Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Fay_ είπε:

36 είμαι με ΑΜΗ 0,2 😢

Μια χαρά είναι η ηλικία σου, επίσης η τιμή της ΑΜΗ δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας. Μια φίλη μου με την ίδια ΑΜΗ όπως εσύ κ 2 χρόνια μεγαλύτερη μπήκε στην διαδικασία υποβοηθούμενης, δεν πετυχε και μετά από 2 μήνες έμεινε έγκυος φυσιολογικα! Τώρα κρατάει τω μωράκι της αγκαλιά! Ποτε μην τον βάζεις κάτω!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 30 λεπτά , kroxa είπε:

Η ΑΜΗ είναι 8,80 έχω πολυκυστικέσ ωοθήκεσ fsh 4,51 και lh 3,10. Εξέταση του συζύγου dfi 37% το σπέρμα διάγραμμα είναι πολύ χάλια ξεκίνησε βιταμινες spermact  αυτό το πρότεινε ο ουρολογος άλλο δεν βλέπει να να τον βοηθήσει κάτι. Κιρσοκήλη δεν υπάρχει κάναμε triplex. Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση πριν την τελευταία εβρυομεταφορα αφαίρεση διαφραγμα και συμφυσεισ στο τραχηλο. Στην πρώτη εξωσωματικη 10 ωαρια έφτασαν δύο βλαστοκυστες τις μετέφεραν. Menopur, cetrotide vasclor, ovitrelle ,filicine 5mg , αρνητικό αποτέλεσμα. Δεύτερη εξωσωματικη 6 ωαρια 2 βλαστοκυστες. Menopur, cetrotide, salospir 100mg, prolutex, ovitrelle . αρνητικό αποτέλεσμα. Τρίτη εξωσωματικη 13 ωαρια 4 βλαστοκυστες δύο βάλαμε και άλλες δύο κρυοσυντηρηση. Πρωτόκολλο: puregon 900,orgalutran, salospir 80mg,medrol 8mg,prolutex, ovitrelle,filicine 5mg  Μετά έκανα υστεροσκοπηση το καλοκαίρι όπως ανέφερα ποιο πάνω και το Δεκέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες  με τεχνητο κύκλο. Cyclacur 3 την ημέρα, filicine 5mg d3,prezolon 10mg,salospir 100mg,vasclor το πρωί utrogestan 200 mg το βράδυ, innohep 4500 anti-xa   αποτέλεσμα πάλι αρνητικό 

Εμάς πάντως το dfi έπεσε αρκετά με 3μηνο χρήση profertil. Για ρωτήστε τον ουρολόγο να έχετε καλύτερες πιθανότητες αν φτιάξει 

14 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Κορίτσι μου, δε ξέρω τί να σου πω. Εγώ δοκίμασα από τα 39 με διέγερση, πήρα 20 κιλά και κόντεψα να τρελαθώ από τα φάρμακα , δε μου πήγε καθόλου καλά. Στη συνέχεια έκανα φυσικούς, τζίφος. Μετά τροποποιημένο φυσικό, πήρα 2 ωάρια που δεν προχώρησαν ποτέ. Έχουμε και ένα θεματάκι με το σπέρμα, οπότε στα 42 αποφάσισα ότι δε θα φάω την ψυχή μου άλλο και πήγα με δωρεά. Όχι ότι είναι σίγουρο και με δωρεά,(βλέπεις τί τραβάω) αλλά τουλάχιστον δεν ταλαιπωρώ άλλο το σώμα μου. ❤️

Καλή δύναμη σου εύχομαι και καλό κουράγιο. 

