Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

11 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση.. Κανονικά, αν αργούν να πάρουν μπρος ή έχει η γυναίκα πιο μεγάλο κύκλο, πας λίγο πιο μετά.. @dreamteamστη θέση σου θα ζητούσα υπέρηχο την Τετάρτη.. Είναι πολλές οι ημέρες μέχρι Παρασκευή. Δεν θέλουμε κανένα ωάριο χαμένο! Και τρία, πολύτιμα είναι! 

Υπέρηχο την Τετάρτη για ποιο λόγο? Εδώ λέμε αμάν να τα αφήσουμε τρεις τέσσερις μέρες μπας και πάρουν μπρος και μεγαλώσουν. Τετάρτη βράδυ μου έχει ovitrelle και arvecap. Κορίτσια θα πάω κι ότι γίνει. Δεν περιμένω τίποτα, αν κάποιο από τα τρία με εκπλήξει ευχάριστα καλοδεχούμενο. Πάμε δυνατά για την επόμενη!

1 ώρα πρίν, vasoula88 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Έφτασε κ η δίκη μου στιγμή! Ελπίζω να συνεχίσω το σερί του μηνα…..!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Καλή τύχη! 1

Κορίτσια καλημερα  και συγχαρητήρια για τις θετικές χοριακες σε όλα τα κορίτσια! Έκανα χθες ωοληψια και μέχρι στιγμής δε με έχουν ειδοποιήσει  για το αν γονιμοποιηθηκε. Ποτέ μας καλούν συνήθως; Κοντεύω να πεθάνω από το άγχος γιατί είμαι με φυσικό κύκλο όποτε πήραμε μόνο ένα. 😢

• Ευχή 2

πρίν από 19 λεπτά , dreamteam είπε:

Υπέρηχο την Τετάρτη για ποιο λόγο? Εδώ λέμε αμάν να τα αφήσουμε τρεις τέσσερις μέρες μπας και πάρουν μπρος και μεγαλώσουν. Τετάρτη βράδυ μου έχει ovitrelle και arvecap. Κορίτσια θα πάω κι ότι γίνει. Δεν περιμένω τίποτα, αν κάποιο από τα τρία με εκπλήξει ευχάριστα καλοδεχούμενο. Πάμε δυνατά για την επόμενη!

Ο υπερηχος έχει νόημα την Τετάρτη για να δεις την κατάσταση πριν την ovitrelle μήπως και συνεχίζει έστω μια μέρα ακόμη τη διέγερση. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και μην απογοητευεσαι, ένα και καλό θέλουμε όλες!

πρίν από 19 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια καλημερα  και συγχαρητήρια για τις θετικές χοριακες σε όλα τα κορίτσια! Έκανα χθες ωοληψια και μέχρι στιγμής δε με έχουν ειδοποιήσει  για το αν γονιμοποιηθηκε. Ποτέ μας καλούν συνήθως; Κοντεύω να πεθάνω από το άγχος γιατί είμαι με φυσικό κύκλο όποτε πήραμε μόνο ένα. 😢

Μετα το μεσημέρι με κάλεσαν εμενα και τις 3 φορές. Πρέπει να έχει περάσει 24ωρο από τη γγονιμοποίηση. Επισης τώρα πρωι όλα τα εμβρυολογικα είναι απασχολημένα με τις νεες ωοληψιες και γονιμοποιησεις.

πρίν από 55 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Κατάλαβα. Λυπάμαι πολύ. Σου έχουν πει που μπορεί να οφείλεται; Τι επόμενα βήματα σκέφτεστε; 

κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα Τριτη περιμένουμε νέα αρκετά έχω την εντύπωση. Έχουμε σίγουρα την @vasoula88, ποια άλλη είναι για σήμερα;;; 😘❤️

Περιμένω κι εγώ το επίσημο σήμερα!

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, dreamteam είπε:

Με κάλυψε η @Nels, αν βλέπατε πώς πάνε ίσως αλλάζατε την ημέρα ωοληψιας.. Δεν θέλω να σε αγχωνω, καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Ποσες μέρες έμειναν για τη χοριακη σου? Κι εγώ είχα ταχυπαλμίες και πήγε μια χαρά! Μην πτοείσαι τώρα!!!Θετική σκέψη, έρχονται πολλά μωρά φέτος!!!!

Την Πέμπτη είναι αλλά μπορεί να πάω και αύριο, πραγματικά τόσο άγχος δεν είχα την πρώτη φορά!

2 ώρες πρίν, teenthybell είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θελω να ρωτήσω η βαφη μαλλιών πιστεύετε είναι επικίνδυνο πριν την εμβρυομεταφορα? 

