Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

On 9/3/2023 at 7:55 ΠΜ, Angot είπε:

@Ele@n καλημερα κορίτσι , πιάνεις για πρώτη μέρα όταν έχει κόκκινη ροη ! οχι μόνο στο σκούπισμα , εμένα έτσι μου έλεγαν! γιατί ετοιμάζεσαι; ωοληψια η ετ;

Αχ την ωοληψία παλεύω ακόμα. Έπιασα τη σημερινή για δεύτερη γιατί την υποτιθέμενη πρώτη δεν ήταν ροή... εσύ πότε θα πας για ετ;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 22 λεπτά , Ele@n είπε:

Αχ την ωοληψία παλεύω ακόμα. Έπιασα τη σημερινή για δεύτερη γιατί την υποτιθέμενη πρώτη δεν ήταν ροή... εσύ πότε θα πας για ετ;

οχι θέλει ροη για να πιαστεί! εγώ εχω ξεκινήσει τα cyclacour ήδη, εκανα και υπερηχο όλα οκ μου είπαν! εχω πάλι την άλλη πέμπτη και αν όλα είναι καλα  κατά τις 24-25 μαρτίου μας βλέπω!  θα δούμε !  ποτέ έχει υπερηχο εσυ;

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα και σ εσένα!! Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά αλλα σκεφτομαι ότι καλύτερα να προχωρήσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο ουρολόγος δλδ που έγραψε με το ζόρι την αντιβίωση τι προτείνει να κάνετε; Μήπως να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη; 

Θέλω να ανοίξω και εγω ακόμη ένα θέμα..τι γίνεται με τη λίμπιντο μετά από αποτυχημένη εξωσωματική; Η δικη μου έχει πάει περίπτερο…

Και που να δεις όταν γεννήσεις,που η προλακτίνη είναι στα υψη..είτε βλέπεις άντρα είτε φάκελο,το ίδιο σεξουαλικοί θα σου φαίνονται 

• Χαχα 10

6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Ο ουρολογος μας είπε ότι τα μικρόβια βρίσκονται φυσικά στον οργανισμό μας και αν πάρει αντιβίωση συνήθως αντί να φύγει το πρώτο θα βγει κ 2ο μετά! Επίσης μας είπε ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη και πως οι γυναικολόγοι έχουν μείνει σε παλιές αντιλήψεις, πήραμε κ 2η γνώμη από ουρολόγο που μας είπε τα ιδια!!!

Με συγχωρεις που επεμβαίνω αλλά για τι μικρόβιο μιλάμε? Ποιο έχει?

επειδή και ο άντρας μου προληπτικά έκανε καλλιέργεια και τελικά βρέθηκε μικρή ανάπτυξη e-coli ο βιολόγος που είχαμε πάει στο εξειδικευμένο κέντρο, του είπε ότι καλώς ξεκίνησε την αγωγή σύμφωνα με το αντιβιογραμμα. Ο ουρολόγος του είπε ότι επειδή προσπαθούσαμε , να πάρει αγωγή. Και πράγματι στην επαναληπτική είχε φύγει.  Τα μικρόβια επηρεάζουν πολύ το σπέρμα. Στην κινητικότητα, στην ρευστοποίηση, στο ph του σπέρματος κλπ. 

Ακόμα και αυτό το μικρόβιο που το έχουμε όλοι φυσυιολογικα στο έντερο μας έπρεπε να το θεραπεύσει γιατί η "θέση " του είναι στο έντερο. Δεν θα έπρεπε να εντοπίζεται στο σπέρμα. Προφανώς είχε μεταναστεύσει και του είχε προκαλέσει αυτή τη φλεγμονή. 

Αντιβιογραμμα σας έκαναν στην καλλιέργεια? Αντιβίωση πρέπει να πάρει μόνο αφού το αντιβιογραμμα του βγάλει ποια δραστικη ουσία φαρμάκου είναι η κατάλληλη και το μικρόβιο δεν έχει ανθεκτικότητα σε αυτή. Και φυσικά να τηρήσει τις οδηγίες του γιατρού. Του άντρα μου του απαγόρευσαν τα γαλακτοκομικά και τότε τα είχε κόψε μαχαίρι. Επίσης έπαιρνε και προβιοτικα. 

Δεύτερο μικρόβιο πάντως δεν εμφάνισε ποτέ. Και δεν το έχω ξανά ακούσει. Γνωρίζω πολλά ζευγάρια που είχαν μικρόβιο στο σπέρμα ( και e-coli έχω ακούσει και ουρεοπλασμα) και με την σωστή αγωγή έφυγαν. 

