Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

12 minutes ago, Lotos said:

εγώ έχω πολυκυστικες άρα χωρίς φάρμακα δεν έχω καν κύκλο..φαντάζομαι θα δώσει χάπια για να έρθει περίοδος κ ύστερα για προετοιμασία ενδομητρίου..

Θα πάρεις duphaston λογικά για να σου έρθει και μετά είτε θα πάτε με τεχνητό κύκλο και cyclacur είτε μπορει να σου δωσει κάποιο φάρμακο πρόκλησης για να κανεις ωορρηξία και να προχωρήσετε με φυσικό 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 19 λεπτά , dreamteam είπε:

Ναι και arvecap. Μια από τη μια και μια από την άλλη. 

Και η Ε2 πέντε μέρες πριν ήταν 70

Μια χαρά ανέβηκε η ε2 και για αυτό σε πάει για ωολληψια. Καλή επιτυχία να έχεις!

• Μου αρέσει 2

11 minutes ago, dreamteam said:

Σε ευχαριστώ τοσο πολύ για τη στήριξη!!! ❤️ Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε φάση να πάω την Παρασκευή να του πω πάρτα πετα τα δε με νοιάζει καν τι θα τα κάνεις..και πάμε παρακάτω.

Όχι κορίτσι μου μην το λες αυτό. Κάθε μια ωοληψία ειναι πολύτιμη και ειναι και φορές που τα φαινόμενα απατούν. Εχω παρει καλο εμβρυο απο κύκλο που πήγαινε λίγο περίεργα και απο άλλον που έδειχναν ολα άψογα ειχα παρει 2 άδεια. Μην σε παίρνει απο κάτω 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Θα πάρεις duphaston λογικά για να σου έρθει και μετά είτε θα πάτε με τεχνητό κύκλο και cyclacur είτε μπορει να σου δωσει κάποιο φάρμακο πρόκλησης για να κανεις ωορρηξία και να προχωρήσετε με φυσικό 

α οοοκ..για να δούμε.. συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου..μου έφτιαξες χθες τη διάθεση !!!!!το πιο όμορφο νέο π άκουσα,παρόλο π δε σε ξέρω εσένα κ τις κοπέλες προσωπικά  !

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια επειδή δε μου απάντησε κάποια μήπως χάθηκε μέσα στα πολλά μηνύματα 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα υστεροσκοπηση και πήρα για 14 μέρες μετά αντιβίωση vibramicyn 100mg ,έτρωγα γιαούρτι μου έδωσε και ο φαρμακοποιός κάτι ultra levur. 

Τελείωσα την αντιβίωση αλλα τα συνέχισα λίγες μέρες ακόμα και ξαφνικά άρχισα να νοιωθω λιγο φαγούρα δεν έχω πάθει ποτέ κολπιτιδα. Πήγα σε ένα άλλο φαρμακείο μου εδωσε κάτι κολπικά υπόθετα για 3 μέρες για πιθανή κολπιτιδα και lacto levour να πάρω τα άλλα λέει δεν κάνουν για τα γυναικολογικά. 

Το θέμα είναι ότι περιμένω να αδιαθετησω και αν όλα είναι καλά ίσως κάνουμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά έχω αγχωθει τώρα αν είναι κολπιτιδα ,αν είναι αν θα φύγει και τη γίνεται αν επιμένει ακυρώνεται η έμβρυομεταφορα? 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ria_ είπε:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα υστεροσκοπηση και πήρα για 14 μέρες μετά αντιβίωση vibramicyn 100mg ,έτρωγα γιαούρτι μου έδωσε και ο φαρμακοποιός κάτι ultra levur. 

Τελείωσα την αντιβίωση αλλα τα συνέχισα λίγες μέρες ακόμα και ξαφνικά άρχισα να νοιωθω λιγο φαγούρα δεν έχω πάθει ποτέ κολπιτιδα. Πήγα σε ένα άλλο φαρμακείο μου εδωσε κάτι κολπικά υπόθετα για 3 μέρες για πιθανή κολπιτιδα και lacto levour να πάρω τα άλλα λέει δεν κάνουν για τα γυναικολογικά. 

Το θέμα είναι ότι περιμένω να αδιαθετησω και αν όλα είναι καλά ίσως κάνουμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά έχω αγχωθει τώρα αν είναι κολπιτιδα ,αν είναι αν θα φύγει και τη γίνεται αν επιμένει ακυρώνεται η έμβρυομεταφορα? 

