Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια!! Πολύ καλό νούμερο 😊

Πας σφαίρα κι εσυ!!! Μπράβο! Σου είπαν να κανεις και 3η φορα;

Και μεις 31% dfi είχαμε και έκανε ο άντρας μου 2,5 μήνες θεραπεία και προχωρησαμε σε διέγερση. Δεν κάναμε ποτέ επαναληπτική γιατί λέγαμε οτι όσο και να βγει θα προχωρήσουμε. Με τις γονιμοποιησεις παντως τα είχαμε πάει πολυ καλα. 

Μπράβο ρε κορίτσι μου!! Είδες ποσο μπορει να αλλάξουν τα δεδομένα απο την μια μερα στην άλλη; Πως ένας άχρηστος γιατρός μπορει να μας καταστρέψει την ψυχολογία; Και ευτυχώς που εσυ είχες τις αμφιβολίες σου και ψάχτηκες. Για φαντάσου καμία άλλη κοπελίτσα να πήγαινε κατευθείαν για δωρεά! Πω πω Χριστέ μου τι άνθρωποι κυκλοφορούν εκει έξω και με πτυχία!!!

Με πτυχία, με οικογένεια και παιδιά.. δεν έχουν φόβο θεού απορώ.. μεγαλώνουν παιδιά αυτοί οι άνθρωποι και κοιμούνται ήσυχοι τα βραδιά! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

13 minutes ago, dreamteam said:

251. Αφού δεν μεγαλώνουν ρε συ τι άλλο μπορεί να κάνει?

Και 251 για 3 ωαρια ειναι ακομα χαμηλή ρε συ. Εγω παντως θυμάμαι μια φορα που αργούσαν να αναπτυχθούν, αργήσαμε και να τα πάρουμε. Δεν υποτίθεται οτι πρεπει να ειναι απο 16-17χιλ και πάνω για να ειναι ώριμα;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια!! Πολύ καλό νούμερο 😊

Πας σφαίρα κι εσυ!!! Μπράβο! Σου είπαν να κανεις και 3η φορα;

Και μεις 31% dfi είχαμε και έκανε ο άντρας μου 2,5 μήνες θεραπεία και προχωρησαμε σε διέγερση. Δεν κάναμε ποτέ επαναληπτική γιατί λέγαμε οτι όσο και να βγει θα προχωρήσουμε. Με τις γονιμοποιησεις παντως τα είχαμε πάει πολυ καλα. 

Μπράβο ρε κορίτσι μου!! Είδες ποσο μπορει να αλλάξουν τα δεδομένα απο την μια μερα στην άλλη; Πως ένας άχρηστος γιατρός μπορει να μας καταστρέψει την ψυχολογία; Και ευτυχώς που εσυ είχες τις αμφιβολίες σου και ψάχτηκες. Για φαντάσου καμία άλλη κοπελίτσα να πήγαινε κατευθείαν για δωρεά! Πω πω Χριστέ μου τι άνθρωποι κυκλοφορούν εκει έξω και με πτυχία!!!

Όχι όχι μου είπε να πάω Δευτέρα γιατρειο να με δει … κ ότι πάμε πολύ καλά .. ίσως της πως να μου γράψει να κάνω κ μια Τρίτη .. 🥴😜

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , Machart είπε:

Κορίτσια μου γλυκά, εδώ είμαι πάλι με ίσως λίγο πιο αναπτερωμένο ηθικό μετά από την σημερινή μου συνάντηση με έναν νέο γιατρό και την επίσκεψη μου σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής! Όλες μου οι απορίες έχουν λυθεί αφού ήρθα σε άμεση επικοινωνία και με την εμβρυολογο αλλά και με τον εξειδικευμένο γιατρό του κέντρου που είχε στα χέρια του όλο το ιστορικό μου και όσες πληροφορίες χρειαζόταν για να μου διαψεύσει τα λόγια του ανίδεου και άσχετου γιατρού μου που με εκμεταλλεύτηκε.. αρχικά να σας πω ότι στον σημερινό υπέρηχο ο γιατρός είδε πάνω από 20 ωοθηλακια τα οποία δεν συλλέξε ποτέ ο άσχετος γιατρός μου. Επίσης το πρωτόκολλο που με έβαλε και έκανα και ο τρόπος που με έβαλε να κάνω τις ενέσεις μου ήταν καταστροφικός για τα ωοθηλακια μου. Δηλαδή κι αυτά που συλλέξαμε ήταν υπέρ αρκετά για τον τρόπο που έκανα τις ενέσεις σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες. Κάναμε σήμερα ορμονολογικο έλεγχο εγώ και ο σύζυγος, κάναμε καρυωτυπους, εγώ έκανα ΑΜΗ και αναμένουμε αποτελέσματα για μια νέα αρχή από τον Μάιο πρώτα ο θεός! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του νέου γιατρού που με έκαναν και δάκρυσα από συγκίνηση « να κάνω εσένα δότρια ωαρίων ναι, αλλά στην παρούσα φάση να χρησιμοποιήσεις εσυ ωάρια δότριας αποκαλείται!» Η κλινική μου επέστρεψε τα μισά μου χρήματα πίσω αφού δεν προχώρησαμε σε μικρογονιμοποιηση, ελπίζω από δω και μπρος η τύχη να είναι με το μέρος μου! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα με οδηγό την Παναγίτσα, και σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για τις πολύτιμες συμβουλές, την στήριξη και την ευαισθησία που δείξατε στην αγωνία μου.. θα τα λέμε γιατί ειλικρινά σας το λέω σας νιώθω όλες δικούς μου ανθρώπους κι ας μη σας ξέρω. Απαλύνετε τις πληγές μου χωρίς να το καταλάβετε, χάρη σε εσάς σήμερα είμαι εδώ και πατάω ξανά στα πόδια μου! Ευχαριστώ!

Αχ μπράβο βρε κορίτσι μου, συγκινήθηκα. Ήμουν σίγουρη με όλα αυτά που μας είχες περιγράψει ότι ο γιατρός σου ήταν κομπογιανιτης και σε ταλαιπωρησε τζάμπα και σωματικά και ψυχικά. Αλλά 20 ωοθυλακια ακόμη? Αν είναι δυνατόν, ο άνθρωπος θέλει αφαίρεση της άδειας του. Εσύ ξεμπλεξες αλλά λυπάμαι τα κορίτσια που θα μπούνε στο ιατρείο του στο μέλλον με όνειρα να γίνουν μανούλες. Μικρή είναι η Θεσσαλονίκη πάντως, πρέπει από στόμα σε στόμα να μαθευτεί το ποιον του.

Πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις και την επόμενη φορά θα σας πάνε ολα τέλεια!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη προσπάθεια σου, στο ενδιάμεσο είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!

• Ευχή 1

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και 251 για 3 ωαρια ειναι ακομα χαμηλή ρε συ. Εγω παντως θυμάμαι μια φορα που αργούσαν να αναπτυχθούν, αργήσαμε και να τα πάρουμε. Δεν υποτίθεται οτι πρεπει να ειναι απο 16-17χιλ και πάνω για να ειναι ώριμα;

Δεν ξέρω πραγματικά είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Πέντε μέρες πριν ήταν 10 και τώρα είναι 12. Κι έχω μπροστά μου τέσσερις μέρες. Τι να κάνω για να πάρουν μπρος δεν ξέρω. Ο γιατρός δεν μου είπε πόσο θα τα πάρει μου είπε απλά Παρασκευή τα παίρνουμε. Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη συνεχίζω meriofert Kai cetrotide. 

