Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , GBAL είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια, έγραφα στο εξωσωματική 2022 αγωνιώντας για τα συμπτώματα μετά την έμβρυο μεταφορά. Συγκεκριμένα την πέμπτη έμβρυο μεταφορά. Πέρυσι τον Ιανουάριο έχασα από την τρίτη προσπάθεια ένα μωράκι στις 21 εβδομάδες και αφού κατάφερα να συνέλθω προχώρησα σε μια επόμενη αποτυχημένη και τον Νοέμβριο έκανα ακόμα μια με κατεψυγμένα και τώρα διανύω την 18η εβδομάδα σε δίδυμα. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα και θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλες κοπέλες που προσπαθούν. Και εγώ φοβάμαι πολύ και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω έως το τέλος αλλά ελπίζω.....καλή επιτυχία σε όλες...

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος  για σένα και τα παιδάκια σου! Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

20 minutes ago, GBAL said:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια, έγραφα στο εξωσωματική 2022 αγωνιώντας για τα συμπτώματα μετά την έμβρυο μεταφορά. Συγκεκριμένα την πέμπτη έμβρυο μεταφορά. Πέρυσι τον Ιανουάριο έχασα από την τρίτη προσπάθεια ένα μωράκι στις 21 εβδομάδες και αφού κατάφερα να συνέλθω προχώρησα σε μια επόμενη αποτυχημένη και τον Νοέμβριο έκανα ακόμα μια με κατεψυγμένα και τώρα διανύω την 18η εβδομάδα σε δίδυμα. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα και θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλες κοπέλες που προσπαθούν. Και εγώ φοβάμαι πολύ και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω έως το τέλος αλλά ελπίζω.....καλή επιτυχία σε όλες...

Άλλη στεναχώρια να μην σε βρει κορίτσι μου. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου 🧡

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , GBAL είπε:

Φέτος θα είναι η χρονιά σου και θα πάνε όλα τέλεια!! Να είσαι αισιοδοξη γιατί τα μωράκια σου χρειάζονται όλη τη θετική σου ενέργεια! Εύχομαι σε λίγους μήνες να μας λες πόσο κουρασμένη είσαι απο τα ξενύχτια αλλά και πόσο ευτυχισμένη ταυτόχρονα που θα χεις αγκαλιά τα θαυματακια σου! 

Λυπάμαι πολυ για την απώλεια σου, δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολη είναι μετά από τόση προσπάθεια η αιφνίδια διακοπή τόσο προχωρημένης εγκυμοσύνης. Συγνώμη που σε ρωτάω, αν θέλεις μου απαντάς, τι πήγε στραβά στη βδομάδα που ήσουν? Είχα στο μυαλο μου ότι αν η Α επιπέδου είναι οκ και το μωρό είναι γερό ότι όλα πάνε καλά μετά και αγχώθηκα λίγο τώρα.

πρίν από 16 λεπτά , GBAL είπε:

Εύχομαι το ίδιο σε όλες....το μόνο που μπορώ. Να πω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει μια γυναίκα που προσπαθεί για εγκυμοσύνη μέσα από εξωσωματική πόσο μάλλον μια γυναίκα που έχει πέρασε από αποβολές κλπ να είστε δυνατές ..

Αχ γλυκούλα μου...όλα τα καλά να έχεις .δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω κ δυστυχώς πόση μοναξιά έχουμε..είναι πλ δύσκολο να το αντιληφθούν !έχω σταματήσει τα χάπια κ περιμένω να έρθει περίοδος για να ξεκινήσουν καλώς εχόντων οι ενέσεις ..αύριο έχω υπέρηχο με τον γιατρό ...νιώθω πως το μυαλό μου γυρνάει σε όλα τα σενάρια π έζησα κ φοβάμαι...

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Nels said:

Φέτος θα είναι η χρονιά σου και θα πάνε όλα τέλεια!! Να είσαι αισιοδοξη γιατί τα μωράκια σου χρειάζονται όλη τη θετική σου ενέργεια! Εύχομαι σε λίγους μήνες να μας λες πόσο κουρασμένη είσαι απο τα ξενύχτια αλλά και πόσο ευτυχισμένη ταυτόχρονα που θα χεις αγκαλιά τα θαυματακια σου! 

Λυπάμαι πολυ για την απώλεια σου, δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολη είναι μετά από τόση προσπάθεια η αιφνίδια διακοπή τόσο προχωρημένης εγκυμοσύνης. Συγνώμη που σε ρωτάω, αν θέλεις μου απαντάς, τι πήγε στραβά στη βδομάδα που ήσουν? Είχα στο μυαλο μου ότι αν η Α επιπέδου είναι οκ και το μωρό είναι γερό ότι όλα πάνε καλά μετά και αγχώθηκα λίγο τώρα.

