Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Καλησπέρα.... 

Για εμάς μάλλον τελείωσε λίγο απότομα το όνειρο... Σήμερα 10η μερα από την εμβρυομεταφορά είδαμε καφέ και ροζ υγρά στο σκούπισμα... Πάει για περίοδο από ότι φαίνεται..... 

Μιλήσαμε με τον γιατρό και αύξησε τα ουτροτζεσταν. Επίσης μας είπε να πάμε αύριο για χοριακη αντί για Σάββατο.... Σίγουρα θα είναι αρνητική κάναμε ένα τεστ στο σπίτι και κατά 70% είναι αρνητικό κάτι ίσως αχνοφαίνεται αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μας. Δυστυχώς.... Πονάει τόσο πολύ ρε γαμωτο..... 

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

Υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα εμφύτευσης; 
πήγαινε για τη χοριακή αύριο και τα ξαναλέμε

καλή επιτυχία ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ώρες πρίν, Titti είπε:

Κορίτσια μιας και θίγετε το οικονομικό, όσες από εσάς κάνατε εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων πόσο σας κόστισε και σε ποιο κέντρο; Καλό είναι να ξέρουμε τι παίζει στην αγορά απ'ότι φαίνεται...

Εγώ έδωσα 1.200€ 

3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

καλησπέρα και καλώς μας ήρθες

- οι βιταμίνες θέλουν τουλάχιστον 3μηνο να δράσουν - ορμονολογικές, καλλιέργεια κανατε;;;

- επειδή έχω χάσει την ιστορία σου, συγγνώμη αν το έχεις ήδη πει, τώρα δηλαδή σε τι στάδιο; έχεις κατεψυγμένα; θα πας για νέα ωοληψία ή εμβρυομεταφορά; ο γιατρός τι σου είπε; 2η γνώμη έχεις πάρει;

Καλώς ήρθες! Μπράβοοοοοοοοοο τέλεια νέα που έχεις τόσα ώριμα ωοθυλάκια! Έχω πολύ καλό προαίσθημα, σε βλέπω να είσαι η πιο ταχύτατη μας μεταγραφή από το Γκρουπ Βου στο Γου!!! 😃

Εμένα από το κέντρο μου έχουν πει 1η μέρα θεωρείται αυτή που μέχρι τις 6 το απόγευμα έχεις δει κόκκινο αίμα. Αλλιώς πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη. Ορμονολογικές γίνονται 2η/3η οπότε δεν θα έχεις και πολύ πρόβλημα - ρώτα τις μαίες!

εμείς παίζει να έχουμε τον ίδιο γιατρό/κέντρο 

Καλησπέρα! Καλός σας βρήκα :-) Τις βιταμινες ξεκίνησα πολύ ποιο νωρίτερα πάνω από 3μηνες. Είχαμε κάνει εμβρυομεταφορα το Δεκέμβριο με κατεψυγμένα τώρα δεν έχουμε κανένα.... Τις εξετάσεις έχουμε κάνει προτού με τα βάλουν.. Πήγα πρόσθετα για δεύτερη γνώμη, είπε να αλλάξουμε υλικό να πάμε με δανεικα ωαρια γιατί λόγο το ότι είμαι 40 μπορεί να μην έχουν καλή ποιότητα  και έχω πολυκυστικέσ ωοθήκεσ  και το σπέρμα πολύ χάλια ότι χάσιμο χρόνου με επόμενες προσπάθειες και ότι μόνο επιβάρυνση  στο οργανισμό θα κάνω από τα φάρμακα... Τώρα είμαι στο ψάξιμο για κενουριο γιατρό που μπορεί να μας βοηθήσει επιτέλους και να είναι άνθρωπος!!!! 

Επί ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι? Διάβασα εδώ στο φόρουμ και αλλού, ότι η εξεταση καμπυλη ινσουλίνη/ζακχαρου πρέπει να την κάνουμε πριν την εξωσωματική αυτό αληθεύει? Εγώ για παράδειγμα δεν την έχω κάνει και κανένας γιατρός μέχρι τώρα δεν αναφέρει. 

