Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Ele@n είπε:

Ομοιοπαθουσα. Εμένα την τρίτη μέρα δεν είχαν και τα δύο τις διαιρέσεις που έπρεπε, μεσολάβησε Κυριακή και τη Δευτέρα μου είπε ότι είχαν σταματήσει την τέταρτη μέρα. 

Δεν ξέρω ρε κορίτσια. Φλερτάρω με την ιδέα να τα παρατήσω για λίγο καιρό. Να πάρω και τις βιταμινουλες μου και να πάμε φυσικά. Κρατάω το ότι γονιμοποιηθηκαν, σηκώνω μανίκια και ξεκινάω να χαίρομαι και λίγο τη ζωή. Δυόμιση χρόνια μια παράνοια δεν έχω χαρεί τίποτα ουσιαστικά. Ο εαυτός που ήξερα έχει πάει περίπατο. Δε θέλω να εγκαταλείψω με την πρώτη δυσκολία αλλά πραγματικά ζοριζομαι πολύ. 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

22 minutes ago, Lotos said:

Δε μου είπε κάτι συγκεκριμένα...πάλι άλλαξαν τα δεδομένα...ίσως λέει είναι κυστικό ίσως ωορρηξία.συνηθως την καταλαβαίνω την ωορρηξία γτ με τσούζει το στήθος μου όπως κ τωρα..πφφ στεναχωρήθηκα ...μου είπε να έχω επαφές απλά ..εγώ είχα μια επαφή  σήμερα ..τώρα δεν ξέρω πότε πάλι...αν κ δεν ελπίζω 

Εκεί είναι πάνω κάτω συνήθως στις 36 ώρες απελευθερώνεται...δεν έχεις να χάσεις τίποτα να προσπαθήσεις 

18 minutes ago, dreamteam said:

Δεν ξέρω ρε κορίτσια. Φλερτάρω με την ιδέα να τα παρατήσω για λίγο καιρό. Να πάρω και τις βιταμινουλες μου και να πάμε φυσικά. Κρατάω το ότι γονιμοποιηθηκαν, σηκώνω μανίκια και ξεκινάω να χαίρομαι και λίγο τη ζωή. Δυόμιση χρόνια μια παράνοια δεν έχω χαρεί τίποτα ουσιαστικά. Ο εαυτός που ήξερα έχει πάει περίπατο. Δε θέλω να εγκαταλείψω με την πρώτη δυσκολία αλλά πραγματικά ζοριζομαι πολύ. 

Και εγώ το είπα αυτό πολλές φορές και καλό είναι να κάνεις διαλείμματα γιατί δεν παλεύετε....εγώ ξεκίνησα 32 και τώρα φτάνω 39 δύσκολα χρόνια όλα αυτά και ακόμα δεν ξέρω πως θα πάει....εγώ αγχώθηκα με την ηλικία να σου πω και δεν σταμάτησα για πολύ, με τρόμαζαν όλοι ότι μεγαλώνουμε και θα είναι πιο δύσκολα...

πρίν από 49 λεπτά , GBAL είπε:

Εκεί είναι πάνω κάτω συνήθως στις 36 ώρες απελευθερώνεται...δεν έχεις να χάσεις τίποτα να προσπαθήσεις 

Και εγώ το είπα αυτό πολλές φορές και καλό είναι να κάνεις διαλείμματα γιατί δεν παλεύετε....εγώ ξεκίνησα 32 και τώρα φτάνω 39 δύσκολα χρόνια όλα αυτά και ακόμα δεν ξέρω πως θα πάει....εγώ αγχώθηκα με την ηλικία να σου πω και δεν σταμάτησα για πολύ, με τρόμαζαν όλοι ότι μεγαλώνουμε και θα είναι πιο δύσκολα...

Ναι αλλά τώρα είσαι έγκυος κι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά!!! Δε θα σταματήσω πολύ κάνα τρίμηνο και μετά ξανά προς τη δόξα τραβώ!!!

23 minutes ago, dreamteam said:

Ναι αλλά τώρα είσαι έγκυος κι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά!!! Δε θα σταματήσω πολύ κάνα τρίμηνο και μετά ξανά προς τη δόξα τραβώ!!!

