Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και 251 για 3 ωαρια ειναι ακομα χαμηλή ρε συ. Εγω παντως θυμάμαι μια φορα που αργούσαν να αναπτυχθούν, αργήσαμε και να τα πάρουμε. Δεν υποτίθεται οτι πρεπει να ειναι απο 16-17χιλ και πάνω για να ειναι ώριμα;

Κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση.. Κανονικά, αν αργούν να πάρουν μπρος ή έχει η γυναίκα πιο μεγάλο κύκλο, πας λίγο πιο μετά.. @dreamteamστη θέση σου θα ζητούσα υπέρηχο την Τετάρτη.. Είναι πολλές οι ημέρες μέχρι Παρασκευή. Δεν θέλουμε κανένα ωάριο χαμένο! Και τρία, πολύτιμα είναι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 50 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ταχυπαλμίες έχω και εγώ που και που και κρατάνε πολύ λίγο. Θυμάμαι όμως ότι και η @kateriiina25 είχε την προηγούμενη φορά και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Αχ κορίτσια θα σκάσω, νομιζω ότι με περιμένει κουλούρα 🥲

Θετικη σκέψη θέλω, είπαμε, είναι τυχερός ο μήνας, πρέπει να συνεχίσεις το σερι!

Εγώ παντως και τις 2 φορές που πέτυχα σύλληψη είχα γύρω στην 6η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων έντονο αισθημα παλμων σε κατάσταση ηρεμίας και ταχυπαλμια (έως 100/λεπτο) σε καποιες φάσεις της ημέρα, κυρίως μετά από φαγητό. Ο γιατρός μου λέει ότι είναι φυσιολογικό γιατί η καρδιά αυξάνει τους ρυθμούς της για να υποστηριξει το εμβρυο. Αλλά καλού κακού θα πάω και σε έναν καρδιολόγο μεθαύριο. Γενικα δεν είχα θέμα ποτέ με καρδιά, οι παλμοί μου ήταν φυσιολογικα αυξημενοι μόνο σε έντονη άσκηση και πέρυσι ειχα κάνει καρδιογραφημα και τρίπλεξ και ήταν μια χαρα.

Λίγες μέρες σου έμειναν, καλή επιτυχία!!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Ταχυπαλμίες έχω και εγώ που και που και κρατάνε πολύ λίγο. Θυμάμαι όμως ότι και η @kateriiina25 είχε την προηγούμενη φορά και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Αχ κορίτσια θα σκάσω, νομιζω ότι με περιμένει κουλούρα 🥲

Σποράκι, εγώ τις έχω για καλό τις ταχυπαλμίες, να ξες

Η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα μετά τη σύλληψη, γιατί ο οργανισμός ζορίζεται να θρέψει το έμβρυο, αυτό ξέρω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Σποράκι, εγώ τις έχω για καλό τις ταχυπαλμίες, να ξες

Η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα μετά τη σύλληψη, γιατί ο οργανισμός ζορίζεται να θρέψει το έμβρυο, αυτό ξέρω.

Μακάρι κορίτσια! Νομιζω ότι από το άγχος μου δεν θα ζω μέχρι τη χοριακή 🤣

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 3

4 hours ago, Ririii88 said:

Κάλε @kateriiina25 όταν λες 4 μέρες μετά εννοείς 15 ημέρα ;;;;; Εγώ 10η μέρα 298 και 15 1766

Όχι καλέ. 4 μέρες μετά την 2η χοριακή που έκανα την 13η μέρα. Σήμερα είμαι 17η.

4 hours ago, Georgebbi said:

Συγγνώμη αν σας έχω κουράσει απλά λόγω απειρίας μας βοηθάνε οι συμβουλές σας.... 

Ενώ είχαμε δει μπεζοκαφετι μόνο στο σερβιέτακι προχθές και την Πέμπτη... Μόνο στο σερβιέτακι όχι στο σκούπισμα.... Ξανά εμφανίστηκε πάλι σήμερα μπεζουλι καφέ απαλό κάπως.... Μόνο στο σερβιέτακι πάλι και στο σκούπισμα πολλά υγρά διάφανα σαν κόλλα .... Γιατί ρε γαμωτο..... 7η μέρα σέρα είμαστε εάν ήταν για καλό δεν θα έπρεπε να ξανά εμφανιστεί.... 