Διαφημίσεις

14 minutes ago, dreamteam said:

Δεν ξέρω πραγματικά είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Πέντε μέρες πριν ήταν 10 και τώρα είναι 12. Κι έχω μπροστά μου τέσσερις μέρες. Τι να κάνω για να πάρουν μπρος δεν ξέρω. Ο γιατρός δεν μου είπε πόσο θα τα πάρει μου είπε απλά Παρασκευή τα παίρνουμε. Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη συνεχίζω meriofert Kai cetrotide. 

Η αλήθεια ειναι οτι τις τελευταίες μέρες αυξάνονται πιο γρήγορα. Ελα μην στεναχωριέσαι εκείνος ξέρει σίγουρα καλύτερα. Θα έχουν φτάσει 15-16 πιστευω. Και η Ε2 θα εχει τουλάχιστον διπλασιαστεί. Άλλωστε θα κανεις και οβιτρελ για την τελική ωρίμανση 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Να είσαι καλά @kateriiina25 για την πληροφορία, κάπως έτσι σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε κι εμείς, θα μιλήσουμε βέβαια με ουρολόγο και γυναικολόγο και βλέπουμε.. 

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ, σε σένα και σε όλες τις εγκυούλες μας εδώ στο καφέ μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και υγιέστατα μωράκια σε 9 μήνες στην αγκαλιά σας!! 🌷😍

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 45 λεπτά , Machart είπε:

Κορίτσια μου γλυκά, εδώ είμαι πάλι με ίσως λίγο πιο αναπτερωμένο ηθικό μετά από την σημερινή μου συνάντηση με έναν νέο γιατρό και την επίσκεψη μου σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής! Όλες μου οι απορίες έχουν λυθεί αφού ήρθα σε άμεση επικοινωνία και με την εμβρυολογο αλλά και με τον εξειδικευμένο γιατρό του κέντρου που είχε στα χέρια του όλο το ιστορικό μου και όσες πληροφορίες χρειαζόταν για να μου διαψεύσει τα λόγια του ανίδεου και άσχετου γιατρού μου που με εκμεταλλεύτηκε.. αρχικά να σας πω ότι στον σημερινό υπέρηχο ο γιατρός είδε πάνω από 20 ωοθηλακια τα οποία δεν συλλέξε ποτέ ο άσχετος γιατρός μου. Επίσης το πρωτόκολλο που με έβαλε και έκανα και ο τρόπος που με έβαλε να κάνω τις ενέσεις μου ήταν καταστροφικός για τα ωοθηλακια μου. Δηλαδή κι αυτά που συλλέξαμε ήταν υπέρ αρκετά για τον τρόπο που έκανα τις ενέσεις σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες. Κάναμε σήμερα ορμονολογικο έλεγχο εγώ και ο σύζυγος, κάναμε καρυωτυπους, εγώ έκανα ΑΜΗ και αναμένουμε αποτελέσματα για μια νέα αρχή από τον Μάιο πρώτα ο θεός! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του νέου γιατρού που με έκαναν και δάκρυσα από συγκίνηση « να κάνω εσένα δότρια ωαρίων ναι, αλλά στην παρούσα φάση να χρησιμοποιήσεις εσυ ωάρια δότριας αποκαλείται!» Η κλινική μου επέστρεψε τα μισά μου χρήματα πίσω αφού δεν προχώρησαμε σε μικρογονιμοποιηση, ελπίζω από δω και μπρος η τύχη να είναι με το μέρος μου! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα με οδηγό την Παναγίτσα, και σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για τις πολύτιμες συμβουλές, την στήριξη και την ευαισθησία που δείξατε στην αγωνία μου.. θα τα λέμε γιατί ειλικρινά σας το λέω σας νιώθω όλες δικούς μου ανθρώπους κι ας μη σας ξέρω. Απαλύνετε τις πληγές μου χωρίς να το καταλάβετε, χάρη σε εσάς σήμερα είμαι εδώ και πατάω ξανά στα πόδια μου! Ευχαριστώ!

