Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια ,ελπίζω να εισται όλες καλά και να έχουμε και αρκετά ευχάριστα , είναι πολλές οι σελίδες από τότε που έχω να μπω και δε μπορώ να τα διαβάσω!!!  Ήθελα να πάρω λίγο το χρόνο μου καθώς είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά το τελευταίο καιρό τώρα είμαι καλύτερα και επανήλθα. 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα υστεροσκοπηση και πήρα για 14 μέρες μετά αντιβίωση vibramicyn 100mg ,έτρωγα γιαούρτι μου έδωσε και ο φαρμακοποιός κάτι ultra levur. 

Τελείωσα την αντιβίωση αλλα τα συνέχισα λίγες μέρες ακόμα και ξαφνικά άρχισα να νοιωθω λιγο φαγούρα δεν έχω πάθει ποτέ κολπιτιδα. Πήγα σε ένα άλλο φαρμακείο μου εδωσε κάτι κολπικά υπόθετα για 3 μέρες για πιθανή κολπιτιδα και lacto levour να πάρω τα άλλα λέει δεν κάνουν για τα γυναικολογικά. 

Το θέμα είναι ότι περιμένω να αδιαθετησω και αν όλα είναι καλά ίσως κάνουμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά έχω αγχωθει τώρα αν είναι κολπιτιδα ,αν είναι αν θα φύγει και τη γίνεται αν επιμένει ακυρώνεται η έμβρυομεταφορα? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 17 λεπτά , piglet είπε:

Κορίτσια τελικά έκανα σήμερα την χοριακη 12η μέρα και τιμή 215,70! Επαναληπτική την Πέμπτη;πώς σας φαίνεται;;;

Συγχαρητήρια!!! Μια χαρά είναι η τιμή σου, καλούς διπλασιασμούς! 

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 47 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια καλή βδομάδα ! να ρωτήσω μήπως ξέρετε ! όπως γνωρίζετε ακύρωσα την εμβρυομεταφορα λόγω υψηλής προγεστερονης. μου είπε η μαία να πάρω τα καφέ χάπια για 10 μέρες ! τελευταίο χάπι πήρα 2/3 άρα μέσα σε 10 μέρες θα αδιαθετήσω! εχω 2 ερωτήσεις .

1) γιατί πήρα τα καφέ χάπια αφού δεν θα αδιαθετούσα έτσι κι αλλιώς αμέσως και 2) εχω κάτι περίεργα πονάκια όπως εχω όταν κάνω κυστικα, υπάρχει περίπτωση να εχω κάνει πάλι κυστικο ενώ έπαιρνα καφέ cyclacour ?

Τον προηγούμενο μήνα που ακύρωσα κ εγώ την ετ λόγω ενδομητρίου,πηρα όπως λες τα καφέ…με το που τα σταμάτησα, μου ήρθε περίοδος σε 3 μέρες,οποτε μήπως οι ενοχλήσεις είναι από κει;;

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Συγχαρητήρια!!! Μια χαρά είναι η τιμή σου, καλούς διπλασιασμούς! 

Σ ευχαριστώ πολυ!! Μακάρι να παει καλα.. Τώρα περιμενουμε και τα δικά σου νέα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , vasoula88 είπε:

Τον προηγούμενο μήνα που ακύρωσα κ εγώ την ετ λόγω ενδομητρίου,πηρα όπως λες τα καφέ…με το που τα σταμάτησα, μου ήρθε περίοδος σε 3 μέρες,οποτε μήπως οι ενοχλήσεις είναι από κει;;

είναι προς τη δεξιά πλευρά και εχω πετάξει και το κοιλουμπινι των κύστεων! γι αυτό το σκέφτομαι 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Έχω αλλάξει δυο γιατρούς, σχεδόν 25 ωολληψιες και κάθε φορά παίρνω αντιβίωση. Μου φαίνεται υπερβολικό να έχει πάρει τόσα ωαρια και να μην έχει δώσει αντιβίωση. Οκ, γιατρός δεν είμαι φυσικά όποτε μπορεί να μην είναι απαραίτητο.

Όχι μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην το σκέφτηκα αλλά έχεις δίκιο.βεβαια έχουν περάσει 4  μήνες από την τελευταία μου ωοληψια και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αλλά σίγουρα στη άλλη θα ζητήσω αντιβίωση. 

Θυμάμαι πόσο στον αέρα ήμουν στην αρχή και πόσο βουνό μου φαινόταν όλη αυτή η διαδικασία.τωρα κοντεύω να πάρω master με όλα αυτά που έχω μάθει κυρίως σε αυτό το forum.

