Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλημέρα, συγγνώμη, έχω χάσει την ιστορία σου. Σε ποια φάση είσαι; Είχες ωοληψία και δεν προχώρησαν σε γονιμοποίηση ή σε βλαστοκύστες; Σε ποια προσπάθεια είσαι;

Καλησπέρα ναι έκανα την τρίτη ωοληψία την προηγούμενη εβδομάδα γονιμοποιηθηκαν δέκα αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε κανένα σε βλαστοκυστη

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 21 λεπτά , piglet είπε:

Στις ποσες μερες είσαι;;ο γιατρός τι σου λέει;;σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!!! Ευχομαι να πάνε όλα πολυ πολυ καλα!!! 

Στις 22 μέρες από την ετ είμαι σήμερα. 
Το 189,3 ήταν στις 18 μέρες μετά.

ξεκίνησα με 29,3 τη 12η μέρα από την ετ. 

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα ένα αρνητικό από την αρχή παρά αυτό το βασανιστήριο και να είναι βιοχημική. Σήμερα δεν την παλεύω καθόλου, πραγματικά

• Καλή τύχη! 1
  • Δύναμη! 1

1 hour ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα Ρία,

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σε περίπτωση κολπιτιδας,όμως θα σου πρότεινα να πάρεις τον Θ.τηλεφωνο και να σε καθοδηγήσει εκείνος. Όλα θα πάνε καλά,ακόμα και κολπιτιδα να έχεις,είναι κάτι που λύνεται εύκολα . Καλή επιτυχία ❤️

Τρία έβαλες??? Πες μου ότι μπορεί να είσαι τριπλομανα!!! Οοοοολε!!

Ναι 3 βάλαμε. Τα παίξαμε όλα για όλα. Άσε το τριπλομάνα εσύ γιατί είμαι 1,5 μέτρο άνθρωπος 😅 

1 hour ago, Ria_ said:

Επειδή δεν ήμουν σίγουρη δεν τον ενόχλησα αλλά ίσως το κάνω αύριο καλού κακού δίκιο έχεις ,ρώτησα μια φίλη που παθαίνει συνέχεια και τα έχει δοκιμάσει όλα για αυτό πήρα αυτά που πήρα. Είναι στο αιδοίο περίπου προς τα έξω όχι μέσα η φαγούρα και δε τη νοιωθω συνέχεια ,όχι δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη μυρωδιά έχω λίγο αυξημένα υγρά αλλά εγώ γενικά πάντα έχω οπότε δε καταλαβαίνω ιδιαίτερη διάφορα σε αυτό η φαγούρα με προβλημάτισε πάνω απ' όλα . 

Τέτοιο σαμπουάν μπορώ να βρω και στο σούπερ μάρκετ ή εχουνε μόνο τα φαρμακεία. ? 

Κάτσε γιατί έχω να μπω και μέρες και ένα σοκ το έπαθα μόλις ,χαρούμενο βέβαια !! Είσαι έγκυος προχωρησες σε νέα έμβρυομεταφορα??? Συγχαρητήριαααααα αυτή είναι η δεύτερη χοριακη αν κατάλαβα καλά ? Διδυμακια προβλέπω αν και δε ξέρω πόσο ηταν η πρώτη σου αλλά μου φαίνεται αρκετά μεγάλη !! Μπράβο μπράβο μπράβο αχ χάρηκα πάρα πολύ ,τα κατάφερες ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόταν και για εσένα αυτή η στιγμή !!!!! Μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις !! 

Τώρα όσο για εμένα αχ ησύχασα σε ευχαριστώ πολύ φοβήθηκα μην ακυρωθεί για αυτό το λόγο , αυτά μου έδωσε και εμένα η φαρμακοποιός αλλά τα 3*200 για 3 μέρες δηλαδή. 

Καλησπέρα κορίτσι μου ,τι κάνεις? 

Αχ μακάρι σε ευχαριστώ πολύ γιατί αγχώθηκα αν είναι να κάνουμε τώρα δεν ήθελα να χάσουμε πάλι ένα μήνα ,ελπίζω αυτή η ανυπομονησία μου να βγει σε καλό και αυτή τη φορά. 

