Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Nels είπε:

Έχει σχέση και με την εμφυτευση και με την ποιοτητα των ωαριων και με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

Συνήθως οι γυναίκες με ΣΠΩ ,και ακετες γυναίκες με hashimoto όπως εγω, έχουν παθολογική καμπύλη ή προδιάθεση και δυστυχώς οι ορμόνες που παίρνουμε κατά την εξωσωματική χειροτερευουν την κατάσταση.

Συνήθως οι ενδοκρινολογοι προτείνουν τη λήψη glucophage από πριν τη διέγερση μέχρι και την επίτευξη εγκυμοσύνης ή και πιο μετά, αναλόγως την περίπτωση. Ούτε η αιματολογος που πήγες σου ανέφερε κάτι σχετικα?

Εγώ έχω μια ήπια αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά είμαι προβληματισμένη γτ δε μου είπαν ουτε οι ενδροκ ούτε ο γυναικ  για gluco..λέτε να τον ρωτήσω ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις συναγωνιστριες!!! 

Εγώ σήμερα πήρα την έγκριση από τον αναισθησιολογο για την λήψη ωαριων! Από μεριά μου όλα βαίνουν ομαλά αλλά με.τον σύζυγο πάλι όχι!! Η καλλιέργεια του, του βγάζει μικρόβιο, έχει πάρει 2 φορές αντιβίωση που ο ουρολόγος την έγραψε με.το ζόρι αλλά το παλιομικροβιο δεν φεύγει, από την μονάδα μας είπαν ότι οι καλλιέργειες είναι πολύ σημαντικές και αν δεν είναι αρνητικές δεν προχωραμε. 

Σε 7 μέρες περιμένω να αδιαθετησω και δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν θα προχωρήσει η διεγερση και ωοληψια;; τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;; έχω στεναχώρησε πάρα πολύ καθώς είχα προετοιμαστει ψυχολογικά για την όλη διαδικασία.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες τις συναγωνιστριες!!! 

Εγώ σήμερα πήρα την έγκριση από τον αναισθησιολογο για την λήψη ωαριων! Από μεριά μου όλα βαίνουν ομαλά αλλά με.τον σύζυγο πάλι όχι!! Η καλλιέργεια του, του βγάζει μικρόβιο, έχει πάρει 2 φορές αντιβίωση που ο ουρολόγος την έγραψε με.το ζόρι αλλά το παλιομικροβιο δεν φεύγει, από την μονάδα μας είπαν ότι οι καλλιέργειες είναι πολύ σημαντικές και αν δεν είναι αρνητικές δεν προχωραμε. 

Σε 7 μέρες περιμένω να αδιαθετησω και δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν θα προχωρήσει η διεγερση και ωοληψια;; τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;; έχω στεναχώρησε πάρα πολύ καθώς είχα προετοιμαστει ψυχολογικά για την όλη διαδικασία.

Καλημέρα και σ εσένα!! Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά αλλα σκεφτομαι ότι καλύτερα να προχωρήσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο ουρολόγος δλδ που έγραψε με το ζόρι την αντιβίωση τι προτείνει να κάνετε; Μήπως να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη; 

Θέλω να ανοίξω και εγω ακόμη ένα θέμα..τι γίνεται με τη λίμπιντο μετά από αποτυχημένη εξωσωματική; Η δικη μου έχει πάει περίπτερο…

• Χαχα 2

πρίν από 19 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα και σ εσένα!! Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά αλλα σκεφτομαι ότι καλύτερα να προχωρήσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο ουρολόγος δλδ που έγραψε με το ζόρι την αντιβίωση τι προτείνει να κάνετε; Μήπως να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη; 

Θέλω να ανοίξω και εγω ακόμη ένα θέμα..τι γίνεται με τη λίμπιντο μετά από αποτυχημένη εξωσωματική; Η δικη μου έχει πάει περίπτερο…

Για λίμπιντο κ εμείς τα ίδια. Λέω στον άντρα μου πιο συχνά με βλέπει γυμνή ο γιατρός παρα εσυ…

• Λυπημένη/-ος 1

28 minutes ago, Katiamaxiking said:

@Katiamaxiking & @Fay__....θα μας ανοιξω νεο γκρουπ...

@Alex@ 2η γνώμη ανδρολόγου θα πρότεινα να πάρετε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ο ουρολογος μας είπε ότι τα μικρόβια βρίσκονται φυσικά στον οργανισμό μας και αν πάρει αντιβίωση συνήθως αντί να φύγει το πρώτο θα βγει κ 2ο μετά! Επίσης μας είπε ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη και πως οι γυναικολόγοι έχουν μείνει σε παλιές αντιλήψεις, πήραμε κ 2η γνώμη από ουρολόγο που μας είπε τα ιδια!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ποιά λίμπιντο... Μια από τα ίδια, και νομίζω και ο άντρας μου τα ίδια δηλαδή. Και χωρίς να έχουμε κάνει ακόμη εξωσωματική!

• Μου αρέσει 2

33 minutes ago, Katiamaxiking said:

Απόλυτα φυσιολογικό! Μια από τα ίδια και 'μείς, ειδικά στις πρώτες αποτυχίες. Κάνει τους κύκλους της κι αυτή πάντως, μία φεύγει, μία έρχεται...

