Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Fay_ είπε:

Κορίτσια με πήραν τελικά από το κέντρο κ μου είπαν πως δεν γονιμοποιηθηκε τελικά το ωάριο. Είμαι χάλια ψυχολογικά, νιώθω πως είναι μάταιο όλο αυτό. Δε ξέρω τι να κάνω πως να συνεχίσω 😢

Λυπάμαι παρά πολύ…

ελπιζω μέρα με τη μέρα να είσαι καλύτερα και να βρεις το κουραγιο να συνεχίσεις. Με συγχωρείς δεν ξέρω την ιστορία σου. Ελπιζω και ο γιατρός να μπορεί κάπως να σε προσανατολίσει πως να προχωρήσετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 18 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Λυπάμαι παρά πολύ…

ελπιζω μέρα με τη μέρα να είσαι καλύτερα και να βρεις το κουραγιο να συνεχίσεις. Με συγχωρείς δεν ξέρω την ιστορία σου. Ελπιζω και ο γιατρός να μπορεί κάπως να σε προσανατολίσει πως να προχωρήσετε.

Η ιστορία μου είναι η εξής: Ανακάλυψα μια πολύ χαμηλή ΑΜΗ τον Δεκέμβρη όπου κ ξεκίνησα διέγερση η οποία έδωσε μόνο δυο ωάρια τα οποία τελικά κ δεν πήραμε γτ έκλεινε το κέντρο.. Ιανουάριο αλλάζω γιατρό πάμε με φυσικό το παίρνουμε γονιμοποιειται αλλά δεν έφτασε βλαστοκύστη. Φεβρουάριο δεν πήραμε γτ έκανα νωρίς ωορρηξία κ το χάσαμε. Και τώρα δεν γονιμοποιηθηκε καν. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να τα πω. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας κ ελπίζω όλες κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε. 

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 59 λεπτά , Fay_ είπε:

Η ιστορία μου είναι η εξής: Ανακάλυψα μια πολύ χαμηλή ΑΜΗ τον Δεκέμβρη όπου κ ξεκίνησα διέγερση η οποία έδωσε μόνο δυο ωάρια τα οποία τελικά κ δεν πήραμε γτ έκλεινε το κέντρο.. Ιανουάριο αλλάζω γιατρό πάμε με φυσικό το παίρνουμε γονιμοποιειται αλλά δεν έφτασε βλαστοκύστη. Φεβρουάριο δεν πήραμε γτ έκανα νωρίς ωορρηξία κ το χάσαμε. Και τώρα δεν γονιμοποιηθηκε καν. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να τα πω. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας κ ελπίζω όλες κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε. 

Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά, κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ και ακόμα συνεχίζω. Αντιλαμβάνομαι τη στεναχώρια σου απόλυτα και το άγχος να περιμένεις να δεις αν τα κατάφερε αυτό το ένα ωάριο. Συνεχίζουμε, θα έρθει…

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

3η χοριακή 189,3

σήμερα 501,3 (4 μέρες μετά)

έχει έναν σταθερό ρυθμό αύξησης περίπου 70% κάθε 2 μέρες.

περιμένω να με πάρει ο γιατρός, η μαία ακούστηκε καθησυχαστική (δε λέει πολλά γενικώς)

Θέλει να ζήσει αυτό το έμβρυο, δε χωράει αμφιβολία, από 29 ξεκίνησε πριν 10 μέρες

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον ρε κορίτσια! 

Καλά αποτελέσματα σε όλες, αναμένουμε τα καλύτερα, να γίνει το πιο τυχερό τόπικ αυτό (εγώ δεν το κουνάω από δω) 😂