Θα το πάρω αύριο ένα τηλέφωνο καλά λες μη κάνω και το γιατρό από μόνη μου ,θα πάρω και τα υπόθετα που πήρα βέβαια. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❣️

Ναι σωστά κατάλαβες 😁 τα κατάφερα επιτέλους!! Αυτή ηταν η 3η χοριακή. Ξεκινήσαμε απο 341 την 11η μέρα, μετά απο 2 μέρες 825 και μετα από 4 ημέρες 5513. Δεν δηλώνει απαραίτητα διδυμάκια αλλά θα δούμε…

43 minutes ago, Nina_1979 said:

Αύριο πάω για 4η κατά σειρά χοριακή. Η προηγούμενη πριν 4 ημέρες ήταν 189.3.

Δεν την παλεύω καθόλου, έκανα εμετό από το σφίξιμο, το στομάχι είναι κόμπος. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πάει για βιοχημική, δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου…

Συγγνώμη για τη μαυρίλα σε μια μέρα με τόσο όμορφα νέα…

Οχι κορίτσι μου, μην το λες, δεν ειναι δεδομένο κατι τετοιο. Εχεις αύξηση και αυτο ειναι το σημαντικό. Τόσες φορές έχουμε δει περιπτώσεις που άργησαν να πάρουν μπρος. Τα σταθερά νούμερα φοβόμαστε κυρίως και αυτά που μειώνονται 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 1
  • Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα ένα αρνητικό από την αρχή παρά αυτό το βασανιστήριο και να είναι βιοχημική. Σήμερα δεν την παλεύω καθόλου, πραγματικά

Υπομονή βρε κορίτσι!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι μαχητής!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι 3 βάλαμε. Τα παίξαμε όλα για όλα. Άσε το τριπλομάνα εσύ γιατί είμαι 1,5 μέτρο άνθρωπος 😅 

Ναι σωστά κατάλαβες 😁 τα κατάφερα επιτέλους!! Αυτή ηταν η 3η χοριακή. Ξεκινήσαμε απο 341 την 11η μέρα, μετά απο 2 μέρες 825 και μετα από 4 ημέρες 5513. Δεν δηλώνει απαραίτητα διδυμάκια αλλά θα δούμε…

Οχι κορίτσι μου, μην το λες, δεν ειναι δεδομένο κατι τετοιο. Εχεις αύξηση και αυτο ειναι το σημαντικό. Τόσες φορές έχουμε δει περιπτώσεις που άργησαν να πάρουν μπρος. Τα σταθερά νούμερα φοβόμαστε κυρίως και αυτά που μειώνονται 

Κάλε @kateriiina25 όταν λες 4 μέρες μετά εννοείς 15 ημέρα ;;;;; Εγώ 10η μέρα 298 και 15 1766

Συγγνώμη αν σας έχω κουράσει απλά λόγω απειρίας μας βοηθάνε οι συμβουλές σας.... 

Ενώ είχαμε δει μπεζοκαφετι μόνο στο σερβιέτακι προχθές και την Πέμπτη... Μόνο στο σερβιέτακι όχι στο σκούπισμα.... Ξανά εμφανίστηκε πάλι σήμερα μπεζουλι καφέ απαλό κάπως.... Μόνο στο σερβιέτακι πάλι και στο σκούπισμα πολλά υγρά διάφανα σαν κόλλα .... Γιατί ρε γαμωτο..... 7η μέρα σέρα είμαστε εάν ήταν για καλό δεν θα έπρεπε να ξανά εμφανιστεί.... 

1 hour ago, Nina_1979 είπε:

Ευχομαι να πας αυριο και να ακουσεις ένα πολυ ωραίο νουμερο και επιτέλους να ηρεμήσει η ψυχη σου!!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια επειδή δε μου απάντησε κάποια μήπως χάθηκε μέσα στα πολλά μηνύματα 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα υστεροσκοπηση και πήρα για 14 μέρες μετά αντιβίωση vibramicyn 100mg ,έτρωγα γιαούρτι μου έδωσε και ο φαρμακοποιός κάτι ultra levur. 

Τελείωσα την αντιβίωση αλλα τα συνέχισα λίγες μέρες ακόμα και ξαφνικά άρχισα να νοιωθω λιγο φαγούρα δεν έχω πάθει ποτέ κολπιτιδα. Πήγα σε ένα άλλο φαρμακείο μου εδωσε κάτι κολπικά υπόθετα για 3 μέρες για πιθανή κολπιτιδα και lacto levour να πάρω τα άλλα λέει δεν κάνουν για τα γυναικολογικά. 

