Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , TaxAgg είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !!! Χρειάζομαι τα φώτα σας για ακόμα μια φορά ! Πήγα σήμερα γιατρό με την έγκριση, είπαμε θα ξεκινήσουμε μετά το Πάσχα ! Έχω μια ερώτηση που ξέχασα να τον ρωτήσω, στο χαρτί που μου έγραψε το «πλάνο» υπερήχων κτλ στο «πρωτόκολλο διέγερσης ωοθηκών» έχει υπογραμμίσει το «GNRHant μέρα 6». Ποιο πρωτόκολλο είναι αυτό κ τι σημαίνει ; 
μου έχει τις πρώτες 4 μέρες gonal κ μετά την 6η μέρα έχει γράψει cetrotide κ στην gonal ερωτηματικό. Εννοείται 2η,6η,8η κ 10 πρώτα υπερήχους κ αίμα. 

Συνήθως στα κέντρα ανά δύο μέρες κάνεις υπέρηχο και αιματολογικές, την ίδια μέρα ενημερώνουν για την δόση που θα πάρεις και εάν προσθέσετε κάτι άλλο. Μην ανησυχείς.

Καλή επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

3 minutes ago, TaxAgg said:

Καλησπέρα κορίτσια μου !!! Χρειάζομαι τα φώτα σας για ακόμα μια φορά ! Πήγα σήμερα γιατρό με την έγκριση, είπαμε θα ξεκινήσουμε μετά το Πάσχα ! Έχω μια ερώτηση που ξέχασα να τον ρωτήσω, στο χαρτί που μου έγραψε το «πλάνο» υπερήχων κτλ στο «πρωτόκολλο διέγερσης ωοθηκών» έχει υπογραμμίσει το «GNRHant μέρα 6». Ποιο πρωτόκολλο είναι αυτό κ τι σημαίνει ; 
μου έχει τις πρώτες 4 μέρες gonal κ μετά την 6η μέρα έχει γράψει cetrotide κ στην gonal ερωτηματικό. Εννοείται 2η,6η,8η κ 10 πρώτα υπερήχους κ αίμα. 

Είναι το πρωτόκολλο ανταγωνιστών. Ξεκινάς με διέγερση και μετά μπαίνουν οι ανταγωνιστές για να μην σπάσουν τα ωοθυλάκια. Στην 6η μέρα έχει βάλει ερωτηματικό στην gonal γιατί θα εξαρτηθεί από τους υπερήχους και τις εξετάσεις αν και με πόσες μονάδες θα συνεχίσεις 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Αχ κι εγώ το παθαίνω. Σήμερα ξύπνησα χωρίς να νιώθω τίποτα, σαν μία μέρα από τα παλιά και δεν μπορούσα ούτε να με πω έγκυο, μου φαινόταν σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, αφού έλεγα στον άντρα μου νιώθω πως ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής ήταν λάθος, εξετάσεις, υπέρηχοι, όλα. 

Κορίτσι μου!!! Το πρώτο τρίμηνο είναι το ποιο τρελό!!! Πιστεύω θα το λέω μέχρι το τέλος. Τα συναισθήματα; Τα συμπτώματα;; Όλα!!!!

Απλά εμείς από εξωσωματική είμαστε λίγο σε άρνηση; Τόσα που έχουμε τραβήξει το είχανε βγάλει από το μυαλό το θετικό σενάριο και τώρα που συμβαίνει λες μπα αποκλείεται 😂😂 τα αγαπώ πλέον όλα αυτά!!

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι το πρωτόκολλο ανταγωνιστών. Ξεκινάς με διέγερση και μετά μπαίνουν οι ανταγωνιστές για να μην σπάσουν τα ωοθυλάκια. Στην 6η μέρα έχει βάλει ερωτηματικό στην gonal γιατί θα εξαρτηθεί από τους υπερήχους και τις εξετάσεις αν και με πόσες μονάδες θα συνεχίσεις 

Κάντο δεύτερο επάγγελμα! Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συνήθως στα κέντρα ανά δύο μέρες κάνεις υπέρηχο και αιματολογικές, την ίδια μέρα ενημερώνουν για την δόση που θα πάρεις και εάν προσθέσετε κάτι άλλο. Μην ανησυχείς.

