Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , Nina_1979 είπε:

1ηχοριακή 29.59

2η χοριακή 81,54 (4 μέρες μετά)

3η χοριακή 189.30 (3 μέρες μετά)

4η χοριακή 501.30 (4 μέρες μετά)

5η χοριακή 913.40 (3 μέρες μετά, δηλαδή σήμερα)

Δευτέρα πάω για 6η χοριακή. Αν ποτέ γεννηθεί αυτό το παιδί, πρώτα θα το δείρω και μετά θα το αγκαλιάσω… 😏

Θριλεράκι κανονικό... ελπίζω να είναι η τελευταία! να προχωρήσει όπως πρέπει και μετά θα τα ξεχάσεις όλα. ο γιατρός τι λέει?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 21 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ποτε εκανες ετ ; Κ τι εμβρυα βαλατε ;

13-2 με έμβρυα 5 ημερών, γιατί; 

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Θριλεράκι κανονικό... ελπίζω να είναι η τελευταία! να προχωρήσει όπως πρέπει και μετά θα τα ξεχάσεις όλα. ο γιατρός τι λέει?

Δε μίλησα ακόμα, περιμένω να με πάρει 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου θέλω τα φώτα σας ... έκοψα χθες τον αντίχειρα μου μαγειρεύοντας κ σήμερα πήγα να το δει ο γιατρός γιατί μου φαινόταν μεγάλο το κόψιμο. Το είδε μου έβαλε δυο αυτοκόλλητα ράμματα κ μου είπε δε χρειάζεται κάτι άλλο, έφαγα επιδερμίδα μόνο ευτυχως δε πείραξα τένοντα κ θα θρέψει με τον καιρο. Ωστόσο μου πρότεινε να κάνω κ ένα αντιτετανικό όρο καλού κακού αν θέλω ... Εγώ έχω κάνει τα αντιτετανικά εμβόλια βέβαια μικρή κ η λεπίδα δεν ήταν σκουριασμένη ....

Η ερώτηση μου είναι η εξής, δεδομένου ότι σε ένα μήνα θα προχωρήσω σε ετ ξέρετε αν επηρεάζει σε κάτι  ο αντιτετανικός; 

πρίν από 46 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εγω δεν ειχα πολυκυστικες αλλα οι καμπυλες ειναιι απαραιτητες να γινουν ως εξεταση. αν δεν κανεις και εχεις πχ  αντισταση ινσουλινη ή ειναι πειραγμενες δε βγαινουν καλα ωαρια κ με γκουκοφαζ πχ ή αλλη θεραπεια φτιαχνουν και διατροφη απαραιτητη 

Είναι ακριβή αυτή η εξεταση? Βγαίνει γρήγορα το πόρισμα? 

Τι να πω... Καλά που υπάρχουν τέτοια φόρουμ και βοηθάει μια στην άλλη αλλιώς καήκαμε από γιατρούς!!! Σε έναν που πήγα πολύ Google  διαβάζεις δεν αληθεύει τίποτα εκεί. Άσε όλο για το χρήμα γίνεται!!! 

πρίν από 38 λεπτά , kroxa είπε:

Τι να πω... Καλά που υπάρχουν τέτοια φόρουμ και βοηθάει μια στην άλλη αλλιώς καήκαμε από γιατρούς!!! Σε έναν που πήγα πολύ Google  διαβάζεις δεν αληθεύει τίποτα εκεί. Άσε όλο για το χρήμα γίνεται!!! 

Πετάγομαι σαν πορδή να σου πω ότι κ εγώ έχω ακούσει αυτό το πράγμα από τον γιατρό. 

Μου λέει επί λέξη...πολύ φόρουμ και ίντερνετ διαβάζεις. 

Πρέπει να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου κ όχι κάθε μία άγνωστη...

Ευτυχώς που υπάρχει η παρέα σας και ξεστραβωνομαστε κορίτσια!!!  

