Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Mariam23 είπε:

Κατάλαβα! Άντε καλή αρχή εύχομαι με την αγωγή. 

Χωρίς να είμαι γιατρός και δεν θέλω να το παίξω ειδικός ούτε να παραπληροφορησω, αλλά σαν προσωπική γνώμη θεωρώ ότι θα έπρεπε και αυτά να θεραπεύονται κανονικά. Αλλιώς δεν θα χαλούσαν το σπέρμα. Δεν θα το επηρέαζαν καν. Εν'αντιθέση όμως επηρεάζουν κάποιους παράγοντες. η θέση τους είναι το έντερο. Τώρα γιατί και πώς μετανάστευσαν στο ουροποιητικό σύστημα ένας θεός ξέρει. 

Ας μην ξεχνάμε ότι το ecoli προκαλεί την ουρολοίμωξη. Θέλω να πω δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί κάτω πάρα μόνο στο έντερο. Ίσως να είχε διαταραχθεί λίγο η ισορροπία και να υπάρξει αύξηση αυτών.  

Όπως συμβαίνει και σε εμάς τις γυναίκες. Έχουμε στον κόλπο μας και τα καλά και τα κακά μικρόβια. Αν για κάποιο λόγο υπάρξει διαταραχή της χλωρίδας και αύξηση των 'κακων' μικροβίων τότε σίγουρα υπάρχει φλεγμονή και θετική καλλιέργεια. 

Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να θεραπεύονται, δεν το συζητώ. Όντως επηρεάζουν αλλά όπως έχω αναφέρει πριν, ο ουρολογος θεωρεί, 2 μάλιστα, πως δεν επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμο την σύλληψη ή την διαδικασία της εξωσωματικής. 

Τι να πω, όπως κ ναι έχει εμείς θα κάνουμε αυτό που λέει μονάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 15 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα! Συγγνωμη που ξανά ρωτάω… αλλά οι σκέψεις δεν σταματάνε…οι ενοχλήσεις σαν πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί; Να συνεχίσω να ελπίζω ή πάει; Την Τρίτη εκανα την ετ…

Είναι από τα φάρμακα, δεν παίζουν κανέναν ρόλο, στο υπόσχομαι 🙂

• Ευχαριστώ 1

Εντομεταξυ τα καφέ και τα ροζ και το λιγο αίμα μια σταματάει μία εμφανίζεται... 

Τις τελευταίες ώρες δεν έχει τίποτα.... Το στήθος παραμένει τούμπανο.... Τι να πω ούτε και αυτό δεν ξέρει τι θέλει.... Θα βγάλουμε μια άκρη την Δευτέρα.... Μόλις πήρε τα ουτροτζεσταν και την προλουτεξ σταματάνε όλα 

6 ώρες πρίν, Κατερινα83 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει από γνωστή/ φίλη να με βοηθησει…

Διαγνωστηκα με καρκίνο μαστού και πρόκειται να προχωρήσω σε χημειοθεραπείες αμεσα.

Ειμαι 40 ετών και πριν διαγνωστω προσπαθουσαμε για εγκυμοσύνη η οποία μετά από προσπάθειες 8 μηνών δεν ηρθε φυσιολογικά οποτε κάναμε εξετάσεις για να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής.

Μας πρόλαβε όμως ο καρκίνος…

Η ογκολογος μου είπε ότι μετά τη χημειοθεραπεία κατά 80% θα ειμαι στείρα. Επισης θα ακολουθήσουν ακτινοβολιες και ορμονοθεραπεια καθως ο καρκινος μου είναι ορμονοεξαρτωμενος. Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να κρατήσω γενετικό υλικό οποτε και έχω ξεκινησει πρόκληση με random start δλδ ενα σύντομο πρωτόκολλο πρόκλησης ωορηξιας 15 ημερών που ξεκίνησε ομως σε λάθος φάση δλδ αφού είχε ήδη γίνει ωορηξια…

Δεν έχω δυστυχώς χρόνο να περιμένω 5 βδομαδες , έχω καρκίνο με δείκτη πολλαπλασιασμού 80% οποτε και αυτές τις 15 μέρες μου τις έδωσε με το ζόρι η ογκολόγος…

Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία τι ποσοστά επιτυχίας ωορηξιας έχει το random start.