πρίν από 20 λεπτά , piglet είπε:

Εμένα για ετ κατεψυγμένων από άλλο κέντρο μου ζήτησαν 1600..

Τελευταία ενημέρωση από μένα!! Διπλασιαστηκε η χοριακη σήμερα και μου ζήτησαν άλλη μία την Δευτέρα!!! Καλη επιτυχία σε όλες μας❤

Τι 1.600€;; θα μας τρελάνουν τι νομίζουν με ψαλίδι τα κόβουμε τα λεφτά. Και καλά αν πετύχει λες άιντε χαλάλι αλλά τι γίνεται όταν πρέπει να το κάνεις πολλές φορές και ίσως για πολλά χρόνια. 

Διαφημίσεις

On 7/3/2023 at 7:59 ΜΜ, Nina_1979 είπε:

Κορίτσι μου, δε ξέρω τί να σου πω. Εγώ δοκίμασα από τα 39 με διέγερση, πήρα 20 κιλά και κόντεψα να τρελαθώ από τα φάρμακα , δε μου πήγε καθόλου καλά. Στη συνέχεια έκανα φυσικούς, τζίφος. Μετά τροποποιημένο φυσικό, πήρα 2 ωάρια που δεν προχώρησαν ποτέ. Έχουμε και ένα θεματάκι με το σπέρμα, οπότε στα 42 αποφάσισα ότι δε θα φάω την ψυχή μου άλλο και πήγα με δωρεά. Όχι ότι είναι σίγουρο και με δωρεά,(βλέπεις τί τραβάω) αλλά τουλάχιστον δεν ταλαιπωρώ άλλο το σώμα μου. ❤️

Καλή δύναμη σου εύχομαι και καλό κουράγιο. 

Σε ευχαριστώ από καδιάς ❤️

Γειά σου κοπέλα μου! Θα πάω να πάρω και άλλη γνώμη γιατρού 2-3 δεν ξέρω θα δω. Και αν θα πουν όλοι το ίδιο ότι μόνο με δανεικα ωαρια θα το κάνω!!! Και εγώ έβαλα κιλά προσπαθώ να τα χάσω σιγά σιγά... Σου εύχομαι καλή επιτυχία  σε ότι κάνεις και σύντομα γεμάτη αγκαλιά!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια, αύριο πάω πάλι για χοριακή, την 5η κατά σειρά και τα νεύρα μου είναι κρόσια. Δε ξέρω πόσο ακόμα θα το αντέξω αυτό το μαρτύριο. Ανεβαίνει μεν, αλλά ξεκίνησε πολύ χαμηλά…

Πείτε μου, σας παρακαλώ, την αλήθεια: έχετε υπ´ όψιν σας άλλη περίπτωση που χοριακή 29 έδωσε γερό μωρό;  Δε ξέρω αν πρέπει να ελπίζω ή να το πάρω απόφαση για να μην καταρακωθώ μετά… 

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν κοριτσόπουλα! Τι, έτσι θα σας άφηνα, χωρίς update???

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak, @xristinakarr, @Λουμ

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@Ele@n, @Alex@, @MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24, @Anna G, @Βάσω91, @Machart, @Fay_  

@dreamteam & @Miss_Pineapple καλή επιτυχία για αύριο κορίτσια μου!!!!!!!!! 😘

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Neverstop, @Perdikoula, @Lotos, @amelie77, @SummerDream, @Ria_ και τα VIP μέλη μας @Pagor & @Angot & το @Σποράκι μας 😘

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που πήραν ή περιμένουν θετική χοριακή ❤️

Πήραν/περιμένουν επαναληπτικές - κανονικά πρέπει να σας φτιάξω νέο γκρουπ, λέω να το πω "Γκρουπ ωρε ΜΑΝΑ μου" 😃 😂 : @Nina_1979, @kateriiina25, @Ririii88, @Anthiii, @Nels

Περιμένουν: @dec-e, @piglet (κορίτσια μου περιμένουμε νέα σας!!!) & τα φρέσκα μέλη της ομάδας @vasoula88 & @Ninaki- & @Titti

welcome to @Chemist85 - σε έχω κατατάξει σωστά στο Γκρουπ Δου;;; πολύ καλή επιτυχία!