Εν τω μεταξύ μιας και γράψατε για λίμπιντο. Εδώ και 2 χρόνια προσπαθειών όρεξη μηδέν. Ζήτημα να το έχω ευχαριστηθεί 2 φορές. Σαν γριά νιώθω 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Λοιπόν το θρίλερ συνεχίζεται.... Μας πήρε τηλ ο γιατρός και μας είπε να μην κόψουμε τα φάρμακα σε καμία περίπτωση. Ότι για το συγκεκριμένο εργαστήριο το αρνητικό είναι κάτω από 1. Και να κάνουμε χοριακη την Δευτέρα όπως μας είχε πει εξ αρχής.... Ότι την Δευτέρα και 12 να είναι θα το προσπαθήσουμε. Τώρα δεν έχει ούτε ροζ ούτε καφέ. Μας είπε να παίρνει 4 ουτροτζεσταν.... 

Πολύ μπέρδεμα κάναμε πάλι τεστ και βγήκε αχνό αλλά πιο έντονο από το πρωί.... Ζούμε ένα ΘΡΙΛΕΡ

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 5
  • Δύναμη! 1

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι, όσες έχετε πάρει φάρμακα μέσω ΕΟΠΠΥ πως τα πήρατε πήγατε μόνες σας σε φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ χρειάστηκε ραντεβού; Σας τα δώσαμε την ίδια στιγμή η περιμένατε κάποιες μέρες;;; 

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πετάγομαι σαν πορδή να σου πω ότι κ εγώ έχω ακούσει αυτό το πράγμα από τον γιατρό. 

Μου λέει επί λέξη...πολύ φόρουμ και ίντερνετ διαβάζεις. 

Πρέπει να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου κ όχι κάθε μία άγνωστη...

Ευτυχώς που υπάρχει η παρέα σας και ξεστραβωνομαστε κορίτσια!!!  

Εν τω μεταξύ μιας και γράψατε για λίμπιντο. Εδώ και 2 χρόνια προσπαθειών όρεξη μηδέν. Ζήτημα να το έχω ευχαριστηθεί 2 φορές. Σαν γριά νιώθω 

Ααααχ εμεις καταλαβαινόμαστε ! Εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε τις εξωσωματικές ουτε εγώ ούτε ο σύζυγος έχουμε λίμπιντο διάθεση ... Το έχουμε ξεχάσει το άθλημα ... Μας βλέπω να γιορτάζουμε τη γέννηση του παιδιού με σεξ μια κ καλή ! Θα το κάνουμε ανάποδα εμείς πρώτα παιδί μετά σεξ 🤪🤣

• Χαχα 4

πρίν από 21 λεπτά , Georgebbi είπε:

Λοιπόν το θρίλερ συνεχίζεται.... Μας πήρε τηλ ο γιατρός και μας είπε να μην κόψουμε τα φάρμακα σε καμία περίπτωση. Ότι για το συγκεκριμένο εργαστήριο το αρνητικό είναι κάτω από 1. Και να κάνουμε χοριακη την Δευτέρα όπως μας είχε πει εξ αρχής.... Ότι την Δευτέρα και 12 να είναι θα το προσπαθήσουμε. Τώρα δεν έχει ούτε ροζ ούτε καφέ. Μας είπε να παίρνει 4 ουτροτζεσταν.... 

Πολύ μπέρδεμα κάναμε πάλι τεστ και βγήκε αχνό αλλά πιο έντονο από το πρωί.... Ζούμε ένα ΘΡΙΛΕΡ

Άρα υπάρχουν ελπίδες!!! Αν όντως δεν υπήρχε περίπτωση λάθους θα σταματουσατε τα φάρμακα και τέλος. Ηρεμία τώρα το Σαββατοκύριακο καντε τεστακια τα πρωινά και πολύ καλή επιτυχία τη Δευτέρα!!

πρίν από 12 λεπτά , dreamteam είπε:

Άρα υπάρχουν ελπίδες!!! Αν όντως δεν υπήρχε περίπτωση λάθους θα σταματουσατε τα φάρμακα και τέλος. Ηρεμία τώρα το Σαββατοκύριακο καντε τεστακια τα πρωινά και πολύ καλή επιτυχία τη Δευτέρα!!

