Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

24 minutes ago, kroxa said:

Όχι δεν με παρακολούθη ο ενδοκρινολογος δυστυχώς από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Πήγα τελευταία φορά 2016. Αλλά είχα κάνει εξετάσεις 2021 μου είχε γράψει ο γυναικολογος. 

Όχι δεν με παρακολούθη ο ενδοκρινολογος δυστυχώς από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Πήγα τελευταία φορά 2016. Αλλά είχα κάνει εξετάσεις 2021 μου είχε γράψει ο γυναικολογος. 

Εγώ θεωρώ ότι είναι βασική εξέταση. Πιστεύω θα στην γράψει ο ενδοκρινολόγος όταν πας

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

5 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

καλησπέρα και καλώς μας ήρθες

- οι βιταμίνες θέλουν τουλάχιστον 3μηνο να δράσουν - ορμονολογικές, καλλιέργεια κανατε;;;

- επειδή έχω χάσει την ιστορία σου, συγγνώμη αν το έχεις ήδη πει, τώρα δηλαδή σε τι στάδιο; έχεις κατεψυγμένα; θα πας για νέα ωοληψία ή εμβρυομεταφορά; ο γιατρός τι σου είπε; 2η γνώμη έχεις πάρει;

Καλώς ήρθες! Μπράβοοοοοοοοοο τέλεια νέα που έχεις τόσα ώριμα ωοθυλάκια! Έχω πολύ καλό προαίσθημα, σε βλέπω να είσαι η πιο ταχύτατη μας μεταγραφή από το Γκρουπ Βου στο Γου!!! 😃

Εμένα από το κέντρο μου έχουν πει 1η μέρα θεωρείται αυτή που μέχρι τις 6 το απόγευμα έχεις δει κόκκινο αίμα. Αλλιώς πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη. Ορμονολογικές γίνονται 2η/3η οπότε δεν θα έχεις και πολύ πρόβλημα - ρώτα τις μαίες!

εμείς παίζει να έχουμε τον ίδιο γιατρό/κέντρο 

Μακάρι εσένα να σε έχουν πάρει στα σοβαρά και να ασχολείται ο γιατρός πραγματικά με το ιστορικό σου ❤️ 

Την δεύτερη εμβρυομεταφορα την έκανα με άλλον γιατρό που συνεργάζεται με μεγάλη ιδιωτική κλινική, κατάλαβες ποια λέω. (Υ. IVF).

πρίν από 47 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ θεωρώ ότι είναι βασική εξέταση. Πιστεύω θα στην γράψει ο ενδοκρινολόγος όταν πας

Σε τι οφείλεται αυτή εξέταση? Έχει σχέση με την εμφυτευση? 

3 ώρες πρίν, kroxa είπε:

Σε τι οφείλεται αυτή εξέταση? Έχει σχέση με την εμφυτευση? 

Έχει σχέση και με την εμφυτευση και με την ποιοτητα των ωαριων και με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

Συνήθως οι γυναίκες με ΣΠΩ ,και ακετες γυναίκες με hashimoto όπως εγω, έχουν παθολογική καμπύλη ή προδιάθεση και δυστυχώς οι ορμόνες που παίρνουμε κατά την εξωσωματική χειροτερευουν την κατάσταση.

Συνήθως οι ενδοκρινολογοι προτείνουν τη λήψη glucophage από πριν τη διέγερση μέχρι και την επίτευξη εγκυμοσύνης ή και πιο μετά, αναλόγως την περίπτωση. Ούτε η αιματολογος που πήγες σου ανέφερε κάτι σχετικα?

10 hours ago, Nels said:

Μήπως σε αφησε και σένα εγκυο πριν την ετ ο άντρας σου? Έτσι μου λέει ο δικός μου, που ούτε τη μισή χοριακη σου δε θα χα στην 9η μέρα, χαχαχα! 

Πάντως πέρα απο την πλάκα, υπάρχει περίπτωση ακόμη και μια βλαστοκυστη να διαιρεθεί σε 2 και να προκύψουν ομοζυγωτικα διδυμα, μικρή μεν αλλά υπάρχει.

Ναι το έχω ακούσει κ εγώ 😅 προς το παρόν θα πάω για 2η ανάλυση, να δω τι γίνεται κ με την προγεστερόνη. Ο γιατρός μου είπε για δευτέρα αλλά σκέφτομαι να πάω και Σάββατο!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nels είπε:

Έχει σχέση και με την εμφυτευση και με την ποιοτητα των ωαριων και με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

Συνήθως οι γυναίκες με ΣΠΩ ,και ακετες γυναίκες με hashimoto όπως εγω, έχουν παθολογική καμπύλη ή προδιάθεση και δυστυχώς οι ορμόνες που παίρνουμε κατά την εξωσωματική χειροτερευουν την κατάσταση.

Συνήθως οι ενδοκρινολογοι προτείνουν τη λήψη glucophage από πριν τη διέγερση μέχρι και την επίτευξη εγκυμοσύνης ή και πιο μετά, αναλόγως την περίπτωση. Ούτε η αιματολογος που πήγες σου ανέφερε κάτι σχετικα?