Τώρα είσαι όχι απλά σε καλά χέρια,αλλά στα καλύτερα 😉 Οποια κοπέλα και να ρωτήσεις που την έχει αναλάβει,θα σου πει τα ίδια. Όλα θα πάνε καλά και το πιστεύω 100%. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια γλυκιά εγκυμοσύνη και όπως είπαμε: Ο,τι χρειαστείς,είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε ❤️ Έχουμε περάσει όλες απ'τη δύσκολη διαδικασία της εξωσωματικής και μπορούμε να σε νιώσουμε,υπάρχει ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη ❤️ 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

11 minutes ago, Blue Velvet said:

Τώρα είσαι όχι απλά σε καλά χέρια,αλλά στα καλύτερα 😉 Οποια κοπέλα και να ρωτήσεις που την έχει αναλάβει,θα σου πει τα ίδια. Όλα θα πάνε καλά και το πιστεύω 100%. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια γλυκιά εγκυμοσύνη και όπως είπαμε: Ο,τι χρειαστείς,είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε ❤️ Έχουμε περάσει όλες απ'τη δύσκολη διαδικασία της εξωσωματικής και μπορούμε να σε νιώσουμε,υπάρχει ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη ❤️ 

Α στον δικό σου πήγε το κορίτσι; Μπράβο! Δεν ξερω γιατί αλλα αυτόν τον γιατρό (που δεν θυμάμαι καν το όνομα του 😄) τον εχω σε πολυ μεγάλη υπόληψη. Μονο από τα λόγια που έχετε πει κάποια κορίτσια εδώ μέσα. 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι τις τελευταίες μέρες αυξάνονται πιο γρήγορα. Ελα μην στεναχωριέσαι εκείνος ξέρει σίγουρα καλύτερα. Θα έχουν φτάσει 15-16 πιστευω. Και η Ε2 θα εχει τουλάχιστον διπλασιαστεί. Άλλωστε θα κανεις και οβιτρελ για την τελική ωρίμανση 

Ναι και arvecap. Μια από τη μια και μια από την άλλη. 

πρίν από 11 λεπτά , dreamteam είπε:

πρίν από 25 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και η Ε2 πέντε μέρες πριν ήταν 70

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Α στον δικό σου πήγε το κορίτσι; Μπράβο! Δεν ξερω γιατί αλλα αυτόν τον γιατρό (που δεν θυμάμαι καν το όνομα του 😄) τον εχω σε πολυ μεγάλη υπόληψη. Μονο από τα λόγια που έχετε πει κάποια κορίτσια εδώ μέσα. 

Είναι καταπληκτικός και σαν επιστήμονας και σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να πω όνομα,γιατί απαγορεύεται με βάση τους κανόνες του φόρουμ,τα αρχικά του είναι Θ.Σ. και είναι επιστημονικός διευθυντής στην F#rtilia στη Θεσσαλονίκη 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, xristinakarr είπε:

Καλησπέρα σας!

@Lotos εμείς την κάναμε, έχουμε θέμα με το σπέρμα γενικά και πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13), βγήκε το αποτέλεσμα του dfi που το περίμενα και χειρότερο με την τύχη που μας δέρνει και την κατάσταση του σπέρματος, είμαστε στο 31% και λογικά από εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον ουρολόγο να δούμε τί θα μας πει για να το βελτιώσουμε. Νομίζω βελτιώνεται αλλά (κλασικά) θέλει χρόνο και δε νομίζω να γίνονται και θαύματα στο νούμερο αυτό αλλά τουλάχιστον να κατέβει σε πιο ανεκτά επίπεδα. Αυτά από εμένα.. Καλή μας εβδομάδα!

