Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια μου όμορφα καλημέρα!!! Χάθηκα απ την Τετάρτη γιατί προσπαθούσα να το χωνέψω κάπως μέσα μου. Απ' την μία στενοχωριόμουν και ήθελα να βάλω τα κλάματα κι απ'την άλλη έλεγα δεν με νοιάζει ότι θέλει ας γίνει (εχω γίνει του γιατρού και τρομάζω). Τελικά αποφάσισα να πάω χωρίς να περιμένω κάτι, κι αν προκύψει κάποιο καλό καλώς να έρθει, αλλά το να πάω με ηθικό και ελπίδες εμένα προσωπικά δεν με βοηθάει. Εχθές έκανα στις 6 το απόγευμα τις τελευταίες 375 μονάδες μου και στις 9 arvecap και ovitrelle συν αντιβίωση. Σήμερα έχω κάτι πονάκια σαν περιόδου αλλά θέλω να πιστεύω οτι είναι φυσιολογικό. Αύριο μπαίνω στις 9 για ωοληψία. Φοβάμαι λίγο αλλά θα τα καταφέρω. Όλες θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ζωντανά παραδείγματα τις εγκυούλες μας!!! Λέω τώρα που είπε οτι θα με αφήσει ένα διμηνο να ξεκουραστώ να πηγαίνω να παρακολουθούμε το ωάριο του μήνα. Έχει τύχει σε καμία να ξυπνήσουν σε επόμενο κύκλο από διέγερση? Μπορεί να λέω βλακείες αλλά σκέφτηκα μήπως έπαθαν σοκ τα χρυσά μου με τόσες μονάδες και ξυπνήσουν αργότερα που θα συνέλθουν!!!

• Μου αρέσει 9
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 36 λεπτά , dreamteam είπε:

Κορίτσια μου όμορφα καλημέρα!!! Χάθηκα απ την Τετάρτη γιατί προσπαθούσα να το χωνέψω κάπως μέσα μου. Απ' την μία στενοχωριόμουν και ήθελα να βάλω τα κλάματα κι απ'την άλλη έλεγα δεν με νοιάζει ότι θέλει ας γίνει (εχω γίνει του γιατρού και τρομάζω). Τελικά αποφάσισα να πάω χωρίς να περιμένω κάτι, κι αν προκύψει κάποιο καλό καλώς να έρθει, αλλά το να πάω με ηθικό και ελπίδες εμένα προσωπικά δεν με βοηθάει. Εχθές έκανα στις 6 το απόγευμα τις τελευταίες 375 μονάδες μου και στις 9 arvecap και ovitrelle συν αντιβίωση. Σήμερα έχω κάτι πονάκια σαν περιόδου αλλά θέλω να πιστεύω οτι είναι φυσιολογικό. Αύριο μπαίνω στις 9 για ωοληψία. Φοβάμαι λίγο αλλά θα τα καταφέρω. Όλες θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ζωντανά παραδείγματα τις εγκυούλες μας!!! Λέω τώρα που είπε οτι θα με αφήσει ένα διμηνο να ξεκουραστώ να πηγαίνω να παρακολουθούμε το ωάριο του μήνα. Έχει τύχει σε καμία να ξυπνήσουν σε επόμενο κύκλο από διέγερση? Μπορεί να λέω βλακείες αλλά σκέφτηκα μήπως έπαθαν σοκ τα χρυσά μου με τόσες μονάδες και ξυπνήσουν αργότερα που θα συνέλθουν!!!

Καλημερα κορίτσι! Εμένα που στη διέγερση δεν πήγα καλά, τους επόμενους δυο μήνες είχα περισσότερες καταβολές απ ότι συνήθως. Όποτε πιστεύω έχει μια επίδραση στους επόμενους μήνες. Καλή επιτυχία γι αύριο! Όλα καλά να πάνε! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλημερα κορίτσι! Εμένα που στη διέγερση δεν πήγα καλά, τους επόμενους δυο μήνες είχα περισσότερες καταβολές απ ότι συνήθως. Όποτε πιστεύω έχει μια επίδραση στους επόμενους μήνες. Καλή επιτυχία γι αύριο! Όλα καλά να πάνε! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άραγε ωοληψια σε φυσικό κύκλο πόσο να στοιχίζει? Λογικά είναι φθηνότερη απο αντίστοιχη μετά από διέγερση! Με τσούζει που μόνο για να τα δει ο γιατρός θα πληρώσω τα 1300€ της ωοληψιας ρε κορίτσια!