πρίν από 14 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κορίτσια μου .. να θυμίσω την Πέμπτη έκανα την πρώτη χοριακη στις 10 μέρες με βλαστοκυστες .. έκανα σήμερα την επαναληπτική (μου είπε η μαία να μην κάνω Σάββατο γιατί έτσι κ αλλιώς θα βγει Δευτέρα ) και το αποτέλεσμα δηλαδή 4 μέρες μετά ήταν 1766,80 !!! 

Πολύ καλά πάμεεεε!!! Μπράβο μανούλα!!!!

• Λουλούδια 1

22 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Όχι ,δεν την έχω κάνει κ με αγχωνει πολυ η συγκεκριμένη γτ νομίζω εκει δεν είναι εύκολα επιλυσιμα τα πράγματα 

Καλησπέρα σας!

@Lotos εμείς την κάναμε, έχουμε θέμα με το σπέρμα γενικά και πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13), βγήκε το αποτέλεσμα του dfi που το περίμενα και χειρότερο με την τύχη που μας δέρνει και την κατάσταση του σπέρματος, είμαστε στο 31% και λογικά από εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον ουρολόγο να δούμε τί θα μας πει για να το βελτιώσουμε. Νομίζω βελτιώνεται αλλά (κλασικά) θέλει χρόνο και δε νομίζω να γίνονται και θαύματα στο νούμερο αυτό αλλά τουλάχιστον να κατέβει σε πιο ανεκτά επίπεδα. Αυτά από εμένα.. Καλή μας εβδομάδα!

Διαφημίσεις

4 hours ago, Nels said:

Εγω λέω να πάτε να κάνετε σήμερα χοριακη γιατί θα σας φάει το αγχος, μεχρι το απόγευμα θα έχει βγει.

Έχω πολυ καλό προαίσθημα πάντως!!!

Σήμερα ειναι πολύ νωρίς μωρε να πάνε τα παιδιά 7η μέρα. Καλύτερα απο μεθαύριο που θα ειναι 9η. Μπορει να πάρουν κανενα πολυ μικρό νούμερο και να αγχωθούν τσάμπα. Κατα την γνώμη μου 10η-12η ειναι ιδανικά για να εχεις μια καλή εικόνα χοριακης. 14η πάει πολύ για βλαστοκύστες, υπερβολικό. 

2 hours ago, dreamteam said:

Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω!!! Τώρα πήρα και έξτρα meriofert (την έχω σίγουρη την επόμενη προσπάθεια οπότε λέω πάρτα να τα έχεις). Με έχει πιάσει τώρα μια απογοήτευση ότι τζάμπα πάω για ωοληψια και δε θα μου φτουρισει κανένα.

Δεν μου είπε. Αλλά ξέρω ότι σε πέντε μέρες από 10 χιλιοστά έγιναν 12 άρα υποθέτω μέχρι την Παρασκευή να χουν πάρει λίγο ακόμα. Γύρω στα 14-15 θα μου τα πάρει. Με τόσες ορμόνες θα τρελαθώ!!! Που με τα φεμαρα έκανα 3 να με το συμπαθειο 18 χιλιοστά!!! 

Λίγο δεν ειναι 14-15 να τα πάρετε; Θα ειναι ακομα πολύ ανώριμα. Ε2 έκανες;

1 hour ago, Angot said:

κορίτσια καλή βδομάδα ! να ρωτήσω μήπως ξέρετε ! όπως γνωρίζετε ακύρωσα την εμβρυομεταφορα λόγω υψηλής προγεστερονης. μου είπε η μαία να πάρω τα καφέ χάπια για 10 μέρες ! τελευταίο χάπι πήρα 2/3 άρα μέσα σε 10 μέρες θα αδιαθετήσω! εχω 2 ερωτήσεις .

1) γιατί πήρα τα καφέ χάπια αφού δεν θα αδιαθετούσα έτσι κι αλλιώς αμέσως και 2) εχω κάτι περίεργα πονάκια όπως εχω όταν κάνω κυστικα, υπάρχει περίπτωση να εχω κάνει πάλι κυστικο ενώ έπαιρνα καφέ cyclacour ?

Τα καφέ τα πήρες γιατί είχες ήδη παρει τα λευκά και δεν έκανες ωορρηξία. Η προγεστερονη σου ανέβηκε μονο λίγο απο το κυστικο οποτε επρεπε ο κύκλος σου να συνεχιστεί τεχνητά για να εχεις κανονική περίοδο μετα. Τα καφέ ειναι προγεστερονη. Δεν πιστευω παντως οτι θα εχεις βγάλει πάλι κυστικό σε κύκλο με cyclacur. Δύσκολο πολυ 

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Σποράκι είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Έχω αλλάξει δυο γιατρούς, σχεδόν 25 ωολληψιες και κάθε φορά παίρνω αντιβίωση. Μου φαίνεται υπερβολικό να έχει πάρει τόσα ωαρια και να μην έχει δώσει αντιβίωση. Οκ, γιατρός δεν είμαι φυσικά όποτε μπορεί να μην είναι απαραίτητο.