Καλησπέρα,

Προτείνω να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου και να σε δει. Ίσως είναι κάτι πολύ απλό και με χαπακια ενδοκολπικα canesten και κρεμουλα εξωτερικά canesten μέσα σε λίγες μέρες να συνέλθεις. Είναι και πολύ ελαφριά σαν φάρμακα, επιτρέπονται και στην εγκυμοσύνη φαντάσου. Άλλαξε για ένα διάστημα, κρατά το μέχρι και την εμβρυομεταφορα, να κάνεις μπάνιο με παιδικό σαμπουάν από φαρμακείο με ουδέτερο ph.

Ίσως η φαγούρα να είναι επιφανειακή και να συνέλθεις γρήγορα. Καλό είναι να ρωτάς πάντα τον γιατρό σου για φάρμακα που αφορούν τα γυναικολογικά, ακόμα και για τα αθώα προβειοτικα. 

Την φαγούρα την αισθάνεσαι εσωτερικά ή μόνο εξωτερικά, επίσης έχεις διακρίνει κάποια διαφορά στην μυρωδιά των υγρών; Μήπως χρειαστείς μια καλλιέργεια. Επίσης εάν είναι μόνο εξωτερικά, δοκίμασε λάδια καρύδας φαγώσιμο, εγώ ηρέμησα μόνο με αυτό.

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Να μην ανησυχεις καθολου. Η κολπίτιδα δεν επηρεάζει την ετ. Κι εγώ εκανα κολπική καλλιέργεια πριν την τελευταία ετ και βγήκα θετική σε εναν μύκητα. Πήρα lomexin 600 υπόθετο και προχώρησα. Παρόλα αυτα, μετα την ετ είχα φαγουρες οταν άρχισα να εχω αιμα. Συνέχισα τα lacto levure κανονικά και όλα καλα, τωρα έχουν σταματήσει. Δεν επηρεάζουν την εμφύτευση όπως βλέπεις αφού πήρα και 1η φορα θετική χοριακή. Μου το είχε πει και ο γιατρός βέβαια 

Παρεμπιπτόντως κορίτσια πήρα την επαναληπτική σημερα. 5513 η χοριακή 🚀 προχωράμε δυνατά!! 🥳

Την επόμενη Τρίτη 1ος υπέρηχος. Ανυπομονώ!

Σε ευχαριστω πολυ! Ευχομαι και σενα αυτή να ειναι η τυχερή 🧡

Σε ευχαριστω πολύ κορίτσι μου! 

Ετοιμάσου για διπλές χαρές!! Σου εύχομαι τα καλύτερα ❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Machart είπε:

Κορίτσια μου γλυκά, εδώ είμαι πάλι με ίσως λίγο πιο αναπτερωμένο ηθικό μετά από την σημερινή μου συνάντηση με έναν νέο γιατρό και την επίσκεψη μου σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής! Όλες μου οι απορίες έχουν λυθεί αφού ήρθα σε άμεση επικοινωνία και με την εμβρυολογο αλλά και με τον εξειδικευμένο γιατρό του κέντρου που είχε στα χέρια του όλο το ιστορικό μου και όσες πληροφορίες χρειαζόταν για να μου διαψεύσει τα λόγια του ανίδεου και άσχετου γιατρού μου που με εκμεταλλεύτηκε.. αρχικά να σας πω ότι στον σημερινό υπέρηχο ο γιατρός είδε πάνω από 20 ωοθηλακια τα οποία δεν συλλέξε ποτέ ο άσχετος γιατρός μου. Επίσης το πρωτόκολλο που με έβαλε και έκανα και ο τρόπος που με έβαλε να κάνω τις ενέσεις μου ήταν καταστροφικός για τα ωοθηλακια μου. Δηλαδή κι αυτά που συλλέξαμε ήταν υπέρ αρκετά για τον τρόπο που έκανα τις ενέσεις σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες. Κάναμε σήμερα ορμονολογικο έλεγχο εγώ και ο σύζυγος, κάναμε καρυωτυπους, εγώ έκανα ΑΜΗ και αναμένουμε αποτελέσματα για μια νέα αρχή από τον Μάιο πρώτα ο θεός! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του νέου γιατρού που με έκαναν και δάκρυσα από συγκίνηση « να κάνω εσένα δότρια ωαρίων ναι, αλλά στην παρούσα φάση να χρησιμοποιήσεις εσυ ωάρια δότριας αποκαλείται!» Η κλινική μου επέστρεψε τα μισά μου χρήματα πίσω αφού δεν προχώρησαμε σε μικρογονιμοποιηση, ελπίζω από δω και μπρος η τύχη να είναι με το μέρος μου! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα με οδηγό την Παναγίτσα, και σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για τις πολύτιμες συμβουλές, την στήριξη και την ευαισθησία που δείξατε στην αγωνία μου.. θα τα λέμε γιατί ειλικρινά σας το λέω σας νιώθω όλες δικούς μου ανθρώπους κι ας μη σας ξέρω. Απαλύνετε τις πληγές μου χωρίς να το καταλάβετε, χάρη σε εσάς σήμερα είμαι εδώ και πατάω ξανά στα πόδια μου! Ευχαριστώ!

Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να περάσεις όλο αυτό από έναν άσχετο ιατρό. Πραγματικά θέλει κρέμασμα και καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο!! Από εδώ και στο εξής σου εύχομαι τα καλύτερα!!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ria_ είπε:

Καλησπέρα Ρία,

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σε περίπτωση κολπιτιδας,όμως θα σου πρότεινα να πάρεις τον Θ.τηλεφωνο και να σε καθοδηγήσει εκείνος. Όλα θα πάνε καλά,ακόμα και κολπιτιδα να έχεις,είναι κάτι που λύνεται εύκολα . Καλή επιτυχία ❤️

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για διπλές καλά θα είμαστε. Τριπλές μην έχουμε φοβάμαι 😅

Τρία έβαλες??? Πες μου ότι μπορεί να είσαι τριπλομανα!!! Οοοοολε!!

πρίν από 58 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

Προτείνω να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου και να σε δει. Ίσως είναι κάτι πολύ απλό και με χαπακια ενδοκολπικα canesten και κρεμουλα εξωτερικά canesten μέσα σε λίγες μέρες να συνέλθεις. Είναι και πολύ ελαφριά σαν φάρμακα, επιτρέπονται και στην εγκυμοσύνη φαντάσου. Άλλαξε για ένα διάστημα, κρατά το μέχρι και την εμβρυομεταφορα, να κάνεις μπάνιο με παιδικό σαμπουάν από φαρμακείο με ουδέτερο ph.

Ίσως η φαγούρα να είναι επιφανειακή και να συνέλθεις γρήγορα. Καλό είναι να ρωτάς πάντα τον γιατρό σου για φάρμακα που αφορούν τα γυναικολογικά, ακόμα και για τα αθώα προβειοτικα. 

Την φαγούρα την αισθάνεσαι εσωτερικά ή μόνο εξωτερικά, επίσης έχεις διακρίνει κάποια διαφορά στην μυρωδιά των υγρών; Μήπως χρειαστείς μια καλλιέργεια. Επίσης εάν είναι μόνο εξωτερικά, δοκίμασε λάδια καρύδας φαγώσιμο, εγώ ηρέμησα μόνο με αυτό.

Επειδή δεν ήμουν σίγουρη δεν τον ενόχλησα αλλά ίσως το κάνω αύριο καλού κακού δίκιο έχεις ,ρώτησα μια φίλη που παθαίνει συνέχεια και τα έχει δοκιμάσει όλα για αυτό πήρα αυτά που πήρα. Είναι στο αιδοίο περίπου προς τα έξω όχι μέσα η φαγούρα και δε τη νοιωθω συνέχεια ,όχι δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη μυρωδιά έχω λίγο αυξημένα υγρά αλλά εγώ γενικά πάντα έχω οπότε δε καταλαβαίνω ιδιαίτερη διάφορα σε αυτό η φαγούρα με προβλημάτισε πάνω απ' όλα . 

Τέτοιο σαμπουάν μπορώ να βρω και στο σούπερ μάρκετ ή εχουνε μόνο τα φαρμακεία. ? 

πρίν από 40 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Να μην ανησυχεις καθολου. Η κολπίτιδα δεν επηρεάζει την ετ. Κι εγώ εκανα κολπική καλλιέργεια πριν την τελευταία ετ και βγήκα θετική σε εναν μύκητα. Πήρα lomexin 600 υπόθετο και προχώρησα. Παρόλα αυτα, μετα την ετ είχα φαγουρες οταν άρχισα να εχω αιμα. Συνέχισα τα lacto levure κανονικά και όλα καλα, τωρα έχουν σταματήσει. Δεν επηρεάζουν την εμφύτευση όπως βλέπεις αφού πήρα και 1η φορα θετική χοριακή. Μου το είχε πει και ο γιατρός βέβαια 

Παρεμπιπτόντως κορίτσια πήρα την επαναληπτική σημερα. 5513 η χοριακή 🚀 προχωράμε δυνατά!! 🥳

Την επόμενη Τρίτη 1ος υπέρηχος. Ανυπομονώ!