πρίν από 32 λεπτά , dreamteam είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άραγε ωοληψια σε φυσικό κύκλο πόσο να στοιχίζει? Λογικά είναι φθηνότερη απο αντίστοιχη μετά από διέγερση! Με τσούζει που μόνο για να τα δει ο γιατρός θα πληρώσω τα 1300€ της ωοληψιας ρε κορίτσια!

Είναι φθηνότερη, εξαρτάται βέβαια κ από το γιατρό κ το κεντρο. Προσπάθησε και φυσικούς μέχρι την επόμενη διέγερση, ίσως σου ταιριάξει καλύτερα. 

34 minutes ago, dreamteam said:

Πω πω τόσα πολλά για ωοληψία; Ακόμα και αν δεν είναι ώριμα; Και μετά για εμβρυομεταφορά πόσα σου έχει πει;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια. Έχω πολυ καιρό να μπω. Οι παλιές θα με θυμούνται. Ήθελα να σας ρωτήσω για τις αντιπηκτικες. Κάνατε κατά την διάρκεια όλης της εγκυμοσυνης? Ποτέ τις σταματήσατε? Γιατί εμένα μου είπε να τις κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη και την λοχεία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , dreamteam είπε:

1.300 η ωοληψια; Είναι παρά πολλά. Δηλαδή αν χρειαστεί να το κανείς 3-4 φορές θα πληρώνεις τόσα κάθε φορά; Να το ρωτήσεις, το νούμερο είναι υπερβολικό!

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πω πω τόσα πολλά για ωοληψία; Ακόμα και αν δεν είναι ώριμα; Και μετά για εμβρυομεταφορά πόσα σου έχει πει;

Πρέπει να τα ρωτήσω τώρα που θα πάω. Το αρχικό χαρτί τόσο έγραφε κι άλλα τόσα ΕΤ. Θέλω να πιστεύω ότι εξαρτάται κι από το πόσα ωάριο κλπ. Παιδιά μπορεί να λέω και βλακείες και να αλλά κατά πολύ η τιμή. Πάντως όταν πήγαμε να ενημερωθούμε για τιμές έλεγε 3100 περίπου στο σύνολο, 1300 στην ωοληψια, 1200 στην Ετ και 500 στην αρχή για να γνωριστούμε.

Κορίτσια εμένα μου παίρνει για την ωοληψια σε φυσικό κύκλο 550 ο γιατρός κ 400 το κέντρο. Είναι πολλά λέτε ε; Πονάει η τσέπη μας αλλά λέγαμε εντάξει τόσα θα είναι ας μην το κάνουμε θέμα αλλά μάλλον πρέπει να το συζητήσω..

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 15 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια εμένα μου παίρνει για την ωοληψια σε φυσικό κύκλο 550 ο γιατρός κ 400 το κέντρο. Είναι πολλά λέτε ε; Πονάει η τσέπη μας αλλά λέγαμε εντάξει τόσα θα είναι ας μην το κάνουμε θέμα αλλά μάλλον πρέπει να το συζητήσω..

Είναι παρά πολλά! 550 ο γιατρός για ένα ωάριο; Ένα λεπτό κρατάει η διαδικασία. Τόσα έπρεπε να ειναι στο σύνολο!

πρίν από 29 λεπτά , dreamteam είπε:

Πρέπει να τα ρωτήσω τώρα που θα πάω. Το αρχικό χαρτί τόσο έγραφε κι άλλα τόσα ΕΤ. Θέλω να πιστεύω ότι εξαρτάται κι από το πόσα ωάριο κλπ. Παιδιά μπορεί να λέω και βλακείες και να αλλά κατά πολύ η τιμή. Πάντως όταν πήγαμε να ενημερωθούμε για τιμές έλεγε 3100 περίπου στο σύνολο, 1300 στην ωοληψια, 1200 στην Ετ και 500 στην αρχή για να γνωριστούμε.

Μήπως στα 1.300 είναι πακέτο για τρεις ωοληψιες; Επίσης τι θα πει να γνωριστούμε; Απλά για να μοιράσει το ποσό. Το σύνολο κάπου εκεί βγαίνει πάνω κάτω αλλά να ζητήσεις τιμή μόνο για ωοληψιες. Μπορεί να χρειαστείς παραπάνω για να ολοκληρώσεις την προσπάθεια σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Σποράκι είπε:

Είναι παρά πολλά! 550 ο γιατρός για ένα ωάριο; Ένα λεπτό κρατάει η διαδικασία. Τόσα έπρεπε να ειναι στο σύνολο!