Πάμε γερά, γερά με τσαμπουκά! 💪

Χαχαχαχα αυτό με το vip οπότε το βλέπω γελάω τόσο πολυ..παναθεμα μας...

Εν το μεταξύ εγώ πρέπει να είμαι vip για πολλούς λόγους...ας μην μιλησω για την παλαιότητα καλύτερα...σας έχω ...

Αυτό το μήνα μας είπε η γιατρός προσπαθούμε κανονικά μέχρι τον Απρίλιο που θα γίνει η εμβρυομεταφορα μας ..έτσι κ αλλιώς κ το πρώτο που χάσαμε το καλοκαίρι φυσικά το είχαμε πιάσει ..έχω πάρει πρώτη φορά τα τεστ home test..εεεεε αφού είχα κάνει πλούσιους οοοολους τους αλλους λέω δεν δοκιμάζω κ αυτά...έχουν περάσει λίγες μέρες από την ωορρηξία ( επιβεβαιωμένη με υπέρηχο παρακαλώ) κ λέω δεν αρχίζω να παίζω με τα home test..τι να δω κορίτσια θετικοοοο( βλέπε φωτο προφίλ) ..αλλαααα...μην βιάστηκε να χαρείτε κ να πείτε μπράβο κ τέτοια γιατί ποιο πιθανό να είναι έγκυος μια παρθένα πάρα εγώ ...χαχαχα...είναι ψευδές.....κ το έχω πάθει άλλες 3-4 φορές (έχω χάσει το μέτρημα)προηγούμενους μήνες με άλλες μάρκες( πολύ γνωστές) ..είμαι μόλις μετά την ωορρεξια ....φυσικά έκανα κ άλλα για να δω ( ήξερα την απάντηση φυσικά) κ βγήκαν όλα αρνητικά...που βάση ημερών είναι κ σωστά απόλυτα...

Δηλαδή λέμε να δούμε ένα ριμαδο τεστ θετικό να χαρούμε...κ έχω δει 3-4 κ είναι όλα ψεύτικα...όχι βιοχημικές ..τυπου να ανεβαίνει κ να πέφτει...οοοοοοχιιιι  μιλάμε για τεστ το πρωί θετικό κ στο καπάκι χοριακη 0 μετά από μια ώρα...ψευδές κανονικοτατα...

Αυτά από εμένα ...προκαλώ οποίο κορίτσι έχει περισσότερα ψευδές θετικά από εμενα να μου στείλει να τα μετρήσουμε...χαχαχαχα

3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν κοριτσόπουλα! Τι, έτσι θα σας άφηνα, χωρίς update???

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak, @xristinakarr, @Λουμ

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@Ele@n, @Alex@, @MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24, @Anna G, @Βάσω91, @Machart, @Fay_  

@dreamteam & @Miss_Pineapple καλή επιτυχία για αύριο κορίτσια μου!!!!!!!!! 😘

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Neverstop, @Perdikoula, @Lotos, @amelie77, @SummerDream, @Ria_ και τα VIP μέλη μας @Pagor & @Angot & το @Σποράκι μας 😘

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που πήραν ή περιμένουν θετική χοριακή ❤️

Πήραν/περιμένουν επαναληπτικές - κανονικά πρέπει να σας φτιάξω νέο γκρουπ, λέω να το πω "Γκρουπ ωρε ΜΑΝΑ μου" 😃 😂 : @Nina_1979, @kateriiina25, @Ririii88, @Anthiii, @Nels

Περιμένουν: @dec-e, @piglet (κορίτσια μου περιμένουμε νέα σας!!!) & τα φρέσκα μέλη της ομάδας @vasoula88 & @Ninaki- & @Titti

welcome to @Chemist85 - σε έχω κατατάξει σωστά στο Γκρουπ Δου;;; πολύ καλή επιτυχία!

Πάμε γερά, γερά με τσαμπουκά! 💪

Τι γλυκιά που είσαι!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Η αγωνία θα μας φάει μέχρι την ώρα της χοριακης! Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Pagor είπε:

Εν το μεταξύ εγώ πρέπει να είμαι vip για πολλούς λόγους...ας μην μιλησω για την παλαιότητα καλύτερα...σας έχω ...

