Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Κατερινα83 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει από γνωστή/ φίλη να με βοηθησει…

Διαγνωστηκα με καρκίνο μαστού και πρόκειται να προχωρήσω σε χημειοθεραπείες αμεσα.

Ειμαι 40 ετών και πριν διαγνωστω προσπαθουσαμε για εγκυμοσύνη η οποία μετά από προσπάθειες 8 μηνών δεν ηρθε φυσιολογικά οποτε κάναμε εξετάσεις για να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής.

Μας πρόλαβε όμως ο καρκίνος…

Η ογκολογος μου είπε ότι μετά τη χημειοθεραπεία κατά 80% θα ειμαι στείρα. Επισης θα ακολουθήσουν ακτινοβολιες και ορμονοθεραπεια καθως ο καρκινος μου είναι ορμονοεξαρτωμενος. Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να κρατήσω γενετικό υλικό οποτε και έχω ξεκινησει πρόκληση με random start δλδ ενα σύντομο πρωτόκολλο πρόκλησης ωορηξιας 15 ημερών που ξεκίνησε ομως σε λάθος φάση δλδ αφού είχε ήδη γίνει ωορηξια…

Δεν έχω δυστυχώς χρόνο να περιμένω 5 βδομαδες , έχω καρκίνο με δείκτη πολλαπλασιασμού 80% οποτε και αυτές τις 15 μέρες μου τις έδωσε με το ζόρι η ογκολόγος…

Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία τι ποσοστά επιτυχίας ωορηξιας έχει το random start.

Επισης αν καμία κοπέλα αφού έκανε χημειοθεραπείες κλπ  και προσπέρασε τον καρκίνο μετά από ποσο καιρό έκανε προσπάθειες για εγκυμοσύνη και αν τελικά είχε θετικα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας και εύχομαι ολες να έχουμε υγεία και το πολυπόθητο μωράκι μας στην αγκαλιά μας σύντομα!

Κατερινάκι μου σου το λέω με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό, νομιζω ότι τώρα αυτό που προέχει είναι η υγεία σου και μετά το θέμα του παιδιού. Αυτές οι διαδικασίες συνήθως παίρνουν χρόνο και τώρα θεωρώ ότι είναι μεγάλο ρίσκο να καθυστερήσεις τη θεραπεία σου!!! έκανες την προσπάθεια σου αν πετύχει καλώς αν όχι μην σπαταλάς άλλο χρόνο. Θα γίνεις καλά και παιδάκι θα κάνεις σίγουρα, είτε με δικά σου ωάρια είτε όχι. Σιδερενια κοπέλα μου μέσα από την καρδιά μου!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Θα πάρει με αυτήν την αγωγή, είπα στον σύζυγο όταν θα πάει να πάρει την αντιβίωση να πάρει κ προβιοτικα όπως είπες εσύ ότι κάνατε. Ο γιατρός είπε τα γαλακτοκομικα δεν θέλει 2 ώρες πριν την αντιβίωση αλλά θα τα κόψει μαχαίρι αποφασίσαμε.

Τώρα ο γιατρός λέει δεν ήθελε να δώσει αντιβίωση καθώς αυτά βρίσκονται στη φυσική χλωρίδα του ανθρώπου και πηγαινοερχονται και πως ο οργανισμός με τη πάροδο του χρόνου βρίσκει ξανά την ισορροπία του. Επίσης σε εμάς δεν είχε επηρεαστεί η ρευστοποιηση και το ph, οι τιμές ήταν στις ζητούμενες, ίσως για αυτό κ δεν έδινε θεραπεια, αυτό που επηρεάστηκε μόνο ήταν η μορφολογία αλλά και ο ουρολογος και ο εξωσωματικος μας είπαν πως είναι σε οριακό σημείο η επιρροή 

Αυτό μας ειπαν και εμάς οι 2 ουρολογοι ότι δεν επηρεάζουν την σύλληψη, για αυτά τα δύο μικρόβια όπως λες αλλά επειδή στα κέντρα δεν έχουν ανανεώσει τα πρωτοκολλα τους με βάση τα νέα δεδομένα υπάρχει αυτή η ταλαιπωρία. 

