Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Να στε καλά, συναγωνίστριες! ❤️

silvy22 Την 7η μέρα από την ετ είχα κάτι σαν ροζ μύξες για 3-4 ώρες. Πρησμένο στήθος και τσιμπήματα κάτω δεξιά-αριστερά που τα έχω ακόμα. 2 μέρες φρικτή ημικρανία. Και μια μέρα εμετό, αλλά νομίζω ότι ήταν από κάτι άθλια μύδια που έφαγα την Καθαρή Δευτέρα, οπότε δεν το μετράω ως σύμπτωμα 😂

ναι κάτι έχεις απο συμπτώματα...

εμένα μου τα απαγόρευσαν τα μύδια, απο θαλασσινά μικρά ψαράκια και καλαμαρακια, γαρίδεσ χταποδι κατεψυγμενα οχι φρέσκα..να ακολουθείς οτι ισχύει για τις εγκυούλες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Κατάλαβα. Λυπάμαι πολύ. Σου έχουν πει που μπορεί να οφείλεται; Τι επόμενα βήματα σκέφτεστε; 

κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα Τριτη περιμένουμε νέα αρκετά έχω την εντύπωση. Έχουμε σίγουρα την @vasoula88, ποια άλλη είναι για σήμερα;;; 😘❤️

Γεια  σας κορίτσια!! Μίλησα με τον γιατρό το πρωί. Έχω ήπια μορφή πολυκυστικων απ'ότι Μ είπε...η διαδικασία της ωοληψίας πήγε λάθος. Από ότι κατάλαβα κάτι έγινε με τις μετρήσεις της οιστραδιόλης που τις έκανα στην επαρχία κ με τις μονάδες φαρμάκου με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά ωάρια κ μη ποιοτικά! Ο γιατρός Μ είπε ότι σε επόμενη προσπάθεια θέλει να πηγαίνω στο κέντρο για υπέρηχο κ οιστραδιόλη αλλά επειδή επέμεινα θα κάνω ωοληψία σε φυσικό κύκλο τον επόμενο μήνα. Προς τιμή του Μ είπε ότι δεν θέλει χρήματα και ότι κ Πάσχα να πέσει θα κάνουμε Ανάσταση μαζί!! Τι να πω ελπίζω ο φυσικός κύκλος να μ δώσει καλό ωάριο. Για όποια θέλει να με ρωτήσει το οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή της! Μακάρι να μπορώ να βοηθήσω έστω κ στο ελάχιστο!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!θελω να ρωτήσω αν γνωρίζετε ή από την εμπειρία σας αν είχε καμια αντίστοιχη δυσκολία..κάνω φιλότιμες προσπάθειες να χάσω κιλά αλλα τίποτα δεν γίνεται. Έχω συμβουλευτεί και διατροφολόγο και γενικά τρώω υγιεινά. Επίσης για ένα 3μηνο πήγαινα κροσφιτ 3 φορές τη βδομαδα και πάλι τίποτα. Τώρα κάνω τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας  μισή ώρα αερόβιο και μετράω τις μερίδες μου και πάλι το λίπος εκεί. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε, με δυσκολεύει αρκετά η εικόνα του σώματος μου. Επίσης να θυμίσω ότι μέχρι τον Μάιο ήμουν έγκυος (7 μηνών) και προφανώς και αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Δλδ τώρα αυτά τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι που δεν φεύγουν. Σκεφτομαι μηπως και οι ορμονεσ Που πήρα πάλι, παίζουν ρόλο (η κυτταρίτιδα έχει φτάσει στο γόνατο!!!) Οποιοδήποτε γνώμη ή συμβουλη χρησιμη!!ευχαριστω!!!