Μήπως στα 1.300 είναι πακέτο για τρεις ωοληψιες; Επίσης τι θα πει να γνωριστούμε; Απλά για να μοιράσει το ποσό. Το σύνολο κάπου εκεί βγαίνει πάνω κάτω αλλά να ζητήσεις τιμή μόνο για ωοληψιες. Μπορεί να χρειαστείς παραπάνω για να ολοκληρώσεις την προσπάθεια σου.

Ναι κορίτσια έχετε δίκιο. Ήδη που κλωτσούσε το ποσό τώρα μου το επιβεβαιώσατε κιόλας οπότε αύριο θα το συζητήσω!

πρίν από 11 λεπτά , dreamteam είπε:

Ναι κορίτσια έχετε δίκιο. Ήδη που κλωτσούσε το ποσό τώρα μου το επιβεβαιώσατε κιόλας οπότε αύριο θα το συζητήσω!

Να γνωριστούμε θα πει κάθομαι και σου εξηγώ ότι θέλεις, βλέπουμε τι εξετάσεις θα κάνουμε κλπ. Κι αν μείνεις έγκυος στο μεσοδιάστημα από την γνωριμία μέχρι την εξωσωματική σου επιστρέφουν 350€. Τα 150€ τα κρατάνε για τον κόπο τους

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλημέρα κοριτσια μου! Γκρουπ Δ εδώ κ δεν περνάνε οι μέρες!αλλες ώρες κάνω θετικές σκέψεις…άλλες όχι..σήμερα από το πρωί έχω ενοχλήσεις τύπου περιόδου χαμηλά δεξιά στην κοιλιά….υποθέτω από τα φάρμακα! Αλλιώς χαλαρά στο σπίτι…πάντως κ εγώ για 2η ετ 1320 πλήρωσα!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου !!!! Εγω για ωοληψια με 9 ωράρια ( μου ειπαν πως εξαρτάται απο την ποσότητα ) πλήρωσα 800€ και για ετ 600€

και σε φίλη μου της έκαναν τιμή 3500 για κάποιες ωοληψιες ετ και την αμοιβή γιατρού μέσα ! 

1 hour ago, dreamteam είπε:

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα 1300 για ωοληψια (συν γονιμοποίηση εννοείται, αλλιώς φυσικά θα υπάρξει μείωση αν κανένα ωάριο δεν είναι κατάλληλο για να προχωρήσουν οι διαδικασιες+ κρυοσυντηρηση) μετά από διεγερση. Οι τιμές για παρακολουθηση διεγερσης, ωοληψιας και εμβρυομεταφορας στα περισσότερα κέντρα κυμαίνονται από 2800 έως 3500ευρω. Το πως τα κοστολογουν τμηματικά διαφέρει αλλά και σε μένα πχ από τα 3000 σύνολο που πλήρωσα, τα 1200 ήταν η εμβρυομεταφορα και τα άλλα 1800 η παρακολούθηση και η ωοληψια.

Και σε άλλα 3 κέντρα που είχα πάει πριν καταλήξω παρόμοιες τιμές μου είχαν πει.

Στους φυσικούς κύκλους ασφαλώς και αλλάζει η τιμή της ωοληψιας. Συνήθως κυμαίνεται γύρω στα 500ευρω συν την αμοιβή του αναισθησιολογου (υπολογιζε 200 ευρώ αν και πολλές κοπέλες για ωοληψια 1 ή 2 ωαριων δεν προχωρούν σε νάρκωση).

πρίν από 30 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !!!! Εγω για ωοληψια με 9 ωράρια ( μου ειπαν πως εξαρτάται απο την ποσότητα ) πλήρωσα 800€ και για ετ 600€

και σε φίλη μου της έκαναν τιμή 3500 για κάποιες ωοληψιες ετ και την αμοιβή γιατρού μέσα ! 

Δηλαδή σου κοστισε η εξωσωματικη 1400ευρω? Ειλικρινά κάτω από 2500 δεν έχω ξανακούσει, σε ποιο κέντρο είσαι? Στείλε μου pm εννοειται

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...