Σε ευχαριστω πολυ! Ευχομαι και σενα αυτή να ειναι η τυχερή 🧡

Σε ευχαριστω πολύ κορίτσι μου! 

Κάτσε γιατί έχω να μπω και μέρες και ένα σοκ το έπαθα μόλις ,χαρούμενο βέβαια !! Είσαι έγκυος προχωρησες σε νέα έμβρυομεταφορα??? Συγχαρητήριαααααα αυτή είναι η δεύτερη χοριακη αν κατάλαβα καλά ? Διδυμακια προβλέπω αν και δε ξέρω πόσο ηταν η πρώτη σου αλλά μου φαίνεται αρκετά μεγάλη !! Μπράβο μπράβο μπράβο αχ χάρηκα πάρα πολύ ,τα κατάφερες ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόταν και για εσένα αυτή η στιγμή !!!!! Μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις !! 

Τώρα όσο για εμένα αχ ησύχασα σε ευχαριστώ πολύ φοβήθηκα μην ακυρωθεί για αυτό το λόγο , αυτά μου έδωσε και εμένα η φαρμακοποιός αλλά τα 3*200 για 3 μέρες δηλαδή. 

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα Ρία,

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σε περίπτωση κολπιτιδας,όμως θα σου πρότεινα να πάρεις τον Θ.τηλεφωνο και να σε καθοδηγήσει εκείνος. Όλα θα πάνε καλά,ακόμα και κολπιτιδα να έχεις,είναι κάτι που λύνεται εύκολα . Καλή επιτυχία ❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου ,τι κάνεις? 

Αχ μακάρι σε ευχαριστώ πολύ γιατί αγχώθηκα αν είναι να κάνουμε τώρα δεν ήθελα να χάσουμε πάλι ένα μήνα ,ελπίζω αυτή η ανυπομονησία μου να βγει σε καλό και αυτή τη φορά. 

Θα το πάρω αύριο ένα τηλέφωνο καλά λες μη κάνω και το γιατρό από μόνη μου ,θα πάρω και τα υπόθετα που πήρα βέβαια. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❣️

• Καλή τύχη! 1

18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ο τύπος είναι επικίνδυνα άσχετος! Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά συνέχεια..Πριν από 4χρονια,έκανα το λάθος και αντί να πάω στον γυναικολόγο μου,που τον ξέρω χρόνια,με εξέτασε στο νοσοκομείο μια εγκληματίας γυναικολόγος,η οποία ετοιμαζόταν να με αφήσει με μια ωοθηκη!Ηθελε να με εγχειρήσει για μια κύστη,η οποία εν τέλει έφυγε σε λίγες μέρες με αντισυλληπτικά. Κοίταξε να ξεκουραστείς,να πάρεις την αγωγή που σου είπαν στην κλινική και όχι αυτή που σου είπε ο π@παρας και αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα. Καλή επιτυχία ❤️

Μια περιπου ιδια ισρτορια εχω και εγω, οποτε προσεκτικα με τις εμπεβασεις για κυστες  που τους φαινονται μεγαλες και αμεσως επεμβαση, χωρις να τις παρακολουθουν ενα διαστημα, ειτε διαφραγμα ειτε οτιδηποτε..καλυτερα να πατε σε 2-3 γιατρους να γνωμεις!

• Μου αρέσει 1

Αύριο πάω για 4η κατά σειρά χοριακή. Η προηγούμενη πριν 4 ημέρες ήταν 189.3.

Δεν την παλεύω καθόλου, έκανα εμετό από το σφίξιμο, το στομάχι είναι κόμπος. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πάει για βιοχημική, δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου…

Συγγνώμη για τη μαυρίλα σε μια μέρα με τόσο όμορφα νέα…

• Ευχή 5

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Για διπλές καλά θα είμαστε. Τριπλές μην έχουμε φοβάμαι 😅

Κατερίνα πας με 1000!!! Όλα να πανε σουπερ ευχομαι!! 

πρίν από 27 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Αύριο πάω για 4η κατά σειρά χοριακή. Η προηγούμενη πριν 4 ημέρες ήταν 189.3.

Δεν την παλεύω καθόλου, έκανα εμετό από το σφίξιμο, το στομάχι είναι κόμπος. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πάει για βιοχημική, δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου…

Συγγνώμη για τη μαυρίλα σε μια μέρα με τόσο όμορφα νέα…

Στις ποσες μερες είσαι;;ο γιατρός τι σου λέει;;σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!!! Ευχομαι να πάνε όλα πολυ πολυ καλα!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...