Καλησπέρα σας!!! Μετά από τρεις ωοληψιες και τέσσερις εβρυομεταφορες και το αποτέλεσμα μηδέν με το σπέρμα του συζύγου  να πηγαίνει από το κακό προς το χειρότερο και εγώ που έφτασα στα 40 να μου λένε μήπως φταίει η ποιότητα στα ωαρια και τα έμβρυα σας μήπως δεν είναι καλά και σκεφτείτε για αλλαγή υλικού!!! Δηλαδή να πάμε με δοτη σπέρματος η ωαρια!!!! Ειλικρινά δεν μπορώ άλλο σαν το μπαλάκι του τένις είμαστε!!!!! Κάθε γιατρός λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι!!! Ρωτάω εγώ εσάς που προφανώς δεν είμαι μόνη και το έχετε περάσει από όλα αυτά!  που μπορώ να πάω να βρω έναν γιατρό που πάνω από όλα να είναι άνθρωπος και μετά επιστήμονας και να μας δείξει το φως στο τούνελ!!!! Με το καλό κοπέλα μου!!! Εύχομαι να σε πάνε όλα καλά! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, kroxa είπε:

Καλησπέρα σας!!! Μετά από τρεις ωοληψιες και τέσσερις εβρυομεταφορες και το αποτέλεσμα μηδέν με το σπέρμα του συζύγου  να πηγαίνει από το κακό προς το χειρότερο και εγώ που έφτασα στα 40 να μου λένε μήπως φταίει η ποιότητα στα ωαρια και τα έμβρυα σας μήπως δεν είναι καλά και σκεφτείτε για αλλαγή υλικού!!! Δηλαδή να πάμε με δοτη σπέρματος η ωαρια!!!! Ειλικρινά δεν μπορώ άλλο σαν το μπαλάκι του τένις είμαστε!!!!! Κάθε γιατρός λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι!!! Ρωτάω εγώ εσάς που προφανώς δεν είμαι μόνη και το έχετε περάσει από όλα αυτά!  που μπορώ να πάω να βρω έναν γιατρό που πάνω από όλα να είναι άνθρωπος και μετά επιστήμονας και να μας δείξει το φως στο τούνελ!!!! Με το καλό κοπέλα μου!!! Εύχομαι να σε πάνε όλα καλά! 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Διάβασα την ιστορία σου, λυπάμαι που είχατε τόση ταλαιπωρία χωρίς κανένα μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Για να μας βοηθήσεις θα ήταν καλό να μας γράψεις τις ορμονολογικες σου (fsh, lh, αμη), τις τιμές του σπερμοδιαγραμματος και αν έκανε εξέταση dfi ο συζυγος, τι πρωτόκολλο ακολουθήσατε τις προηγούμενες φορές, πόσα ωαρια είχες στις ωοληψιες, πόσα εμβρια κατέληξαν σε βλαστοκυστες και αν έχεις κάνει εξετάσεις για το ενδομητριο τύπου υστεροσκοπηση, βιοψια κλπ.

Μην απογοητευεσαι πάντως και ψαξτο όσο καλύτερα μπορείς πριν  ξαναξεκινήσεις, πράγματι χρονικά τα περιθώρια στενεύουν αλλά αν οικονομικά το αντέχεις έχετε ακόμη 2 χρόνια να προσπαθήσετε με το δικό σας υλικό.

27 minutes ago, MarGe2022 said:

Λοιπόν κορίτσια, έχουμε προσθήκες και έχουμε και ΑΛΛΑΓΟΥΛΕΣ από γκρουπ σε γκρουπ!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 💥 🥳 Αν ξεχνάω καμία, σφυράτε κλέφτικα διότι δεν σας προλαβαίνω πια, είσαστε ταχύτατες!

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak, @xristinakarr, @Λουμ

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@, @MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24, @Anna G, @Βάσω91 (welcome και σου στέλνω πμ!)

@Machart Βάζω και εσένα εδώ γιατί τώρα με το νέο γιατρό, θα πας για νέα διέγερση καταλαβαίνω, και θα δεις, θα πάνε όλα καλά!