Καλή επιτυχία!!!

Θα γίνει σε νοσοκομείο δημόσιο εδώ που μένω (εκτός Αττικής) όποτε δεν ξέρω πως ακριβώς πάει ! 
ευχαριστω πολύ ! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ σε εσένα 💗💗

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου τι γνώσεις είναι αυτές ! Τι να πω ! Ευχαριστώ παρά πολύ ! 
σημερα βγήκα από τον γιατρό κ άρχισα να κλαίω αλλά δεν ξέρω γιατί. Ακόμα κ τώρα δεν ξέρω ! Πάλι καλά που έχω κ εσάς. 
Ολα τα καλά στην εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου🙏🏼

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , TaxAgg είπε:

Θα γίνει σε νοσοκομείο δημόσιο εδώ που μένω (εκτός Αττικής) όποτε δεν ξέρω πως ακριβώς πάει ! 

σημερα βγήκα από τον γιατρό κ άρχισα να κλαίω αλλά δεν ξέρω γιατί. Ακόμα κ τώρα δεν ξέρω ! Πάλι καλά που έχω κ εσάς. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! 

Λογικό το κλάμα, είναι από την ένταση των ημερών και το γεγονός ότι ξεκινάς την διαδικασία. Τα συναισθήματα σου τώρα είναι ανάμεικτα. Και χαίρεσαι και φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά!! Θετική ενέργεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 minutes ago, Xristina96 said:

Κορίτσι μου!!! Το πρώτο τρίμηνο είναι το ποιο τρελό!!! Πιστεύω θα το λέω μέχρι το τέλος. Τα συναισθήματα; Τα συμπτώματα;; Όλα!!!!

Απλά εμείς από εξωσωματική είμαστε λίγο σε άρνηση; Τόσα που έχουμε τραβήξει το είχανε βγάλει από το μυαλό το θετικό σενάριο και τώρα που συμβαίνει λες μπα αποκλείεται 😂😂 τα αγαπώ πλέον όλα αυτά!!

Κάντο δεύτερο επάγγελμα! Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Εγώ ήμουν πολύ σε άρνηση θα έλεγα. Νομίζω ενδόμυχα είχα πείσει τον εαυτό μου πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ, ίσως από άμυνα. Οπότε τώρα μου βγαίνει κάποιες φορές αυτό το συναίσθημα. Τις υπόλοιπες ώρες πάντως είμαι σαν την τρελή, το ζω στο φουλ και χαίρομαι. Δεν είμαι δηλαδή μέσα στο άγχος όλη την ώρα, ευτυχώς! 

12 minutes ago, TaxAgg said:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Έχω κάνει το ίδιο πρωτόκολλο γι αυτό το ξέρω 😏 Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλή αρχή!!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! 

Λογικό το κλάμα, είναι από την ένταση των ημερών και το γεγονός ότι ξεκινάς την διαδικασία. Τα συναισθήματα σου τώρα είναι ανάμεικτα. Και χαίρεσαι και φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά!! Θετική ενέργεια!

Για την ώρα είναι σαν ευθεία γραμμή, ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι κ νιώθω ότι δεν μπορεί να είμαι τόσο τυχερή που θα τα καταφέρω με την πρώτη, μάλλον άμυνα.. αλλά σήμερα βγήκε η ένταση μάλλον ακριβώς αυτό που λες ! Ευχαριστώ παρά πολύ 💗

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ ήμουν πολύ σε άρνηση θα έλεγα. Νομίζω ενδόμυχα είχα πείσει τον εαυτό μου πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ, ίσως από άμυνα. Οπότε τώρα μου βγαίνει κάποιες φορές αυτό το συναίσθημα. Τις υπόλοιπες ώρες πάντως είμαι σαν την τρελή, το ζω στο φουλ και χαίρομαι. Δεν είμαι δηλαδή μέσα στο άγχος όλη την ώρα, ευτυχώς! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Έχω κάνει το ίδιο πρωτόκολλο γι αυτό το ξέρω 😏 Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλή αρχή!!