Το θέμα είναι ότι περιμένω να αδιαθετησω και αν όλα είναι καλά ίσως κάνουμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά έχω αγχωθει τώρα αν είναι κολπιτιδα ,αν είναι αν θα φύγει και τη γίνεται αν επιμένει ακυρώνεται η έμβρυομεταφορα? 

Γιατί δε λες στο γιατρό να σου γράψει μια κολπική καλλιέργεια και αντιβιογραμμα για να είσαι σίγουρη και τι θεραπεία να πάρεις αν είναι μηκυττες? Είναι λάθος να παίρνεις φάρμακα και να επηρρεαζεις τη χλωρίδα του κόλπου σου χωρίς να ξέρεις τι έχεις.

πρίν από 44 λεπτά , Georgebbi είπε:

Συγγνώμη αν σας έχω κουράσει απλά λόγω απειρίας μας βοηθάνε οι συμβουλές σας.... 

Ενώ είχαμε δει μπεζοκαφετι μόνο στο σερβιέτακι προχθές και την Πέμπτη... Μόνο στο σερβιέτακι όχι στο σκούπισμα.... Ξανά εμφανίστηκε πάλι σήμερα μπεζουλι καφέ απαλό κάπως.... Μόνο στο σερβιέτακι πάλι και στο σκούπισμα πολλά υγρά διάφανα σαν κόλλα .... Γιατί ρε γαμωτο..... 7η μέρα σέρα είμαστε εάν ήταν για καλό δεν θα έπρεπε να ξανά εμφανιστεί.... 

Βρε μη δίνετε σημασία σε αυτά, εδώ άλλες κοπέλες με αιμορραγίες και προχωρησανε μια χαρά οι εγκυμοσύνες τους. Οτιδήποτε σε καφέ είναι παλιό αιμα, μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή. Μην αγχώνεστε τζάμπα, και τα λευκά υγρά καλό είναι και οι ταχυπαλμιες (εγώ από αυτές σιγουρευτηκα και έκανα τεστ 7η μερα).

Αύριο είστε 8η μέρα, κάντε το πρωί ένα early test μπας και, αλλιώς 9η μέρα χοριακη οπωσδήποτε.

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Κάλε @kateriiina25 όταν λες 4 μέρες μετά εννοείς 15 ημέρα ;;;;; Εγώ 10η μέρα 298 και 15 1766

@kateriiina25@Ririii88

Τέλεια νούμερα κορίτσια, πολύ δυνατά τα εμβρυακια σας! Με το καλο οι υπερηχοι την επόμενη βδομάδα!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Georgebbi είπε:

Τα υγρά είναι απόλυτα συνηθισμένα κ είναι κ από τα φάρμακα ... Εγώ θα επιμείνω αντί να τρελένεστε κ να πανικοβάλλεστε με κάθε μικρή λεπτομέρεια κάντε αύριο ένα τεστακι ή μια χοριακη μεθαύριο γιατί με τόσο αγχος μόνο επιβαρύνετε την κατάσταση .... Σίγουρα υπάρχουν πολλές απορίες αλλά να ξερεις το μόνο που είναι ανησυχητικό στη φάση της αναμονής είναι το πολύ κόκκινο αίμα κ αυτό κατά περίπτωση ... όλα τα αλλα είναι συμπτώματα είτε από τα φάρμακα είτε από την εγκυμοσύνη .... όποτε ηρεμήστε πάρτε μια βαθιά ανάσα κ σύντομα θα ξέρετε 🙂

πρίν από 16 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Σας ευχαριστώ την κάθε μία σας προσωπικά για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια. Πραγματικά με συγκινείτε. ❤️

Να ξερεις οοοοολα θα πάνε καλά !  Απλά το πάει λάου λάου το μπεμπέ για να σε καψωσει 😜🤣

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Georgebbi είπε:

καλησπέρα πιστεύω οτι 9η μέρα πρέπει να κανεις χοριακή. Σε όλα σχεδόν τα κέντρα λένε μετα απο ΕΤ βλαστοκυστεων χοριακή 9η μέρα. Θα χαλαρώσετε πιστεύω. Μην ψάχνεσαι με συμπτώματα ή με υγράκια. Πήγαινε για χοριακή να ηρεμήσεις :) 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ,ελπίζω να εισται όλες καλά και να έχουμε και αρκετά ευχάριστα , είναι πολλές οι σελίδες από τότε που έχω να μπω και δε μπορώ να τα διαβάσω!!!  Ήθελα να πάρω λίγο το χρόνο μου καθώς είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά το τελευταίο καιρό τώρα είμαι καλύτερα και επανήλθα. 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα υστεροσκοπηση και πήρα για 14 μέρες μετά αντιβίωση vibramicyn 100mg ,έτρωγα γιαούρτι μου έδωσε και ο φαρμακοποιός κάτι ultra levur. 