Έτσι ακριβώς τα ίδια όπως λες, φυσιολογική χλωρίδα και ότι αντιβίωση να πάρουμε θα ξαναβρεθουν κλπ

Από την μονάδα μας είπαν ότι θέλουν αρνητικές καλλιέργειες, το ίδιο μας είπε και ο γυναικολογος στο τελευταίο ραντεβού.

Κατάλαβα! Άντε καλή αρχή εύχομαι με την αγωγή. 

Χωρίς να είμαι γιατρός και δεν θέλω να το παίξω ειδικός ούτε να παραπληροφορησω, αλλά σαν προσωπική γνώμη θεωρώ ότι θα έπρεπε και αυτά να θεραπεύονται κανονικά. Αλλιώς δεν θα χαλούσαν το σπέρμα. Δεν θα το επηρέαζαν καν. Εν'αντιθέση όμως επηρεάζουν κάποιους παράγοντες. η θέση τους είναι το έντερο. Τώρα γιατί και πώς μετανάστευσαν στο ουροποιητικό σύστημα ένας θεός ξέρει. 

Ας μην ξεχνάμε ότι το ecoli προκαλεί την ουρολοίμωξη. Θέλω να πω δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί κάτω πάρα μόνο στο έντερο. Ίσως να είχε διαταραχθεί λίγο η ισορροπία και να υπάρξει αύξηση αυτών.  

Όπως συμβαίνει και σε εμάς τις γυναίκες. Έχουμε στον κόλπο μας και τα καλά και τα κακά μικρόβια. Αν για κάποιο λόγο υπάρξει διαταραχή της χλωρίδας και αύξηση των 'κακων' μικροβίων τότε σίγουρα υπάρχει φλεγμονή και θετική καλλιέργεια. 

3 ώρες πρίν, Mariam23 είπε:

Τι να πω. Ελπίζω να πήρε  προβιοτικα μαζί τις αγωγές ομως . Θα έπρεπε όπως είναι σύνηθες σε όλες τις σντιβιωσεις που παίρνουμε. 

Εύχομαι να ξεμοερδεψετε άμεσα! 

Απορώ πάντως γιατί ο γιατρός ήταν αρνητικός με την αγωγή του e coli. Εμάς λόγω αυτού του μικροβίου είχσν επηρεαστεί κάποιοι παράγοντες στο σπερμοδιαγραμμα π . Το ph και η ρευστοποίηση.  Και αυτα βέβαια τυχαία τα κάναμε από δική μας θέληση.  Δεν του είχε δώσει κανένα σημάδι το ecoli.  

Κι εμείς είχαμε. Το βρήκαν τυχαία στην καλλιέργεια,πήρε αντιβίωση δέκα μέρες ξαναέκανε καλλιέργεια και είχε φύγει. Τώρα από κει κι έπειτα δεν το τσεκαραμε ξανά.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια, πήγα για επαναληπτική χοριακή. Από 500 την Πέμπτη σήμερα πήγε 1380. Η προγεστερόνη όμως από τα 16.5 πήγε 13.5 και αγχώθηκα. Μίλησα με τον γιατρό και λέει είναι εντάξει. Θα βαζω πλέον 2 φορές την ημέρα prolutex κ μια κολπική προγεστερόνη. Οι υπόλοιπες τι τιμές προγεστερόνης έχετε?

• Μου αρέσει 8

πρίν από 37 λεπτά , dec-e είπε:

Καλημέρα κοριτσια, πήγα για επαναληπτική χοριακή. Από 500 την Πέμπτη σήμερα πήγε 1380. Η προγεστερόνη όμως από τα 16.5 πήγε 13.5 και αγχώθηκα. Μίλησα με τον γιατρό και λέει είναι εντάξει. Θα βαζω πλέον 2 φορές την ημέρα prolutex κ μια κολπική προγεστερόνη. Οι υπόλοιπες τι τιμές προγεστερόνης έχετε?

