Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω! Είχαμε μια αποτυχημένη εξωσωματική τον Ιούλιο!! Πήραμε μόνο δυο ωάρια, εκ των οποίων κανένα δεν γονιμοποιήθηκε! Τον Φεβρουάριο ξανά προσπαθήσαμε και πήραμε δέκα, τα οχτώ επέζησαν, τα τρία γονιμοποιήθηκαν! Στις 27.02 κάναμε την ετ εχθές το πρωί κάνω τεστ θετικό αλλά με άχνη γραμμή! Δεν έπρεπε να είναι έντονη ροζ ρε κορίτσια; Έχω πονάκια στην κοιλιά, πονοκέφαλο και  δυο μέρες με πέθαινε η μέση μου! Είναι αυτά συμπτώματα εγκυμοσύνης ή να απογοητευθώ τελείως; Τρίτη πάμε για χοριακή! 

Καλημέρα !!!! Καλώς όρισες !!!!!! Σε ποια μέρα της ετ είσαι ;;;; Το θετικό έστω λαχνό τεστ είναι πολύ καλπ σημάδι … 🥰

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 14 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλημέρα !!!! Καλώς όρισες !!!!!! Σε ποια μέρα της ετ είσαι ;;;; Το θετικό έστω λαχνό τεστ είναι πολύ καλπ σημάδι … 🥰

Καλως σας βρήκα😊🥰 Είμαι στην ενδέκατη μέρα σήμερα και το τεστ το έκανα εχθές το πρωί! 

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ελα ρε γαμωτο. Μα πως γίνεται με αχνό θετικό τεστ τετοιο νούμερο; 🥺 Λυπάμαι βρε παιδιά, σας ειχα για σιγουράκι εσάς. Κουράγιο, η επόμενη ελπίζω να ειναι η τυχερή. 

3ων ημερών εμβρυάκια βάλατε; Δεν θελω να βιαστώ να σου δώσω τσάμπα χαρά γιατί απο χτες κατι περίεργο συμβαίνει με τα τεστ 😏 αλλά τις πρώτες μέρες αχνό βγαίνει, ειναι λογικό. Αν θες ανέβασε το στην φωτό cover σου να το δούμε 

ναι τριών ημερών, ένα βάλαμε τα άλλα μας είπαν αν επιβιώσουν θα καταψυχθουν, αλλά τελικά εχθές που πήρα τηλέφωνο δεν τα κατάφεραν! Ειμαι και λόγο ασχετη, ποια είναι η φωτό comer μου; Φωτό προφίλ εννοεις ; 

1 hour ago, EvgeniaCher said:

Πολλά πολλά συγχαρητήρια, καλούς διπλασιασμούς!!

2 hours ago, kateriiina25 said:

Καλα το θετικό το εχω δεδομένο απλώς να δούμε και τι νουμερακι θα πάρετε  🙏🏻 

@dec-e συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου!!! 🥰

47 minutes ago, vasoula88 said:

Καλημέρα κοριτσια!!! 
Συγχαρητηρια @dec-e
Σήμερα είμαι 3η μέρα μετά την ετ… όπως είπα χαλαρά στο σπίτι, μικροπράγματα κάνω…και διαβάζω για ένα σεμινάριο…να περνάει κ η ώρα! Το μόνο που έχω είναι πρησμένο στήθος,υποθέτω από την προγεστερονη κ τσιμπήματα χαμηλά δεξιά στην κοιλιά! Τπτ άλλο… δεν θα έπρεπε να περιμένω κ κάτι άλλο;

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, ότι καλύτερο σε όλες!

@vasoula88δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε ένα πονακι, ούτε πρήξιμο. Ήμουν σίγουρη ότι θα πάρω 0

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, Stef91 said:

Καλως σας βρήκα😊🥰 Είμαι στην ενδέκατη μέρα σήμερα και το τεστ το έκανα εχθές το πρωί! 

ναι τριών ημερών, ένα βάλαμε τα άλλα μας είπαν αν επιβιώσουν θα καταψυχθουν, αλλά τελικά εχθές που πήρα τηλέφωνο δεν τα κατάφεραν! Ειμαι και λόγο ασχετη, ποια είναι η φωτό comer μου; Φωτό προφίλ εννοεις ; 

Στο προφίλ σου αν πας η κεντρική μεγάλη εικόνα, οχι η μικρή του προφίλ 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 48 λεπτά , Georgebbi είπε:

Τελείωσε μάλλον και επίσημα το όνειρο 2.60 η χοριακή..... Περιμένουμε να μιλήσουμε με τον γιατρό μας έχουν μείνει κατάψυξη 3 έμβρυα 3ης μέρας 8 κυττάρων.... 