Όντως μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου κ στο σύντροφο σου κάποιο διάστημα χαλάρωσης, στο οποίο μπορείς να παίρνεις βιταμίνες για καλύτερα αποτελέσματα στην επόμενη φορά αν χρειαστεί. Έχεις υπόψη σου το βιβλίο it starts with the egg? Ασχολείται με τρόπους με τους οποίους βελτιώνεται ποιοτικά το ωάριο κ το σπερματοωψαριο μέσω βιταμινών, διατροφής, τρόπου ζωής κλπ. Είναι πολύ καλό, κ υπάρχει δωρεάν online, μπορείς να το κατεβάσεις. Είναι πολύ ενδιαφέρον. 

Εύχομαι παρόλα αυτά να μην χρειαστεί και να ακούσεις καλά νέα τις επόμενες ημέρες!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα ,βγήκε η καλλιέργεια και λέει candida albinious κάπως έτσι , πήρα το γιατρό αλλά δε με πήρε ακόμα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ,ήδη με τα lomexin που πήρα νοιωθω καλύτερα 

Διαφημίσεις

1 hour ago, dreamteam said:

Μακάρι...μην νομίζεις τρέμω και εγώ με τέτοιο ιστορικό...αύριο πάω γιατρό και προσεύχομαι να είναι όλα καλα

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 3
  • Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Ομοιοπαθουσα. Εμένα την τρίτη μέρα δεν είχαν και τα δύο τις διαιρέσεις που έπρεπε, μεσολάβησε Κυριακή και τη Δευτέρα μου είπε ότι είχαν σταματήσει την τέταρτη μέρα. 

Σου είπαν τι μπορεί να έφταιξε? Πόσα είχες?

πρίν από 43 λεπτά , dreamteam είπε:

Σου είπαν τι μπορεί να έφταιξε? Πόσα είχες?

Η ηλικία, είμαι 43. Δεν ξέρω... Ορμονικά είμαι αναλογικά με την ηλικία οκ, υπερηχογραφικά το ίδιο, ποιοτικά όχι. Στην διέγερση είχα 4 αλλά ωριμα δύο και δεν έφτασαν βλαστοκυστες και με τροποποιημένο ένα αλλά ακατάλληλο για γονιμοποίηση. 

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ele@n είπε:

Η ηλικία, είμαι 43. Δεν ξέρω... Ορμονικά είμαι αναλογικά με την ηλικία οκ, υπερηχογραφικά το ίδιο, ποιοτικά όχι. Στην διέγερση είχα 4 αλλά ωριμα δύο και δεν έφτασαν βλαστοκυστες και με τροποποιημένο ένα αλλά ακατάλληλο για γονιμοποίηση. 

Και τώρα σε τι φάση είσαι?

Κορίτσια τι σημαίνει κυστικό ωοθυλάκιο?μου είπε πως μάλλον έχω ωορρηξία στη 40η μέρα???υποτίθεται είχα πάρει χάπια να έρθει περίοδος γ να ξεκινήσω ενεσεις..έχω απογοητευτει

πρίν από 27 λεπτά , Lotos είπε:

Κορίτσια τι σημαίνει κυστικό ωοθυλάκιο?μου είπε πως μάλλον έχω ωορρηξία στη 40η μέρα???υποτίθεται είχα πάρει χάπια να έρθει περίοδος γ να ξεκινήσω ενεσεις..έχω απογοητευτει

Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αυτός ο όρος σημαίνει πως το ωοθυλάκιο είναι άδειο, δεν έχει ωάριο ή δεν ωρίμασε ποτέ για να προχωρήσει.

πρίν από 27 λεπτά , Σποράκι είπε:

Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αυτός ο όρος σημαίνει πως το ωοθυλάκιο είναι άδειο, δεν έχει ωάριο ή δεν ωρίμασε ποτέ για να προχωρήσει.

Κ έχει τα ίδια συμπτώματα(πόνο στο στήθος ,υγρά) με ενα κανονικό ?μου έδωσε κ οβιτρελ για ωριμανση

πρίν από 12 λεπτά , Lotos είπε:

Κ έχει τα ίδια συμπτώματα(πόνο στο στήθος ,υγρά) με ενα κανονικό ?μου έδωσε κ οβιτρελ για ωριμανση

Φαντάζομαι πως ναι γιατί σπάει το ωοθυλάκιο. Αυτό όμως δεν το ξέρει σίγουρα και μπορεί να είναι κανονικό και να έχει ωάριο. Για αυτό σου έδωσε οβιτρελ, να προσπαθήσεις κανονικά. Ε2 και prg πόσο ήταν;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...