Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

α δεν το ήξερα ότι θέλουν 4 μήνες στον εοππυ! αρκετός καιρός! με ποιο κριτήριο το καθυστερούν τόσο;  θεωρητικά δικαιολογούν 3 εξωσωματικές μέσα στο χρόνο , αν το δεις έτσι είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να μην επιβαρύνεται φουλ ο οργανισμός ! 

Ναι, έχουν θέσει ως υποχρεωτικό χρόνο αναμονής το 4μηνο. Εγώ δεν ήξερα ότι δικαιολογούν 3 μέσα σε ένα χρόνο, γιατί η πρώτη έγκριση που πήρα αφορά μόνο 2 κύκλους. Πάντως βγαίνει, 3χ4=12

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Just now, Soho24 είπε:

Ναι, έχουν θέσει ως υποχρεωτικό χρόνο αναμονής το 4μηνο. Εγώ δεν ήξερα ότι δικαιολογούν 3 μέσα σε ένα χρόνο, γιατί η πρώτη έγκριση που πήρα αφορά μόνο 2 κύκλους. Πάντως βγαίνει, 3χ4=12

ναι και γω έτσι το υπολόγισα , δεν το γνωρίζω από εμπειρια! άρα θα είναι η 2η μεταφορά σου;

πρίν από 33 λεπτά , Angot είπε:

ναι και γω έτσι το υπολόγισα , δεν το γνωρίζω από εμπειρια! άρα θα είναι η 2η μεταφορά σου;

Εμβρυομεταφορά δεν κάναμε γιατί έχουμε μόνο μία βλαστοκύστη. Θα πάμε για 2η διεγερση ωοθηκών για να συλλέξουμε κανένα εμβρυάκι παραπάνω. Το προτιμώ κι εγώ αυτό το σενάριο. Νομίζω πως ετ με ένα και μοναδικό έμβρυο θα με άγχωνε αρκετά.

πρίν από 33 λεπτά , Soho24 είπε:

Καλημέρα, επειδή και εγώ πέρασα επιτροπή, γνωρίζω ότι με την πρώτη απόφαση παίρνεις 2 φορές φάρμακα. Για να τα πάρεις την δεύτερη θέλει 4 μήνες αποχή, για να ξεκουράζεται π οργανισμός. Μετά ξανά περνάς επιτροπή για να πάρεις και τις άλλες δύο σου προσπάθειες. Ο ΕΟΠΥΥ σου δίνει 4 φορές φάρμακα. 

Πχ εμένα μου έχουν εγκρίνει 3.600 μονάδες. Πήρα 3.600 και θα έχω άλλες 3 φορές να πάρω από 3.600 μονάδες.

πρίν από 2 λεπτά , Soho24 είπε:

Εμβρυομεταφορά δεν κάναμε γιατί έχουμε μόνο μία βλαστοκύστη. Θα πάμε για 2η διεγερση ωοθηκών για να συλλέξουμε κανένα εμβρυάκι παραπάνω. Το προτιμώ κι εγώ αυτό το σενάριο. Νομίζω πως ετ με ένα και μοναδικό έμβρυο θα με άγχωνε αρκετά.

Με βάση από αυτά που γράφουν εδώ τα κορίτσια, εάν δεν θες να περιμένεις και μπορείς οικονομικά, μέχρι να περάσουν οι 4 μήνες, μπορεί να συλλέγεις το ωάριο του μήνα. Συνήθως από φυσικό κύκλο λένε ότι είναι πιο ποιοτικά.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, επειδή και εγώ πέρασα επιτροπή, γνωρίζω ότι με την πρώτη απόφαση παίρνεις 2 φορές φάρμακα. Για να τα πάρεις την δεύτερη θέλει 4 μήνες αποχή, για να ξεκουράζεται π οργανισμός. Μετά ξανά περνάς επιτροπή για να πάρεις και τις άλλες δύο σου προσπάθειες. Ο ΕΟΠΥΥ σου δίνει 4 φορές φάρμακα. 

Πχ εμένα μου έχουν εγκρίνει 3.600 μονάδες. Πήρα 3.600 και θα έχω άλλες 3 φορές να πάρω από 3.600 μονάδες.

Καλημέρα Χριστίνα! Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. 1η απόφαση έγκρισης για 2 φορές, 3600 μονάδες έκαστη, με υποχρεωτική αναμονή 4 μήνες μεταξύ τους. Μετά ξανά υποβολή φακέλου για άλλες δύο φορές. 