Επισης αν καμία κοπέλα αφού έκανε χημειοθεραπείες κλπ  και προσπέρασε τον καρκίνο μετά από ποσο καιρό έκανε προσπάθειες για εγκυμοσύνη και αν τελικά είχε θετικα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας και εύχομαι ολες να έχουμε υγεία και το πολυπόθητο μωράκι μας στην αγκαλιά μας σύντομα!

Σου εύχομαι ολόψυχα να το ξεπεράσεις σύντομα και μετά θα δεις πως  αμέσως θα γίνεις μανούλα ...οι γιατροί θα σου πουν τον κατάλληλο τρόπο κ θα τα καταφέρεις !!

• Ευχαριστώ 1

6 hours ago, dec-e said:

Καλημέρα κοριτσια, πήγα για επαναληπτική χοριακή. Από 500 την Πέμπτη σήμερα πήγε 1380. Η προγεστερόνη όμως από τα 16.5 πήγε 13.5 και αγχώθηκα. Μίλησα με τον γιατρό και λέει είναι εντάξει. Θα βαζω πλέον 2 φορές την ημέρα prolutex κ μια κολπική προγεστερόνη. Οι υπόλοιπες τι τιμές προγεστερόνης έχετε?

Ηταν λίγο χαμηλή η προγεστερονη σου αλλα θα ανεβεί με τα έξτρα φάρμακα, μην ανησυχεις καθολου. Θα κανεις άλλωστε επανέλεγχο. Η χοριακη σου άψογη παντως!!! Εμένα η προγεστερονη μου ηταν 90 την μερα της ετ και 56 στην 1η χοριακη. Δεν ειναι σύνηθες η τόσο αυξημένη τιμή ομως. Τελικα μετα το αιμα προσθέσαμε και ενέσεις lentogest ανα 3 μέρες αλλα οχι επειδή δεν ηταν αρκετή. 

5 hours ago, Stef91 said:

Κορίτσια καλησπέρα, 

θέλω να ρωτήσω η προγεστερονη που παίρνουμε μετά την εμβρυομεταφορά καθυστερεί την περίοδο μας ή αν είναι να έρθει, θα έρθει; επίσης, υπάρχει  περίπτωση τα κολπικά υποθετα προγεστερονης  να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του τεστ; (Γιατί έκανα ένα την Πέμπτη βγήκε θετικό με άχνη γραμμή βέβαια, κάνω ένα ψηφιακό σήμερα εντελώς αρνητικό) είμαι να σκάσω! Σήμερα 12η μέρα εμβρυομεταφορας δεν έπρεπε να βγει θετικό; 

Κανονικά την καθυστερεί. Υπάρχει ομως η περίπτωση να μην κάνουμε καλή απορρόφηση των φαρμάκων που μας έχουν δωσει με αποτέλεσμα να πέφτει σταδιακά και αν δεν είμαστε έγκυος τελικα να ερθει η περίοδος. Δεν σημαίνει ομως οτι αυτο έφταιξε για την αποτυχία της εμφύτευσης. Τωρα οσον αφορά το τεστ σου απο την μια μπορει να ειναι νωρίς και να μην σου βγάζει το ηλεκτρονικό αλλα απο την άλλη, δεν θελω να σε αγχωσω αλλα υπάρχει η περίπτωση της βιοχημικής. Γι αυτο οταν έχουμε ενα θετικό τεστ καλο ειναι να μην αφήνουμε τόσες πολλές μέρες για την χοριακη για να ξέρουμε απο νωρίς τι γίνεται. Θες να πας αυριο σε μια κλινική να την κανεις να μην σε φάει η αγωνία; Εχεις κάπου κοντα σου;

5 hours ago, Georgebbi said:

Δηλαδή υπαρχει περίπτωση από 2.60 που ήταν εχθές να έχει ανέβει την Δευτέρα? 😭😭😭

Εχετε πέσει και σε αυτα τα κέντρα που έχουν το θετικό απο 1 και πάνω που ειναι κάπως αλλιώς οι μετρήσεις τους και δεν ξέρουμε κ μεις να σας βοηθήσουμε αλλα άμα στις φυσιολογικές τιμές βγαίνει θετικό τοτε ειναι. Ξανα λεω και σε σας, υπάρχει πάντα και η περίπτωση της βιοχημικής κύησης που τελειώνει αρκετά πρόωρα πριν μπορέσει να ανεβεί πολυ η τιμή. Ομως ο γιατρός σας καλα κανει και το παλεύει γιατί πολλά έχουμε δει που γυναίκες σταμάτησαν τα χάπια και τελικα ηταν έγκυος και το έχασαν γι αυτόν τον λόγο. Λίγη υπομονή παιδιά, το ξερω ειναι τέρμα ψυχοφθόρο ολο αυτο 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ηταν λίγο χαμηλή η προγεστερονη σου αλλα θα ανεβεί με τα έξτρα φάρμακα, μην ανησυχεις καθολου. Θα κανεις άλλωστε επανέλεγχο. Η χοριακη σου άψογη παντως!!! Εμένα η προγεστερονη μου ηταν 90 την μερα της ετ και 56 στην 1η χοριακη. Δεν ειναι σύνηθες η τόσο αυξημένη τιμή ομως. Τελικα μετα το αιμα προσθέσαμε και ενέσεις lentogest ανα 3 μέρες αλλα οχι επειδή δεν ηταν αρκετή. 

Κανονικά την καθυστερεί. Υπάρχει ομως η περίπτωση να μην κάνουμε καλή απορρόφηση των φαρμάκων που μας έχουν δωσει με αποτέλεσμα να πέφτει σταδιακά και αν δεν είμαστε έγκυος τελικα να ερθει η περίοδος. Δεν σημαίνει ομως οτι αυτο έφταιξε για την αποτυχία της εμφύτευσης. Τωρα οσον αφορά το τεστ σου απο την μια μπορει να ειναι νωρίς και να μην σου βγάζει το ηλεκτρονικό αλλα απο την άλλη, δεν θελω να σε αγχωσω αλλα υπάρχει η περίπτωση της βιοχημικής. Γι αυτο οταν έχουμε ενα θετικό τεστ καλο ειναι να μην αφήνουμε τόσες πολλές μέρες για την χοριακη για να ξέρουμε απο νωρίς τι γίνεται. Θες να πας αυριο σε μια κλινική να την κανεις να μην σε φάει η αγωνία; Εχεις κάπου κοντα σου;

Εχετε πέσει και σε αυτα τα κέντρα που έχουν το θετικό απο 1 και πάνω που ειναι κάπως αλλιώς οι μετρήσεις τους και δεν ξέρουμε κ μεις να σας βοηθήσουμε αλλα άμα στις φυσιολογικές τιμές βγαίνει θετικό τοτε ειναι. Ξανα λεω και σε σας, υπάρχει πάντα και η περίπτωση της βιοχημικής κύησης που τελειώνει αρκετά πρόωρα πριν μπορέσει να ανεβεί πολυ η τιμή. Ομως ο γιατρός σας καλα κανει και το παλεύει γιατί πολλά έχουμε δει που γυναίκες σταμάτησαν τα χάπια και τελικα ηταν έγκυος και το έχασαν γι αυτόν τον λόγο. Λίγη υπομονή παιδιά, το ξερω ειναι τέρμα ψυχοφθόρο ολο αυτο 

Συγγνώμη μπορώ να σε ρωτήσω κάτι γιατί σίγουρα είσαι πιο έμπειρη από εμάς.... 

Εμείς είχαμε 2 αποβολές σε φυσική σύλληψη και 2 φορές διέγερση με αλμπάνη γιατρό οι οποίες πήγαν χάλια δεν ήξερε να χειρίζεται τα πρωτόκολλα όλα χάλια. 

