Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Georgebbi είπε:

Όχι το απόγευμα μόλις είδαμε τα ροζ

Ακόμη και τα early test θέλουν πρωινά ουρά για να δείξουν. Ή τουλάχιστον να μην έχεις πάει τουαλέτα για 3+ ώρες.

Επίσης αν βλέπετε έστω και κάτι αχνό το τεστ ειναι θετικό. Το αρνητικό ειναι πάντα ξεκάθαρο.

Καλή επιτυχία στη χοριακη αύριο, κακώς την έχετε καθυστερήσει τόσες μέρες, το άγχος δεν κάνει καθόλου καλό. Εγώ είμαι πολύ αισιοδοξη πάντως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 11 λεπτά , Nels είπε:

Ακόμη και τα early test θέλουν πρωινά ουρά για να δείξουν. Ή τουλάχιστον να μην έχεις πάει τουαλέτα για 3+ ώρες.

Επίσης αν βλέπετε έστω και κάτι αχνό το τεστ ειναι θετικό. Το αρνητικό ειναι πάντα ξεκάθαρο. Καλή επιτυχία στη χοριακη αύριο, κακώς την έχετε καθυστερήσει τόσες μέρες, το άγχος δεν κάνει καθόλου καλό.

Μακάρι να έχεις δίκιο... Μακάρι να έχει γίνει ένα θαύμα.... Απλά σκέφτομαι συνέχεια ότι αν ήταν αύριο να βγει θετική δεν θα ήταν το τεστ τόσο αχνό ώστε να αμφιβαλουμε.... Θα ήταν ένα τσακ πιο σκούρο.... Το κάναμε απόγευμα και τα ουρά ήταν σχεδόν διάφανα σαν νερό και λίγα  αλλά από την άλλη πολύ ροζ ρε παιδί μου στο σκούπισμα μαζί με βλενα..... 

πρίν από 13 λεπτά , Georgebbi είπε:

Στεναχωρηθηκαμε πολύ πονάνε τα σώθηκα μας.... Αν ήταν καλή η χοριακη αύριο δεν θα ήταν και έντονη η γραμμούλα η έστω πιο ξεκάθαρη.... Σε σημείο τουλάχιστον να μην αμφιβαλουμε ότι την βλέπουμε.... Μακάρι να γινόταν ένα θαύμα.... 

Σε νιώθω απόλυτα. Αν θες μπες στο προφιλ μου και δες τη γραμμή πόσο αχνή είναι. Την ίδια μέρα η χοριακή μου ήταν 1340! Και τώρα κρατάω τον μπέμπη μου αγκαλιά! Σου εύχομαι να συμβαίνει το ίδιο και σε σένα τώρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε νιώθω απόλυτα. Αν θες μπες στο προφιλ μου και δες τη γραμμή πόσο αχνή είναι. Την ίδια μέρα η χοριακή μου ήταν 1340! Και τώρα κρατάω τον μπέμπη μου αγκαλιά! Σου εύχομαι να συμβαίνει το ίδιο και σε σένα τώρα!

Εμας ήταν πιο άχνη.... Εσένα φαίνεται σε εμάς την έβλεπες με χειρουργικές κινήσεις... 

πρίν από 12 λεπτά , Georgebbi είπε:

Μακάρι να έχεις δίκιο... Μακάρι να έχει γίνει ένα θαύμα.... Απλά σκέφτομαι συνέχεια ότι αν ήταν αύριο να βγει θετική δεν θα ήταν το τεστ τόσο αχνό ώστε να αμφιβαλουμε.... Θα ήταν ένα τσακ πιο σκούρο.... Το κάναμε απόγευμα και τα ουρά ήταν σχεδόν διάφανα σαν νερό και λίγα  αλλά από την άλλη πολύ ροζ ρε παιδί μου στο σκούπισμα μαζί με βλενα..... 