@Fay_ (κορίτσι μου, λυπάμαι για το αποτέλεσμα, σε νιώθω, αλλά βάλε δύναμη για την επόμενη προσπάθεια)

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Ninaki-, @Neverstop, @Perdikoula, @Lotos, @amelie77, @SummerDream, @Ria_ (welcome!), και φυσικά τα VIP μέλη μας @Pagor & @Angot

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που περιμένουν ή πήραν θετική χοριακή ❤️

@Nina_1979, @kateriiina25 (καλά εσύ κορίτσι πας να σπάσεις τα κοντέρ με την χοριακή σου!!!), @Ririii88, @Anthiii, @Nels (μπράβοοο για την θετική χοριακή!!!), @Σποράκι (την Πέμπτη χοριακή, πάμε με τρέλααααα), @dec-e, @piglet(έλα με τρέλα και κορδέλα η επαναληπτική την Πέμπτη!!!)...

...και φυσικά καλωσορίζουμε εδώ στο Δου το νέο μέλος, την @vasoula88, ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ, η οποία έφυγε από το Γκρουπ Γου, το οποίο αν και την αγαπάει, δεν την θέλει πίσω! Να κάτσεις στο Δου, να πας στις Μανούλες, ακούς;;;;;😃 ❤️ 

Τι είπαμεεεεεεε;;;; Δεν είπαμε ότι αυτός ο μήνας είναι τυχερός;;; Σας θέλω αισιόδοξες όλες!!! Αισιοδοξία και πίστη, στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας, στα ωοθυλάκια μας (αυτό πάει για σένα @dreamteam!), και στα εμβρυάκια μας (@Σποράκι για σένα! @Nina_1979 σε παιδεύει αλλά κρατιέται και έχει γατζωθεί!) ❤️ 

Ρε σεις, πλάκα πλάκα μέχρι να πάει καλοκαιράκι, αν έχουμε όλες στο γκρουπ Γου και Δου με θετικές χοριακές, ξέρετε πόσες νέες μανούλες θα έχουμε βγάλει μέσα στο 2023????? 😃❤️ 

Έλα δεχόμεθα νέα μέλη, έλα τώρα που γυρίζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 😘 

Υ.Γ. Εγώ έκανα μια καμπύλη σακχάρου σήμερα, είπε ο ενδοκρινολόγος να την κάνουμε και αυτή, φέρτην και αυτήν, τόσες εξετάσεις έχουμε κάνει, σε άλλη μία θα κολλήσουμε;;; Την ήπια μονορούφι την γλυκόζη και είχα μια νύστα μετά... στο τσακ ήμουν να τους ζητήσω ένα κρεβάτι! 😂 

Πολύ μου αρέσει αυτή η προσθήκη στην ομάδα που ενημερωνόμαστε για ολα τα κορίτσια. Άσε που ειναι και ψυχολογικό κίνητρο για τα κορίτσια να ανέβουν level 👏🏻🤩 

ΥΓ ενημερώθηκα να ξέρεις για τις χοριακες των δίδυμων και νομίζω πως ένα θα ειναι το σποράκι μου τελικά 🥰 Αλλα θα δούμε… 

2 hours ago, Fay_ said:

Κορίτσι μου κάνε λίγο κουράγιο. Οι ωοληψιες για κάποια κορίτσια ειναι πολυ μακρύς και δύσκολος δρόμος. Έχουμε εδώ μεσα βετεράνους στις ωοληψιες (και κάποιους αφανείς πλέον που τους σκεφτόμαστε ομως συχνά). Θέλει γερό στομάχι και υπομονή. Φαντάσου κι εγώ που ό,τι τύχη είχα στην ζωή μου σε θέμα γονιμότητας την ειχα στις γονιμοποιησεις των εμβρύων και πάλι χρειάστηκα 5 στο σύνολο, που τα ποσοστά μου είναι απο τα καλύτερα που έχω δει (άσχετα με το πως τα πήγαινα στις ετ). Οποτε κλάψε σημερα και αύριο σήκω και προχωράμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερθει. Θα το δεις 

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

1 hour ago, kroxa είπε:

Καλησπέρα εγω έχω καλή εμπειρία από τον τωρινό γιατρό!! Αλλά φοβάμαι να προτείνω αν δεν δω αποτέλεσμα! Πάντως δεν χάνεις αν θες να κάνεις μια επίσκεψη.   Στείλε μ inbox 

