Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να εισται όλες καλά. Θέλω να πάρω προβιοτικα να περνω προληπτικά ... Αρχικά να φανταστώ κάνει σωστά εννοώ σε προετοιμασία για έμβρυομεταφορα. 

Και επίσης δεν έχω πάρει ποτέ ...σκεφτόμουν τα eva biolact αλλά δε ξέρω κιόλας αν περνει κάποια και ξέρει να με βοηθήσει. 

Μου πρότειναν κάτι αλλά με 11billion λέει αλλά έχει ένα συστατικό που ανεβάζει τη γλυκόζη είδα και την ινσουλίνη και άρα αυτόματα το απεριψα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 33 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να εισται όλες καλά. Θέλω να πάρω προβιοτικα να περνω προληπτικά ... Αρχικά να φανταστώ κάνει σωστά εννοώ σε προετοιμασία για έμβρυομεταφορα. 

Και επίσης δεν έχω πάρει ποτέ ...σκεφτόμουν τα eva biolact αλλά δε ξέρω κιόλας αν περνει κάποια και ξέρει να με βοηθήσει. 

Μου πρότειναν κάτι αλλά με 11billion λέει αλλά έχει ένα συστατικό που ανεβάζει τη γλυκόζη είδα και την ινσουλίνη και άρα αυτόματα το απεριψα.

Εμένα ο γιατρός μου είπε να παιρνω τα Lamberts Acidophilus Extra 10. Δεν το χω ψάξει καθόλου περαιτέρω, τα ξεκινησα ένα μήνα πριν την εμβρυομεταφορα, η μόνη διαφορά που εχω σε σχέση με τις προηγούμενες 2 εμβρυομεταφορες μου που δεν ξέρω αν έχουν σχέση είναι ότι νιώθω καλύτερη τη λειτουργία του εντέρου μου, δεν έχω πρηξιμο, πονακια και αερια λογω της προγεστερονη που παίρνω.

πρίν από 22 λεπτά , Nels είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είπε να παιρνω τα Lamberts Acidophilus Extra 10. Δεν το χω ψάξει καθόλου περαιτέρω, τα ξεκινησα ένα μήνα πριν την εμβρυομεταφορα, η μόνη διαφορά που εχω σε σχέση με τις προηγούμενες 2 εμβρυομεταφορες μου που δεν ξέρω αν έχουν σχέση είναι ότι νιώθω καλύτερη τη λειτουργία του εντέρου μου, δεν έχω πρηξιμο, πονακια και αερια λογω της προγεστερονη που παίρνω.

Τα παίρνω και γώ 2 χρόνια τουλάχιστον με διαλείμματα φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένη ! Ναι βοηθανε πολύ στη σωστή λειτουργία του εντέρου , μου τα είχε προτείνει η ενδοκρινολόγος μου , γενικά αγαπώ την lamberts 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Τα παίρνω και γώ 2 χρόνια τουλάχιστον με διαλείμματα φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένη ! Ναι βοηθανε πολύ στη σωστή λειτουργία του εντέρου , μου τα είχε προτείνει η ενδοκρινολόγος μου , γενικά αγαπώ την lamberts 

Α τέλεια σας ευχαριστώ κορίτσια θα πάρω αν είναι αυτά έψαξα και τα συστατικά του γιατί λέει έχει δεξτρόζη και αυτό αλλά γράφει ότι τα συστατικά της δεξτρόζης και της σακχαρόζης συνδυασμένα ζυγίζουν λιγότερο από το 1/50 του κουταλιού του γλυκού (λιγότερο από ½ θερμίδα). Οπότε πιστεύω δε θα υπάρχει θέμα με την αντίσταση στην ινσουλίνη που έχω ,τουλάχιστον αυτό το διευκρινίζει ενώ τα άλλα όχι που είχα βρει .

• Καλή τύχη! 1

4 hours ago, Georgebbi said:

Ναι έχει πολυκυστικες.... Έχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις εκτός από θρομβοφιλια... Καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης όλα ήταν 117 κιλά και είναι 55 μετά από 1 χρόνο διατροφής και ασκησης.. Έχουμε κάνει τρελή προσπάθεια ο οργανισμός της πλέον είναι τζάμι..... 