Όλα ήταν καλά, αυχενική, νιπτ τεστ τα πάντα με συχνούς υπερήχους κλπ...την ημέρα της β επιπέδου απλά δεν υπήρχε καρδιακός παλμός, το απέδωσαν σε κάποιο ιό που κόλλησα και δεν το κατάλαβα αλλά προκάλεσε ζημιά στο έμβρυο.....μην αγχώνεσαι όμως διότι έπειτα πήγα σε διάφορος γιατρός και όλοι μου είπαν ότι είναι σπάνιο σε τέτοια εβδομάδα να συμβεί κάτι τέτοιο, σπάνι οι αλλά έτυχε σε εμένα ήμουν μάλλον άτυχη....δεν έκανε βέβαια βιοψία οπότε με τρώει και λίγο ότι δεν έμαθα ακριβώς την αιτία...τα είχα χαμένα όμως εκείνη τη στιγμή...

22 minutes ago, Lotos said:

Αχ γλυκούλα μου...όλα τα καλά να έχεις .δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω κ δυστυχώς πόση μοναξιά έχουμε..είναι πλ δύσκολο να το αντιληφθούν !έχω σταματήσει τα χάπια κ περιμένω να έρθει περίοδος για να ξεκινήσουν καλώς εχόντων οι ενέσεις ..αύριο έχω υπέρηχο με τον γιατρό ...νιώθω πως το μυαλό μου γυρνάει σε όλα τα σενάρια π έζησα κ φοβάμαι...

Επειδή δεν έχω ανατρέξει πιο πίσω θες να μου πεις τι έχεις περάσει;;;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , GBAL είπε:

Όλα ήταν καλά, αυχενική, νιπτ τεστ τα πάντα με συχνούς υπερήχους κλπ...την ημέρα της β επιπέδου απλά δεν υπήρχε καρδιακός παλμός, το απέδωσαν σε κάποιο ιό που κόλλησα και δεν το κατάλαβα αλλά προκάλεσε ζημιά στο έμβρυο.....μην αγχώνεσαι όμως διότι έπειτα πήγα σε διάφορος γιατρός και όλοι μου είπαν ότι είναι σπάνιο σε τέτοια εβδομάδα να συμβεί κάτι τέτοιο, σπάνι οι αλλά έτυχε σε εμένα ήμουν μάλλον άτυχη....δεν έκανε βέβαια βιοψία οπότε με τρώει και λίγο ότι δεν έμαθα ακριβώς την αιτία...τα είχα χαμένα όμως εκείνη τη στιγμή...

1βιοχημοκη 1 παλινδρομη 1εκτρωση 12η εβδομάδα από λοιμωξη(μεγάλη ιστορία )που αποδείχθηκε πως είχα από παιδί μάλλον .περίοδοι πλέον πουθενά λόγω σπω ..τρεξίματα σε γιατρούς κτλ....ακόμη δεν το έχω λύσει κ πάω πρώτη φορά σε εξωσωμ... 

• Δύναμη! 1

16 minutes ago, Lotos said:

1βιοχημοκη 1 παλινδρομη 1εκτρωση 12η εβδομάδα από λοιμωξη(μεγάλη ιστορία )που αποδείχθηκε πως είχα από παιδί μάλλον .περίοδοι πλέον πουθενά λόγω σπω ..τρεξίματα σε γιατρούς κτλ....ακόμη δεν το έχω λύσει κ πάω πρώτη φορά σε εξωσωμ...

Και εμένα οι πολυκυστικες με όδηγησαν στην εξωσωματική λόγω τελείως αστάθειας περιόδου...πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η μέθοδος...είναι απλή διαδικασία πάντως μην την φοβάσαι....άρα πας για ωοληψια...εύχομαι να πάνε όλα σούπερ....

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Εύχομαι το ίδιο σε όλες....το μόνο που μπορώ. Να πω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει μια γυναίκα που προσπαθεί για εγκυμοσύνη μέσα από εξωσωματική πόσο μάλλον μια γυναίκα που έχει πέρασε από αποβολές κλπ να είστε δυνατές ..

Ποσο χαιρομαι που μετά από τα τόσο δύσκολα που πέρασες, τώρα όλα πάνε καλά!μας δίνεις πολύ κουραγιο!!ευχομαι να πάνε όλα καλά και καλώς να δεχτείς τα μωράκια σου!!!

