Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

28 minutes ago, Σποράκι said:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες, είστε οι μόνες που μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα αλλά αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα ❣️

Η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα η τυχερή 🤞🤞🤞μια μεγάλη αγκαλιά 🌷

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 42 λεπτά , dec-e είπε:

Η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα η τυχερή 🤞🤞🤞μια μεγάλη αγκαλιά 🌷

Καλή επιτυχία αύριο, Κοίτα εσυ να σώσεις την κατάσταση σε παρακαλώ 🥰

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες, είστε οι μόνες που μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα αλλά αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα ❣️

Στεναχωριεμαι πολυ @Σποράκι... Μεγάλη αγκαλιά!! 

Κορίτσια, απορία:

Όσες έχετε εμπειρία που οι άντρες σας παίρνουν θεραπεία τύπου profertil, brudyfertil, sermatrop, κλπ... αυτές επηρεάζουν άλλους δείκτες; πχ. FSH, LH, Ουρικό οξύ, SGOT, SGPT...? 

Κάναμε τον Αύγουστο εξετάσεις στο σύζυγο και όλοι οι δείκτες ήταν εντός φυσιολογικών ορίων, και κάναμε πάλι χθες και αυτοί οι δείκτες έχουν εκτοξευτεί. Να σημειώσω ότι ξεκίνησε από Σεπτέμβρη θεραπεία για το σπέρμα, και κάνει και διατροφή με φρούτα, λαχανικά, μειωμένες ποσότητες (πχ δεν είναι ότι έχει πλακωθεί σε συγκεκριμένους τύπους φαγητών που είναι οι συνήθεις ύποπτοι για πχ ουρικό οξύ, και δεν έχει πάρει βάρος μεγαλύτερο από όσο ήταν). 

Θα σκάσω αν είναι να φτιάχνουμε το ένα και να χαλάει το άλλο!

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Lotos είπε:

Κορίτσια έχω μια χαζή απορία...συνήθως οι πρώτες προσπάθειες  εξωσωματικης ,αποτυγχάνουν ?

Κι εγω αυτο πιστευα αλλα εχω ακουσει αρκετες κοπελες που εχουν πιασει με την πρωτη. 

2 ώρες πρίν, Chemist85 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Και σε σένα καλή επιτυχία!

Εμένα μια εμφανιζόταν, μια εξαφανιζόταν η ενδομητριτιδα. Πιστεύω πως αυτό φταιει για τις αποβολές μου...

Εάν ο γιατρός σου είναι έμπειρος, θα το δει στην υστεροσκοπηση. 

Ευχαριστώ πλ...στη διερεύνηση των αποβολών δε μου το έθεσαν ..δημιουργεί πάντα   αποβολές ε;

2 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Αχχχχχχ μακαριιιιι!!!!!!την ενδομητριτιδα τη φοβαμαι παρόλο π έκανα βιοψία ενδομητρίου ..ελπίζω να μην έχω κ αυτό το πράγμα ...σου εύχομαι τα καλύτερα !!!!

Κι εγω τρεμω!! Εχω υστεροσκοπηση αυτον τον μηνα για βιοψια και εχω παρα πολυ αγχος..

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Lotos said:

Κορίτσια έχω μια χαζή απορία...συνήθως οι πρώτες προσπάθειες  εξωσωματικης ,αποτυγχάνουν ?

κάπου είχα διαβάσει ότι ο μέσος όρος είναι 3 προσπάθειες πριν την επιτυχία, αλλά οι μέσοι όροι είναι ακριβώς αυτό - μέσοι όροι και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν κοπέλες που τα καταφέρνουν με την 1η (έχω γνωστή μου που πέτυχε με την μια)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Κι εγω αυτο πιστευα αλλα εχω ακουσει αρκετες κοπελες που εχουν πιασει με την πρωτη. 

Μακάρι..φτάνει αυτή η ταλαιπωρία πια..την ημέρα του γάμου μ,είδε ο πατέρας μου ,εναν πελαργό..εμεινε τλκ έγγυος η γυναίκα τ αδερφού μου ,να είναι καλά τα παιδιά ...σε εμένα όμως τπτ .από τότε τ σκέφτομαι αυτό κ λέω πότε θα έρθει κ για εμένα η στιγμή .ήθελα να το μοιραστώ. Με το καλό σε όλες τις κοπέλες 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Lotos είπε:

Μακάρι..φτάνει αυτή η ταλαιπωρία πια..την ημέρα του γάμου μ,είδε ο πατέρας μου ,εναν πελαργό..εμεινε τλκ έγγυος η γυναίκα τ αδερφού μου ,να είναι καλά τα παιδιά ...σε εμένα όμως τπτ .από τότε τ σκέφτομαι αυτό κ λέω πότε θα έρθει κ για εμένα η στιγμή .ήθελα να το μοιραστώ. Με το καλό σε όλες τις κοπέλες 

Σε καταλαβαινω απολυτα βρεθηκα πριν λιγες μερες σε φιλικη συναθροιση και 2 γνωστες που παντρευτηκαν τον Σεπτεμβρη ειναι ηδη σε προχωρημενη εγκυμοσυνη και περασα ολο το βραδυ να μου λενε πως επιασαν απ τον πρωτο μηνα το παιδι χωρις να το πιστευουν και εκεινες!! Να ειναι καλα τα κοριτσια δεν το συζητω αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν πως νιωθουμε εμεις. Μονο εδω μεσα νιωθουμε απολυτα η μια την αλλη. Μακαρι να τελειωσει και για εμας αισιως αυτο το ταξιδι! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2
  • Λουλούδια 3

39 minutes ago, Lotos said:

33 minutes ago, Zaxaroulamak said:

Eγώ είμαι μια απο αυτές. Αλλα είναι θέμα τύχης. Σε εμένα έπιασε γιατί έτυχε το πρωτοκολλο να μου ταιριάζει , αλλα αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Μαλιστα, συνήθως δεν συμβαίνει και χρειάζονται περισσότερες προσπάθειες μέχρι να βρουν το καλύτερο πρωτοκολλο.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 49 λεπτά , Lotos είπε:

Όχι κορίτσι μου είναι θέμα τύχης πιστεύω .. εμένα ήταν η πρώτη μου κ απ ότι φαίνεται πέτυχε .. 10η μέρα ετ 298 και 14η 1766

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...