Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς δεν θα συνεχίσω αυτό το ωραίο σερί! Μόλις πήρα ένα 4. Είμαι πολύ στεναχωρημένη αλλά δεν το βάζω κάτω, θα έρθει και η σειρά μου!

αχ λυπάμαι πολύ, αυτό το 4 να σημαίνει κάτι άραγε? δεν θα το βάλεις κάτω σίγουρα θα έρθει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 17 λεπτά , Chemist85 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Η αλήθεια είναι πως το έχω τσεκαρει κι εγώ στις 7 ημέρες.

Εμείς με τον σύζυγό προσπαθούμε για μωράκι εδώ και τρία χρόνια σχεδόν. Τον τελευταίο χρόνο είχαμε μια βιοχημική από την πρώτη εξωσωματική και στη συνέχεια μια παλλινδρομη κύηση ύστερα από φυσιολογική σύλληψη.

Τώρα είμαστε στην αναμονή της δεύτερης εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Βάλαμε 3 τρίτης ημέρας

Αχ μακάρι να είναι τώρα η σειρά μας... Κ εμένα, για έμβρυα τρίτης μου είπε θα βάλει αλλά εγώ ήθελα βλαστοκυστες αν προκύψουν ββ..δεν τα ξέρω κ καλά όλα αυτά 

πρίν από 16 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς δεν θα συνεχίσω αυτό το ωραίο σερί! Μόλις πήρα ένα 4. Είμαι πολύ στεναχωρημένη αλλά δεν το βάζω κάτω, θα έρθει και η σειρά μου!

Μην το βάζεις κάτω !!!είμαστε στο 2023 !θα γυρίσει 

πρίν από 16 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μην το βαζεις κατω κοριτσι μου! Η επόμενη θα ειναι η τυχερή! Ο επιμένων νικά και εσυ αυτό το ξέρεις πολυ καλα!

πρίν από 21 λεπτά , Σποράκι είπε:

Λυπάμαι πολύ. Μην το βάζεις κάτω κορίτσι μου. Κάποιο από τα επόμενα είναι το τυχερό σου, θα το δεις! 

πρίν από 21 λεπτά , Lotos είπε:

Αχ μακάρι να είναι τώρα η σειρά μας... Κ εμένα, για έμβρυα τρίτης μου είπε θα βάλει αλλά εγώ ήθελα βλαστοκυστες αν προκύψουν ββ..δεν τα ξέρω κ καλά όλα αυτά 

Η πρώτη βιοχημική μου ήταν πάλι με έμβρυα 3ης ημέρας, οπότε ξαναδοκιμασαμε την ίδια συνταγή.

Εγώ ειχα ενδομητριτιδα και έκανα θεραπεία με ενδομήτριες εγχύσεις και αντιβιωσεις από το στόμα. Επίσης στη διερεύνηση των αποβολών βρέθηκε πως έχω δυσανεξία στη γλουτένη, και ακολουθώ διατροφή.

Μακάρι να τα καταφέρουμε!!!

Είμαι στην 10η μέρα από την ovitrelle και σαν να είδα κάτι λιιιιγο αχνό στο τεστ, αλλά δεν ξέρω ακόμη από τι μπορεί να είναι αυτή η άχνη γραμμή.

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σποράκι μου, λυπάμαι πολύ…

Πάρε το χρόνο σου, δώσε λίγο αέρα στον εαυτό σου και μην το βάλεις κάτω.

κι αν χρειαστείς να κλάψεις, κλάψε, αν χρειαστείς να μιλήσεις, είμαστε εδω να σε ακούσουμε. 
Είναι δύσκολος ο δρόμος της υπογονιμότητας, αλλά έχε πίστη στον εαυτό σου, θα τα καταφέρες. Όλες θα τα καταφέρουμε. ❤️

πρίν από 12 λεπτά , Chemist85 είπε:

Η πρώτη βιοχημική μου ήταν πάλι με έμβρυα 3ης ημέρας, οπότε ξαναδοκιμασαμε την ίδια συνταγή.

Εγώ ειχα ενδομητριτιδας και έκανα θεραπεία με ενδομήτριες εγχύσεις και αντιβιωσεις από το στόμα. Επίσης στη διερεύνηση των αποβολών βρέθηκε πως έχω δυσανεξία στη γλουτένη, και ακολουθώ διατροφή.

Είμαι στην 10η μέρα από την ovitrelle και σαν να είδα κάτι λιιιιγο αχνό στο τεστ, αλλά δεν ξέρω ακόμη από τι μπορεί να είναι αυτή η άχνη γραμμή.

Αχχχχχχ μακαριιιιι!!!!!!την ενδομητριτιδα τη φοβαμαι παρόλο π έκανα βιοψία ενδομητρίου ..ελπίζω να μην έχω κ αυτό το πράγμα ...σου εύχομαι τα καλύτερα !!!!

πρίν από 17 λεπτά , Lotos είπε:

Αχχχχχχ μακαριιιιι!!!!!!την ενδομητριτιδα τη φοβαμαι παρόλο π έκανα βιοψία ενδομητρίου ..ελπίζω να μην έχω κ αυτό το πράγμα ...σου εύχομαι τα καλύτερα !!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Και σε σένα καλή επιτυχία!

Εμένα μια εμφανιζόταν, μια εξαφανιζόταν η ενδομητριτιδα. Πιστεύω πως αυτό φταιει για τις αποβολές μου...

Εάν ο γιατρός σου είναι έμπειρος, θα το δει στην υστεροσκοπηση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Σποράκι είπε:

Επίσης, να σου πω πως έμαθα πως τα κατάφερε από τη δουλειά μια γυναίκα 50 ετών !εδώ είμαστε ότι θες ..

πρίν από 21 λεπτά , Chemist85 είπε:

Εγώ ειχα ενδομητριτιδα και έκανα θεραπεία με ενδομήτριες εγχύσεις και αντιβιωσεις από το στόμα. Επίσης στη διερεύνηση των αποβολών βρέθηκε πως έχω δυσανεξία στη γλουτένη, και ακολουθώ διατροφή.

έκανες το τεστ με πρωινά ούρα? πότε έχεις χοριακή? να παρεις early τεστ

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

έκανες το τεστ με πρωινά ούρα? πότε έχεις χοριακή? να παρεις early τεστ

Ναι με πρωινά το έκανα. Αυτά που κάνω είναι πάντα μα πάντα ολοσωστα είτε θετικά είτε αρνητικα...είναι σε ταινίες, γνωστής εταιρίας 

Σύμφωνα με την ωορρηξία περιμένω περίοδο την άλλη Τετάρτη (15/3), είναι νωρίς ακόμη, μπορεί να είναι και από την ovitrelle...

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, Σποράκι said:

Λυπάμαι πολύ @Σποράκι μου. Ότι και να σου πούμε τώρα ξέρω δεν θα απαλύνει τον πόνο όμως κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα και θα μαζέψεις πάλι δύναμη να συνεχίσεις. Σου στέλνω μία αγκαλιά! 🧡 

eardp2.png

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Κρίμα…🥲 καλο κουραγιο για τη συνέχεια!

18 minutes ago, Σποράκι said:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες, είστε οι μόνες που μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα αλλά αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα ❣️

Κορίτσι μου, σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά. Αύριο είναι μία νέα μέρα. Βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε. ❤️

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...