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 hour ago, dreamteam said:

Καλημέρα σε οοοοολους τους ανθρώπους που με καταλαβαίνουν περισσότερο από τον καθένα!!!! Μόλις τελείωσα. Από τα τρία πήραμε τα δύο. Αύριο θα με ενημερώσουν αν προχωρησαν αλλά λίγο μετράει για μένα. Πήγα με τη ψυχολογία ότι τα πετάω. Ότι καλό έρθει καλώς να ρθει. Μίλησα και για το οικονομικό. Από 1500 που ήταν η ωοληψια μου πήραν 800€. Και μου έβγαλαν πακέτο δύο ωαρίων σε κάθε ωοληψια 800€. Αν είναι παραπάνω πάει 1500, εγώ της είπα κοπελιά αν βγάλω πάνω από δύο με μεγάλη χαρά θα στο δώσω το 1500αρι!!! Το σπέρμα μας ήταν πολύ καλό απ' ότι είπε ο ανδρολογος. Ο γιατρός μου έδωσε βιταμίνες ovacare και μου είπε ότι δεν προτείνει με τίποτα να πάμε με φυσικούς αλλά δεν έχει κανένα θέμα να το παρακολουθουμε με υπέρηχο και να κάνουμε ovitrelle ώστε να έχουμε επαφές και να το παλέψουμε φυσιολογικά το μεσοδιάστημα. Κορίτσια είμαι πολύ πολύ καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκεφτήκατε και κάποιες μου στείλατε και προσωπικό για μπουσταρισμα, χαμογέλασα από το ενδιαφέρον σας πριν μπω!!! Love you all και πάμε δυνατά!!!

Μπράβο @dreamteamσυγχαρητηρια!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!! ♥️♥️♥️ Κι εμείς μόλις τελειώσαμε! Είμαι καλά, κάπως ζαλισμένη με πονάκια… Τελικά 6 μόνο είχαν ωάριο και θα ξέρουμε από αύριο για το ποσά γονιμοποιήθηκαν, ποσά θα φτάσουν 3 ημερών κτλ. Τελικά πάμε με κατεψυγμένα στον επόμενο κύκλο για ετ λόγω οριακής προγεστερόνης.

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 3
  • Δύναμη! 1

πρίν από 38 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@Katiamaxiking & @Fay__....θα μας ανοιξω νεο γκρουπ...

@Alex@ 2η γνώμη ανδρολόγου θα πρότεινα να πάρετε...

Πήραμε χτες και μας είπε τα ιδια και του έδωσε  φυτικά χάπια που δεν είναι αντιβίωση και είπε πως δεν θα κάνουν κάτι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

27 minutes ago, Nina_1979 said:

1ηχοριακή 29.59

2η χοριακή 81,54 (4 μέρες μετά)

3η χοριακή 189.30 (3 μέρες μετά)

4η χοριακή 501.30 (4 μέρες μετά)

5η χοριακή 913.40 (3 μέρες μετά, δηλαδή σήμερα)

Δευτέρα πάω για 6η χοριακή. Αν ποτέ γεννηθεί αυτό το παιδί, πρώτα θα το δείρω και μετά θα το αγκαλιάσω… 😏

Θα το δείρεις αργά και σταθερά 😅 

Πω πω ρε κορίτσι μου... τι ψυχοβγάλτης ειναι αυτός!! Έλα, τελειώνουν οι χοριακες, θα πας για υπέρηχο να ηρεμήσεις λίγο. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

14 ώρες πρίν, kroxa είπε:

Όχι δεν με παρακολούθη ο ενδοκρινολογος δυστυχώς από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Πήγα τελευταία φορά 2016. Αλλά είχα κάνει εξετάσεις 2021 μου είχε γράψει ο γυναικολογος. 

Όχι δεν με παρακολούθη ο ενδοκρινολογος δυστυχώς από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Πήγα τελευταία φορά 2016. Αλλά είχα κάνει εξετάσεις 2021 μου είχε γράψει ο γυναικολογος. 

Εγω δεν ειχα πολυκυστικες αλλα οι καμπυλες ειναιι απαραιτητες να γινουν ως εξεταση. αν δεν κανεις και εχεις πχ  αντισταση ινσουλινη ή ειναι πειραγμενες δε βγαινουν καλα ωαρια κ με γκουκοφαζ πχ ή αλλη θεραπεια φτιαχνουν και διατροφη απαραιτητη 

πρίν από 33 λεπτά , Nina_1979 είπε:

1ηχοριακή 29.59

Δευτέρα πάω για 6η χοριακή. Αν ποτέ γεννηθεί αυτό το παιδί, πρώτα θα το δείρω και μετά θα το αγκαλιάσω… 😏

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Κι εμεις αυτό λέγαμε με τον άντρα μου και γελούσαμε ότι αργεί το άτιμο αλλά μόλις έρθει θα το πιάσω απ' το αφτί!!! Επίσης έχω κρατήσει όλες τις βελόνες για την εφηβεία που θα μου βγάζει γλώσσα να καταλαβαίνει τι τράβηξα για να ρθει σε αυτόν τον κόσμο!!!! Αλλά πιστεύω θα τα ξεχάσουμε όλα μόλις ακούσεις την καρδούλα να χτυπάει!!! Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου τα καλύτερα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , Nina_1979 είπε:

1ηχοριακή 29.59

Ποτε εκανες ετ ; Κ τι εμβρυα βαλατε ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...