Αυτό το μήνα μας είπε η γιατρός προσπαθούμε κανονικά μέχρι τον Απρίλιο που θα γίνει η εμβρυομεταφορα μας ..έτσι κ αλλιώς κ το πρώτο που χάσαμε το καλοκαίρι φυσικά το είχαμε πιάσει ..έχω πάρει πρώτη φορά τα τεστ home test..εεεεε αφού είχα κάνει πλούσιους οοοολους τους αλλους λέω δεν δοκιμάζω κ αυτά...έχουν περάσει λίγες μέρες από την ωορρηξία ( επιβεβαιωμένη με υπέρηχο παρακαλώ) κ λέω δεν αρχίζω να παίζω με τα home test..τι να δω κορίτσια θετικοοοο( βλέπε φωτο προφίλ) ..αλλαααα...μην βιάστηκε να χαρείτε κ να πείτε μπράβο κ τέτοια γιατί ποιο πιθανό να είναι έγκυος μια παρθένα πάρα εγώ ...χαχαχα...είναι ψευδές.....κ το έχω πάθει άλλες 3-4 φορές (έχω χάσει το μέτρημα)προηγούμενους μήνες με άλλες μάρκες( πολύ γνωστές) ..είμαι μόλις μετά την ωορρεξια ....φυσικά έκανα κ άλλα για να δω ( ήξερα την απάντηση φυσικά) κ βγήκαν όλα αρνητικά...που βάση ημερών είναι κ σωστά απόλυτα...

Δηλαδή λέμε να δούμε ένα ριμαδο τεστ θετικό να χαρούμε...κ έχω δει 3-4 κ είναι όλα ψεύτικα...όχι βιοχημικές ..τυπου να ανεβαίνει κ να πέφτει...οοοοοοχιιιι  μιλάμε για τεστ το πρωί θετικό κ στο καπάκι χοριακη 0 μετά από μια ώρα...ψευδές κανονικοτατα...

Αυτά από εμένα ...προκαλώ οποίο κορίτσι έχει περισσότερα ψευδές θετικά από εμενα να μου στείλει να τα μετρήσουμε...χαχαχαχα

Αυτό είναι ταλέντο....νονιζω έχεις μαγικές ικανότητες....πως το κάνεις πες μας!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Anna G είπε:

Τι 1.600€;; θα μας τρελάνουν τι νομίζουν με ψαλίδι τα κόβουμε τα λεφτά. Και καλά αν πετύχει λες άιντε χαλάλι αλλά τι γίνεται όταν πρέπει να το κάνεις πολλές φορές και ίσως για πολλά χρόνια. 

Ε σκέψου σου λένε έκανε άλλου ωοληψια εμείς δεν θα παρουμε τίποτα;;βρε ας παει καλα και πραγματικα χαλάλι.. 

πρίν από 27 λεπτά , Pagor είπε:

Εγώ δεν κατάλαβα πώς βγαίνουν ψευδώς θετικά;ποια ορμόνη ανιχνεύουν;;εγω αυτής της εταιρείας έκανα τουλάχιστον 10 για να παιρνω κάτι αχνες γραμμες.. Εσυ πως το καταφέρνεις αυτο;;

• Χαχα 1

1 hour ago, Maroxmarox said:

@kateriiina25 μου γλυκιά τώρα διάβασα τα ευχάριστα !!!!! Είχα καιρό να μπω ....είδες που σου τα έλεγα ???? Δυδυμακια αν ακαταλαβα ;;κορίτσι μου να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη,όλα τα καλά,γρήγορα να κρατήσεις τα μωρά σου!!!! Ο Ντοκ μας φυσάει φέτος ..😘

Tα έλεγες, τα έλεγες Μαράκι μου ☺️ Ναι για διδυμάκια πάμε μάλλον. Σε ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσι μου! Όπου να 'ναι έρχεται και η δική σου ετ, έτσι δεν είναι;

48 minutes ago, kroxa said:

Καλησπέρα! Καλός σας βρήκα :-) Τις βιταμινες ξεκίνησα πολύ ποιο νωρίτερα πάνω από 3μηνες. Είχαμε κάνει εμβρυομεταφορα το Δεκέμβριο με κατεψυγμένα τώρα δεν έχουμε κανένα.... Τις εξετάσεις έχουμε κάνει προτού με τα βάλουν.. Πήγα πρόσθετα για δεύτερη γνώμη, είπε να αλλάξουμε υλικό να πάμε με δανεικα ωαρια γιατί λόγο το ότι είμαι 40 μπορεί να μην έχουν καλή ποιότητα  και έχω πολυκυστικέσ ωοθήκεσ  και το σπέρμα πολύ χάλια ότι χάσιμο χρόνου με επόμενες προσπάθειες και ότι μόνο επιβάρυνση  στο οργανισμό θα κάνω από τα φάρμακα... Τώρα είμαι στο ψάξιμο για κενουριο γιατρό που μπορεί να μας βοηθήσει επιτέλους και να είναι άνθρωπος!!!! 

Επί ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι? Διάβασα εδώ στο φόρουμ και αλλού, ότι η εξεταση καμπυλη ινσουλίνη/ζακχαρου πρέπει να την κάνουμε πριν την εξωσωματική αυτό αληθεύει? Εγώ για παράδειγμα δεν την έχω κάνει και κανένας γιατρός μέχρι τώρα δεν αναφέρει. 

Με πολυκυστικές πρέπει σίγουρα να κάνεις καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και απορώ πως δεν στο έχει πει κανείς. Ενδοκρινολόγος δεν σε παρακολουθεί;

26 minutes ago, Nina_1979 said:

Κορίτσια, αύριο πάω πάλι για χοριακή, την 5η κατά σειρά και τα νεύρα μου είναι κρόσια. Δε ξέρω πόσο ακόμα θα το αντέξω αυτό το μαρτύριο. Ανεβαίνει μεν, αλλά ξεκίνησε πολύ χαμηλά…

Πείτε μου, σας παρακαλώ, την αλήθεια: έχετε υπ´ όψιν σας άλλη περίπτωση που χοριακή 29 έδωσε γερό μωρό;  Δε ξέρω αν πρέπει να ελπίζω ή να το πάρω απόφαση για να μην καταρακωθώ μετά… 

Εγώ πάντως μετά από τα μηνύματα σου έψαξα λίγο και βρήκα και άλλες κοπέλες σαν και σένα που είχαν παρόμοιο ρυθμό ανάπτυξης και όλα πήγαν καλά 😉

22 minutes ago, Pagor said:

Πως γίνεται τώρα αυτό;;; Λένε ψευδώς αρνητικό υπάρχει, ψευδώς θετικό δεν υπάρχει και 'σύ έχεις πετύχει 2;;; Σκέφτομαι μήπως κατα λάθος έβαλαν ωορρηξίας αλλά σε ταινία που γράφει HCG γιατί το ωορρηξίας βγαίνει πάντα έστω αχνό θετικό. Και ξεκινάω να διαβάζω το μήνυμα σου, γουρλωνω τα μάτια και βάζω κατευθείαν καρδιά, προχωράω και αρχίζει και πέφτει το χαμόγελο και αφαιρώ την καρδιά 😅 Έρχεται η ωρα όμωωωως!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

eardp2.png

πρίν από 23 λεπτά , piglet είπε:

Ε σκέψου σου λένε έκανε άλλου ωοληψια εμείς δεν θα παρουμε τίποτα;;βρε ας παει καλα και πραγματικα χαλάλι.. 