Σε ευχαριστώ από καδιάς ❤️

Καλημέρα! Εγώ δεν είμαι κατά με δανεικα ωαρια αν είναι να περάσει ο καιρός και να παίρνουμε  τόσο σωρό φάρμακα και να πηγαίνει όλοι οι προσπάθεια χαμένη δεν το συζητώ!!! Θέλω μια κατεύθυνση σωστή  για να πετύχουμε το στόχο!! Περνάει ο καιρός και νιώθω ότι πάμε πίσω δεν προχωράμε  μπροστά 

12 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως το dfi έπεσε αρκετά με 3μηνο χρήση profertil. Για ρωτήστε τον ουρολόγο να έχετε καλύτερες πιθανότητες αν φτιάξει 

Καλημέρα! Να φανταστείς έχουμε αλλάξει και ουρολογο-ανδρολογο μήπως βρούμε κάπια λύση! Το μόνο που πρότεινε είναι η βιταμινες στην δικιά μας την Тимофеева Για 3 μήνες. Μετά να ξανά κάνει σπερμοδιαγραμμα και αν δούμε βελτίωση άλλες 3 μήνες.ΣτΟ σύζυγος έγραψε  spermact είπε έχουν κάνα πέντε χρόνια που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα λέω αυτά που μου είπε ο γιατρός! 

πρίν από 23 λεπτά , kroxa είπε:

Καλημέρα! Εγώ δεν είμαι κατά με δανεικα ωαρια αν είναι να περάσει ο καιρός και να παίρνουμε  τόσο σωρό φάρμακα και να πηγαίνει όλοι οι προσπάθεια χαμένη δεν το συζητώ!!! Θέλω μια κατεύθυνση σωστή  για να πετύχουμε το στόχο!! Περνάει ο καιρός και νιώθω ότι πάμε πίσω δεν προχωράμε  μπροστά 

Καλημέρα! Να φανταστείς έχουμε αλλάξει και ουρολογο-ανδρολογο μήπως βρούμε κάπια λύση! Το μόνο που πρότεινε είναι η βιταμινες στην δικιά μας την περίπτωση  Για 3 μήνες. Μετά να ξανά κάνει σπερμοδιαγραμμα και αν δούμε βελτίωση άλλες 3 μήνες.ΣτΟ σύζυγος έγραψε  spermact είπε έχουν κάνα πέντε χρόνια που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα λέω αυτά που μου είπε ο γιατρός! 

πρίν από 54 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Που λέτε κορίτσια πήγα σήμερα εκτάκτως για υπέρηχο γιατί εχτές το βράδυ είδα κόκκινο αίμα και τρόμαξα πολύ… και τι να δω;; 2 οι σάκοι 🫣🤭

Σοκ και χαρά μαζί. Είχαν και οι δυο εμβρυϊκά στοιχεία αλλα καρδιές ηταν νωρίς να ακούσουμε. Εν αναμονή λοιπόν συγκρατημένα όπως ειπε και ο γιατρός. 
Το αιμα συμβαίνει, ειναι απο αγγεία που σπάνε για να γίνει χώρος και λογικά θα ξανα δω. Όλα καλα 

Να τα τα διδυμάκια μας!!!! Διπλή χαρά έρχεται!!! Να σε ρωτησω κατι υπάρχει περιοτωση αυτο το κόκκινο αίμα να γίνεται περισσοτερο λόγω του σαλοσπιρ;;λιγο με τρομάζει αυτο το φάρμακο..δεν ξέρω γιατί βέβαια. ο γιατρός σου είπε να συνεχίσεις τα ίδια φάρμακα;;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Που λέτε κορίτσια πήγα σήμερα εκτάκτως για υπέρηχο γιατί εχτές το βράδυ είδα κόκκινο αίμα και τρόμαξα πολύ… και τι να δω;; 2 οι σάκοι 🫣🤭

Σοκ και χαρά μαζί. Είχαν και οι δυο εμβρυϊκά στοιχεία αλλα καρδιές ηταν νωρίς να ακούσουμε. Εν αναμονή λοιπόν συγκρατημένα όπως ειπε και ο γιατρός. 
Το αιμα συμβαίνει, ειναι απο αγγεία που σπάνε για να γίνει χώρος και λογικά θα ξανα δω. Όλα καλα 

Τρέλανε μας τωρα! Μπράβο βρε κορίτσι μου, πολύ χαίρομαι για σένα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μπράβο βρε πουλάκι μου! Να στεριώσουν, να θεριέψουν και να είναι γερά τα πλασματάκια σου ❤️