Τελείωσα την αντιβίωση αλλα τα συνέχισα λίγες μέρες ακόμα και ξαφνικά άρχισα να νοιωθω λιγο φαγούρα δεν έχω πάθει ποτέ κολπιτιδα. Πήγα σε ένα άλλο φαρμακείο μου εδωσε κάτι κολπικά υπόθετα για 3 μέρες για πιθανή κολπιτιδα και lacto levour να πάρω τα άλλα λέει δεν κάνουν για τα γυναικολογικά. 

Το θέμα είναι ότι περιμένω να αδιαθετησω και αν όλα είναι καλά ίσως κάνουμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά έχω αγχωθει τώρα αν είναι κολπιτιδα ,αν είναι αν θα φύγει και τη γίνεται αν επιμένει ακυρώνεται η έμβρυομεταφορα? 

Θα έλεγα καλύτερα να πας στον γυναικολόγο να σε δει και ίσως να σου κάνει μια καλλιέργεια και να σου δώσει τη κατάλληλη θεραπεία. Δυστυχώς έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές κολπίτιδα και όσες φορές ενέργησα μόνη μου, δεν ειχα γρήγορο αποτέλεσμα και κατέληγα να ταλαιπωρούμαι. Καμια φορα βέβαια και με τη περίοδο καθαρίζεις. Ελπιζω να περάσει γρήγορα και να μην πάει πίσω η εμβρυομεταφορα σου!!αλλα ακόμη και αν πάει καλύτερα να γίνουν σωστά τα πράγματα. 

6 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Καλησπέρα σας!

@Lotos εμείς την κάναμε, έχουμε θέμα με το σπέρμα γενικά και πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13), βγήκε το αποτέλεσμα του dfi που το περίμενα και χειρότερο με την τύχη που μας δέρνει και την κατάσταση του σπέρματος, είμαστε στο 31% και λογικά από εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον ουρολόγο να δούμε τί θα μας πει για να το βελτιώσουμε. Νομίζω βελτιώνεται αλλά (κλασικά) θέλει χρόνο και δε νομίζω να γίνονται και θαύματα στο νούμερο αυτό αλλά τουλάχιστον να κατέβει σε πιο ανεκτά επίπεδα. Αυτά από εμένα.. Καλή μας εβδομάδα!

Εμεις είχαμε κατακερματισμό 45% και μετά από 3 μήνες με προφερτιλ έπεσε στο 28% και στους 4 μήνες στο 22%. Τώρα αυξήθηκε πάλι αλλα κάνει πάλι την ίδια «θεραπεία» και ελπίζουμε να ξαναφτιάξει! 

6 ώρες πρίν, Machart είπε:

Κορίτσια μου γλυκά, εδώ είμαι πάλι με ίσως λίγο πιο αναπτερωμένο ηθικό μετά από την σημερινή μου συνάντηση με έναν νέο γιατρό και την επίσκεψη μου σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής! Όλες μου οι απορίες έχουν λυθεί αφού ήρθα σε άμεση επικοινωνία και με την εμβρυολογο αλλά και με τον εξειδικευμένο γιατρό του κέντρου που είχε στα χέρια του όλο το ιστορικό μου και όσες πληροφορίες χρειαζόταν για να μου διαψεύσει τα λόγια του ανίδεου και άσχετου γιατρού μου που με εκμεταλλεύτηκε.. αρχικά να σας πω ότι στον σημερινό υπέρηχο ο γιατρός είδε πάνω από 20 ωοθηλακια τα οποία δεν συλλέξε ποτέ ο άσχετος γιατρός μου. Επίσης το πρωτόκολλο που με έβαλε και έκανα και ο τρόπος που με έβαλε να κάνω τις ενέσεις μου ήταν καταστροφικός για τα ωοθηλακια μου. Δηλαδή κι αυτά που συλλέξαμε ήταν υπέρ αρκετά για τον τρόπο που έκανα τις ενέσεις σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες. Κάναμε σήμερα ορμονολογικο έλεγχο εγώ και ο σύζυγος, κάναμε καρυωτυπους, εγώ έκανα ΑΜΗ και αναμένουμε αποτελέσματα για μια νέα αρχή από τον Μάιο πρώτα ο θεός! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του νέου γιατρού που με έκαναν και δάκρυσα από συγκίνηση « να κάνω εσένα δότρια ωαρίων ναι, αλλά στην παρούσα φάση να χρησιμοποιήσεις εσυ ωάρια δότριας αποκαλείται!» Η κλινική μου επέστρεψε τα μισά μου χρήματα πίσω αφού δεν προχώρησαμε σε μικρογονιμοποιηση, ελπίζω από δω και μπρος η τύχη να είναι με το μέρος μου! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα με οδηγό την Παναγίτσα, και σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για τις πολύτιμες συμβουλές, την στήριξη και την ευαισθησία που δείξατε στην αγωνία μου.. θα τα λέμε γιατί ειλικρινά σας το λέω σας νιώθω όλες δικούς μου ανθρώπους κι ας μη σας ξέρω. Απαλύνετε τις πληγές μου χωρίς να το καταλάβετε, χάρη σε εσάς σήμερα είμαι εδώ και πατάω ξανά στα πόδια μου! Ευχαριστώ!

Ποσο χαιρομαι!!!!τουλαχιστον να εχεις τώρα μια επανορθωτικά εμπειρία μετά από τη προηγούμενη τραυματική!!ευχομαι να σας πάνε όλα καλά!! Και εδώ είμαστε να στηρίζουμε η μια την άλλη !!

5 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Πέντε μέρες πριν ήταν 10 και τώρα είναι 12. Κι έχω μπροστά μου τέσσερις μέρες. Τι να κάνω για να πάρουν μπρος δεν ξέρω. Ο γιατρός δεν μου είπε πόσο θα τα πάρει μου είπε απλά Παρασκευή τα παίρνουμε. Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη συνεχίζω meriofert Kai cetrotide. 

Θα μεγαλώσουν και άλλο πιστεύω σε 4 μέρες!!

2 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Εχεις πάει για υπερηχο;; Απίστευτη αγωνία πραγματικά…ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 48 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εχεις πάει για υπερηχο;; Απίστευτη αγωνία πραγματικά…ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Όχι, δεν έχω πάει. Τί να δείξει όμως κι ο υπέρηχος με 200 μονάδες; Ο γιατρός λέει «όσο ανεβαίνει με ρυθμό, προχωράμε». Αυτό. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Γιατί δε λες στο γιατρό να σου γράψει μια κολπική καλλιέργεια και αντιβιογραμμα για να είσαι σίγουρη και τι θεραπεία να πάρεις αν είναι μηκυττες? Είναι λάθος να παίρνεις φάρμακα και να επηρρεαζεις τη χλωρίδα του κόλπου σου χωρίς να ξέρεις τι έχεις.

Βρε μη δίνετε σημασία σε αυτά, εδώ άλλες κοπέλες με αιμορραγίες και προχωρησανε μια χαρά οι εγκυμοσύνες τους. Οτιδήποτε σε καφέ είναι παλιό αιμα, μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή. Μην αγχώνεστε τζάμπα, και τα λευκά υγρά καλό είναι και οι ταχυπαλμιες (εγώ από αυτές σιγουρευτηκα και έκανα τεστ 7η μερα).

Αύριο είστε 8η μέρα, κάντε το πρωί ένα early test μπας και, αλλιώς 9η μέρα χοριακη οπωσδήποτε.

@kateriiina25@Ririii88

Τέλεια νούμερα κορίτσια, πολύ δυνατά τα εμβρυακια σας! Με το καλο οι υπερηχοι την επόμενη βδομάδα!

Ταχυπαλμίες έχω και εγώ που και που και κρατάνε πολύ λίγο. Θυμάμαι όμως ότι και η @kateriiina25 είχε την προηγούμενη φορά και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Αχ κορίτσια θα σκάσω, νομιζω ότι με περιμένει κουλούρα 🥲

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...