Εγώ είχα 13 με την πρώτη μου χοριακη και μου αύξησε τα utrogestan (προγεστερονη), εφόσον σου την αύξησε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!!Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , dec-e είπε:

Μπράβο πολλά συγχαρητήρια. Εγώ δε ξέρω δεν μέτρησα ποτέ προγεστερόνη 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Θα πάρει με αυτήν την αγωγή, είπα στον σύζυγο όταν θα πάει να πάρει την αντιβίωση να πάρει κ προβιοτικα όπως είπες εσύ ότι κάνατε. Ο γιατρός είπε τα γαλακτοκομικα δεν θέλει 2 ώρες πριν την αντιβίωση αλλά θα τα κόψει μαχαίρι αποφασίσαμε.

Τώρα ο γιατρός λέει δεν ήθελε να δώσει αντιβίωση καθώς αυτά βρίσκονται στη φυσική χλωρίδα του ανθρώπου και πηγαινοερχονται και πως ο οργανισμός με τη πάροδο του χρόνου βρίσκει ξανά την ισορροπία του. Επίσης σε εμάς δεν είχε επηρεαστεί η ρευστοποιηση και το ph, οι τιμές ήταν στις ζητούμενες, ίσως για αυτό κ δεν έδινε θεραπεια, αυτό που επηρεάστηκε μόνο ήταν η μορφολογία αλλά και ο ουρολογος και ο εξωσωματικος μας είπαν πως είναι σε οριακό σημείο η επιρροή 

Αυτό μας ειπαν και εμάς οι 2 ουρολογοι ότι δεν επηρεάζουν την σύλληψη, για αυτά τα δύο μικρόβια όπως λες αλλά επειδή στα κέντρα δεν έχουν ανανεώσει τα πρωτοκολλα τους με βάση τα νέα δεδομένα υπάρχει αυτή η ταλαιπωρία. 

Έτσι ακριβώς τα ίδια όπως λες, φυσιολογική χλωρίδα και ότι αντιβίωση να πάρουμε θα ξαναβρεθουν κλπ

Από την μονάδα μας είπαν ότι θέλουν αρνητικές καλλιέργειες, το ίδιο μας είπε και ο γυναικολογος στο τελευταίο ραντεβού.

Σωστή καθοδήγηση και πρέπει να πάρει αντιβιοτικά, το σωστο και επιθυμητό είναι καθαρή καλλιέργεια και καθαρό σπέρμα. και έμας ph ρευστοποίηση και dfi ήταν καλό, ,τώρα παίρνει ο σύζυγος αντιβιωση;Νομίζω για την επόμενη καλλιέργεια θέλει ένα μήνα μετά για να καθαρίσει το σπέρμα , και σορυ αλλά δεν σε έχω παρακολουθήσει μετά θα κάνεις ωοληψια και ετ η έχετε εμβρυακια; Το σπέρμα ποσότητα έχει και φυσιολογικές μορφές σε ικανοποιητικό βαθμό; Αυτά στην ετ είναι σημαντικά για να βρεθεί σωστο σπέρμα .

21 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Δεν ελπίζουμε πολύ γιατι φοβόμαστε αλλά πιστεύω κάτι ξέρει είναι καθηγητής και είναι μεγάλος άνθρωπος δεν νομίζω να μας κοροϊδεύει.... Θα κάνουμε λέει ότι λένε τα βιβλία τι να πω.... 

Μπορείς να ανεβάσεις το τεστακι εδώ;

πρίν από 55 λεπτά , dec-e είπε:

Θα αυξηθεί σίγουρα, μην αγχώνεσαι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το έμβρυο προχωράει κανονικά. Η προγεστερονη είναι σημαντική για την στήριξη της εγκυμοσύνης αλλά μπορούν να την φτιάξουν. Εγώ είχα 65 αλλά παιδί δεν είχα!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα, 

θέλω να ρωτήσω η προγεστερονη που παίρνουμε μετά την εμβρυομεταφορά καθυστερεί την περίοδο μας ή αν είναι να έρθει, θα έρθει; επίσης, υπάρχει  περίπτωση τα κολπικά υποθετα προγεστερονης  να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του τεστ; (Γιατί έκανα ένα την Πέμπτη βγήκε θετικό με άχνη γραμμή βέβαια, κάνω ένα ψηφιακό σήμερα εντελώς αρνητικό) είμαι να σκάσω! Σήμερα 12η μέρα εμβρυομεταφορας δεν έπρεπε να βγει θετικό; 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Κατερινα83 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει από γνωστή/ φίλη να με βοηθησει…

Διαγνωστηκα με καρκίνο μαστού και πρόκειται να προχωρήσω σε χημειοθεραπείες αμεσα.