Να το ζεις γιατί από το λίγο που σε «διαβάζω» εδώ έχεις προσπαθήσει παρά πολύ κ σου αξίζει, όπως κ σε όλα τα κορίτσια ! 

ολα μπερδεμένα μου φαίνονται αλλά θα ξεμπερδέψουν που θα πάει! 🤷‍♀️
ευχαριστω πολύ 🙏🏼

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1

2 ώρες πρίν, Foteini85 Chan είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️ με έναν πόνο!!!

Καλησπέρα Κάτια μου

Και εγώ πριν κάποια χρόνια εμείνα έγκυος με εξωσωματική ICSI (κατακερματισμό DFI θυμάμαι 29%),λόγω ολιγοασθενοσπερμίας με υψηλό οξειδωτικό στρές που αντιμετώπιζε ο άνδρας μου , μετά από την επεξεργασία ενεργοποίησης και τον διαχωρισμό στο σπέρμα είχαμε εγκυμοσύνη απευθείας. 😀

Καλησπέρα Φωτεινή μου!τι είναι η επεξεργασία ενεργοποίησης και ο διαχωρισμός στο σπερμα; Εμεις επειδή την κάναμε στο ναυτικό, δεν ξέρω αν έχουν αυτή τη δυνατότητα εκεί. Είναι κάτι εξειδικευμένο; Ευχαριστω πολύ!!

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

να σας ρωτήσω ρε κορίτσια γιατί τώρα μου ήρθε! εσάς μετά την εμβρυομεταφορα σας κάνει κολπικο υπερηχο να δει που έκατσαν τα έμβρυα;; εμένα πρώτη φορά μου έκανε !

Πόσο μετά δλδ? Γιατί εμένα μου έκανε κοιλιακό υπέρηχο κατά την εμβρυομεταφορα οπότε βλέπαμε που καθησανε τα εμβρυα. Το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σημασία γιατί τις επόμενες μέρες μέχρι να γίνει η εμφυτευση τα εμβρυα τριγυριζουν στη μήτρα μέχρι να βρεθεί το σωστό για αυτά σημείο. Το μόνο που ίσως έχει σημασία είναι ότι όντως τα εμβρυα φύγανε απο το σωληνάκι και μεταφερθηκαν στη μήτρα. Και αυτό που βλέπεις δεν είναι ακριβώς τα εμβρυα, καθώς είναι πάρα πολύ μικρά, αλλά ένα λευκό υγρο-φυσαλλιδες που τα περιβάλλει.

Ο μόνος που έχω ακούσει ότι κάνει εμβρυομεταφορα χωρίς ταυτόχρονα υπέρηχο είναι ο Π.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nels είπε:

Πόσο μετά δλδ? Γιατί εμένα μου έκανε κοιλιακό υπέρηχο κατά την εμβρυομεταφορα οπότε βλέπαμε που καθησανε τα εμβρυα. Το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σημασία γιατί τις επόμενες μέρες μέχρι να γίνει η εμφυτευση τα εμβρυα τριγυριζουν στη μήτρα μέχρι να βρεθεί το σωστό για αυτά σημείο. Το μόνο που ίσως έχει σημασία είναι ότι όντως τα εμβρυα φύγανε απο το σωληνάκι και μεταφερθηκαν στη μήτρα. Και αυτό που βλέπεις δεν είναι ακριβώς τα εμβρυα, καθώς είναι πάρα πολύ μικρά, αλλά ένα λευκό υγρο-φυσαλλιδες που τα περιβάλλει.

Ο μόνος που έχω ακούσει ότι κάνει εμβρυομεταφορα χωρίς ταυτόχρονα υπέρηχο είναι ο Π.