πόσο σε καταλαβαίνω, έχεις κάνει καμπύλες ινσουλίνης και σακχάρου? εγω μια ζωή παλεύω να χάσω κιλά με τις εξωσωματικες φορτώθηκα κ άλλα, πριν ενα χρονο αφου ειδαμε απο τις καμπύλες οτι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη ξεκίνησα γκλουκο
πέρυσι το μαρτη ειχαμε μια διακοπή κύησης 9εβδ λόγω χρωμοσομικών, ξεκίνησα πάλι διατροφή κ τη γυμναστική μου και είδα κάποια βελτίωση στην απώλεια, δηλ έφτασα και 2 κιλά το μήνα και έχανα πόντους, μικρή απώλεια αλλά σταθερή, έπαιρνα και 3-4 μήνες αντιβίωση λόγω ενδομητρίτιδας και κατάφερα να παραμείνω σταθερή τουλάχιστον. θα σου πρότεινα και το βελονισμό βοηθάει πολυ το σωμα και στην απώλεια αλλά και στο να είναι ήρεμο, για μενα η καλύυερη γυμναστική για απώλεια ειναι αερόβιο σε συνδιασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης κ αντοχής, αν υπάρχει η δυνατότητα personal σου βγαζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Γεια  σας κορίτσια!! Μίλησα με τον γιατρό το πρωί. Έχω ήπια μορφή πολυκυστικων απ'ότι Μ είπε...η διαδικασία της ωοληψίας πήγε λάθος. Από ότι κατάλαβα κάτι έγινε με τις μετρήσεις της οιστραδιόλης που τις έκανα στην επαρχία κ με τις μονάδες φαρμάκου με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά ωάρια κ μη ποιοτικά! Ο γιατρός Μ είπε ότι σε επόμενη προσπάθεια θέλει να πηγαίνω στο κέντρο για υπέρηχο κ οιστραδιόλη αλλά επειδή επέμεινα θα κάνω ωοληψία σε φυσικό κύκλο τον επόμενο μήνα. Προς τιμή του Μ είπε ότι δεν θέλει χρήματα και ότι κ Πάσχα να πέσει θα κάνουμε Ανάσταση μαζί!! Τι να πω ελπίζω ο φυσικός κύκλος να μ δώσει καλό ωάριο. Για όποια θέλει να με ρωτήσει το οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή της! Μακάρι να μπορώ να βοηθήσω έστω κ στο ελάχιστο!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Όσο για τον κατακερματισμό σπέρματος ο άνδρας μου είχε 17% κ μας είπαν ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.  Το λέω γτ διάβασα κάτι σχόλια για τον κατακερματισμό...γενικά το θέμα σπέρμα από ότι βλέπω λύνεται πιο εύκολα από οποιαδήποτε άλλο θέμα. Κατά την προσωπική μου εμπειρία φυσικά και την ταπεινή μ άποψη γτ γιατρός δεν είμαι 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι κάτι έχεις απο συμπτώματα...

εμένα μου τα απαγόρευσαν τα μύδια, απο θαλασσινά μικρά ψαράκια και καλαμαρακια, γαρίδεσ χταποδι κατεψυγμενα οχι φρέσκα..να ακολουθείς οτι ισχύει για τις εγκυούλες

Ξέχασα να πω ότι είχα και δέκατα για 3 μέρες

Όσο για τα μύδια, το ήξερα ότι δεν κάνει στην εγκυμοσύνη, αλλά μόλις είχα πάρει το 29 πρώτη χοριακή και είπα «δε γ@μιέται, θα φάω». 

Μετά τη δεύτερη χοριακή, συμμαζεύτηκα αρκετά και προσέχω το φαγητό μου

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

πόσο σε καταλαβαίνω, έχεις κάνει καμπύλες ινσουλίνης και σακχάρου? εγω μια ζωή παλεύω να χάσω κιλά με τις εξωσωματικες φορτώθηκα κ άλλα, πριν ενα χρονο αφου ειδαμε απο τις καμπύλες οτι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη ξεκίνησα γκλουκο
πέρυσι το μαρτη ειχαμε μια διακοπή κύησης 9εβδ λόγω χρωμοσομικών, ξεκίνησα πάλι διατροφή κ τη γυμναστική μου και είδα κάποια βελτίωση στην απώλεια, δηλ έφτασα και 2 κιλά το μήνα και έχανα πόντους, μικρή απώλεια αλλά σταθερή, έπαιρνα και 3-4 μήνες αντιβίωση λόγω ενδομητρίτιδας και κατάφερα να παραμείνω σταθερή τουλάχιστον. θα σου πρότεινα και το βελονισμό βοηθάει πολυ το σωμα και στην απώλεια αλλά και στο να είναι ήρεμο, για μενα η καλύυερη γυμναστική για απώλεια ειναι αερόβιο σε συνδιασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης κ αντοχής, αν υπάρχει η δυνατότητα personal σου βγαζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Ειχα κάνει καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης πριν τη 1η εξωσωματική, 3 καμπύλες μες την εγκυμοσύνη και τελευταία μετρήσεις σακχάρου και όλα πάντα ήταν πολύ καλά. Τώρα λεω να πάω και γυμναστήριο! Δυστυχώς είμαι στη Λήμνο και εδώ δεν έχω δυνατότητα για βελονισμό. 
ο άντρας μου είναι και personal trainer οποτε με κατευθύνει..αλλα πόση απογοήτευση να προσπαθείς και να μην γίνεται τίποτα…

πρίν από 21 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Ξέχασα να πω ότι είχα και δέκατα για 3 μέρες

Όσο για τα μύδια, το ήξερα ότι δεν κάνει στην εγκυμοσύνη, αλλά μόλις είχα πάρει το 29 πρώτη χοριακή και είπα «δε γ@μιέται, θα φάω». 