Βρε αφού σου λέω είναι καλό σημάδι τα καφέ υγρά γιατί ανησυχείτε τόσο; Εγώ είχα από την 4η μέρα μέχρι και προχτές 15η. Και ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, συμβαίνει αρκετά συχνά. Εγώ μόνο για καλό το βλέπω πάντως. Παρεμπιπτόντως 7η μέρα πήρα το πρώτο μου αχνό θετικό τεστ 🙂

1 hour ago, Σποράκι said:

Είχα και αυτή την φορά ταχυπαλμίες 2η και 3η μέρα αν θυμάμαι καλά. Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι και στις προηγούμενες μου φορές αλλά και τώρα είχαν να κάνουν με την εμφύτευση απλώς μόνο τώρα κατάφερε τελικά να προχωρήσει. Πάντως σταμάτησαν έκτοτε, δεν τις έχω πια.

Κορίτσια έφτιαξα μία νέα ομάδα Μανούλες IVF 2023 που λέγατε να φτιάξουμε μιας και έχουμε λίγο διαφορετικές εμπειρίες και ανησυχίες από κοπέλες που είναι με φυσιολογική σύλληψη. Όποια θέλει ας μπει 💛

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Όχι καλέ. 4 μέρες μετά την 2η χοριακή που έκανα την 13η μέρα. Σήμερα είμαι 17η.

Βρε αφού σου λέω είναι καλό σημάδι τα καφέ υγρά γιατί ανησυχείτε τόσο; Εγώ είχα από την 4η μέρα μέχρι και προχτές 15η. Και ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, συμβαίνει αρκετά συχνά. Εγώ μόνο για καλό το βλέπω πάντως. Παρεμπιπτόντως 7η μέρα πήρα το πρώτο μου αχνό θετικό τεστ 🙂

Είχα και αυτή την φορά ταχυπαλμίες 2η και 3η μέρα αν θυμάμαι καλά. Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι και στις προηγούμενες μου φορές αλλά και τώρα είχαν να κάνουν με την εμφύτευση απλώς μόνο τώρα κατάφερε τελικά να προχωρήσει. Πάντως σταμάτησαν έκτοτε, δεν τις έχω πια.

Κορίτσια έφτιαξα μία νέα ομάδα Μανούλες IVF 2023 που λέγατε να φτιάξουμε μιας και έχουμε λίγο διαφορετικές εμπειρίες και ανησυχίες από κοπέλες που είναι με φυσιολογική σύλληψη. Όποια θέλει ας μπει 💛

Άρα μαζί κάναμε ετ στις 20/02 έκανες ;;;;; Ταχυπαλμιεσ Είχα κ εγώ λογικά όταν έγινε η εμφύτευση .. μια νύστα που νόμιζα ότι παθαίνω εγκεφαλικό .. 🤣🤣🤣Θέλω κ εγώ να έρθω και στην νέα ομάδα .. αλλά δεν ξέρω πως .. 🥺

10 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Ποσες μέρες έμειναν για τη χοριακη σου? Κι εγώ είχα ταχυπαλμίες και πήγε μια χαρά! Μην πτοείσαι τώρα!!!Θετική σκέψη, έρχονται πολλά μωρά φέτος!!!!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ririii88 said:

Άρα μαζί κάναμε ετ στις 20/02 έκανες ;;;;; Ταχυπαλμιεσ Είχα κ εγώ λογικά όταν έγινε η εμφύτευση .. μια νύστα που νόμιζα ότι παθαίνω εγκεφαλικό .. 🤣🤣🤣Θέλω κ εγώ να έρθω και στην νέα ομάδα .. αλλά δεν ξέρω πως .. 🥺

Καλημέρα! 17/02 έκανα.  Σου στέλνω link σε πμ

eardp2.png

11 minutes ago, teenthybell said:

Καλημέρα κορίτσια! Θελω να ρωτήσω η βαφη μαλλιών πιστεύετε είναι επικίνδυνο πριν την εμβρυομεταφορα? 

Νομίζω πως λένε πριν την ετ να κάνεις οτι θες. Το μετά ειναι το πρόβλημα. Ομως ας πουν και κορίτσια που βάφουν τα μαλλιά τους γιατί δεν ειμαι 100% σίγουρη 

@Nina_1979 καλή επιτυχία για σήμερα! Ευχομαι να έχει παρει μπρος το μικράκι 🤞🏻

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

14 hours ago, Βάσω91 said:

Καλησπέρα ναι έκανα την τρίτη ωοληψία την προηγούμενη εβδομάδα γονιμοποιηθηκαν δέκα αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε κανένα σε βλαστοκυστη

Κατάλαβα. Λυπάμαι πολύ. Σου έχουν πει που μπορεί να οφείλεται; Τι επόμενα βήματα σκέφτεστε; 

κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα Τριτη περιμένουμε νέα αρκετά έχω την εντύπωση. Έχουμε σίγουρα την @vasoula88, ποια άλλη είναι για σήμερα;;; 😘❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...