Αν όντως έχετε δει έστω και άχνη γραμμή είναι σίγουρα θετικό. Και άφου μου λες ουρά διάφανα τι παραπάνω περιμένατε?

Τα υπόλοιπα συμβαίνουν όπως σας λένε και τα κορίτσια. Με θετικό τεστ και τοσα φάρμακα περίοδος δεν έρχεται.

Να εχετε πίστη στα εμβρυακια σας γιατί και οι μήνες που ακολουθούν δεν είναι ευκολοι, σε συνεχή αγωνία είμαστε όλοι, να διπλασιαστουν οι χοριακες, να δούμε σακο, να ακούσουμε καρδιά, να είναι καλή η α ' επιπέδου κοκ. Θέλει ηρεμία και αισιοδοξία.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Georgebbi είπε:

Εμας ήταν πιο άχνη.... Εσένα φαίνεται σε εμάς την έβλεπες με χειρουργικές κινήσεις... 

θεωρώ πως τα τεστ πρέπει να γίνονται με πρωινά ούρα !!!!! Από κει κ πέρα αύριο μια χοριακη θα δείξει τα πάντα.. όπως είπε κ η @Nels το άγχος μόνο χειρότερα τα κάνει … 🙏🏼👼🏼

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Nels είπε:

Αν όντως έχετε δει έστω και άχνη γραμμή είναι σίγουρα θετικό. Και άφου μου λες ουρά διάφανα τι παραπάνω περιμένατε?

Τα υπόλοιπα συμβαίνουν όπως σας λένε και τα κορίτσια. Με θετικό τεστ και τοσα φάρμακα περίοδος δεν έρχεται.

Να εχετε πίστη στα εμβρυακια σας γιατί και οι μήνες που ακολουθούν δεν είναι ευκολοι, σε συνεχή αγωνία είμαστε όλοι, να διπλασιαστουν οι χοριακες, να δούμε σακο, να ακούσουμε καρδιά, να είναι καλή η α ' επιπέδου κοκ. Θέλει ηρεμία και αισιοδοξία.

Μακάρι αύριο θα λυθεί το μυστήριο.... Έχεις δίκιο πρέπει να είμαστε ήρεμοι... Το κάθε στάδιο έχει το άγχος του.... Εγώ είμαι σίγουρος για το αρνητικό ευτυχώς έχουμε κατεψυγμένα 3 έμβρυα τρίτης μέρας μακάρι να είναι αυτά τα τυχερά 

• Ευχή 1

πρίν από 18 λεπτά , Georgebbi είπε:

Εμένα ήταν πολύ αργότερα χρονικά όμως, ήταν φυσική σύλληψη μία μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο. Γι' αυτό στο λέω... Και με πολύ υψηλή τιμή...

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Εμένα ήταν πολύ αργότερα χρονικά όμως, ήταν φυσική σύλληψη μία μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο. Γι' αυτό στο λέω... Και με πολύ υψηλή τιμή...

Μακάρι να ισχύει και για εμάς μακάρι αύριο θα μάθουμε αν δεν έρθει η περίοδος την νύχτα με κανονική ροή 

• Ευχή 1

45 minutes ago, Ririii88 said:

καλησπέρα σας !!!!!! Εγώ θα σου πω την δίκη μου εμπειρία μια βδοαμδα πριν … επι 2-3 μέρες πονούσε η κοιλιά μου σαν να μου έρχεται περίοδος , την 9η ημέρα μέρα την εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες (δεν θυμάμαι τι έμβρυα είχατε βάλει εσείς ) στο σκούπισα καφέ , κάνω τεστ αχνό , κάνω το απόγευμα early καραμπινάτο θετικό , 10η μέρα χοριακη 298 . Το καφέ συνεχίστηκε στο σκούπισμα για περίπου 4-5 μέρες , ο πόνος στην κοιλιά σταμάτησε αν θυμάμαι καλά την 13-14 μέρα . Αυτά από εμένα … όποτε μην απογοητεύστε !!!! Όλα να σας πάνε καλά !!!!!!!! 😍😍😍😍😍

Συγχαρητήρια !!!!!!!!!! Μπράβο !!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη .. 🧚🏼‍♂️

37 minutes ago, Nels said:

Ωωωω, τέλεια χοριακη, συγχαρητηρια! Για διδυμακια σε βλέπω και σένα! Καλούς διπλασιασμους (που μάλλον τριπλασσιασμοι θα είναι !!) σου εύχομαι!!!

Σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι πραγματικά όλα τα κορίτσια σύντομα να τα καταφέρουν! 1 έμβρυο βάλαμε, οπότε δεν παίζει να είναι διδυμακια 🙂

14 minutes ago, Georgebbi said:

Μακάρι να ισχύει και για εμάς μακάρι αύριο θα μάθουμε αν δεν έρθει η περίοδος την νύχτα με κανονική ροή 

Πάντως στις πλείστες περιπτώσεις που παρατηρουνται αυτά τα καφέ υγρά είναι για καλό! Ένα από τα πιο σίγουρα σημάδια 

Διαφημίσεις

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν κοριτσόπουλα! Τι, έτσι θα σας άφηνα, χωρίς update???

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak, @xristinakarr, @Λουμ

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@Ele@n, @Alex@, @MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24, @Anna G, @Βάσω91, @Machart, @Fay_  

@dreamteam & @Miss_Pineapple καλή επιτυχία για αύριο κορίτσια μου!!!!!!!!! 😘

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Neverstop, @Perdikoula, @Lotos, @amelie77, @SummerDream, @Ria_ και τα VIP μέλη μας @Pagor & @Angot & το @Σποράκι μας 😘

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που πήραν ή περιμένουν θετική χοριακή ❤️

Πήραν/περιμένουν επαναληπτικές - κανονικά πρέπει να σας φτιάξω νέο γκρουπ, λέω να το πω "Γκρουπ ωρε ΜΑΝΑ μου" 😃 😂 : @Nina_1979, @kateriiina25, @Ririii88, @Anthiii, @Nels

Περιμένουν: @dec-e, @piglet (κορίτσια μου περιμένουμε νέα σας!!!) & τα φρέσκα μέλη της ομάδας @vasoula88 & @Ninaki- & @Titti

welcome to @Chemist85 - σε έχω κατατάξει σωστά στο Γκρουπ Δου;;; πολύ καλή επιτυχία!

Πάμε γερά, γερά με τσαμπουκά! 💪

Σ ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας έχεις στο μυαλό σου! Εγώ σήμερα έκανα βρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης 6ης ημερας 4Ab.ευχομαι να είναι η τυχερή. Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια!!

1 hour ago, Titti είπε:

Κορίτσια μιας και θίγετε το οικονομικό, όσες από εσάς κάνατε εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων πόσο σας κόστισε και σε ποιο κέντρο; Καλό είναι να ξέρουμε τι παίζει στην αγορά απ'ότι φαίνεται...

Εμένα την προηγούμενη φορά Μ πήραν 500 και ήταν 2 βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά 200 με μια στο υγεία ivf

• Καλή τύχη! 8

πρίν από 33 λεπτά , dec-e είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι πραγματικά όλα τα κορίτσια σύντομα να τα καταφέρουν! 1 έμβρυο βάλαμε, οπότε δεν παίζει να είναι διδυμακια 🙂

Πάντως στις πλείστες περιπτώσεις που παρατηρουνται αυτά τα καφέ υγρά είναι για καλό! Ένα από τα πιο σίγουρα σημάδια 

Μήπως σε αφησε και σένα εγκυο πριν την ετ ο άντρας σου? Έτσι μου λέει ο δικός μου, που ούτε τη μισή χοριακη σου δε θα χα στην 9η μέρα, χαχαχα! 