Λυπάμαι πολύ, ξέρω πόσο στενάχωρο είναι.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Στο προφίλ σου αν πας η κεντρική μεγάλη εικόνα, οχι η μικρή του προφίλ 

Το Έκανα μόλις, δεν ξέρω αν μπορείς να το έκανα σωστά και μπορείς να το δεις 

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Stef91 said:

Το Έκανα μόλις, δεν ξέρω αν μπορείς να το έκανα σωστά και μπορείς να το δεις 

θετικό είναι σίγουρα!! Είσαι 11η μέρα από 3ων ημερών οπότε είναι σχετικά νορμαλ να είναι αχνό. Δεν θες να πας αύριο για χοριακή αντί για Δευτέρα; 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

θετικό είναι σίγουρα!! Είσαι 11η μέρα από 3ων ημερών οπότε είναι σχετικά νορμαλ να είναι αχνό. Δεν θες να πας αύριο για χοριακή αντί για Δευτέρα; 

Το έκανα εχθές! Το πρόβλημα είναι ότι δεν μένω Ελλάδα, βρίσκομαι στη Γερμανία και μου έκλεισαν ραντεβού για Τρίτη να φανταστείς ούτε καν Δευτέρα! Θα παρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω μήπως μπορώ να πάω αύριο, αλλά δεν το νομίζω είναι λίγο σπαστικοί με αυτά τα θέματα των ραντεβού στους γιατρούς! Αχ σε ευχαριστώ παρά πολυ! Ευχομαι σε όλες το 23 να είναι η χρόνια μας!! 

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Stef91 said:

Το έκανα εχθές! Το πρόβλημα είναι ότι δεν μένω Ελλάδα, βρίσκομαι στη Γερμανία και μου έκλεισαν ραντεβού για Τρίτη να φανταστείς ούτε καν Δευτέρα! Θα παρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω μήπως μπορώ να πάω αύριο, αλλά δεν το νομίζω είναι λίγο σπαστικοί με αυτά τα θέματα των ραντεβού στους γιατρούς! Αχ σε ευχαριστώ παρά πολυ! Ευχομαι σε όλες το 23 να είναι η χρόνια μας!! 

Αφού το έκανες εχτές ακόμα καλύτερα τότε 😉

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Σποράκι είπε:

Λυπάμαι πολύ, ξέρω πόσο στενάχωρο είναι.

Θα μας τρελάνουν εμτομεταξυ.... Μας λέει η κοπέλα στο μικροβιολογικο ότι με βάση τα όρια μας κάτω από 1 είναι αρνητικό. Μιλάμε με την μαία και μας λέει δεν το δέχομαι και θα μιλήσω με τον γιατρό και ποια είναι τα όρια του μικροβιολογικου. Παίζουν με τον πόνο μας.... 

Με βάση το κέντρο και την μαία έπρεπε να γίνει την Δευτέρα δεν ξέρω γιατί επιμένουν. Τώρα περιμένουμε τηλ από τον γιατρό 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Georgebbi είπε:

Θα μας τρελάνουν εμτομεταξυ.... Μας λέει η κοπέλα στο μικροβιολογικο ότι με βάση τα όρια μας κάτω από 1 είναι αρνητικό. Μιλάμε με την μαία και μας λέει δεν το δέχομαι και θα μιλήσω με τον γιατρό και ποια είναι τα όρια του μικροβιολογικου. Παίζουν με τον πόνο μας.... 

Με βάση το κέντρο και την μαία έπρεπε να γίνει την Δευτέρα δεν ξέρω γιατί επιμένουν. Τώρα περιμένουμε τηλ από τον γιατρό 

Λυπάμαι πολυ, με όλα τα συμπτώματα που είχε η σύντροφος σου είχα πολυ καλό προαίσθημα, παρόλο που γνωρίζουμε ότι τα πιο πολλά είναι από τα φάρμακα.

