Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nels είπε:

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα 1300 για ωοληψια (συν γονιμοποίηση εννοείται, αλλιώς φυσικά θα υπάρξει μείωση αν κανένα ωάριο δεν είναι κατάλληλο για να προχωρήσουν οι διαδικασιες) μετά από διεγερση. Οι τιμές για παρακολουθηση διεγερσης, ωοληψιας και εμβρυομεταφορας στα περισσότερα κέντρα κυμαίνονται από 2800 έως 3500ευρω. Το πως τα κοστολογουν τμηματικά διαφέρει αλλά και σε μένα πχ από τα 3000 σύνολο που πλήρωσα, τα 1200 ήταν η εμβρυομεταφορα και τα άλλα 1800 η παρακολούθηση και η ωοληψια.

Και σε άλλα 3 κέντρα που είχα πάει πριν καταλήξω παρόμοιες τιμές μου είχαν πει.

Στους φυσικούς κύκλους ασφαλώς και αλλάζει η τιμή της ωοληψιας. Συνήθως κυμαίνεται γύρω στα 500ευρω συν την αμοιβή του αναισθησιολογου (υπολογιζε 200 ευρώ αν και πολλές κοπέλες για ωοληψια 1 ή 2 ωαριων δεν προχωρούν σε νάρκωση).

Δηλαδή σου κοστισε η εξωσωματικη 1400ευρω? Ειλικρινά κάτω από 2500 δεν έχω ξανακούσει, σε ποιο κέντρο είσαι? Στείλε μου pm εννοειται

Όχι κορίτσι μου … αυτές οι τιμές ήταν του κέντρου …

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 42 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια εμένα μου παίρνει για την ωοληψια σε φυσικό κύκλο 550 ο γιατρός κ 400 το κέντρο. Είναι πολλά λέτε ε; Πονάει η τσέπη μας αλλά λέγαμε εντάξει τόσα θα είναι ας μην το κάνουμε θέμα αλλά μάλλον πρέπει να το συζητήσω..

Είναι οντως πάρα πολλά, ούτε στο Π. που θεωρείται πιο ακριβός δεν κάνει τόσο. Συνήθως το κόστος ωοληψιας σε φυσικό κυκλο είναι 500ευρω και λιγότερο συν την αμοιβή αναισθησιολογου (περίπου 200 ευρώ αλλά πολλές κοπέλες κάνουν ωοληψια 1 ή 2 ωαριων χωρίς ναρκωση). Και στα πιο πολλά κέντρα έχουν και ακομξ πιο συμφέροντα πακέτα για ωοληψιες σε φυσικούς κύκλους.

Απ ότι έχω καταλάβει κάθε κέντρο χωρίζει όπως θέλει τα κόστη αλλά πάντα στο τέλος για μια συνολική προσπάθεια με ωοληψια, ετ, κατάψυξη, αμοιβή γιατρού κτλ θα φτάσει από 3000€ μέχρι 3500€ (τιμή πακέτου). Απλώς στην περίπτωση των φυσικών κύκλων θα έπρεπε να μειώνεται το κόστος τόσο ώστε μέσα σε αυτό το πακέτο να συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 3 ωοληψίες. Όπως είναι και στο Γένεσις που σου δίνει 3 ή 4 ωοληψίες στο πακέτο των 3500€

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άραγε ωοληψια σε φυσικό κύκλο πόσο να στοιχίζει? Λογικά είναι φθηνότερη απο αντίστοιχη μετά από διέγερση! Με τσούζει που μόνο για να τα δει ο γιατρός θα πληρώσω τα 1300€ της ωοληψιας ρε κορίτσια!

Εγώ έδινα περίπου 300 κάθε φορά με φυσικό. 