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πολύ μου αρέσει αυτή η προσθήκη στην ομάδα που ενημερωνόμαστε για ολα τα κορίτσια. Άσε που ειναι και ψυχολογικό κίνητρο για τα κορίτσια να ανέβουν level 👏🏻🤩 

ΥΓ ενημερώθηκα να ξέρεις για τις χοριακες των δίδυμων και νομίζω πως ένα θα ειναι το σποράκι μου τελικά 🥰 Αλλα θα δούμε… 

Κορίτσι μου κάνε λίγο κουράγιο. Οι ωοληψιες για κάποια κορίτσια ειναι πολυ μακρύς και δύσκολος δρόμος. Έχουμε εδώ μεσα βετεράνους στις ωοληψιες (και κάποιους αφανείς πλέον που τους σκεφτόμαστε ομως συχνά). Θέλει γερό στομάχι και υπομονή. Φαντάσου κι εγώ που ό,τι τύχη είχα στην ζωή μου σε θέμα γονιμότητας την ειχα στις γονιμοποιησεις των εμβρύων και πάλι χρειάστηκα 5 στο σύνολο, που τα ποσοστά μου είναι απο τα καλύτερα (άσχετα με το πως τα πήγαινα στις ετ). Οποτε κλάψε σημερα και αύριο σήκω και προχωράμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερθει. Θα το δεις 

αγαπημένη μου πας τελεια !!θυμάσαι τη χοριακη μου ! 16η μέρα ήταν 6700 και ήταν ένα μωράκι! περισσότερο έχει να κάνει ο διπλασιασμός ή τριπλασιασμός !

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Nels είπε:

Γιατί δε λες στο γιατρό να σου γράψει μια κολπική καλλιέργεια και αντιβιογραμμα για να είσαι σίγουρη και τι θεραπεία να πάρεις αν είναι μηκυττες? Είναι λάθος να παίρνεις φάρμακα και να επηρρεαζεις τη χλωρίδα του κόλπου σου χωρίς να ξέρεις τι έχεις.

Βρε μη δίνετε σημασία σε αυτά, εδώ άλλες κοπέλες με αιμορραγίες και προχωρησανε μια χαρά οι εγκυμοσύνες τους. Οτιδήποτε σε καφέ είναι παλιό αιμα, μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή. Μην αγχώνεστε τζάμπα, και τα λευκά υγρά καλό είναι και οι ταχυπαλμιες (εγώ από αυτές σιγουρευτηκα και έκανα τεστ 7η μερα).

Αύριο είστε 8η μέρα, κάντε το πρωί ένα early test μπας και, αλλιώς 9η μέρα χοριακη οπωσδήποτε.

@kateriiina25@Ririii88

Τέλεια νούμερα κορίτσια, πολύ δυνατά τα εμβρυακια σας! Με το καλο οι υπερηχοι την επόμενη βδομάδα!

Μίλησα σήμερα και με τον εξωσωματικο και με τον γυναικολόγο μου ,μου είπαν ότι είναι καλά τα υπόθετα που πήρα αλλά καλύτερα ναι να κάνουμε καλλιέργεια και αντιβιογραμμα για να είμαστε σίγουρη πριν την εμβρυομεταφορα. Δεν την επηρεάζει μου είπε η κολπίτιδα αλλά να το καταπολεμήσουμε σωστά. 

23 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι 3 βάλαμε. Τα παίξαμε όλα για όλα. Άσε το τριπλομάνα εσύ γιατί είμαι 1,5 μέτρο άνθρωπος 😅 

Ναι σωστά κατάλαβες 😁 τα κατάφερα επιτέλους!! Αυτή ηταν η 3η χοριακή. Ξεκινήσαμε απο 341 την 11η μέρα, μετά απο 2 μέρες 825 και μετα από 4 ημέρες 5513. Δεν δηλώνει απαραίτητα διδυμάκια αλλά θα δούμε…