Επειδή έπαιρνα σχετικά λίγες μονάδες στον 1ο κύκλο διέγερσης, μου έχουν περισσέψει αρκετά κουτιά. Οπότε, σκέφτομαι να συμπληρώσω εγώ τα χρήματα για μια 2η διέγερση στο δίμηνο, για να μην περιμένω 4 μήνες. Μου φαίνεται τόσο πολύ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Soho24 είπε:

Καλημέρα Χριστίνα! Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. 1η απόφαση έγκρισης για 2 φορές, 3600 μονάδες έκαστη, με υποχρεωτική αναμονή 4 μήνες μεταξύ τους. Μετά ξανά υποβολή φακέλου για άλλες δύο φορές. 

Επειδή έπαιρνα σχετικά λίγες μονάδες στον 1ο κύκλο διέγερσης, μου έχουν περισσέψει αρκετά κουτιά. Οπότε, σκέφτομαι να συμπληρώσω εγώ τα χρήματα για μια 2η διέγερση στο δίμηνο, για να μην περιμένω 4 μήνες. Μου φαίνεται τόσο πολύ. 

Εάν μπορείς σωματικά τότε ναι. Ρώτα τον γιατρό σου, εγώ για 2 μήνες είχα περίεργη περίοδο και μετά συνήλθα. Προχωρά αφού ψυχολογικά είσαι έτοιμη. 167€ νομίζω κοστίζει το κάθε κουτί, χωρίς να είμαι σίγουρη, των 600 μονάδων. Στον Γαληνό μπορείς να το δεις. 

Θα αλλάξετε κάτι στο πρωτόκολλο; 

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εάν μπορείς σωματικά τότε ναι. Ρώτα τον γιατρό σου, εγώ για 2 μήνες είχα περίεργη περίοδο και μετά συνήλθα. Προχωρά αφού ψυχολογικά είσαι έτοιμη. 167€ νομίζω κοστίζει το κάθε κουτί, χωρίς να είμαι σίγουρη, των 600 μονάδων. Στον Γαληνό μπορείς να το δεις. 

Θα αλλάξετε κάτι στο πρωτόκολλο; 

Δεν έχω συζητήσει καθόλου τον φυσικό κύκλο με το γιατρό μου, αλλά θεωρώ πως δεν θα μπορέσω να σηκώσω οικονομικά 2-3 ωοληψίες, οι οποίες δεν μου φαίνεται να είναι και πολύ πιο οικονομικές από την ωοληψία μετά από διέγερση. Επίσης, νομίζω ότι θα με κούραζε η συχνή παρακολούθηση του κύκλου με υπερήχους για να προλάβουμε το ωάριο. Θα τα μελετήσω πάντως όλα τα πιθανά σενάρια.

Στο πρωτόκολλο θα δούμε αν θα αλλάξουμε κάτι όταν ερθει η ώρα. Την 1η φορά έπαιρνα 75 μοναδες meriofert και 150 puregon, σύνολο 225. Μου είχαν φανεί λίγες για την ηλικία μου. 

Το συζήτησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι η ανταπόκριση ήταν πολύ καλή με 12 ωάρια, οπότε η σκεψη του είναι να προχωράμε με τα λιγότερα φάρμακα, αφού φέρνουν αποτέλεσμα. Ίσως ξεκινήσουμε με 300 μοναδες τη 2η φορά και να μειώσουμε στην πορεία. 

Οι meriofert στοιχίζουν 23 ευρώ το κουτί, οι puregon 280 ευρώ οι 900 μονάδες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Soho24 είπε:

Δεν έχω συζητήσει καθόλου τον φυσικό κύκλο με το γιατρό μου, αλλά θεωρώ πως δεν θα μπορέσω να σηκώσω οικονομικά 2-3 ωοληψίες, οι οποίες δεν μου φαίνεται να είναι και πολύ πιο οικονομικές από την ωοληψία μετά από διέγερση. Επίσης, νομίζω ότι θα με κούραζε η συχνή παρακολούθηση του κύκλου με υπερήχους για να προλάβουμε το ωάριο. Θα τα μελετήσω πάντως όλα τα πιθανά σενάρια.

Στο πρωτόκολλο θα δούμε αν θα αλλάξουμε κάτι όταν ερθει η ώρα. Την 1η φορά έπαιρνα 75 μοναδες meriofert και 150 puregon, σύνολο 225. Μου είχαν φανεί λίγες για την ηλικία μου. 

Το συζήτησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι η ανταπόκριση ήταν πολύ καλή με 12 ωάρια, οπότε η σκεψη του είναι να προχωράμε με τα λιγότερα φάρμακα, αφού φέρνουν αποτέλεσμα. Ίσως ξεκινήσουμε με 300 μοναδες τη 2η φορά και να μειώσουμε στην πορεία. 