Αυτή την προσπάθεια την κάναμε σε άλλο κέντρο και με άλλον γιατρό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του είναι πολύ καλός και είναι και καθηγητής. Όχι ότι παίζει ρόλο απλά σου βγάζει ασφάλεια.... Ευτυχώς έχουμε 3 εμβρυακια στην κατάψυξη που μας περιμένουν. Μας είπε ότι πριν προχωρήσουμε στην επόμενη ΕΤ θέλει να δει την θρομβοφιλια.... Είναι τόσο σημαντικό αυτό??? Το θεώρησε τραγικό που ο προηγούμενος γιατρός τόσο καιρό δεν το είχε κοιτάξει 

48 minutes ago, Georgebbi said:

Συγγνώμη μπορώ να σε ρωτήσω κάτι γιατί σίγουρα είσαι πιο έμπειρη από εμάς.... 

Εμείς είχαμε 2 αποβολές σε φυσική σύλληψη και 2 φορές διέγερση με αλμπάνη γιατρό οι οποίες πήγαν χάλια δεν ήξερε να χειρίζεται τα πρωτόκολλα όλα χάλια. 

Αυτή την προσπάθεια την κάναμε σε άλλο κέντρο και με άλλον γιατρό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του είναι πολύ καλός και είναι και καθηγητής. Όχι ότι παίζει ρόλο απλά σου βγάζει ασφάλεια.... Ευτυχώς έχουμε 3 εμβρυακια στην κατάψυξη που μας περιμένουν. Μας είπε ότι πριν προχωρήσουμε στην επόμενη ΕΤ θέλει να δει την θρομβοφιλια.... Είναι τόσο σημαντικό αυτό??? Το θεώρησε τραγικό που ο προηγούμενος γιατρός τόσο καιρό δεν το είχε κοιτάξει 

Μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες πρεπει να κοιταμε θρομβοφιλια αλλα ειδικά και μετά απο αποβολές. Βασικά απορώ που δν το κοιτάξατε και πριν την προσπάθεια σας αυτή. Ή έστω να παίρνατε προληπτικά αντιπηκτικές αφού είχατε 2 αποβολές. Πως και δεν σας ειπε κατι αυτός ο γιατρός τωρα; Την αιτία για τις αποβολές δεν την είχατε κοιτάξει οταν συνέβησαν;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

7 hours ago, Αγάπ said:

Εγώ είχα 13 με την πρώτη μου χοριακη και μου αύξησε τα utrogestan (προγεστερονη), εφόσον σου την αύξησε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!!Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

7 hours ago, Ydroxoos76 said:

Μπράβο πολλά συγχαρητήρια. Εγώ δε ξέρω δεν μέτρησα ποτέ προγεστερόνη 

6 hours ago, Σποράκι said:

Θα αυξηθεί σίγουρα, μην αγχώνεσαι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το έμβρυο προχωράει κανονικά. Η προγεστερονη είναι σημαντική για την στήριξη της εγκυμοσύνης αλλά μπορούν να την φτιάξουν. Εγώ είχα 65 αλλά παιδί δεν είχα!

59 minutes ago, kateriiina25 said:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, θα επαναλάβω από βδομάδας για να δω αν βοηθάει η Prolutex. 

@kateriiina25εσύ πως είσαι? 

4 hours ago, vasoula88 said:

Κοριτσια μου καλησπέρα! Συγγνωμη που ξανά ρωτάω… αλλά οι σκέψεις δεν σταματάνε…οι ενοχλήσεις σαν πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί; Να συνεχίσω να ελπίζω ή πάει; Την Τρίτη εκανα την ετ…

Ναι απόλυτα φυσιολογικό μην ανησυχείς!

• Ευχαριστώ 1

14 minutes ago, dec-e said:

@kateriiina25εσύ πως είσαι? 