Εγώ δεν κατάλαβα πώς βγαίνουν ψευδώς θετικά;ποια ορμόνη ανιχνεύουν;;εγω αυτής της εταιρείας έκανα τουλάχιστον 10 για να παιρνω κάτι αχνες γραμμες.. Εσυ πως το καταφέρνεις αυτο;;

Έχω ταλέντο παιδί μου..οποία μάρκα κ να πάρω...μου έχουν βγάλει θετικό κ ΔΕΝ είμαι έγκυος..αυτά είναι ικανά να μην έχω καν σεξ κ να μου δείξουν πάλι...εντάξει από τα 50 που έχω κάνει σύνολο όλα αυτο τον καιρό τα 3-4 μου έχουν δείξει ψευδές θετικο...μια φορά μόνο ήταν αλήθεια κ ήμουν όντως αλλά δεν είχε καλή εξέλιξη.. ταλέντο κορίτσια μου ...μόνο αυτό έχω να πω...χαχαχαχ

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Tα έλεγες, τα έλεγες Μαράκι μου ☺️ Ναι για διδυμάκια πάμε μάλλον. Σε ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσι μου! Όπου να 'ναι έρχεται και η δική σου ετ, έτσι δεν είναι;

Με πολυκυστικές πρέπει σίγουρα να κάνεις καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και απορώ πως δεν στο έχει πει κανείς. Ενδοκρινολόγος δεν σε παρακολουθεί;

Εγώ πάντως μετά από τα μηνύματα σου έψαξα λίγο και βρήκα και άλλες κοπέλες σαν και σένα που είχαν παρόμοιο ρυθμό ανάπτυξης και όλα πήγαν καλά 😉

Πως γίνεται τώρα αυτό;;; Λένε ψευδώς αρνητικό υπάρχει, ψευδώς θετικό δεν υπάρχει και 'σύ έχεις πετύχει 2;;; Σκέφτομαι μήπως κατα λάθος έβαλαν ωορρηξίας αλλά σε ταινία που γράφει HCG γιατί το ωορρηξίας βγαίνει πάντα έστω αχνό θετικό. Και ξεκινάω να διαβάζω το μήνυμα σου, γουρλωνω τα μάτια και βάζω κατευθείαν καρδιά, προχωράω και αρχίζει και πέφτει το χαμόγελο και αφαιρώ την καρδιά 😅 Έρχεται η ωρα όμωωωως!!! 

Καλέ όχι εγώ γελάω...κ όχι 2 φορές μόνο θετικό...μην μου κόβεις το σκορ ..έχω σίγουρα 3-4 ...χαχαχαχα...αχχχχχχ άντε να δω πότε θα δω θετικό κ θα είναι όντως...χαχαχα...μονο αυτό έχω να πω εγώ...που θα πάει....από εδώ το πάω από εκει το φέρνω θα κάτσει κ το αληθινό...

• Ευχή 2

πρίν από 35 λεπτά , Pagor είπε:

Έχω ταλέντο παιδί μου..οποία μάρκα κ να πάρω...μου έχουν βγάλει θετικό κ ΔΕΝ είμαι έγκυος..αυτά είναι ικανά να μην έχω καν σεξ κ να μου δείξουν πάλι...εντάξει από τα 50 που έχω κάνει σύνολο όλα αυτο τον καιρό τα 3-4 μου έχουν δείξει ψευδές θετικο...μια φορά μόνο ήταν αλήθεια κ ήμουν όντως αλλά δεν είχε καλή εξέλιξη.. ταλέντο κορίτσια μου ...μόνο αυτό έχω να πω...χαχαχαχ

Καλέ όχι εγώ γελάω...κ όχι 2 φορές μόνο θετικό...μην μου κόβεις το σκορ ..έχω σίγουρα 3-4 ...χαχαχαχα...αχχχχχχ άντε να δω πότε θα δω θετικό κ θα είναι όντως...χαχαχα...μονο αυτό έχω να πω εγώ...που θα πάει....από εδώ το πάω από εκει το φέρνω θα κάτσει κ το αληθινό...

Όχι δεν με παρακολούθη ο ενδοκρινολογος δυστυχώς από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Πήγα τελευταία φορά 2016. Αλλά είχα κάνει εξετάσεις 2021 μου είχε γράψει ο γυναικολογος. 

πρίν από 43 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όχι δεν με παρακολούθη ο ενδοκρινολογος δυστυχώς από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Πήγα τελευταία φορά 2016. Αλλά είχα κάνει εξετάσεις 2021 μου είχε γράψει ο γυναικολογος. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...