• Μου αρέσει 1

@silvy22 και @kateriiina25 τώρα διάβασα ότι είστε εγκυούλες!!! Το πόσο πολύ έχω χαρεί δεν περιγράφεται, μου φτιάξατε τη μέρα! Κατερίνα διάβασα ότι έχεις δίδυμα, ουάου, συγκλονιστικό!!! Συγχαρητήρια κορίτσια μου, να έχετε ήρεμες τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό τα μπεμπάκια σας!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , happiness79 είπε:

@silvy22 και @kateriiina25 τώρα διάβασα ότι είστε εγκυούλες!!! Το πόσο πολύ έχω χαρεί δεν περιγράφεται, μου φτιάξατε τη μέρα! Κατερίνα διάβασα ότι έχεις δίδυμα, ουάου, συγκλονιστικό!!! Συγχαρητήρια κορίτσια μου, να έχετε ήρεμες τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό τα μπεμπάκια σας!! ❤❤❤

ευχαριστούμε πολύ! ο ντοκ μας, έσπειρε για το 2023! πολλά ρουφηχτά φιλάκια στο μπεμπάκι σου!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Γειά σας κορίτσια. Έχω πολυ καιρό να μπω. Οι παλιές θα με θυμούνται. Ήθελα να σας ρωτήσω για τις αντιπηκτικες. Κάνατε κατά την διάρκεια όλης της εγκυμοσυνης? Ποτέ τις σταματήσατε? Γιατί εμένα μου είπε να τις κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη και την λοχεία 

Καλησπερα κορίτσι μου!!

εγώ έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη μου και 20 μέρες μετά τη γέννα γιατί δεν ήμουν πολύ πρησμένη!!

έχω ηπια θρομβοφιλια!!

• Μου αρέσει 1

44 minutes ago, happiness79 said:

Ευχαριστούμε πολύ αγαπημένη μας!! Ηταν μακρύς ο δρόμος αλλα αξιζε κάθε στιγμή. Άντε να καταφέρουμε να φτάσουμε στις πάνες κ μεις γιατί ακομα βουνό φαίνεται ολο. Φιλί μεγάλο στο θαυματάκι σου!! 😘

• Ευχή 2
  • Λουλούδια 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Το νωρίτερο θετικό που εχω δει σε κοπέλες ειναι 4η μερα απο βλαστοκύστες. Αλλα δεν θα στο συνηστούσα γιατί οι πιθανότητες να δείξει ειναι πολυ μικρές και θα αγχωθείς τσάμπα. Νομίζω 7η-8η μερα ειναι καλα αλλα αν φτασεις μεχρι εκει μήπως περιμένεις λίγο ακομα να κανεις μια χοριακη την 9η μερα 

Εννοείς με χοριακη ή με test τύπου early predictor? Λογικά θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα αν και πονάω τόσο χαμηλά που μου αφήνει λίγα περιθώρια ελπίδας...

21 ώρες πρίν, Nels είπε:

Μπορείς να κάνεις χοριακη στις 9 μέρες, όπως συστήνουν οι περισσότεροι γιατροί, δλδ τη Δευτέρα.

Γιατί μπήκες στη διαδικασία εμβρυομεταφορας ενώ ήσουν άρρωστη? Ή μετά σου προέκυψε η ιγμοριτιδα? 

Πάντως όλοι οι πόνοι είναι φυσιολογικοι στην αρχή και είναι κυριως από τα φάρμακα. Και μην πας το μυαλό σου στο χειρότερο σενάριο, γιατί να έχεις εκτοπη κυηση? Και όπως σου είπαν και προηγουμένως δε θα είχες συμπτώματα τόσο νωρίς.

Εύχομαι μια τέλεια τριψηφια χοριακη τη Δευτέρα!

Αχ, είχαν συμβεί τόσα απρόοπτα που είπα να μην σταματήσω τελευταία στιγμή... Είχα μια ίωση η οποία μου έκανε δέκατα και γύρισε σε ιγμορίτιδα λίγες ώρες πριν εμβρυομεταφορά οπότε σπασανε τα νεύρα μου και είπα δεν αντέχω άλλο, θα προχωρήσω... Χαζομάρα μου...

• Δύναμη! 1

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Γειά σας κορίτσια. Έχω πολυ καιρό να μπω. Οι παλιές θα με θυμούνται. Ήθελα να σας ρωτήσω για τις αντιπηκτικες. Κάνατε κατά την διάρκεια όλης της εγκυμοσυνης? Ποτέ τις σταματήσατε? Γιατί εμένα μου είπε να τις κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη και την λοχεία 

Welcome to the club!! 13w+4d σήμερα.. και εμένα μου είπε μέχρι την λοχεία.