Οχι κορίτσι μου, μην το λες, δεν ειναι δεδομένο κατι τετοιο. Εχεις αύξηση και αυτο ειναι το σημαντικό. Τόσες φορές έχουμε δει περιπτώσεις που άργησαν να πάρουν μπρος. Τα σταθερά νούμερα φοβόμαστε κυρίως και αυτά που μειώνονται 

Καλά ναι σίγουρα εδώ και εμένα με 600 μου έλεγε δίδυμα μπορεί να είναι δε ξέρω γιατι , συγχαρητήρια χάρηκα πάρα πάρα πολύ . Όλα κανά να σου πάνε ,που θα πάνε είμαι σίγουρη :)

21 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα έλεγα καλύτερα να πας στον γυναικολόγο να σε δει και ίσως να σου κάνει μια καλλιέργεια και να σου δώσει τη κατάλληλη θεραπεία. Δυστυχώς έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές κολπίτιδα και όσες φορές ενέργησα μόνη μου, δεν ειχα γρήγορο αποτέλεσμα και κατέληγα να ταλαιπωρούμαι. Καμια φορα βέβαια και με τη περίοδο καθαρίζεις. Ελπιζω να περάσει γρήγορα και να μην πάει πίσω η εμβρυομεταφορα σου!!αλλα ακόμη και αν πάει καλύτερα να γίνουν σωστά τα πράγματα. 

Εμεις είχαμε κατακερματισμό 45% και μετά από 3 μήνες με προφερτιλ έπεσε στο 28% και στους 4 μήνες στο 22%. Τώρα αυξήθηκε πάλι αλλα κάνει πάλι την ίδια «θεραπεία» και ελπίζουμε να ξαναφτιάξει! 

Ποσο χαιρομαι!!!!τουλαχιστον να εχεις τώρα μια επανορθωτικά εμπειρία μετά από τη προηγούμενη τραυματική!!ευχομαι να σας πάνε όλα καλά!! Και εδώ είμαστε να στηρίζουμε η μια την άλλη !!

Θα μεγαλώσουν και άλλο πιστεύω σε 4 μέρες!!

Εχεις πάει για υπερηχο;; Απίστευτη αγωνία πραγματικά…ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Μίλησα σήμερα μαζί του ναι μου είπαν και οι δύο ότι δεν θα επηρεάσει την εμβρυομεταφορα αλλά καλό είναι να κάνουμε καλλιέργεια για να αντιμετωπιστεί σωστά.  Θα πάω αύριο στο γυναικολόγο μου έκλεισα ραντεβού σε ευχαριστώ πολύ.  

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

3η χοριακή 189,3

περιμένω να με πάρει ο γιατρός, η μαία ακούστηκε καθησυχαστική (δε λέει πολλά γενικώς)

Θέλει να ζήσει αυτό το έμβρυο, δε χωράει αμφιβολία, από 29 ξεκίνησε πριν 10 μέρες

Καλά αποτελέσματα σε όλες, αναμένουμε τα καλύτερα, να γίνει το πιο τυχερό τόπικ αυτό (εγώ δεν το κουνάω από δω) 😂

Παίρνει μπρος το άτιμο, είναι μαχητής!! Θετική σκέψη και προχωράει :)

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, kroxa είπε:

Κορίτσι μου, δε ξέρω τί να σου πω. Εγώ δοκίμασα από τα 39 με διέγερση, πήρα 20 κιλά και κόντεψα να τρελαθώ από τα φάρμακα , δε μου πήγε καθόλου καλά. Στη συνέχεια έκανα φυσικούς, τζίφος. Μετά τροποποιημένο φυσικό, πήρα 2 ωάρια που δεν προχώρησαν ποτέ. Έχουμε και ένα θεματάκι με το σπέρμα, οπότε στα 42 αποφάσισα ότι δε θα φάω την ψυχή μου άλλο και πήγα με δωρεά. Όχι ότι είναι σίγουρο και με δωρεά,(βλέπεις τί τραβάω) αλλά τουλάχιστον δεν ταλαιπωρώ άλλο το σώμα μου. ❤️

Καλή δύναμη σου εύχομαι και καλό κουράγιο. 