Οκ...αν έχεις νέα ,ενημέρωσε μας πως βελτιώνεται..καλή τύχη !,

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, dreamteam said:

Και η Ε2 πέντε μέρες πριν ήταν 70

Ελα εντάξει, ολα καλά θα πάνε. Η Ε2 είχε αύξηση όπως επρεπε. Μπορει απλώς τα δικά σου ωαριακια να μην γίνονται πολύ μεγάλα. Άλλες κοπέλες κάνουν ωοληψια με 16χιλ και άλλες 22-23χιλ

eardp2.png

5 ώρες πρίν, Nels είπε:

Καλημέρα, περίοδος με τόσα φάρμακα που παίρνουμε δεν έρχεται, είναι σπάνιο. Τα υπολοιπα είναι φυσιολογικά και γενικά τα συμπτώματα τύπου πρήξιμο στήθους και πονακια είναι τα ίδια είτε περιμένεις παιδί είτε περιμένεις περίοδο. Επειδή έχετε πολλή αγωνία δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε άλλη μια βδομάδα. Οι πιο πολλοί γιατροί προτείνουν χοριακη στις 9 μέρες από τη μεταφορά βλαστοκυστων,  δεν κατάλαβα πότε το σαδισμό των υπολοίπων γιατρών που λένε 2 βδομάδες. Εξάλλου στην περίπτωση που είναι μια κοπελα εγγυος ειτε στις 9 μέρες ειτε στις 14 κάνει χοριακη, θα ξανακάνει επαναληπτικες, απλά θα ξεκινήσει με διαφορετικές αρχικές τιμές. Επίσης με χοριακη στις 9 μέρες και παρακολούθηση ακόμη και βιοχημικη να καταλήξει θα το δεις και θα ξέρεις ότι κάτι τουλαχιστον λειτούργησε. Και αν στις 9 μέρες δείξει μηδενική χοριακη πάλι κέρδος είναι, γλιτώνεις 5 μέρες έξτρα φάρμακα και αγωνξα.

Επίσης σε εμένα το clear blue early έδειξε θετικό αποτέλεσμα απο την 7η μέρα (με πρωινά ουρά εννοειται), μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αν δε θέλετε να κάνετε χοριακη συντομότερα.

Εννοειται, γίνεται τη μέρα που είναι δεκτικο το ενδομητριο.

Σε φυσικό κύκλο ο γιατρός σε παρακολουθεί με υπερηχους και αιματολογικες από την αρχή της περιόδου σου και η ετ γίνεται αν βάλεις βλαστοκυστη 5 μέρες μετά την διαπιστωμένη ωορηξια σου, αν βάλεις 3 ημερών, 3 μέρες μέρα. Αν πχ έχεις κύκλο 28 ημερών και κάνεις ωορηξια τη 14η, 5μερες μετά γίνεται η ετ βλαστοκυστης.

Σε τεχνητό κύκλο προετοιμάζει ο γιατρος κατάλληλα το ενδομητριο με φάρμακα και η ετ γίνεται κατά την κρίση του παλι βάσει αιματολογικων και υπερήχων τη μέρα που θεωρεί ότι είναι έτοιμο.

Αν έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις ωορηξια προτεινεται η μεταφορά σε φυσικό κύκλο γιατί πας με τους ρυθμούς τους σώματος σου ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα φυσικής σύλληψης και δεν έχεις κίνδυνο με μετατοπισμενο παραθυρο εμφυτευσης, πόσες μέρες θα πάρεις προγεστερονη κλπ.

Καλή επιτυχία!

εγώ έχω πολυκυστικες άρα χωρίς φάρμακα δεν έχω καν κύκλο..φαντάζομαι θα δώσει χάπια για να έρθει περίοδος κ ύστερα για προετοιμασία ενδομητρίου..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ελα εντάξει, ολα καλά θα πάνε. Η Ε2 είχε αύξηση όπως επρεπε. Μπορει απλώς τα δικά σου ωαριακια να μην γίνονται πολύ μεγάλα. Άλλες κοπέλες κάνουν ωοληψια με 16χιλ και άλλες 22-23χιλ

Σε ευχαριστώ τοσο πολύ για τη στήριξη!!! ❤️ Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε φάση να πάω την Παρασκευή να του πω πάρτα πετα τα δε με νοιάζει καν τι θα τα κάνεις..και πάμε παρακάτω.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...