Ειμαι 40 ετών και πριν διαγνωστω προσπαθουσαμε για εγκυμοσύνη η οποία μετά από προσπάθειες 8 μηνών δεν ηρθε φυσιολογικά οποτε κάναμε εξετάσεις για να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής.

Μας πρόλαβε όμως ο καρκίνος…

Η ογκολογος μου είπε ότι μετά τη χημειοθεραπεία κατά 80% θα ειμαι στείρα. Επισης θα ακολουθήσουν ακτινοβολιες και ορμονοθεραπεια καθως ο καρκινος μου είναι ορμονοεξαρτωμενος. Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να κρατήσω γενετικό υλικό οποτε και έχω ξεκινησει πρόκληση με random start δλδ ενα σύντομο πρωτόκολλο πρόκλησης ωορηξιας 15 ημερών που ξεκίνησε ομως σε λάθος φάση δλδ αφού είχε ήδη γίνει ωορηξια…

Δεν έχω δυστυχώς χρόνο να περιμένω 5 βδομαδες , έχω καρκίνο με δείκτη πολλαπλασιασμού 80% οποτε και αυτές τις 15 μέρες μου τις έδωσε με το ζόρι η ογκολόγος…

Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία τι ποσοστά επιτυχίας ωορηξιας έχει το random start.

Επισης αν καμία κοπέλα αφού έκανε χημειοθεραπείες κλπ  και προσπέρασε τον καρκίνο μετά από ποσο καιρό έκανε προσπάθειες για εγκυμοσύνη και αν τελικά είχε θετικα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας και εύχομαι ολες να έχουμε υγεία και το πολυπόθητο μωράκι μας στην αγκαλιά μας σύντομα!

Κορίτσι μου καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σου και το λόγο που το κάνεις όλο αυτό και εύχομαι πραγματικά να πετύχει. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο πρωτόκολλο αλλά από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι αυτός ο δρόμος της εξωσωματικής είναι δύσκολος. Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι η υγεία σου και να ξεπεράσεις το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα. Το παιδάκι θα έρθει μετά, τρόποι υπάρχουν και αν τώρα δεν ειναι στην πρώτη σου επιλογή θα δεις ότι μετά ούτε που θα σε απασχολεί. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

πρίν από 15 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

θέλω να ρωτήσω η προγεστερονη που παίρνουμε μετά την εμβρυομεταφορά καθυστερεί την περίοδο μας ή αν είναι να έρθει, θα έρθει; επίσης, υπάρχει  περίπτωση τα κολπικά υποθετα προγεστερονης  να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του τεστ; (Γιατί έκανα ένα την Πέμπτη βγήκε θετικό με άχνη γραμμή βέβαια, κάνω ένα ψηφιακό σήμερα εντελώς αρνητικό) είμαι να σκάσω! Σήμερα 12η μέρα εμβρυομεταφορας δεν έπρεπε να βγει θετικό; 

Οσο έχεις αυξημένη προγεστερόνη στον οργανισμό σου δεν μπορείς να αδιαθετήσεις. Φυσιολογικά στον κύκλο μας κορυφώνεται 21-22 μέρα (σε κύκλο 28 ημερών), μετά αρχίζει να πέφτει αν δεν έχουμε μείνει έγκυες και αδιαθετούμε. Τώρα με τα χάπια η τιμή παραμένει ψηλά. Μπορεί να φταίει και το τεστ, μήπως έπρεπε να κάνεις το ίδιο; Είχες κάνει οβιτρελ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανες τεστ πρόωρης ανίχνευσης? Αν όχι λογικό να μην εδειξε. Αλλά ακόμη και τα πρόωρης πολλές φορές δε δείχνουν, εχουμε παραδειγματα πολλών κοριτισων εδώ που το πρωί κάνανε τεστ αρνητικό και το απόγευμα η χοριακη τους ήταν τριψηφια.