Μπορείς να τα βάψεις μέχρι και τη μέρα της χοριακης, έτσι μου τόνισαν. Από εκεί και πέρα αλλάζουν τα πράγματα. Εγώ τα έβαψα λίγο πριν πάω για χοριακή μπας και έχω καμία έκπληξη να είμαι όσο πιο φρέσκα γίνεται.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 2

13 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Σποράκι, εγώ τις έχω για καλό τις ταχυπαλμίες, να ξες

Η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα μετά τη σύλληψη, γιατί ο οργανισμός ζορίζεται να θρέψει το έμβρυο, αυτό ξέρω.

καλά αποτελέσματα! τι ώρα βγαίνει συνήθως?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Nina_1979 είπε:

3η χοριακή 189,3

σήμερα 501,3 (4 μέρες μετά)

έχει έναν σταθερό ρυθμό αύξησης περίπου 70% κάθε 2 μέρες.

περιμένω να με πάρει ο γιατρός, η μαία ακούστηκε καθησυχαστική (δε λέει πολλά γενικώς)

Θέλει να ζήσει αυτό το έμβρυο, δε χωράει αμφιβολία, από 29 ξεκίνησε πριν 10 μέρες

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον ρε κορίτσια! 

Καλά αποτελέσματα σε όλες, αναμένουμε τα καλύτερα, να γίνει το πιο τυχερό τόπικ αυτό (εγώ δεν το κουνάω από δω) 😂

Να την η ωραία τιμούλα!!! Αντε και ανεβαίνει!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Nina_1979 είπε:

3η χοριακή 189,3

περιμένω να με πάρει ο γιατρός, η μαία ακούστηκε καθησυχαστική (δε λέει πολλά γενικώς)

Θέλει να ζήσει αυτό το έμβρυο, δε χωράει αμφιβολία, από 29 ξεκίνησε πριν 10 μέρες

Καλά αποτελέσματα σε όλες, αναμένουμε τα καλύτερα, να γίνει το πιο τυχερό τόπικ αυτό (εγώ δεν το κουνάω από δω) 😂

το παλεύει σκληρά όχι αστεία! μακάρι να πάνε όλα καλά, έχεις συμπτώματα? με τόση αναμονή και άγχος που πέρασες με τις χοριακές τα επόμενα θα σου φανούν παιχνιδάκι! ναι εδω κάτσε !!!

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Nina_1979 said:

3η χοριακή 189,3

Mπράβο μικράκι, το παλεύεις! Κράτα γερά!!! 🤞

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , piglet είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!θελω να ρωτήσω αν γνωρίζετε ή από την εμπειρία σας αν είχε καμια αντίστοιχη δυσκολία..κάνω φιλότιμες προσπάθειες να χάσω κιλά αλλα τίποτα δεν γίνεται. Έχω συμβουλευτεί και διατροφολόγο και γενικά τρώω υγιεινά. Επίσης για ένα 3μηνο πήγαινα κροσφιτ 3 φορές τη βδομαδα και πάλι τίποτα. Τώρα κάνω τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας  μισή ώρα αερόβιο και μετράω τις μερίδες μου και πάλι το λίπος εκεί. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε, με δυσκολεύει αρκετά η εικόνα του σώματος μου. Επίσης να θυμίσω ότι μέχρι τον Μάιο ήμουν έγκυος (7 μηνών) και προφανώς και αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Δλδ τώρα αυτά τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι που δεν φεύγουν. Σκεφτομαι μηπως και οι ορμονεσ Που πήρα πάλι, παίζουν ρόλο (η κυτταρίτιδα έχει φτάσει στο γόνατο!!!) Οποιοδήποτε γνώμη ή συμβουλη χρησιμη!!ευχαριστω!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , piglet είπε:

πρίν από 28 λεπτά , silvy22 είπε:

το παλεύει σκληρά όχι αστεία! μακάρι να πάνε όλα καλά, έχεις συμπτώματα? με τόση αναμονή και άγχος που πέρασες με τις χοριακές τα επόμενα θα σου φανούν παιχνιδάκι! ναι εδω κάτσε !!!

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Mπράβο μικράκι, το παλεύεις! Κράτα γερά!!! 🤞

Να στε καλά, συναγωνίστριες! ❤️

silvy22 Την 7η μέρα από την ετ είχα κάτι σαν ροζ μύξες για 3-4 ώρες. Πρησμένο στήθος και τσιμπήματα κάτω δεξιά-αριστερά που τα έχω ακόμα. 2 μέρες φρικτή ημικρανία. Και μια μέρα εμετό, αλλά νομίζω ότι ήταν από κάτι άθλια μύδια που έφαγα την Καθαρή Δευτέρα, οπότε δεν το μετράω ως σύμπτωμα 😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Nina_1979 είπε:

3η χοριακή 189,3

Παίρνει την άνοδο σιγά σιγά. Μπράβο κορίτσι μου, προχωράει. Άντε στην επόμενη θελουμε 4ψηφιο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...