εξωτερικό υπερηχο κάνει ταυτόχρονα , αλλά αυτή τη φορά μόλις τελειώσαμε μου έκανε και κολπικο υπερηχο ! και είδα και κει σε ποιο σημείο έκατσαν τα έμβρυα ! δεν έκανε δεξιά αριστερά το ματζαφλαρι, απλώς το έβαλε τα είδαμε και το έβγαλε 

21 minutes ago, Angot said:

να σας ρωτήσω ρε κορίτσια γιατί τώρα μου ήρθε! εσάς μετά την εμβρυομεταφορα σας κάνει κολπικο υπερηχο να δει που έκατσαν τα έμβρυα;; εμένα πρώτη φορά μου έκανε !

Εγώ δεν το έχω ξανά ακούσει αλλά δεν μου φαίνεται και κακό. Αφού μπόρεσε να δει ότι όλα είναι όπως πρέπει τότε ένας λόγος παραπάνω να είσαι πιο ήσυχη 

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ δεν το έχω ξανά ακούσει αλλά δεν μου φαίνεται και κακό. Αφού μπόρεσε να δει ότι όλα είναι όπως πρέπει τότε ένας λόγος παραπάνω να είσαι πιο ήσυχη 

μα και μένα εντύπωση μου έκανε , γιατί είπε και η εμβρυολογος καθαρός ο σωλήνας ! και τα είδαμε τα εμβρυα κατά τη διάρκεια! και τα είδαμε και μετά ,έχεις δίκιο όπως το θέτεις! 

• Μου αρέσει 1

@Ririii88 @Xristina96 @kateriiina25 κοριτσια ολα τα καλα σας ευχομαι. Με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας. Διαβαζω για τα συναισθηματα σας και ξερω απο τωρα οτι ετσι θα νιωθω. Μου φαινεται τοσο δυσκολο να σκεφτω οτι καποια στιγμη θα πω ειμαι εγκυος. Μακαρι να ζησουμε και οι υπολοιπες συντομα αυτο το θαυμα!

@TaxAgg μαζι θα ξεκινησουμε πανω κατω, αν πανε ολα καλα βεβαια γιατι περιμενω κατι εξετασεις. Αν ειναι οκ θα ξεκινησουμε κι εμεις μετα το Πασχα. Προσευχομαι να ειναι ολα καλα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 6

8 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Το 2023 ήρθε για να σπάσει την γκαντεμια ετών θα πω εγώ. Τουλάχιστον για εμένα από το 2020!!! Εύχομαι να συνεχίσει έτσι! Όλο βλέπω θετικές χοριακες!! Έχω καλό προαίσθημα και για τις εμβρυομεταφορες που έγιναν αυτήν την εβδομάδα. Καλή επιτυχία κορίτσια!! 

Συμφωνώ το 2023 θα είναι τυχερό.. κ εγώ όταν γράφτηκα στο φορούν διάβαζα για θετικές χοριακες μόνο κ έλεγε μα τι γίνεται εδώ ;;;; Η θετική ενέργεια κ σκέψη έχει βοηθήσει !!! Κ εγώ έχω πολύ καλπ προαίσθημα για όλα τα κορίτσια κ φυσικά θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε .. 😉

7 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

@Ririii88 @Xristina96 @kateriiina25 κοριτσια ολα τα καλα σας ευχομαι. Με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας. Διαβαζω για τα συναισθηματα σας και ξερω απο τωρα οτι ετσι θα νιωθω. Μου φαινεται τοσο δυσκολο να σκεφτω οτι καποια στιγμη θα πω ειμαι εγκυος. Μακαρι να ζησουμε και οι υπολοιπες συντομα αυτο το θαυμα!

@TaxAgg μαζι θα ξεκινησουμε πανω κατω, αν πανε ολα καλα βεβαια γιατι περιμενω κατι εξετασεις. Αν ειναι οκ θα ξεκινησουμε κι εμεις μετα το Πασχα. Προσευχομαι να ειναι ολα καλα!

Σ ευχαριστούμε πολύ !!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά κ θα είμαστε εδώ να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα σου !!! Σου στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη ..

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...