Καλό μας κουράγιο 😕

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Απ ότι έχω καταλάβει κάθε κέντρο χωρίζει όπως θέλει τα κόστη αλλά πάντα στο τέλος για μια συνολική προσπάθεια με ωοληψια, ετ, κατάψυξη, αμοιβή γιατρού κτλ θα φτάσει από 3000€ μέχρι 3500€ (τιμή πακέτου). Απλώς στην περίπτωση των φυσικών κύκλων θα έπρεπε να μειώνεται το κόστος τόσο ώστε μέσα σε αυτό το πακέτο να συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 3 ωοληψίες. Όπως είναι και στο Γένεσις που σου δίνει 3 ή 4 ωοληψίες στο πακέτο των 3500€

Εγώ στο γενεσις πληρωνα το 2020 350€ μονο την καθε ωοληψια και για 4 φορες και ετ ειχα πληρωσει 2400€ .τιποτα αλλο ουτε καταψυξη ουτε μικρο κλπ .τωρα  που εκανα ξανα ωοληψια τις προαλλες μου ειπανε 500€ στοιχιζει πλεον για 3 φορες ομως και η ετ θα μου κοστισει 2300€ (3800-1500€ οι 3 ωοληψιες)

πρίν από 17 λεπτά , Orchid88 είπε:

Welcome to the club!! 13w+4d σήμερα.. και εμένα μου είπε μέχρι την λοχεία.

Καλό μας κουράγιο 😕

@Kalloκαι εγω σε ολη τη κυηση εκανα και μαλιστα το πρωι στις 10:30 clexane 0,4 ( απο την μερα της ετ την ειχα ξεκινησει.) και ειχε πει να τη συνεχισω μεχρι & ενα μηνα μετα τη γεννα.απλα δε θα κανω την μερα που θα γεννησω ειτε παω φυσιολογικα ειτε με καισαρικη.η σωστη ωρα να γινεται ειναι 10-12 το πρωι διοτι παντα ο τοκετος ξεκιναει το βραδυ. και εμεις χρειαζομαστε ενα 12ωρο απο την τελευταια ενεση για να κανουμε με ασφαλεια φυσιολογικο τοκετο ή καισαρικη ή επισκληριδιο .

Αν κανετε το βραδυ δε πειραζει ,θα σας την αλλαξουν την ωρα αργοτερα..τις επομενες εβδομαδες..γιατι κ γω ατην αρχη βράδυ τις εκανα .τη μερα που  γεννησα φόρεσα ειδικες καλτσες ριζομηριου 

Εγώ κορίτσια που επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο στο χαρτί λέει πως χρεώνουν μόνο την μικρογονιμοποηση 1350 ευρώ, βέβαια με όλες τις εξετάσεις που κάναμε έξω , τα απογευματινά ραντεβού και κάποια φάρμακα που πληρώσαμε συμμετοχή έχουμε δώσει περίπου 1200.  Αν πάμε με κλασσική θα μείνουμε στα 1200, αν πάμε με μικρογονιμοποηση θα φτάσουμε τα 2500 σύνολο.

On 3/7/2023 at 9:21 PM, kroxa said:

Η ΑΜΗ είναι 8,80 έχω πολυκυστικέσ ωοθήκεσ fsh 4,51 και lh 3,10. Εξέταση του συζύγου dfi 37% το σπέρμα διάγραμμα είναι πολύ χάλια ξεκίνησε βιταμινες spermact  αυτό το πρότεινε ο ουρολογος άλλο δεν βλέπει να να τον βοηθήσει κάτι. Κιρσοκήλη δεν υπάρχει κάναμε triplex. Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση πριν την τελευταία εβρυομεταφορα αφαίρεση διαφραγμα και συμφυσεισ στο τραχηλο. Στην πρώτη εξωσωματικη 10 ωαρια έφτασαν δύο βλαστοκυστες τις μετέφεραν. Menopur, cetrotide vasclor, ovitrelle ,filicine 5mg , αρνητικό αποτέλεσμα. Δεύτερη εξωσωματικη 6 ωαρια 2 βλαστοκυστες. Menopur, cetrotide, salospir 100mg, prolutex, ovitrelle . αρνητικό αποτέλεσμα. Τρίτη εξωσωματικη 13 ωαρια 4 βλαστοκυστες δύο βάλαμε και άλλες δύο κρυοσυντηρηση. Πρωτόκολλο: puregon 900,orgalutran, salospir 80mg,medrol 8mg,prolutex, ovitrelle,filicine 5mg  Μετά έκανα υστεροσκοπηση το καλοκαίρι όπως ανέφερα ποιο πάνω και το Δεκέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες  με τεχνητο κύκλο. Cyclacur 3 την ημέρα, filicine 5mg d3,prezolon 10mg,salospir 100mg,vasclor το πρωί utrogestan 200 mg το βράδυ, innohep 4500 anti-xa   αποτέλεσμα πάλι αρνητικό 

