg και μετά για 3 μέρες 10mg) ! αν όμως η οίκον. σου είπε 3 μέρες την πιστευω, δεν είναι και φαν της κορτιζόνης! εμένα μου είχε βάλει χέρι γιατί θεωρούσε ότι ο γιατρός το παρακάνει με την δοσολογία 

μα φαινόταν η διαφορά , ήταν ομοιόμορφα δεν έβλεπες κυκλακια όπως στα αλλά! μακάρι να τι να πω! τα δικά σου τα μπιζελακια τι κάνουν;;; βλέπεις διαφορά σε συμπτώματα κλπ;

Α έπαιρνες μεγάλη δόση αλλά για μικρό διάστημα. Λέω να το κάνω ανά 4 μέρες, κάπου στην μέση δηλαδή απ ότι λένε όλοι. 

Τα δικά μου είναι τόσο ήσυχα που δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος. Ευτυχώς έχω τις υπνηλίες και κάνα πόνο περιόδου και μέση και λέω κάτι γίνεται. 

2 minutes ago, piglet said:

Α όχι για 10 μέρες έπαιρνα ολόκληρα 2 χάπια.. Ε μετα σιγά σιγά έκοβα.. Αν είναι τώρα για τόσο καιρό δεν ξέρω.. Το καλό όμως είναι ότι έφτασε η στιγμή να την κόψεις!!! 

Ανυπομονώ να την κόψω περισσότερο απ όλα τα φάρμακα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Α έπαιρνες μεγάλη δόση αλλά για μικρό διάστημα. Λέω να το κάνω ανά 4 μέρες, κάπου στην μέση δηλαδή απ ότι λένε όλοι. 

Τα δικά μου είναι τόσο ήσυχα που δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος. Ευτυχώς έχω τις υπνηλίες και κάνα πόνο περιόδου και μέση και λέω κάτι γίνεται. 

Έχεις απόλυτο δίκιο... Και εγώ τις 4 μέρες θα διάλεγα ως μέση λυση!! Αντε σιγά σιγά να αραιωνουν τα φαρμακακια!! 

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

ο γιατρός σε έχει βάλει κρεβάτι; ή να συμπεριφέρεσαι  κανονικά λες και έχεις 1 μωράκι; 

1 hour ago, TaxAgg είπε:

Καλημέρα σε όλες!

@TaxAgg @Zaxaroulamak μας βλέπω να ξεκινάμε μαζί.. Για μετά το Πάσχα λέμε. 🤞

Θα ήθελα την άποψή σας ρε κορίτσια, ειδικά όσες είχατε / έχετε θέμα με κατακερματισμό.. Πριν 1.5 περίπου μήνα το dfi ήταν 31%, το οξειδωτικό στρες ήταν κάπου ~13 με όριο το 1,5.. Συνεχίζει τη θεραπεία του ο σύζυγος, ο ανδρολόγος μας λέει ότι θέλει άλλο ένα τρίμηνο, δηλαδή ένα εξάμηνο θεραπείας συνολικά, οπότε περίπου μέχρι τέλη Μαΐου. Ο γυναικολόγος μου που πήγα χθες μας έδωσε πρωτόκολλο (που δεν πήρα καν μαζί μου η χαζή) αλλά θυμάμαι τις 300 μονάδες gonal που μου είπε. Ο γυναικολόγος λέει από 45% και πάνω αν είναι το dfi είναι απαγορευτικό. Αυτός μας λέει να ξεκινήσουμε αμέσως μετά το Πάσχα, με τη λογική ότι, θεωρητικά, ήδη θα έχει κάποια πρόσθετη βελτίωση το dfi. Ο ανδρολόγος είχε πει να περιμένουμε το εξάμηνο, οπότε πάμε για τέλη Μαΐου. Εμείς είμαστε σε δίλημμα (τρομερό δίλημμα θα μου πεις..).. Ποιά είναι η άποψή σας; Να περιμένουμε τέλη Μαίου και να πάμε με καλύτερες, λογικά, προϋποθέσεις σε ό,τι αφορά το σπέρμα αλλά να χάσουμε τον κύκλο του Μαΐου..? Προς τα εκεί κλείνουμε αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι αν δεν πάει πχ καλά η πρώτη διέγερση, θα πιάσουμε Ιούλιο και γειά σας.. Μας βλέπω για Σεπτέμβρη μετά.. Τί θα κάνατε στη θέση μας;

Και μια ερώτηση ακόμη.. Διαβάζοντας τις πιο έμπειρες ξέρω ότι γενικά δεν είναι καλό να κάνουμε back to back διεγέρσεις και για τον οργανισμό μας και για το ότι μουλαρώνει το σύστημα. Γενικά έχετε κάνει δύο διεγέρσεις σερί δύο μήνες π.χ.? ή δεν επιτρέπεται αυτό? ή απλά το αποφεύγουμε για τους παραπάνω λόγους..?

Στο μεταξύ θα πω άαααλλη μια φορά πόσο πολύτιμο είναι αυτό εδώ το καφέ.. Ο γιατρός να λέει τα δικά του χθες, ότι λίγες μέρες μετά την ωοληψία κάνουμε την εμβρυομεταφορά και να του λέω, ναι ΑΝ έχουμε έμβρυα κτλ κτλ. Μου έκανε πλάκα ότι σηκώνεται και φεύγει (γιατί με λέει απαισιόδοξη) αλλά διαβάζοντας τις πολύτιμες προσωπικές ιστορίες όλων σας εδώ μέσα, με βρίσκω απλά ρεαλίστρια και όχι απαισιόδοξη.

Αυτό που ήθελα να πω, και σόρρυ για το σεντόνι, είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλες σας. Είστε σχολείο. 💗 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...