πρίν από 23 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Παίρνει μπρος το άτιμο, είναι μαχητής!! Θετική σκέψη και προχωράει :)

Σε ευχαριστώ από καδιάς ❤️

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Λυπάμαι πολύ..καταλαβαίνω ότι είναι πολύ απογοητευτικό όλο αυτό και θέλει πολύ κουραγιο!ποσο χρόνων είσαι και ποσο ήταν η ΑΜΗ σου; Ευχομαι οι επόμενοι κύκλοι να είναι καλύτεροι!!δυστυχως και εγω με 2 εξωσωματικές, μωρό δεν έχω κρατήσει ακόμη στα χέρια μου!!ελπιζω να πάνε όλα καλά για όλες μας γιατί πραγματικά το θελουμε πολύ!

2 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν κορίτσια, έχουμε προσθήκες και έχουμε και ΑΛΛΑΓΟΥΛΕΣ από γκρουπ σε γκρουπ!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 💥 🥳 Αν ξεχνάω καμία, σφυράτε κλέφτικα διότι δεν σας προλαβαίνω πια, είσαστε ταχύτατες!

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak, @xristinakarr, @Λουμ

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@, @MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24, @Anna G, @Βάσω91 (welcome και σου στέλνω πμ!)

@Machart Βάζω και εσένα εδώ γιατί τώρα με το νέο γιατρό, θα πας για νέα διέγερση καταλαβαίνω, και θα δεις, θα πάνε όλα καλά!

@Fay_ (κορίτσι μου, λυπάμαι για το αποτέλεσμα, σε νιώθω, αλλά βάλε δύναμη για την επόμενη προσπάθεια)

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Ninaki-, @Neverstop, @Perdikoula, @Lotos, @amelie77, @SummerDream, @Ria_ (welcome!), και φυσικά τα VIP μέλη μας @Pagor & @Angot

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που περιμένουν ή πήραν θετική χοριακή ❤️

@Nina_1979, @kateriiina25 (καλά εσύ κορίτσι πας να σπάσεις τα κοντέρ με την χοριακή σου!!!), @Ririii88, @Anthiii, @Nels (μπράβοοο για την θετική χοριακή!!!), @Σποράκι (την Πέμπτη χοριακή, πάμε με τρέλααααα), @dec-e, @piglet(έλα με τρέλα και κορδέλα η επαναληπτική την Πέμπτη!!!)...

...και φυσικά καλωσορίζουμε εδώ στο Δου το νέο μέλος, την @vasoula88, ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ, η οποία έφυγε από το Γκρουπ Γου, το οποίο αν και την αγαπάει, δεν την θέλει πίσω! Να κάτσεις στο Δου, να πας στις Μανούλες, ακούς;;;;;😃 ❤️ 

Τι είπαμεεεεεεε;;;; Δεν είπαμε ότι αυτός ο μήνας είναι τυχερός;;; Σας θέλω αισιόδοξες όλες!!! Αισιοδοξία και πίστη, στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας, στα ωοθυλάκια μας (αυτό πάει για σένα @dreamteam!), και στα εμβρυάκια μας (@Σποράκι για σένα! @Nina_1979 σε παιδεύει αλλά κρατιέται και έχει γατζωθεί!) ❤️ 

Ρε σεις, πλάκα πλάκα μέχρι να πάει καλοκαιράκι, αν έχουμε όλες στο γκρουπ Γου και Δου με θετικές χοριακές, ξέρετε πόσες νέες μανούλες θα έχουμε βγάλει μέσα στο 2023????? 😃❤️ 

Έλα δεχόμεθα νέα μέλη, έλα τώρα που γυρίζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 😘 

Υ.Γ. Εγώ έκανα μια καμπύλη σακχάρου σήμερα, είπε ο ενδοκρινολόγος να την κάνουμε και αυτή, φέρτην και αυτήν, τόσες εξετάσεις έχουμε κάνει, σε άλλη μία θα κολλήσουμε;;; Την ήπια μονορούφι την γλυκόζη και είχα μια νύστα μετά... στο τσακ ήμουν να τους ζητήσω ένα κρεβάτι! 😂 