καλησπέρα και καλώς μας ήρθες

- οι βιταμίνες θέλουν τουλάχιστον 3μηνο να δράσουν - ορμονολογικές, καλλιέργεια κανατε;;;

- επειδή έχω χάσει την ιστορία σου, συγγνώμη αν το έχεις ήδη πει, τώρα δηλαδή σε τι στάδιο; έχεις κατεψυγμένα; θα πας για νέα ωοληψία ή εμβρυομεταφορά; ο γιατρός τι σου είπε; 2η γνώμη έχεις πάρει;

23 hours ago, Miss_Pineapple said:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα έστω και καθυστερημένα! Τόσα πολλά και ευχάριστα νέα μαζεμένα!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια κορίτσια!! Σας εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη κύηση, με άφθονη υγεία για εσάς και τα μωράκια σας και χωρίς άλλα σκαμπανεβάσματα!! ❤️😘🏻🙏🏻 Σε όλα τα κορίτσια που δεν πήραν ευχάριστα νέα εύχομαι πολύ σύντομα να λάβουν και οι ίδιες χαρμόσυνα νέα!! 💪🏻😘❤️ 
Εγώ θα ήθελα να ενταχθώ παρακαλώ στο γκρουπ Βου καθώς αν όλα πάνε καλά πάμε για ωοληψία την Παρασκευή!! Η αριστερή μου ωοθήκη με έκανε χαρούμενη και αποφάσισε να δώσει 10 ωοθηλάκια όλα πάνω από 15 (εύχομαι να είναι καλό!! Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάμε και για εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο οπότε είμαι stand by και για το γκρούπ Γου. Ο γιατρός είπε ότι το ενδομήτριο είναι καλό πάνω από 7,5 και σήμερα έκανα και εξέταση προγεστερόνης που βγήκε 1,2. Μου είπε ότι θα συζήτησουμε από την Παρασκευή και μετά και θα επανεξετάσουμε πώς θα κινηθούμε είτε για εμβρυομεταφορά είτε αν θα βάλουμε 3ης ή 5ης μέρας. Εσείς κορίτσια πιστεύετε είναι καλά τα αποτελέσματα; Διαβάζω κάτι ότι με καεψυγμένα έμβρυα οι πιθανότητες είναι καλύτερες και αγχώνομαι.. Πρέπει να κάνω άλλες εξετάσεις πιστεύετε ή να προσέξω κάτι άλλο; 

Καλώς ήρθες! Μπράβοοοοοοοοοο τέλεια νέα που έχεις τόσα ώριμα ωοθυλάκια! Έχω πολύ καλό προαίσθημα, σε βλέπω να είσαι η πιο ταχύτατη μας μεταγραφή από το Γκρουπ Βου στο Γου!!! 😃

21 hours ago, Ele@n said:

Κορίτσια περίοδος που έκανε την εμφάνιση το μεσημέρι αλλά μόνο στο χαρτί, χωρίς να έχω ακόμα ροή, τι μέρα να θεωρήσω την αυριανή; Όεο;

Εμένα από το κέντρο μου έχουν πει 1η μέρα θεωρείται αυτή που μέχρι τις 6 το απόγευμα έχεις δει κόκκινο αίμα. Αλλιώς πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη. Ορμονολογικές γίνονται 2η/3η οπότε δεν θα έχεις και πολύ πρόβλημα - ρώτα τις μαίες!

21 hours ago, Xristina96 said:

Ναι η αυριανή θα είναι. Μέχρι τις 6 το απόγευμα εάν σου είχε έρθει κανονικά θα ήταν πρώτη μέρα η σημερινή. Έτσι μου είχαν πει και τις δύο φορές.

εμείς παίζει να έχουμε τον ίδιο γιατρό/κέντρο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...