Καλημέρα κοπέλα μου! Στο αιματολογο πήγα  για αυτήν την εξέταση δεν ανέφερε τίποτα.. Μου βρήκα αυτοανοσα Θρομβολιας αλλά στα όρια προφυλακτικά έκανα τις  αντιπηκτικες. Και κάνα δυο εξετάσεις ανεβασμενες μονάδες είχα κατά τα άλλα όλα καλά. Σήμερα σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο και να κάνα επαναέλεγχο τις εξετάσεις η πρώτο να πάω στον ενδοκρινολογο???? Ειλικρινά νιώθω ώρες, ώρες είμαι στα χαμένα !!!! να πας πρώτα σε ποιον?  να κοιτάξεις ποιες εξετάσεις???? Κουράστηκα τόσο ψυχολογικά 

15 minutes ago, Georgebbi said:

Καλημέρα κάναμε την χοριακη και περιμένουμε επίσης κάναμε άλλο ένα τεστ και σήμερα είναι πάλι πολύ πολύ αχνό αλλά φαίνεται καλύτερα από εχθές με λιγότερες χειρουργικές κινήσεις..... Δεν έχει αίμα μόνο κάποια καφέ ποτέ γίνονται απαλό ροζ ποτέ καφέ στο σκούπισμα..... 

Ουφφφφ μακάρι..... Κάτι καλό να γίνει 

Καλα το θετικό το εχω δεδομένο απλώς να δούμε και τι νουμερακι θα πάρετε  🙏🏻 

@dec-e συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου!!! 🥰

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλα το θετικό το εχω δεδομένο απλώς να δούμε και τι νουμερακι θα πάρετε  🙏🏻 

@dec-e συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου!!! 🥰

Αν είναι θετικό μας είπε και η μαία ότι θα χαμηλή.... Αλλά και πολύ χαμηλή να είναι δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει? 

14 minutes ago, Georgebbi said:

Αν είναι θετικό μας είπε και η μαία ότι θα χαμηλή.... Αλλά και πολύ χαμηλή να είναι δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει? 

Φυσικά και υπάρχει. Το έχουμε δει και αυτο τόσες φορές. Επίσης έχουμε δει και πολυ άχνα θετικά τεστ αλλα με μεγάλα νούμερα. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Η χοριακή πήγε καλά πιστεύω, 507, μου φάνηκε κάπως ψηλή για 9η μέρα, ο γιατρός είπε είναι μια χαρά.  Η προγεστερόνη μου είναι κάπως χαμηλή, 20, οπότε αντί κολπικό υπόθετο θα αντικαταστήσει μια φορά με Prolutex 

Πολλά πολλά συγχαρητήρια, καλούς διπλασιασμούς!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια!!! 
Συγχαρητηρια @dec-e
Σήμερα είμαι 3η μέρα μετά την ετ… όπως είπα χαλαρά στο σπίτι, μικροπράγματα κάνω…και διαβάζω για ένα σεμινάριο…να περνάει κ η ώρα! Το μόνο που έχω είναι πρησμένο στήθος,υποθέτω από την προγεστερονη κ τσιμπήματα χαμηλά δεξιά στην κοιλιά! Τπτ άλλο… δεν θα έπρεπε να περιμένω κ κάτι άλλο;

Κορίτσια καλημέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω! Είχαμε μια αποτυχημένη εξωσωματική τον Ιούλιο!! Πήραμε μόνο δυο ωάρια, εκ των οποίων κανένα δεν γονιμοποιήθηκε! Τον Φεβρουάριο ξανά προσπαθήσαμε και πήραμε δέκα, τα οχτώ επέζησαν, τα τρία γονιμοποιήθηκαν! Στις 27.02 κάναμε την ετ εχθές το πρωί κάνω τεστ θετικό αλλά με άχνη γραμμή! Δεν έπρεπε να είναι έντονη ροζ ρε κορίτσια; Έχω πονάκια στην κοιλιά, πονοκέφαλο και  δυο μέρες με πέθαινε η μέση μου! Είναι αυτά συμπτώματα εγκυμοσύνης ή να απογοητευθώ τελείως; Τρίτη πάμε για χοριακή! 

24 minutes ago, Georgebbi said:

Τελείωσε μάλλον και επίσημα το όνειρο 2.60 η χοριακή..... Περιμένουμε να μιλήσουμε με τον γιατρό μας έχουν μείνει κατάψυξη 3 έμβρυα 3ης μέρας 8 κυττάρων.... 

Ελα ρε γαμωτο. Μα πως γίνεται με αχνό θετικό τεστ τετοιο νούμερο; 🥺 Λυπάμαι βρε παιδιά, σας ειχα για σιγουράκι εσάς. Κουράγιο, η επόμενη ελπίζω να ειναι η τυχερή. 

14 minutes ago, Stef91 said:

Κορίτσια καλημέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω! Είχαμε μια αποτυχημένη εξωσωματική τον Ιούλιο!! Πήραμε μόνο δυο ωάρια, εκ των οποίων κανένα δεν γονιμοποιήθηκε! Τον Φεβρουάριο ξανά προσπαθήσαμε και πήραμε δέκα, τα οχτώ επέζησαν, τα τρία γονιμοποιήθηκαν! Στις 27.02 κάναμε την ετ εχθές το πρωί κάνω τεστ θετικό αλλά με άχνη γραμμή! Δεν έπρεπε να είναι έντονη ροζ ρε κορίτσια; Έχω πονάκια στην κοιλιά, πονοκέφαλο και  δυο μέρες με πέθαινε η μέση μου! Είναι αυτά συμπτώματα εγκυμοσύνης ή να απογοητευθώ τελείως; Τρίτη πάμε για χοριακή! 

3ων ημερών εμβρυάκια βάλατε; Δεν θελω να βιαστώ να σου δώσω τσάμπα χαρά γιατί απο χτες κατι περίεργο συμβαίνει με τα τεστ 😏 αλλά τις πρώτες μέρες αχνό βγαίνει, ειναι λογικό. Αν θες ανέβασε το στην φωτό cover σου να το δούμε 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...