Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

25 minutes ago, Miss_Pineapple said:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα έστω και καθυστερημένα! Τόσα πολλά και ευχάριστα νέα μαζεμένα!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια κορίτσια!! Σας εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη κύηση, με άφθονη υγεία για εσάς και τα μωράκια σας και χωρίς άλλα σκαμπανεβάσματα!! ❤️😘🏻🙏🏻 Σε όλα τα κορίτσια που δεν πήραν ευχάριστα νέα εύχομαι πολύ σύντομα να λάβουν και οι ίδιες χαρμόσυνα νέα!! 💪🏻😘❤️ 
Εγώ θα ήθελα να ενταχθώ παρακαλώ στο γκρουπ Βου καθώς αν όλα πάνε καλά πάμε για ωοληψία την Παρασκευή!! Η αριστερή μου ωοθήκη με έκανε χαρούμενη και αποφάσισε να δώσει 10 ωοθηλάκια όλα πάνω από 15 (εύχομαι να είναι καλό!! Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάμε και για εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο οπότε είμαι stand by και για το γκρούπ Γου. Ο γιατρός είπε ότι το ενδομήτριο είναι καλό πάνω από 7,5 και σήμερα έκανα και εξέταση προγεστερόνης που βγήκε 1,2. Μου είπε ότι θα συζήτησουμε από την Παρασκευή και μετά και θα επανεξετάσουμε πώς θα κινηθούμε είτε για εμβρυομεταφορά είτε αν θα βάλουμε 3ης ή 5ης μέρας. Εσείς κορίτσια πιστεύετε είναι καλά τα αποτελέσματα; Διαβάζω κάτι ότι με καεψυγμένα έμβρυα οι πιθανότητες είναι καλύτερες και αγχώνομαι.. Πρέπει να κάνω άλλες εξετάσεις πιστεύετε ή να προσέξω κάτι άλλο; 

Καλησπέρα! H προγεστερόνη σου είναι λίγο οριακή για μεταφορά. Κανονικά την θέλουμε να είναι κάτω από 1 στην τελευταία μέτρηση πριν την ωοληψια όμως εσύ που κανείς διέγερση και έχεις και 10 ωοθυλάκια ίσως έχει λίγο μεγαλύτερο όριο. Εμένα στην μεγάλη διέγερση ήταν 1,4 νομίζω και ο γιατρός μου είχε πει ότι πάει αναλόγως τα πόσα ωοθυλάκια έχεις και ότι το δικό μου όριο ήταν ή 1,5 ή 2 (δεν θυμάμαι καλά) και έτσι είχαμε προχωρήσει σε ετ με φρέσκα. Δεν είχε πετύχει βέβαια αλλά δεν μπορώ να πω αν έφταιξε αυτό. Ρώτησε τον τι προτείνει καλύτερα. Να πας άμεσα σε ετ ή μετά με κατεψυγμένα? 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, kateriiina25 said:

Καλησπέρα! H προγεστερόνη σου είναι λίγο οριακή για μεταφορά. Κανονικά την θέλουμε να είναι κάτω από 1 στην τελευταία μέτρηση πριν την ωοληψια όμως εσύ που κανείς διέγερση και έχεις και 10 ωοθυλάκια ίσως έχει λίγο μεγαλύτερο όριο. Εμένα στην μεγάλη διέγερση ήταν 1,4 νομίζω και ο γιατρός μου είχε πει ότι πάει αναλόγως τα πόσα ωοθυλάκια έχεις και ότι το δικό μου όριο ήταν ή 1,5 ή 2 (δεν θυμάμαι καλά) και έτσι είχαμε προχωρήσει σε ετ με φρέσκα. Δεν είχε πετύχει βέβαια αλλά δεν μπορώ να πω αν έφταιξε αυτό. Ρώτησε τον τι προτείνει καλύτερα. Να πας άμεσα σε ετ ή μετά με κατεψυγμένα? 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είναι πάρα πολύ βοηθητική η απάντησή σου!!! ❤️ Μακάρι να πάνε όλα καλά την Παρασκευή και ας πάμε και τον επόμενο μήνα, αυτό είναι το λιγότερο... Εύχομαι όλοψυχα να πάνε όλα καλά με τα δικά σου εμβρυάκια και σύντομα να ακούσετε και καρδούλες!!! ❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Ele@n είπε:

Κορίτσια περίοδος που έκανε την εμφάνιση το μεσημέρι αλλά μόνο στο χαρτί, χωρίς να έχω ακόμα ροή, τι μέρα να θεωρήσω την αυριανή; Όεο;