Δεν ελπίζουμε πολύ γιατι φοβόμαστε αλλά πιστεύω κάτι ξέρει είναι καθηγητής και είναι μεγάλος άνθρωπος δεν νομίζω να μας κοροϊδεύει.... Θα κάνουμε λέει ότι λένε τα βιβλία τι να πω.... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anna G είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι, όσες έχετε πάρει φάρμακα μέσω ΕΟΠΠΥ πως τα πήρατε πήγατε μόνες σας σε φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ χρειάστηκε ραντεβού; Σας τα δώσαμε την ίδια στιγμή η περιμένατε κάποιες μέρες;;; 

Εγώ κάλεσα στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ να ρωτήσω αν θέλει ραντεβού, μου είπαν όχι δεν θέλει, πήγα την επόμενη με το χαρτί της επιτροπής και εξέταση χοριακης και τα πήρα. Πιο πολύ έκανα να βρω να παρκάρω.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ κάλεσα στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ να ρωτήσω αν θέλει ραντεβού, μου είπαν όχι δεν θέλει, πήγα την επόμενη με το χαρτί της επιτροπής και εξέταση χοριακης και τα πήρα. Πιο πολύ έκανα να βρω να παρκάρω.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Ελπιζω να μπορέσω να τα πάρω κατευθείαν για να μην χάσω αυτόν το κύκλο.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lela79 είπε:

Ααααχ εμεις καταλαβαινόμαστε ! Εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε τις εξωσωματικές ουτε εγώ ούτε ο σύζυγος έχουμε λίμπιντο διάθεση ... Το έχουμε ξεχάσει το άθλημα ... Μας βλέπω να γιορτάζουμε τη γέννηση του παιδιού με σεξ μια κ καλή ! Θα το κάνουμε ανάποδα εμείς πρώτα παιδί μετά σεξ 🤪🤣

Μέχρι να γιορτάσουμε αυτή τη γέννηση, τι θα γίνει;;; Εμενα ο σύζυγος έχει όρεξη…εγω καθόλου…μπορεί να του κάνω το χατίρι και να μου αρέσει αλλα μπορεί να του κάνω και να στραβώσω άσχημα στη πορεία..

2 ώρες πρίν, kroxa είπε:

Να ακούς τον γιατρό σου και να φιλτραρεις τις πληροφορίες που διαβάζεις στο φόρουμ ειδικά για την συγκεκριμένη εξέταση τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ μου είχαν πει ότι είναι προβληματική και ο γιατρος ότι ήταν μια χαρά, είχα περάσει πόσο άγχος χωρίς λόγο. Καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης είναι καλό να την κάνεις, γινεται σε ένα μικροβιολογικο, πίνεις ένα ποτηράκι γλυκόζης και σου παίρνουν αίμα 3 φορές σε 0, 60, 120 λεπτά για να δουν πως διαχειρίζεται ο οργανισμός σου τα σάκχαρα. Ο Ενδοκρινολογος μπορεί να στην συνταγογράφησει και να την αξιολογήσει έπειτα. Εάν είναι προβληματική μπορεί να χρειαστεί να πάρεις glucophase που κι αυτο είναι ένα φάρμακο που κάποιοι γιατροί λένε ότι χρειάζεται και άλλοι όχι, οπότε διάλεξε έναν ενδοκρινολογο που να εμπιστεύεσαι και ακόμα καλύτερα εάν είναι εξειδικευμένος στην αναπαραγωγή και τον διαβήτη.

Καλή επιτυχία!

2 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Πιστεύω όταν γεννήσεις όχι σεξ δεν θα θέλεις να κάνεις...ούτε να σ αγγίξει...οπότε τωρα είναι η ευκαιρία που έχετε και χρόνο για εσάς. Νομιζω ότι αφήνουμε την εξωσωματική να μας επηρεάσει υπέρμετρα και χάνουμε τις καλές στιγμές. Ασε που ποτέ δεν ξέρεις....πολλές κοπέλες έπιασαν με φυσιολογικό τροπο

2 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Δεν ελπίζουμε πολύ γιατι φοβόμαστε αλλά πιστεύω κάτι ξέρει είναι καθηγητής και είναι μεγάλος άνθρωπος δεν νομίζω να μας κοροϊδεύει.... Θα κάνουμε λέει ότι λένε τα βιβλία τι να πω.... 

Το ίδιο μου είχε συμβεί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη..φυσικά το παλεύουν οι γιατροί γτ υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις π τα καταφέρνουν.εγω δυστυχώς όχι...για εμένα ,σφίξε τα δόντια και πάλεψε το..καλή επιτυχία 

• Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...