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Μέχρι να γιορτάσουμε αυτή τη γέννηση, τι θα γίνει;;; Εμενα ο σύζυγος έχει όρεξη…εγω καθόλου…μπορεί να του κάνω το χατίρι και να μου αρέσει αλλα μπορεί να του κάνω και να στραβώσω άσχημα στη πορεία..

Αααα εγώ είμαι πιο τυχερή ... ούτε ο σύζυγος εχει όρεξη ... νομίζω ότι σκιάζεται μη με χαλάσει 🤣 κ δε πετύχει η επόμενη προσπάθεια κάθε φορά ... άσε που δε ξέρουμε κάθε φορά αν επιτρέπεται ή όχι όποτε σου λέει άστο να πάει στο καλό ... ταλαιπωρία 😂

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Να ακούς τον γιατρό σου και να φιλτραρεις τις πληροφορίες που διαβάζεις στο φόρουμ ειδικά για την συγκεκριμένη εξέταση τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ μου είχαν πει ότι είναι προβληματική και ο γιατρος ότι ήταν μια χαρά, είχα περάσει πόσο άγχος χωρίς λόγο. Καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης είναι καλό να την κάνεις, γινεται σε ένα μικροβιολογικο, πίνεις ένα ποτηράκι γλυκόζης και σου παίρνουν αίμα 3 φορές σε 0, 60, 120 λεπτά για να δουν πως διαχειρίζεται ο οργανισμός σου τα σάκχαρα. Ο Ενδοκρινολογος μπορεί να στην συνταγογράφησει και να την αξιολογήσει έπειτα. Εάν είναι προβληματική μπορεί να χρειαστεί να πάρεις glucophase που κι αυτο είναι ένα φάρμακο που κάποιοι γιατροί λένε ότι χρειάζεται και άλλοι όχι, οπότε διάλεξε έναν ενδοκρινολογο που να εμπιστεύεσαι και ακόμα καλύτερα εάν είναι εξειδικευμένος στην αναπαραγωγή και τον διαβήτη.

Καλή επιτυχία!

Πιστεύω όταν γεννήσεις όχι σεξ δεν θα θέλεις να κάνεις...ούτε να σ αγγίξει...οπότε τωρα είναι η ευκαιρία που έχετε και χρόνο για εσάς. Νομιζω ότι αφήνουμε την εξωσωματική να μας επηρεάσει υπέρμετρα και χάνουμε τις καλές στιγμές. Ασε που ποτέ δεν ξέρεις....πολλές κοπέλες έπιασαν με φυσιολογικό τροπο

Είναι κλειστές κ οι δυο σάλπιγγες μου όποτε η φυσιολογική σύλληψη είναι ουτοπία. Το σεξ για μας είναι μόνο για ευχαρίστηση πια αλλά θέλει κ διάθεση κ όταν βρίσκεσαι εντατικά σε αυτό τον αγώνα η διάθεση παει περίπατο. Το μόνο που θα πω είναι ότι συναισθηματικά ήρθαμε πολυυυυ πιο κοντά σε αυτό το διάστημα ....τώρα το σεξ ακόμα δε μας έχει προβληματίσει ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mariam23 είπε:

Με συγχωρεις που επεμβαίνω αλλά για τι μικρόβιο μιλάμε? Ποιο έχει?

επειδή και ο άντρας μου προληπτικά έκανε καλλιέργεια και τελικά βρέθηκε μικρή ανάπτυξη e-coli ο βιολόγος που είχαμε πάει στο εξειδικευμένο κέντρο, του είπε ότι καλώς ξεκίνησε την αγωγή σύμφωνα με το αντιβιογραμμα. Ο ουρολόγος του είπε ότι επειδή προσπαθούσαμε , να πάρει αγωγή. Και πράγματι στην επαναληπτική είχε φύγει.  Τα μικρόβια επηρεάζουν πολύ το σπέρμα. Στην κινητικότητα, στην ρευστοποίηση, στο ph του σπέρματος κλπ. 

Ακόμα και αυτό το μικρόβιο που το έχουμε όλοι φυσυιολογικα στο έντερο μας έπρεπε να το θεραπεύσει γιατί η "θέση " του είναι στο έντερο. Δεν θα έπρεπε να εντοπίζεται στο σπέρμα. Προφανώς είχε μεταναστεύσει και του είχε προκαλέσει αυτή τη φλεγμονή. 