Μαρία ευτυχώς εχουμε εσένα και μας οργανώνεις!!!εγω με το ζόρι προσπαθώ να θυμάμαι ποια είναι η καθεμία!!!σ ευχαριστούμε 🥰🥰🥰 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Λυπάμαι πολύ..καταλαβαίνω ότι είναι πολύ απογοητευτικό όλο αυτό και θέλει πολύ κουραγιο!ποσο χρόνων είσαι και ποσο ήταν η ΑΜΗ σου; Ευχομαι οι επόμενοι κύκλοι να είναι καλύτεροι!!δυστυχως και εγω με 2 εξωσωματικές, μωρό δεν έχω κρατήσει ακόμη στα χέρια μου!!ελπιζω να πάνε όλα καλά για όλες μας γιατί πραγματικά το θελουμε πολύ!

Μαρία ευτυχώς εχουμε εσένα και μας οργανώνεις!!!εγω με το ζόρι προσπαθώ να θυμάμαι ποια είναι η καθεμία!!!σ ευχαριστούμε 🥰🥰🥰 

36 είμαι με ΑΜΗ 0,2 😢

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Nels είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Διάβασα την ιστορία σου, λυπάμαι που είχατε τόση ταλαιπωρία χωρίς κανένα μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Για να μας βοηθήσεις θα ήταν καλό να μας γράψεις τις ορμονολογικες σου (fsh, lh, αμη), τις τιμές του σπερμοδιαγραμματος και αν έκανε εξέταση dfi ο συζυγος, τι πρωτόκολλο ακολουθήσατε τις προηγούμενες φορές, πόσα ωαρια είχες στις ωοληψιες, πόσα εμβρια κατέληξαν σε βλαστοκυστες και αν έχεις κάνει εξετάσεις για το ενδομητριο τύπου υστεροσκοπηση, βιοψια κλπ.

Μην απογοητευεσαι πάντως και ψαξτο όσο καλύτερα μπορείς πριν  ξαναξεκινήσεις, πράγματι χρονικά τα περιθώρια στενεύουν αλλά αν οικονομικά το αντέχεις έχετε ακόμη 2 χρόνια να προσπαθήσετε με το δικό σας υλικό.

Η ΑΜΗ είναι 8,80 έχω πολυκυστικέσ ωοθήκεσ fsh 4,51 και lh 3,10. Εξέταση του συζύγου dfi 37% το σπέρμα διάγραμμα είναι πολύ χάλια ξεκίνησε βιταμινες spermact  αυτό το πρότεινε ο ουρολογος άλλο δεν βλέπει να να τον βοηθήσει κάτι. Κιρσοκήλη δεν υπάρχει κάναμε triplex. Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση πριν την τελευταία εβρυομεταφορα αφαίρεση διαφραγμα και συμφυσεισ στο τραχηλο. Στην πρώτη εξωσωματικη 10 ωαρια έφτασαν δύο βλαστοκυστες τις μετέφεραν. Menopur, cetrotide vasclor, ovitrelle ,filicine 5mg , αρνητικό αποτέλεσμα. Δεύτερη εξωσωματικη 6 ωαρια 2 βλαστοκυστες. Menopur, cetrotide, salospir 100mg, prolutex, ovitrelle . αρνητικό αποτέλεσμα. Τρίτη εξωσωματικη 13 ωαρια 4 βλαστοκυστες δύο βάλαμε και άλλες δύο κρυοσυντηρηση. Πρωτόκολλο: puregon 900,orgalutran, salospir 80mg,medrol 8mg,prolutex, ovitrelle,filicine 5mg  Μετά έκανα υστεροσκοπηση το καλοκαίρι όπως ανέφερα ποιο πάνω και το Δεκέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες  με τεχνητο κύκλο. Cyclacur 3 την ημέρα, filicine 5mg d3,prezolon 10mg,salospir 100mg,vasclor το πρωί utrogestan 200 mg το βράδυ, innohep 4500 anti-xa   αποτέλεσμα πάλι αρνητικό 

8 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

3η χοριακή 189,3

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...