Μια χαρά ειμαι. Το αιμα εχει σταματήσει, μονο κατι πονάκια στην μέση εχω που και που, νύστα και ευαίσθητο στήθος. Τίποτε αλλο 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες πρεπει να κοιταμε θρομβοφιλια αλλα ειδικά και μετά απο αποβολές. Βασικά απορώ που δν το κοιτάξατε και πριν την προσπάθεια σας αυτή. Ή έστω να παίρνατε προληπτικά αντιπηκτικές αφού είχατε 2 αποβολές. Πως και δεν σας ειπε κατι αυτός ο γιατρός τωρα; Την αιτία για τις αποβολές δεν την είχατε κοιτάξει οταν συνέβησαν;

Ήταν όλες βιοχημικες και μας έλεγαν ότι έτυχε τι να πω..... 

Μόνο λεφτά θέλουν..... 

Να ελπίζουμε λες σε ένα μικρό θαύμα την Δευτέρα??? Εχουν κοπεί τα ροζ και τα καφέ το στήθος πολύ πρισμενο και ζαλίζεται 

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Georgebbi said:

Ήταν όλες βιοχημικες και μας έλεγαν ότι έτυχε τι να πω..... 

Μόνο λεφτά θέλουν..... 

Να ελπίζουμε λες σε ένα μικρό θαύμα?? 

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Σίγουρα δεν υπήρχαν καλα σημάδια αλλα γίνονται και ανατροπές. Καλο θα ηταν παντως μετα απο αυτή την προσπάθεια, αν δεν γίνει το θαυματακι, να κάνετε διάφορες εξετάσεις πριν προχωρήσετε. Η γυναίκα σου εχει πολυκυστικες μήπως;

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Σίγουρα δεν υπήρχαν καλα σημάδια αλλα γίνονται και ανατροπές. Καλο θα ηταν παντως μετα απο αυτή την προσπάθεια, αν δεν γίνει το θαυματακι, να κάνετε διάφορες εξετάσεις πριν προχωρήσετε. Η γυναίκα σου εχει πολυκυστικες μήπως;

Ναι έχει πολυκυστικες.... Έχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις εκτός από θρομβοφιλια... Καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης όλα ήταν 117 κιλά και είναι 55 μετά από 1 χρόνο διατροφής και ασκησης.. Έχουμε κάνει τρελή προσπάθεια ο οργανισμός της πλέον είναι τζάμι..... 

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μια χαρά ειμαι. Το αιμα εχει σταματήσει, μονο κατι πονάκια στην μέση εχω που και που, νύστα και ευαίσθητο στήθος. Τίποτε αλλο 

Τι υποστηρικτική αγωγή παίρνεις;

tvXOp2.png

5 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Συνήθως είναι καλό σημάδι 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Georgebbi είπε:

Ναι έχει πολυκυστικες.... Έχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις εκτός από θρομβοφιλια... Καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης όλα ήταν 117 κιλά και είναι 55 μετά από 1 χρόνο διατροφής και ασκησης.. Έχουμε κάνει τρελή προσπάθεια ο οργανισμός της πλέον είναι τζάμι..... 

Μπράβο στη γυναίκα σου που κατάφερε σε ένα μόλις χρόνο να βελτιωσει τόσο δραστικά το σώμα της και την υγεία της! Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Τώρα όσο αφορά τις εξετάσεις που έχετε κάνει και εφόσον είχατε στο παρελθόν αποβολες θα σας συμβούλευα να επισκεφτείτε την κα Οικονομοπουλου στο τμήμα αποβολων στο Ελενα. Είναι τόσες οι εξετάσεις ανά περίπτωση που πολλές φορές νομίζουμε ότι έχουμε κάνει τα πάντα αλλά ανακαλύπτουμε όλο και νέες απαραιτητες εξετάσεις που δεν έχουμε κάνει.

Και μένα μου κάνει εντύπωση που μετά από 2 αποβολες κάνεις γιατρός δε κατευθυνε τη γυναικα σου να κάνει πλήρη έλεγχο θρομβοφιλιας καθώς αυτός μαζι με έλεγχο αντιφωσφολιπιδικου συνδρόμου, αντιπυρηνικων αντισωμάτων και υστεροσκοπηση είναι από τις βασικότερες εξετάσεις μετά από αποτυχίες.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...