Δεν ξερω αν εχει το σύνδρομο πολυκυστικών ή απλώς την εικόνα αλλα αν εχει το σύνδρομο τοτε ειναι πολύ πιθανό οι βιοχημικές σας να οφείλονται σε αυτο. Υπάρχει μια γενικότερη άποψη οτι γυναίκες με ΣΠΩ έχουν κακής ποιότητας ωαρια. Ενα παράδειγμα ειμαι και εγώ που ενώ ειχα πολλά έμβρυα, δεν έδιναν εγκυμοσυνη. Βέβαια, αυτο δεν ειναι κανόνας και φυσικά κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλο εμβρυο αν αυτή ειναι η αιτία. Παρόλα αυτα οι έξτρα εξετάσεις πρεπει να γίνουν για να αποκλείσετε άλλες αιτίες και η συμβουλή της @Nels για την Οικονομοπούλου στο Ελενας ειναι απόλυτα σωστή. Συγχαρητήρια στην σύζυγο για την τεράστια αλλαγή στην ζωή της. Πρεπει να ηταν πολυ δύσκολο να χάσει τόσα κιλά σε ενα χρονο. 

4 hours ago, Ele@n said:

Τι υποστηρικτική αγωγή παίρνεις;

Παίρνω 6 utrogestan (3 στόμα, 3 κόλπο), 9 cyclacur, 1 ένεση lentogest ανα 3 ημέρες, innohep, prezolon 10mg  (αλλα θα το σταματήσω νομίζω την επόμενη εβδομάδα) Τ4 και Salospir. Παίρνω επίσης filicin, D3, σίδηρο και προβιοτικά. Αυτά τα λίγα μόνο 😅

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν ξερω αν εχει το σύνδρομο πολυκυστικών ή απλώς την εικόνα αλλα αν εχει το σύνδρομο τοτε ειναι πολύ πιθανό οι βιοχημικές σας να οφείλονται σε αυτο. Υπάρχει μια γενικότερη άποψη οτι γυναίκες με ΣΠΩ έχουν κακής ποιότητας ωαρια. Ενα παράδειγμα ειμαι και εγώ που ενώ ειχα πολλά έμβρυα, δεν έδιναν εγκυμοσυνη. Βέβαια, αυτο δεν ειναι κανόνας και φυσικά κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλο εμβρυο αν αυτή ειναι η αιτία. Παρόλα αυτα οι έξτρα εξετάσεις πρεπει να γίνουν για να αποκλείσετε άλλες αιτίες και η συμβουλή της @Nels για την Οικονομοπούλου στο Ελενας ειναι απόλυτα σωστή. Συγχαρητήρια στην σύζυγο για την τεράστια αλλαγή στην ζωή της. Πρεπει να ηταν πολυ δύσκολο να χάσει τόσα κιλά σε ενα χρονο. 

Παίρνω 6 utrogestan (3 στόμα, 3 κόλπο), 9 cyclacur, 1 ένεση lentogest ανα 3 ημέρες, innohep, prezolon 10mg  (αλλα θα το σταματήσω νομίζω την επόμενη εβδομάδα) Τ4 και Salospir. Παίρνω επίσης filicin, D3, σίδηρο και προβιοτικά. Αυτά τα λίγα μόνο 😅

Τα προβιοτικα και το σαλοσπιρ δεν είχα...σαν τους γέρους με τα κουτάκια των φαρμάκων ήμουν για να μην τα ξεχω

• Χαχα 1

tvXOp2.png

21 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Ξεκινάει σήμερα την θεραπεία.

Είναι η πρώτη απόπειρα μας, θα κάνουμε διεγερση και ωοληψια, εγώ λογικά το επόμενο Σάββατο θα αδιαθετησω για να ξεκινήσει η διεγερση. Αυτό με αγχωσε, γιατί δεν φτάνουν οι μέρες και θα χαθεί ο κύκλος.