Χαζομάρες σας λέει η μαια. Κάτω από 5 είναι αρνητικό, ιδιως στη μέρα που βρίσκεστε μετά την εμβρυομεταφορα. Μπορει όντως κάτι να πήγε να γίνει και να μην προχώρησε τελικά. Εξέταση προγεστερονης κάνατε μαζί με τη χοριακη?

36 minutes ago, Georgebbi said:

Κάποια μικροβιολογικά έχουν πράγματι θετικό >1. Μήπως να κάνετε μια επαναληπτική στο ίδιο διαγνωστικό αύριο ή την Δευτέρα;

• Μπερδεμένη/-ος 2

eardp2.png

πρίν από 17 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλημέρα σε οοοοολους τους ανθρώπους που με καταλαβαίνουν περισσότερο από τον καθένα!!!! Μόλις τελείωσα. Από τα τρία πήραμε τα δύο. Αύριο θα με ενημερώσουν αν προχωρησαν αλλά λίγο μετράει για μένα. Πήγα με τη ψυχολογία ότι τα πετάω. Ότι καλό έρθει καλώς να ρθει. Μίλησα και για το οικονομικό. Από 1500 που ήταν η ωοληψια μου πήραν 800€. Και μου έβγαλαν πακέτο δύο ωαρίων σε κάθε ωοληψια 800€. Αν είναι παραπάνω πάει 1500, εγώ της είπα κοπελιά αν βγάλω πάνω από δύο με μεγάλη χαρά θα στο δώσω το 1500αρι!!! Το σπέρμα μας ήταν πολύ καλό απ' ότι είπε ο ανδρολογος. Ο γιατρός μου έδωσε βιταμίνες ovacare και μου είπε ότι δεν προτείνει με τίποτα να πάμε με φυσικούς αλλά δεν έχει κανένα θέμα να το παρακολουθουμε με υπέρηχο και να κάνουμε ovitrelle ώστε να έχουμε επαφές και να το παλέψουμε φυσιολογικά το μεσοδιάστημα. Κορίτσια είμαι πολύ πολύ καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκεφτήκατε και κάποιες μου στείλατε και προσωπικό για μπουσταρισμα, χαμογέλασα από το ενδιαφέρον σας πριν μπω!!! Love you all και πάμε δυνατά!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Ενα γερο εμβρυακι θέλεις, μην το ξεχνας! Πολύ αισιόδοξο που είναι το σπερμα καλό, καλές γονιμοποιησεις ευχομαι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλημέρα σε οοοοολους τους ανθρώπους που με καταλαβαίνουν περισσότερο από τον καθένα!!!! Μόλις τελείωσα. Από τα τρία πήραμε τα δύο. Αύριο θα με ενημερώσουν αν προχωρησαν αλλά λίγο μετράει για μένα. Πήγα με τη ψυχολογία ότι τα πετάω. Ότι καλό έρθει καλώς να ρθει. Μίλησα και για το οικονομικό. Από 1500 που ήταν η ωοληψια μου πήραν 800€. Και μου έβγαλαν πακέτο δύο ωαρίων σε κάθε ωοληψια 800€. Αν είναι παραπάνω πάει 1500, εγώ της είπα κοπελιά αν βγάλω πάνω από δύο με μεγάλη χαρά θα στο δώσω το 1500αρι!!! Το σπέρμα μας ήταν πολύ καλό απ' ότι είπε ο ανδρολογος. Ο γιατρός μου έδωσε βιταμίνες ovacare και μου είπε ότι δεν προτείνει με τίποτα να πάμε με φυσικούς αλλά δεν έχει κανένα θέμα να το παρακολουθουμε με υπέρηχο και να κάνουμε ovitrelle ώστε να έχουμε επαφές και να το παλέψουμε φυσιολογικά το μεσοδιάστημα. Κορίτσια είμαι πολύ πολύ καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκεφτήκατε και κάποιες μου στείλατε και προσωπικό για μπουσταρισμα, χαμογέλασα από το ενδιαφέρον σας πριν μπω!!! Love you all και πάμε δυνατά!!!

Μπράβο! Καλές γονιμοποιησεις να έχετε 😉. Τα χρήματα πιστεύω ότι είναι πάλι παρά πολλά και επίσης δεν καταλαβαίνω το από δυο και πάνω πληρώνω τα δίπλα. Τι να πω!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...