Ναι η αυριανή θα είναι. Μέχρι τις 6 το απόγευμα εάν σου είχε έρθει κανονικά θα ήταν πρώτη μέρα η σημερινή. Έτσι μου είχαν πει και τις δύο φορές.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Ele@n είπε:

Κορίτσια περίοδος που έκανε την εμφάνιση το μεσημέρι αλλά μόνο στο χαρτί, χωρίς να έχω ακόμα ροή, τι μέρα να θεωρήσω την αυριανή; Όεο;

Εάν έρχεται το πολύ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, εγώ πιάνω την μέρα αυτή. Εάν έρχεται αργότερα μέσα στη μέρα και δεν έχει ροή, βλέπω την επόμενη μέρα πως είναι, που συνήθως έχω ροή, και οπότε πιάνω ως πρώτη μέρα την αυριανή.

Ελπίζω να βοήθησα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι η αυριανή θα είναι. Μέχρι τις 6 το απόγευμα εάν σου είχε έρθει κανονικά θα ήταν πρώτη μέρα η σημερινή. Έτσι μου είχαν πει και τις δύο φορές.

Άρα, μην τρέξω αύριο πρωί στο μικροβιολογικό ε;

tvXOp2.png

2 ώρες πρίν, Chemist85 είπε:

Λυπάμαι πολύ και για τις δικές σου απώλειες...είναι δύσκολο...

Ναι πάντα ο νέος γιατρός θέλει να έχει ο ίδιος εικόνα! Σωστός!

Δηλαδή καμία άλλη εξέταση σου για τις αποβολές δεν έδειξε κάτι?

Οι άλλες βγήκαν καλες.Το σπω μόνο ενοχοποιησαμε , ότι έχω ανώριμα ωάρια υποθέσαμε.το σπερμοδιαγραμμα εδειξε λίγο χαμηλή κινητικότητα αλλά απ την άλλη δε δυσκολευόμασταν στη σύλληψη..δεν ξέρω γτ έδειξε  ότι τετοιο.. τωρα τι να πω ...το δύσκολο σε αυτή την περίπτωση, είναι η ανασφάλεια που μου έχει δημιουργηθεί ...αν θα τα καταφερω πότε...αλλά άλλες φορές  παρηγορουμαι με κάποιο τρόπο χαχα

πρίν από 41 λεπτά , Lotos είπε:

Οι άλλες βγήκαν καλες.Το σπω μόνο ενοχοποιησαμε , ότι έχω ανώριμα ωάρια υποθέσαμε.το σπερμοδιαγραμμα εδειξε λίγο χαμηλή κινητικότητα αλλά απ την άλλη δε δυσκολευόμασταν στη σύλληψη..δεν ξέρω γτ έδειξε  ότι τετοιο.. τωρα τι να πω ...το δύσκολο σε αυτή την περίπτωση, είναι η ανασφάλεια που μου έχει δημιουργηθεί ...αν θα τα καταφερω πότε...αλλά άλλες φορές  παρηγορουμαι με κάποιο τρόπο χαχα

Ναι έτσι είναι δυστυχώς, θα έχουμε πάντα τον φόβο, και σε μια νέα εγκυμοσύνη, θα είμαστε μέσα στο άγχος...χαχαχα

πρίν από 18 λεπτά , Chemist85 είπε:

Ναι έτσι είναι δυστυχώς, θα έχουμε πάντα τον φόβο, και σε μια νέα εγκυμοσύνη, θα είμαστε μέσα στο άγχος...χαχαχα

Ναι δυστυχώς ..φοβομασυε να ονειρευτουμε

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Ele@n είπε:

E2 lh prg

Αυτά τα κάνουμε 2η μέρα σωστά; Εγώ αυτές τις οδηγίες είχα, μετά τις 18:00 πιάνετε η επόμενη μέρα. Αύριο στις 7 το πρωί που ανοίγουν τα κέντρα πάρε ένα τηλέφωνο να σου πουν και εκείνοι.

1 hour ago, Ele@n said:

Αν είναι κόκκινο το αίμα και όχι καφέ πιάνεις αυτήν για πρώτη γιατί ήρθε και μεσημέρι όπως είπες. Νομίζω η μεγάλη ροή δεν παίζει τόσο ρόλο. Στον τελευταίο μου κύκλο τουλάχιστον έτσι το πιάσαμε που είχα ρωτήσει 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

E2 lh prg

Τις εν λόγω εξετάσεις τις κάνεις είτε 2η είτε 3η μερα της περιόδου, οπότε καλύτερα να τις κάνεις Παρασκευή που καλύπτει και τα 2 είτε υπολογίζεις πρώτη μέρα την Τεταρτη είτε την Πέμπτη.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...