Ο γιατρός είπε πως είναι ικανοποιητικό το σπέρμα και σε ποσότητα και σε κινητικότητα, στις μορφές υπάρχει μια τερατοσπερμια, λογικά προκαλείται απο το μικροβιο, αλλά και ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος είπαν είναι σε οριακό σημείο. 

Ωραία,εύχομαι να έχετε καλή επιτυχία,όλα θα πάνε καλά🙏

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@kateriiina25 την αγωγή για τη προετοιμασία της ετ ποτέ τι ξεκινάμε utro κτλ;Όταν αδιαθετουμε δεύτερη τρίτη μέρα ; Και η αγωγή προετοιμασίας είναι σύμφωνα με τις ανάγκες της καθεμιάς η υπάρχει κάτι στανταρ για όλες;Και σε αυτό σύμφωνα  με εξετασεις συμβάλει ο αιματολογος μαζί με γυναικολόγο; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ele@n said:

Τα προβιοτικα και το σαλοσπιρ δεν είχα...σαν τους γέρους με τα κουτάκια των φαρμάκων ήμουν για να μην τα ξεχω

Εγώ με ξυπνητήρια ολη την ωρα ακομα και για το φαΐ. Θες να ξαπλωσεις λίγο και το πολυ σε μια ωρα ειναι στάνταρ οτι πρεπει να σηκωθείς για κατι 

17 minutes ago, Maroxmarox said:

Ωραία,εύχομαι να έχετε καλή επιτυχία,όλα θα πάνε καλά🙏

@kateriiina25 την αγωγή για τη προετοιμασία της ετ ποτέ τι ξεκινάμε utro κτλ;Όταν αδιαθετουμε δεύτερη τρίτη μέρα ; Και η αγωγή προετοιμασίας είναι σύμφωνα με τις ανάγκες της καθεμιάς η υπάρχει κάτι στανταρ για όλες;Και σε αυτό σύμφωνα  με εξετασεις συμβάλει ο αιματολογος μαζί με γυναικολόγο; 

Μονο cyclacur, salospir και κορτιζόνη μπορει να χρειαστεί να ξεκινήσεις απο την αρχή του κύκλου αλλα και αυτο πάει αναλόγα με την περίπτωση. Η προγεστερονη μπαίνει στάνταρ είτε μετα την ωορρηξία είτε σε τεχνητό οταν σου πει ο γιατρός. Το τι θα πάρεις πάει σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, δεν παίρνουν όλες τα ιδια. Το Σαλοσπίρ και η κορτιζόνη σε μένα πχ ειναι με οδηγία αιματολόγου. Τα υπόλοιπα απο τον γυναικολόγο 

Μιας και λέμε για φάρμακα ξέρει καμία αν γίνεται κατι αν ξεχάσουμε μια μερα την κορτιζόνη; Δεν μπορω να με κανω εικόνα να την παίρνω εχτες και εχω την εντύπωση πως δεν την πήρα ποτε. 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

46 minutes ago, kateriiina25 said:

Μιας και λέμε για φάρμακα ξέρει καμία αν γίνεται κατι αν ξεχάσουμε μια μερα την κορτιζόνη; Δεν μπορω να με κανω εικόνα να την παίρνω εχτες και εχω την εντύπωση πως δεν την πήρα ποτε. 

Δεν γνωρίζω αν πειράζει, φαντάζομαι πως όχι, αλλά επειδή και εγώ ξεχνώ, πχ στα cyclacur γράφω από πίσω στο αλουμινοχαρτο με στυλό το αρχικό της ημέρας, ώστε να θυμάμαι αν τα πήρα ή όχι 😅

17 minutes ago, dec-e said:

Δεν γνωρίζω αν πειράζει, φαντάζομαι πως όχι, αλλά επειδή και εγώ ξεχνώ, πχ στα cyclacur γράφω από πίσω στο αλουμινοχαρτο με στυλό το αρχικό της ημέρας, ώστε να θυμάμαι αν τα πήρα ή όχι 😅