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! Πραγματικά ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να έρθει η ώρα για ολες τις κοπέλες εδώ μέσα. Καμία να μην μείνει χωρίς να τα καταφέρει 🙏🏻 

1 hour ago, piglet said:

Να τα τα διδυμάκια μας!!!! Διπλή χαρά έρχεται!!! Να σε ρωτησω κατι υπάρχει περιοτωση αυτο το κόκκινο αίμα να γίνεται περισσοτερο λόγω του σαλοσπιρ;;λιγο με τρομάζει αυτο το φάρμακο..δεν ξέρω γιατί βέβαια. ο γιατρός σου είπε να συνεχίσεις τα ίδια φάρμακα;;

Οχι κορίτσι μου, δεν εχει καμία σχέση με το Σαλοσπίρ μου είπαν (εννοείται ρώτησα) και δν υπάρχει και λόγος να το σταματήσω επίσης. Μονο αν συνεχιστεί το αιμα κι άλλες μέρες αλλα εμένα έχει ήδη σταματήσει. Ήταν ξεκάθαρος ο γιατρός για την αιτία και τέρμα καθησυχαστικός. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

eardp2.png

Καλημέρα έφτασε ο καιρός λίγο έμεινε και για εμάς το Σάββατο θα ξέρουμε..... Μακάρι να έχουν πάει όλα καλά..... Το μόνο που έχει είναι πριξιμο στην κοιλιά χαμηλά και στο στήθος..... Και συνέχεια ρεβετε το αβγό που έφαγε προχθές..... Μακάρι να πάρουμε μια θετική χοριακη.... Μέσα μου βαθια πιστεύω ότι έστω μια από τις 2 βλαστοκυστες θα έχει μείνει..... 

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπραβο ρε κορίτσι μου!!! Συγχαρητήρια!! Με το καλό τα διδυμάκια σου!! Ολα τέλεια να πάνε!!!😘

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όσες τα καταφέρατε και να έχετε μια τέλεια συνέχεια σε όσα έρχονται και επίσης να ευχηθώ και στις υπόλοιπες συναγωνιστριες κάποια στιγμή να έρθουμε στη θέση σας!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσες μέρες κάνει να αποβληθεί από τον οργανισμό η ένεση ovitrelle?

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, Chemist85 said:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όσες τα καταφέρατε και να έχετε μια τέλεια συνέχεια σε όσα έρχονται και επίσης να ευχηθώ και στις υπόλοιπες συναγωνιστριες κάποια στιγμή να έρθουμε στη θέση σας!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσες μέρες κάνει να αποβληθεί από τον οργανισμό η ένεση ovitrelle?

Κανονικά οι οδηγιες λένε 7 ημέρες αλλα λέμε μεχρι 10 για σιγουριά 

eardp2.png

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κανονικά οι οδηγιες λένε 7 ημέρες αλλα λέμε μεχρι 10 για σιγουριά 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Η αλήθεια είναι πως το έχω τσεκαρει κι εγώ στις 7 ημέρες.

Εμείς με τον σύζυγό προσπαθούμε για μωράκι εδώ και τρία χρόνια σχεδόν. Τον τελευταίο χρόνο είχαμε μια βιοχημική από την πρώτη εξωσωματική και στη συνέχεια μια παλλινδρομη κύηση ύστερα από φυσιολογική σύλληψη.

Τώρα είμαστε στην αναμονή της δεύτερης εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Βάλαμε 3 τρίτης ημέρας.

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 3

πρίν από 46 λεπτά , silvy22 είπε:

@Σποράκι μου πήγες τελικά σήμερα για χοριακή?

Κορίτσια μου δυστυχώς δεν θα συνεχίσω αυτό το ωραίο σερί! Μόλις πήρα ένα 4. Είμαι πολύ στεναχωρημένη αλλά δεν το βάζω κάτω, θα έρθει και η σειρά μου!

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 25

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...