2 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Αχ ποσο σε καταλαβαίνω…εμεις χασαμε το μωρό στις 30 εβδομάδες εντελως ξαφνικά ..εκεί που εχεις περάσει όλες τις  εξετάσεις (αυχενική, β επιπέδου, αμνιοπαρακέντηση, ντοπλερ) και όλα δείχνουν καλά και περιμένεις να γεννήσεις…δεν πρότεινε ο γιατρός εξέταση του μωρού; Εμάς είχε να σπάνιο σύνδρομο. Εκεί που χαίρεσαι ότι πέτυχε η εξωσωματική και αισθάνεσαι τόσο τυχερός, μετά συμβαίνει αυτό και λες πόση ατυχία!τωρα ειχα μια αποτυχημένη εξωσωματική!!ευχομαι να τα καταφέρω και εγω! 

• Ευχή 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Angot είπε:

καλησπερα κορίτσια!! να ρωτήσω προγραμματίζει καμια εμβρυομεταφορα κατά τις 22-24 μαρτίου;  θα εχω καμια να γκρινιάζω παρέα;;

Γκρίνιαζε εσύ, εμείς είμαστε εδώ. Για ωοληψια θα είμαι τότε. Θα γκρινιάζω κι εγώ για τα αυγά μου🙃

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

30 minutes ago, Angot said:

καλησπερα κορίτσια!! να ρωτήσω προγραμματίζει καμια εμβρυομεταφορα κατά τις 22-24 μαρτίου;  θα εχω καμια να γκρινιάζω παρέα;;

Δεν μπορώ, το αγαπώ αυτό το κορίτσιιι!!! ❤️ 😅

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

6 ώρες πρίν, Nels είπε:

Και μένα μου το έκοψε πάντως, δε ρώτησα γιατί, θα μου πει από βδομάδα που θα χω ραντεβού. Αλλά εγώ το έπαιρνα προληπτικά, δεν είχα σοβαρό πρόβλημα

Α μάλιστα κατάλαβα εγώ έχω αντίσταση στην ινσουλίνη για αυτό περνώ μισό χάπι των 1000mg .

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Επειδή το εχω ψάξει κι εγώ πολύ διότι η παλιά μου ενδοκρινολόγος δεν ήθελε να το κόψω εχω καταλάβει οτι ειναι λίγο διχασμενες οι απόψεις για το gluco. Άλλοι το κόβουν στην θετική χοριακη, άλλοι στο 3μηνο και κάποιοι λίγοι το πάνε μεχρι τέλους. Οι έρευνες δεν ειναι επαρκείς απ όσο εχω καταλάβει και εχω δει και θετικές και αρνητικές. Εγώ πάντα ήθελα όσο το δυνατόν λιγότερα (άσχετο με τα όσα παίρνω τελικά) οποτε με βόλεψε η γνώμη της νέας γιατρού. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ηταν να κανω πολυ αυστηρή διατροφή διαβητικού και να παρακολουθώ και το σάκχαρο μου που δεν ειναι και πολυ ευχάριστο να τρυπιέμαι ολη μερα αλλά έτσι κ αλλιώς το gluco δεν μπορει να αποτρέψει τον διαβήτη κύησης αν μου τύχει οποτε δεν αλλάζουν και πολλά.  

Δε το έχω ψάξει η αλήθεια για αυτό και σε ρώτησα ξέρω ότι τα ψάχνεις και τα κοιτάς όλα , απ' όσο καταλαβαίνω οι γνώμες είναι διαφορετικές σε αυτό το θέμα . Εμένα η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι επιτρέπεται κανονικά στην εγκυμοσύνη και ήταν σύμφωνος και ο γιατρός μου με αυτό και όταν είχα μείνει έγκυος το επερνα κανονικά δε μου είχε πει αν προχωρούσε αν κάποια στιγμή θα το σταματούσα.  Τώρα δε ξέρω τη να πω και εγώ ... Κάνω και εγώ ότι μου λένε δε ξέρω . 

Καλημέρααααα και καλή εβδομάδα!!! Να σκάσω είμαι κορίτσια μέχρι να με πάρουν τηλ!!! Θα καθαρίσω όλο το σπίτι απ' το άγχος μου!!!! Το Σάββατο με πήραν απ' τις 9 το πρωί ελπίζω σήμερα να μην καθυστερήσουν πολύ!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 6
  • Ευχή 4

14 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Είσαι μαχήτρια!!! Με το καλό τα μωράκια σας κορίτσι μου!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...