Πάντως πέρα απο την πλάκα, υπάρχει περίπτωση ακόμη και μια βλαστοκυστη να διαιρεθεί σε 2 και να προκύψουν ομοζυγωτικα διδυμα, μικρή μεν αλλά υπάρχει.

• Χαχα 1

1 hour ago, Georgebbi said:

Καλησπέρα.... 

Για εμάς μάλλον τελείωσε λίγο απότομα το όνειρο... Σήμερα 10η μερα από την εμβρυομεταφορά είδαμε καφέ και ροζ υγρά στο σκούπισμα... Πάει για περίοδο από ότι φαίνεται..... 

Μιλήσαμε με τον γιατρό και αύξησε τα ουτροτζεσταν. Επίσης μας είπε να πάμε αύριο για χοριακη αντί για Σάββατο.... Σίγουρα θα είναι αρνητική κάναμε ένα τεστ στο σπίτι και κατά 70% είναι αρνητικό κάτι ίσως αχνοφαίνεται αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μας. Δυστυχώς.... Πονάει τόσο πολύ ρε γαμωτο..... 

Αν νομίζεις ότι βλέπεις κάτι τότε κάτι υπάρχει. Βάλε τον φακό του κινητού από την πίσω μεριά του τεστ και δες τι φαίνεται. Το τεστ για να δείξει ξεκάθαρα πρέπει να είναι με πρωινά ούρα ή απόγευμα χωρίς να έχεις πιει όμως πολύ νερό για ώρες. Ήταν η χοριακή μου περίπου στο 700 και έκανα τεστ για να δω αν θα βγει εντελώς σκούρο που είχα αγχωθεί αλλά επειδή τα ούρα μου ήταν ανοιχτόχρωμα βγήκε μέτριο.

Η χοριακή μπορεί να είναι χαμηλή αλλά και πάλι να πάει καλά, επίσης το αίμα δεν δηλώνει απαραίτητα περίοδο. Κανονικά με τα φάρμακα δεν θα της έρθει εκτός και αν είναι πολύ χαμηλή η προγεστερόνη της. 

Μην σας παίρνει ακόμα από κάτω, υπάρχουν ελπίδες 

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Georgebbi είπε:

Καλησπέρα.... 

Για εμάς μάλλον τελείωσε λίγο απότομα το όνειρο... Σήμερα 10η μερα από την εμβρυομεταφορά είδαμε καφέ και ροζ υγρά στο σκούπισμα... Πάει για περίοδο από ότι φαίνεται..... 

Μιλήσαμε με τον γιατρό και αύξησε τα ουτροτζεσταν. Επίσης μας είπε να πάμε αύριο για χοριακη αντί για Σάββατο.... Σίγουρα θα είναι αρνητική κάναμε ένα τεστ στο σπίτι και κατά 70% είναι αρνητικό κάτι ίσως αχνοφαίνεται αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μας. Δυστυχώς.... Πονάει τόσο πολύ ρε γαμωτο..... 

Κι εγώ το ίδιο πίστευα όταν είδα τη 10η μέρα ροζ καφέ, μου αύξησε τα ουτρο και όλα πήγαν καλά!!Σου εύχομαι το ίδιο!

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ αγαπημένη μας!! Ηταν μακρύς ο δρόμος αλλα αξιζε κάθε στιγμή. Άντε να καταφέρουμε να φτάσουμε στις πάνες κ μεις γιατί ακομα βουνό φαίνεται ολο. Φιλί μεγάλο στο θαυματάκι σου!! 😘

@kateriiina25 μου γλυκιά τώρα διάβασα τα ευχάριστα !!!!! Είχα καιρό να μπω ....είδες που σου τα έλεγα ???? Δυδυμακια αν ακαταλαβα ;;κορίτσι μου να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη,όλα τα καλά,γρήγορα να κρατήσεις τα μωρά σου!!!! Ο Ντοκ μας φυσάει φέτος ..😘

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...