Μωρε δεν ειχα ξανα ξεχασει ποτε αλλα το έπαιρνα μαζί με το Glucophage και το έκοψα αυτο πριν λίγες μέρες και μάλλον με αποσυντόνισε. Ελπίζω να μην εγινε κατι γιατί και την κορτιζόνη δεν κανει να την κόβεις απότομα. Αυτο που λες το εκανα κι εγω στις αρχές αλλα μετα με τόσα φάρμακα βαριόμουν χαχα

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ με ξυπνητήρια ολη την ωρα ακομα και για το φαΐ. Θες να ξαπλωσεις λίγο και το πολυ σε μια ωρα ειναι στάνταρ οτι πρεπει να σηκωθείς για κατι 

Μονο cyclacur, salospir και κορτιζόνη μπορει να χρειαστεί να ξεκινήσεις απο την αρχή του κύκλου αλλα και αυτο πάει αναλόγα με την περίπτωση. Η προγεστερονη μπαίνει στάνταρ είτε μετα την ωορρηξία είτε σε τεχνητό οταν σου πει ο γιατρός. Το τι θα πάρεις πάει σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, δεν παίρνουν όλες τα ιδια. Το Σαλοσπίρ και η κορτιζόνη σε μένα πχ ειναι με οδηγία αιματολόγου. Τα υπόλοιπα απο τον γυναικολόγο 

Προχωράς στη σημερινή δόση. Μέτρα τα χαπάκια γιατί με τόσο πράμα πολλά τα παίρνουμε μηχανικά.

tvXOp2.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μωρε δεν ειχα ξανα ξεχασει ποτε αλλα το έπαιρνα μαζί με το Glucophage και το έκοψα αυτο πριν λίγες μέρες και μάλλον με αποσυντόνισε. Ελπίζω να μην εγινε κατι γιατί και την κορτιζόνη δεν κανει να την κόβεις απότομα. Αυτο που λες το εκανα κι εγω στις αρχές αλλα μετα με τόσα φάρμακα βαριόμουν χαχα

Κατερίνα μου το gluco γιατί σου το έκοψε ? Εννοώ υπάρχει κάποιος λόγος πχ δε πρέπει ?

Γιατί εμένα μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι πλέον επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ενώ παλιά όχι και να το συνεχίσω κανονικά .

πρίν από 13 λεπτά , Ria_ είπε:

Κατερίνα μου το gluco γιατί σου το έκοψε ? Εννοώ υπάρχει κάποιος λόγος πχ δε πρέπει ?

Γιατί εμένα μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι πλέον επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ενώ παλιά όχι και να το συνεχίσω κανονικά .

Και μένα μου το έκοψε πάντως, δε ρώτησα γιατί, θα μου πει από βδομάδα που θα χω ραντεβού. Αλλά εγώ το έπαιρνα προληπτικά, δεν είχα σοβαρό πρόβλημα

1 hour ago, Ria_ said:

Επειδή το εχω ψάξει κι εγώ πολύ διότι η παλιά μου ενδοκρινολόγος δεν ήθελε να το κόψω εχω καταλάβει οτι ειναι λίγο διχασμενες οι απόψεις για το gluco. Άλλοι το κόβουν στην θετική χοριακη, άλλοι στο 3μηνο και κάποιοι λίγοι το πάνε μεχρι τέλους. Οι έρευνες δεν ειναι επαρκείς απ όσο εχω καταλάβει και εχω δει και θετικές και αρνητικές. Εγώ πάντα ήθελα όσο το δυνατόν λιγότερα (άσχετο με τα όσα παίρνω τελικά) οποτε με βόλεψε η γνώμη της νέας γιατρού. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ηταν να κανω πολυ αυστηρή διατροφή διαβητικού και να παρακολουθώ και το σάκχαρο μου που δεν ειναι και πολυ ευχάριστο να τρυπιέμαι ολη μερα αλλά έτσι κ αλλιώς το gluco δεν μπορει να αποτρέψει τον διαβήτη κύησης αν μου τύχει οποτε δεν αλλάζουν και πολλά.  

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...