Αντιβιογραμμα σας έκαναν στην καλλιέργεια? Αντιβίωση πρέπει να πάρει μόνο αφού το αντιβιογραμμα του βγάλει ποια δραστικη ουσία φαρμάκου είναι η κατάλληλη και το μικρόβιο δεν έχει ανθεκτικότητα σε αυτή. Και φυσικά να τηρήσει τις οδηγίες του γιατρού. Του άντρα μου του απαγόρευσαν τα γαλακτοκομικά και τότε τα είχε κόψε μαχαίρι. Επίσης έπαιρνε και προβιοτικα. 

Δεύτερο μικρόβιο πάντως δεν εμφάνισε ποτέ. Και δεν το έχω ξανά ακούσει. Γνωρίζω πολλά ζευγάρια που είχαν μικρόβιο στο σπέρμα ( και e-coli έχω ακούσει και ουρεοπλασμα) και με την σωστή αγωγή έφυγαν. 

Βρέθηκε μικρή αποικία ecoli, έγινε αντιβιωγραμμα και πήρε αντιβίωση πάρα την αντίρρηση του ουρολόγου, στην επανεξέταση μετά την θεραπεία έδειξε και εντεροκοκκο, πάλι ο ουρολογος μας έδωσε θεραπεια με το ζόρι, το σπερμα είναι καλό μας είπε. Στην τρίτη εξέταση πάλι έδειξε ecoli. 

Στην 3η εξέταση πήγαμε και για δεύτερη γνώμη που και ο ουρολόγος εκεί μας είπε ότι είπε και ο πρώτος!!! Μετά από πίεση δική μας έδωσε αγωγή για 20 μέρες, ρωτήσαμε αν θα επηρεάσει το σπερμα η αντιβίωση και μας είπε οχι. 

Τι να πω ελπίζω να μην πάει χαμένη όλη αυτή η προετοιμασία.

πρίν από 19 λεπτά , Alex@ είπε:

Βρέθηκε μικρή αποικία ecoli, έγινε αντιβιωγραμμα και πήρε αντιβίωση πάρα την αντίρρηση του ουρολόγου, στην επανεξέταση μετά την θεραπεία έδειξε και εντεροκοκκο, πάλι ο ουρολογος μας έδωσε θεραπεια με το ζόρι, το σπερμα είναι καλό μας είπε. Στην τρίτη εξέταση πάλι έδειξε ecoli. 

Στην 3η εξέταση πήγαμε και για δεύτερη γνώμη που και ο ουρολόγος εκεί μας είπε ότι είπε και ο πρώτος!!! Μετά από πίεση δική μας έδωσε αγωγή για 20 μέρες, ρωτήσαμε αν θα επηρεάσει το σπερμα η αντιβίωση και μας είπε οχι. 

Τι να πω ελπίζω να μην πάει χαμένη όλη αυτή η προετοιμασία.

Καλησπέρα!

Πετάγομαι να σου πω όσον αφορά την αντιβίωση ότι ο άντρας μου για ένα καλοκαίρι που επί 2 μήνες επαιρνα αντιβίωση για ενδομητριτιδα έπαιρνε και αυτός αντίστοιχα!!

θεωρώ ότι στην περίπτωση μας μας βοηθησε πολύ σε συνδυασμό με βιταμίνες γιατί μετά από κάποιους μήνες πετύχαμε φυσιολογική συλληψη!!

Πιστεύω ότι η αντιβίωση βοήθησε το σπερμα του!Επίσης πριν από κάθε εξωσωματικη ο σύζυγος έπαιρνε 3-4 μέρες vibramicin προληπτικά πριν δώσει σπερμα!!Οπότε δε νομίζω να έχετε κάποιο πρόβλημα!Ίσα ίσα που μπορεί να τον βοηθήσει!!