Αφου είσαι 12η μέρα από ετ γιατί δεν έκανες κατευθείαν χοριακη να περάσεις ήρεμο ΣΚ?

Ειλικρινά μου τη δίνουν πολύ οι γιατροι που λένε χοριακη σε 14 μερες από βλαστοκυστες αντί για 9, ευτυχώς είναι λίγοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να παίζουν με την αγωνία μας, στην τελικη ας κάνουμε την επαναληπτική στις 14. Και ο δικός μου ο άσχετος στην πρώτη εξωσωματικη 14 μου είχε πει,  ενώ στο site του έγραφε 9. Εννοείται έκανα στις 9, πήρα ένα ωραιότατο μηδενικό αλλά πέρασα ένα ήρεμο σαββατοκύριακο, πήγα σε συναυλία που είχα προαγορασει εισιτηρια και γλίτωσα και 3 μέρες φάρμακα και ενέσεις.

Καλή επιτυχία σου ευχομαι!!! Μέχρι να κανεις τη χοριακη μην απογοητευεσαι, οποιοδηποτε αρνητικό τεστ τόσο νωρίς μπορεί να αποδειχθεί ψευδές.

• Μου αρέσει 2

23 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

13-2 με έμβρυα 5 ημερών, γιατί; 

Δε μίλησα ακόμα, περιμένω να με πάρει 

Σε ρωταω επειδη εγραψες τις χοριακες σου κ εισαι αγχωμενη.

22 ώρες πρίν, kroxa είπε:

Είναι ακριβή αυτή η εξεταση? Βγαίνει γρήγορα το πόρισμα? 

Τι να πω... Καλά που υπάρχουν τέτοια φόρουμ και βοηθάει μια στην άλλη αλλιώς καήκαμε από γιατρούς!!! Σε έναν που πήγα πολύ Google  διαβάζεις δεν αληθεύει τίποτα εκεί. Άσε όλο για το χρήμα γίνεται!!! 

Θα στη γραψουν ,αλλιως γυρω στο 50-60€.. καηκαμε δε λες τιποτα ..αστα..η χειροτερη φάρα ειναι . Και που ξερει εκεινος οτι δεν εχεις «θεμα» χτυπα ξυλο .;; ας διαβασει να μάθει εκεινος καλυτερα , διοτι  ακολουθουν τα πρωτοκολλα που μάθανε πριν χρονιααα κ δεν ψαχνονται καθολου κ παιζουν με το πονο μας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσι μου καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σου και το λόγο που το κάνεις όλο αυτό και εύχομαι πραγματικά να πετύχει. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο πρωτόκολλο αλλά από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι αυτός ο δρόμος της εξωσωματικής είναι δύσκολος. Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι η υγεία σου και να ξεπεράσεις το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα. Το παιδάκι θα έρθει μετά, τρόποι υπάρχουν και αν τώρα δεν ειναι στην πρώτη σου επιλογή θα δεις ότι μετά ούτε που θα σε απασχολεί. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Οσο έχεις αυξημένη προγεστερόνη στον οργανισμό σου δεν μπορείς να αδιαθετήσεις. Φυσιολογικά στον κύκλο μας κορυφώνεται 21-22 μέρα (σε κύκλο 28 ημερών), μετά αρχίζει να πέφτει αν δεν έχουμε μείνει έγκυες και αδιαθετούμε. Τώρα με τα χάπια η τιμή παραμένει ψηλά. Μπορεί να φταίει και το τεστ, μήπως έπρεπε να κάνεις το ίδιο; Είχες κάνει οβιτρελ; 

Είχα κάνει στις 22.02 μια ένεση ναι, αλλά έχουν περάσει αρκετές μέρες. Για το τεστ δεν έκανα το ίδιο ναι ήταν διαφορετικό τι να πω… νομίζω από όλη την διαδικασία οι δυο βδομαδες αναμονής είναι οι χειρότερες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Λοιπόν η προγεστερόνη δεν αλλοιώνει κανένα αποτέλεσμα. Εξαρτάται τι τεστ έκανες. Τα ψηφιακά δεν νομίζω να έδειχναν κάτι είναι πολύ νωρίς. Αν θες ανέβασε φωτογραφίες 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...