Οι meriofert στοιχίζουν 23 ευρώ το κουτί, οι puregon 280 ευρώ οι 900 μονάδες.

Εύχομαι η επόμενη να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποιοι οργανισμοί αντιδρούν καλά στα λίγα φάρμακα, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Ίσως απλά αυτός ο κύκλος να μην ήταν καλός. Ο επόμενος να είναι άριστος 🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εύχομαι η επόμενη να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποιοι οργανισμοί αντιδρούν καλά στα λίγα φάρμακα, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Ίσως απλά αυτός ο κύκλος να μην ήταν καλός. Ο επόμενος να είναι άριστος 🙏

Σε ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια! Μακάρι να πάρουμε κάτι παραπάνω την επόμενη φορά 🥰

πρίν από 3 λεπτά , Soho24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια! Μακάρι να πάρουμε κάτι παραπάνω την επόμενη φορά 🥰

Έχεις την ενέργεια και την όρεξη που χρειάζεται!! Αυτό έχει σημασία!! 🎀🎀

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έχεις την ενέργεια και την όρεξη που χρειάζεται!! Αυτό έχει σημασία!! 🎀🎀

Έχω τόσο πολλή όρεξη που θα μπορούσα να ξεκινήσω ενέσεις από προχθές 🤣 Σαν προθέρμανση το έζησα όλο αυτό την πρώτη φορά, νιώθω πολύ ζεστή να συνεχίσω. Και αυτό το ρημάδι το 4μηνο μου κόβει τη φόρα! 

• Λουλούδια 1

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

καλημερα κορίτσια , ήρθε η ώρα μου! ξεκίνησα χάπια για την ετ !! την πέμπτη 23/3 παω για την τρίτη και ελπίζω τελευταία ετ!!! 🙏

επισης η χοριακη μου θα πέσει του Αγίου Ευτυχιου 😇

@happiness79 τυχαίο;;

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Να είναι η τυχερή σου!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

α δεν το ήξερα ότι θέλουν 4 μήνες στον εοππυ! αρκετός καιρός! με ποιο κριτήριο το καθυστερούν τόσο;  θεωρητικά δικαιολογούν 3 εξωσωματικές μέσα στο χρόνο , αν το δεις έτσι είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να μην επιβαρύνεται φουλ ο οργανισμός ! 

Τρεις εξωσωματικες το χρόνο είναι ανά τετράμηνο. Ο εοπυυ δεν σ δίνει απλά τα φάρμακα πριν το τετράμηνο. Φυσικά και πρέπει να ξεκουράζεται ο οργανισμός! 

Καλή επιτυχία στην ετ 🙏🙏🙏🙏

1 ώρα πρίν, Soho24 είπε:

Έχω τόσο πολλή όρεξη που θα μπορούσα να ξεκινήσω ενέσεις από προχθές 🤣 Σαν προθέρμανση το έζησα όλο αυτό την πρώτη φορά, νιώθω πολύ ζεστή να συνεχίσω. Και αυτό το ρημάδι το 4μηνο μου κόβει τη φόρα! 

Είναι απαραίτητο όμως κι ένα διάλειμμα.. Μπορείς να κάνεις δύο φυσικούς ενδιάμεσα. Πάντως 12 στα 42 πολύ καλό νούμερο! 

Κοριτσια να ρωτησω επειδη παρακολουθησα τη συζητηση σχετικα με την εγκριση της επιτροπης. Οι μοναδες που εγκρινουν στην καθε κοπελα διαφερουν ε; γιατι εμενα το χαρτι γραφει για 3000 μοναδες και αν καταλαβαινω απο αυτα που γραφετε αυτες αφορουν 2 διεγερσεις με αποσταση 4 μηνων; 

πρίν από 9 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια να ρωτησω επειδη παρακολουθησα τη συζητηση σχετικα με την εγκριση της επιτροπης. Οι μοναδες που εγκρινουν στην καθε κοπελα διαφερουν ε; γιατι εμενα το χαρτι γραφει για 3000 μοναδες και αν καταλαβαινω απο αυτα που γραφετε αυτες αφορουν 2 διεγερσεις με αποσταση 4 μηνων; 

Κάθε απόφαση αφορά σε δύο προσπάθειες. Για την κάθε προσπάθεια είναι στις περισσότερες 3600 μονάδες. Μήπως εγκρίθηκες για σπερματεγχυση κι όχι εξωσωματικη κι είναι λιγότερες? Εντύπωση μου κάνει. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...