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Να ακούς τον γιατρό σου και να φιλτραρεις τις πληροφορίες που διαβάζεις στο φόρουμ ειδικά για την συγκεκριμένη εξέταση τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ μου είχαν πει ότι είναι προβληματική και ο γιατρος ότι ήταν μια χαρά, είχα περάσει πόσο άγχος χωρίς λόγο. Καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης είναι καλό να την κάνεις, γινεται σε ένα μικροβιολογικο, πίνεις ένα ποτηράκι γλυκόζης και σου παίρνουν αίμα 3 φορές σε 0, 60, 120 λεπτά για να δουν πως διαχειρίζεται ο οργανισμός σου τα σάκχαρα. Ο Ενδοκρινολογος μπορεί να στην συνταγογράφησει και να την αξιολογήσει έπειτα. Εάν είναι προβληματική μπορεί να χρειαστεί να πάρεις glucophase που κι αυτο είναι ένα φάρμακο που κάποιοι γιατροί λένε ότι χρειάζεται και άλλοι όχι, οπότε διάλεξε έναν ενδοκρινολογο που να εμπιστεύεσαι και ακόμα καλύτερα εάν είναι εξειδικευμένος στην αναπαραγωγή και τον διαβήτη.

Καλή επιτυχία!

Πιστεύω όταν γεννήσεις όχι σεξ δεν θα θέλεις να κάνεις...ούτε να σ αγγίξει...οπότε τωρα είναι η ευκαιρία που έχετε και χρόνο για εσάς. Νομιζω ότι αφήνουμε την εξωσωματική να μας επηρεάσει υπέρμετρα και χάνουμε τις καλές στιγμές. Ασε που ποτέ δεν ξέρεις....πολλές κοπέλες έπιασαν με φυσιολογικό τροπο

Κορίτσια γνώμες παρακαλω..σάκχαρο πριν λήψη γλυκόζης γράφει (69).μετα από 120 λεπτά( 62) με φυσιολογικά 70-110..παρόλα αυτά δε μου δίνουν gluco λέτε να  ρωτήσω  τον εξωσωμ πριν ξεκινήσω τις ενέσεις ,μήπως χρειαστεί να κάνουμε κατι ???οι ενδοκρ ως τώρα δε μου είχαν πει να πάρω φάρμακο...επίσης θα είχε νόημα να πάρω κατι λίγο πριν ξεκινήσω την εξωσωμ,εννοώ θα λειτουργούσε ?

πρίν από 32 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα!

Πετάγομαι να σου πω όσον αφορά την αντιβίωση ότι ο άντρας μου για ένα καλοκαίρι που επί 2 μήνες επαιρνα αντιβίωση για ενδομητριτιδα έπαιρνε και αυτός αντίστοιχα!!

θεωρώ ότι στην περίπτωση μας μας βοηθησε πολύ σε συνδυασμό με βιταμίνες γιατί μετά από κάποιους μήνες πετύχαμε φυσιολογική συλληψη!!

Πιστεύω ότι η αντιβίωση βοήθησε το σπερμα του!Επίσης πριν από κάθε εξωσωματικη ο σύζυγος έπαιρνε 3-4 μέρες vibramicin προληπτικά πριν δώσει σπερμα!!Οπότε δε νομίζω να έχετε κάποιο πρόβλημα!Ίσα ίσα που μπορεί να τον βοηθήσει!!

Δεν ξέρεις πόσο μου αναπτερωσες το ηθικο. Να σαι καλά! Από την μονάδα ήταν κάθετοι ότι δεν κάνουνε έναρξη αν δεν υπάρχει καθαρή καλλιέργεια. Μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί αν παμε πισω μετά φτου κ από την αρχή εξετασεις

• Καλή τύχη! 1

56 minutes ago, Lotos said:

Κορίτσια γνώμες παρακαλω..σάκχαρο πριν λήψη γλυκόζης γράφει (69).μετα από 120 λεπτά( 62) με φυσιολογικά 70-110..παρόλα αυτά δε μου δίνουν gluco λέτε να  ρωτήσω  τον εξωσωμ πριν ξεκινήσω τις ενέσεις ,μήπως χρειαστεί να κάνουμε κατι ???οι ενδοκρ ως τώρα δε μου είχαν πει να πάρω φάρμακο...επίσης θα είχε νόημα να πάρω κατι λίγο πριν ξεκινήσω την εξωσωμ,εννοώ θα λειτουργούσε ?