Μετά τη δεύτερη χοριακή, συμμαζεύτηκα αρκετά και προσέχω το φαγητό μου

απ όλα είχες! αναμένουμε την Παρασκευή

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ειχα κάνει καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης πριν τη 1η εξωσωματική, 3 καμπύλες μες την εγκυμοσύνη και τελευταία μετρήσεις σακχάρου και όλα πάντα ήταν πολύ καλά. Τώρα λεω να πάω και γυμναστήριο! Δυστυχώς είμαι στη Λήμνο και εδώ δεν έχω δυνατότητα για βελονισμό. 
ο άντρας μου είναι και personal trainer οποτε με κατευθύνει..αλλα πόση απογοήτευση να προσπαθείς και να μην γίνεται τίποτα…

θέλει υπομονή, πέρα απο το γυμναστήριο να κάνεις και κανα περπάτημα είσαι σε μαγικό μέρος !!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

απ όλα είχες! αναμένουμε την Παρασκευή

θέλει υπομονή, πέρα απο το γυμναστήριο να κάνεις και κανα περπάτημα είσαι σε μαγικό μέρος !!!

Λεω να κρατήσω και το αεροβιο πρόγραμμα που κάνω το οποίο είναι αρκετά χορευτικό και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ναι τώρα που θα φτιάξει και άλλο ο καιρός το αυξηθεί και το περπάτημα. Είναι όντως όμορφα …

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

πρίν από 12 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια μου τελείωσα κ εγώ…μεταφέραμε λοιπόν 2 βλαστοκυστες  αρίστης ποιότητας απ ότι μου είπαν….κ χοριακη στις 16/3! Να κάνω μια χαζή ερώτηση;;τώρα που έφυγα από το κέντρο,πήγα τουαλέτες κ ζορίστηκα λίγο…δεν παίζει να έγινε κάτι κακό ε;;

Όχι, δεν έγινε κάτι, μη φοβάσαι. Καλά αποτελέσματα να έχεις. ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια με πήραν τελικά από το κέντρο κ μου είπαν πως δεν γονιμοποιηθηκε τελικά το ωάριο. Είμαι χάλια ψυχολογικά, νιώθω πως είναι μάταιο όλο αυτό. Δε ξέρω τι να κάνω πως να συνεχίσω 😢

• Λυπημένη/-ος 11

πρίν από 14 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια με πήραν τελικά από το κέντρο κ μου είπαν πως δεν γονιμοποιηθηκε τελικά το ωάριο. Είμαι χάλια ψυχολογικά, νιώθω πως είναι μάταιο όλο αυτό. Δε ξέρω τι να κάνω πως να συνεχίσω 😢

Σου είπαν αν θα το κρατήσουν λίγο ακόμα στην καλλιέργεια; Μου έχει τύχει και εμένα και μετά από τρεις μέρες με πήραν ότι τελικά τα κατάφερε και μάλιστα έγινε άριστο. Δεν υπάρχει κάτι να σου πούμε, καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου και την στεναχώρια. Το μόνο που ίσως έχω να σου πω είναι ότι απλά δεν ήταν ο τυχερός μήνας, θα έρθει όμως!

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σου είπαν αν θα το κρατήσουν λίγο ακόμα στην καλλιέργεια; Μου έχει τύχει και εμένα και μετά από τρεις μέρες με πήραν ότι τελικά τα κατάφερε και μάλιστα έγινε άριστο. Δεν υπάρχει κάτι να σου πούμε, καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου και την στεναχώρια. Το μόνο που ίσως έχω να σου πω είναι ότι απλά δεν ήταν ο τυχερός μήνας, θα έρθει όμως!

Όχι δε μου είπαν κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα κ εγω ότι γίνεται όποτε δεν ρώτησα κάτι.

πρίν από 47 λεπτά , Fay_ είπε:

Όχι δε μου είπαν κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα κ εγω ότι γίνεται όποτε δεν ρώτησα κάτι.

Αν δεν στο είπαν τότε δεν θα το κράτησαν. Από ότι έχω καταλάβει δεν το κάνουν όλα τα κέντρα. Λυπάμαι.

1 ώρα πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια μου τελείωσα κ εγώ…μεταφέραμε λοιπόν 2 βλαστοκυστες  αρίστης ποιότητας απ ότι μου είπαν….κ χοριακη στις 16/3! Να κάνω μια χαζή ερώτηση;;τώρα που έφυγα από το κέντρο,πήγα τουαλέτες κ ζορίστηκα λίγο…δεν παίζει να έγινε κάτι κακό ε;;

Δαμάσκηνα..γιαούρτια με ακτινίδια 🥝.. καθόλου υδατάνθρακες και αλάτι ( γτ έπαιρνα το medrol)!! Αυτά έκανα εγω μετά τις εμβρυομεταφορες

πρίν από 17 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Δαμάσκηνα..γιαούρτια με ακτινίδια 🥝.. καθόλου υδατάνθρακες και αλάτι ( γτ έπαιρνα το medrol)!! Αυτά έκανα εγω μετά τις εμβρυομεταφορες... εύχομαι καλά αποτελέσματα 💗

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...