Eχεις υπογλυκαιμίες. Και μένα άλλοι μου έλεγαν να μην πάρω και η μία μου έλεγε να πάρω. Στην αρχή με τους φυσικούς και την 1η ετ δεν το πήρα αλλά μετά είπα να δοκιμάσω και με το gluco. Θεωρώ ότι με βοήθησε στην ωοληψία της διέγερσης που τα είχα πάει τόσο καλά αλλά φυσικά μπορεί να είναι και στο μυαλό μου αυτό. Πάντως σε ετ έχω πάρει και αρνητικά και θετικό με την λήψη του οπότε δεν πιστεύω ότι έπαιξε δραστικό ρόλο.  Λένε ότι βοηθάει πολύ στην ποιότητα των ωαρίων αλλά δεν έχω να συγκρίνω 2 κανονικές διεγέρσεις με και χωρίς λήψη για να σου μιλήσω πιο συγκεκριμένα

Αυτό που παρατήρησα όμως σε κύκλους με femara χωρίς gluco έπαιρνα πάντα μέχρι 2 ωάρια (για 10-12 μήνες) και αρκετά αργότερα που ξανά πήρα femara όσο έπαιρνα gluco είχα 4 ωάρια. Και 4 τούμπανα κιόλας που μεγάλωναν πολύ ωραία. Δεν τα πήραμε όμως, ήταν απλώς για φυσικό κύκλο ετ

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Eχεις υπογλυκαιμίες. Και μένα άλλοι μου έλεγαν να μην πάρω και η μία μου έλεγε να πάρω. Στην αρχή με τους φυσικούς και την 1η ετ δεν το πήρα αλλά μετά είπα να δοκιμάσω και με το gluco. Θεωρώ ότι με βοήθησε στην ωοληψία της διέγερσης που τα είχα πάει τόσο καλά αλλά φυσικά μπορεί να είναι και στο μυαλό μου αυτό. Πάντως σε ετ έχω πάρει και αρνητικά και θετικό με την λήψη του οπότε δεν πιστεύω ότι έπαιξε δραστικό ρόλο.  Λένε ότι βοηθάει πολύ στην ποιότητα των ωαρίων αλλά δεν έχω να συγκρίνω 2 κανονικές διεγέρσεις με και χωρίς λήψη για να σου μιλήσω πιο συγκεκριμένα

Αυτό που παρατήρησα όμως σε κύκλους με femara χωρίς gluco έπαιρνα πάντα μέχρι 2 ωάρια (για 10-12 μήνες) και αρκετά αργότερα που ξανά πήρα femara όσο έπαιρνα gluco είχα 4 ωάρια. Και 4 τούμπανα κιόλας που μεγάλωναν πολύ ωραία. Δεν τα πήραμε όμως, ήταν απλώς για φυσικό κύκλο ετ

Μάλιστα...ωστόσο, εμείς λέμε να προχωρήσουμε μέσα στον μήνα σε ωοληψια,αν είναι όλα τυχερά κ καλά ββ.θα έχει νόημα να τα πάρω τώρα τελευταία στιγμή ..φαντάζομαι θέλουν κάποιο χρόνο να δράσουν ?βέβαια κάνω πλ συχνά γεύματα από μόνη μ κ παίρνω κ ινοφερτ γ πολυκ

4 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αυτή η εξεταση αργεί να βγει? 

πρίν από 23 λεπτά , kroxa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αυτή η εξεταση αργεί να βγει? 

Εάν την κάνεις σε κάποιο μικροβιολογικο δεν αργεί καθόλου, μπορεί να έχεις και αποτελέσματα μέσα στην ημέρα. Εάν πας σε δημόσιο νοσοκομείο δεν ξέρω πόσο κάνουν τα αποτελέσματα. Αλλά καλό θα ήταν να σου την γράψουν γιατί εάν πας ιδιωτικά χωρίς συνταγή  έχει γύρω στα 70 ευρω

1 hour ago, Lotos είπε:

Μάλιστα...ωστόσο, εμείς λέμε να προχωρήσουμε μέσα στον μήνα σε ωοληψια,αν είναι όλα τυχερά κ καλά ββ.θα έχει νόημα να τα πάρω τώρα τελευταία στιγμή ..φαντάζομαι θέλουν κάποιο χρόνο να δράσουν ?βέβαια κάνω πλ συχνά γεύματα από μόνη μ κ παίρνω κ ινοφερτ γ πολυκ

Δεν ξέρω εάν κάνει κάτι τελευταία στιγμή, ρώτησε τον εξωσωματικο και τον ενδοκρινολογο σου. Εμένα με αποτέλεσματα γύρω στο 80 δεν μου είχε δώσει gluco, κι εγώ έπαιρνα ινοφερτ 2 μήνες πριν την ωοληψια λόγω των πολυκυστικων, λένε ότι κάνει δουλίτσα! Με το καλό η ωοληψια σου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...