Μία ωοληψία έκανα μόνο, αλλά και εγώ πήρα αντιβίωση την προηγούμενη, την ημέρα της ωοληψίας και την επόμενη..προληπτικά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σήμερα ειναι πολύ νωρίς μωρε να πάνε τα παιδιά 7η μέρα. Καλύτερα απο μεθαύριο που θα ειναι 9η. Μπορει να πάρουν κανενα πολυ μικρό νούμερο και να αγχωθούν τσάμπα. Κατα την γνώμη μου 10η-12η ειναι ιδανικά για να εχεις μια καλή εικόνα χοριακης. 14η πάει πολύ για βλαστοκύστες, υπερβολικό. 

Λίγο δεν ειναι 14-15 να τα πάρετε; Θα ειναι ακομα πολύ ανώριμα. Ε2 έκανες;

Τα καφέ τα πήρες γιατί είχες ήδη παρει τα λευκά και δεν έκανες ωορρηξία. Η προγεστερονη σου ανέβηκε μονο λίγο απο το κυστικο οποτε επρεπε ο κύκλος σου να συνεχιστεί τεχνητά για να εχεις κανονική περίοδο μετα. Τα καφέ ειναι προγεστερονη. Δεν πιστευω παντως οτι θα εχεις βγάλει πάλι κυστικό σε κύκλο με cyclacur. Δύσκολο πολυ 

251. Αφού δεν μεγαλώνουν ρε συ τι άλλο μπορεί να κάνει?

1 hour ago, piglet said:

Κορίτσια τελικά έκανα σήμερα την χοριακη 12η μέρα και τιμή 215,70! Επαναληπτική την Πέμπτη;πώς σας φαίνεται;;;

Συγχαρητήρια!! Πολύ καλό νούμερο 😊

54 minutes ago, Ririii88 said:

Κορίτσια μου .. να θυμίσω την Πέμπτη έκανα την πρώτη χοριακη στις 10 μέρες με βλαστοκυστες .. έκανα σήμερα την επαναληπτική (μου είπε η μαία να μην κάνω Σάββατο γιατί έτσι κ αλλιώς θα βγει Δευτέρα ) και το αποτέλεσμα δηλαδή 4 μέρες μετά ήταν 1766,80 !!! 

Πας σφαίρα κι εσυ!!! Μπράβο! Σου είπαν να κανεις και 3η φορα;

45 minutes ago, xristinakarr said:

Καλησπέρα σας!

@Lotos εμείς την κάναμε, έχουμε θέμα με το σπέρμα γενικά και πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες (~13), βγήκε το αποτέλεσμα του dfi που το περίμενα και χειρότερο με την τύχη που μας δέρνει και την κατάσταση του σπέρματος, είμαστε στο 31% και λογικά από εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον ουρολόγο να δούμε τί θα μας πει για να το βελτιώσουμε. Νομίζω βελτιώνεται αλλά (κλασικά) θέλει χρόνο και δε νομίζω να γίνονται και θαύματα στο νούμερο αυτό αλλά τουλάχιστον να κατέβει σε πιο ανεκτά επίπεδα. Αυτά από εμένα.. Καλή μας εβδομάδα!

Και μεις 31% dfi είχαμε και έκανε ο άντρας μου 2,5 μήνες θεραπεία και προχωρησαμε σε διέγερση. Δεν κάναμε ποτέ επαναληπτική γιατί λέγαμε οτι όσο και να βγει θα προχωρήσουμε. Με τις γονιμοποιησεις παντως τα είχαμε πάει πολυ καλα. 

21 minutes ago, Machart said:

Κορίτσια μου γλυκά, εδώ είμαι πάλι με ίσως λίγο πιο αναπτερωμένο ηθικό μετά από την σημερινή μου συνάντηση με έναν νέο γιατρό και την επίσκεψη μου σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής! Όλες μου οι απορίες έχουν λυθεί αφού ήρθα σε άμεση επικοινωνία και με την εμβρυολογο αλλά και με τον εξειδικευμένο γιατρό του κέντρου που είχε στα χέρια του όλο το ιστορικό μου και όσες πληροφορίες χρειαζόταν για να μου διαψεύσει τα λόγια του ανίδεου και άσχετου γιατρού μου που με εκμεταλλεύτηκε.. αρχικά να σας πω ότι στον σημερινό υπέρηχο ο γιατρός είδε πάνω από 20 ωοθηλακια τα οποία δεν συλλέξε ποτέ ο άσχετος γιατρός μου. Επίσης το πρωτόκολλο που με έβαλε και έκανα και ο τρόπος που με έβαλε να κάνω τις ενέσεις μου ήταν καταστροφικός για τα ωοθηλακια μου. Δηλαδή κι αυτά που συλλέξαμε ήταν υπέρ αρκετά για τον τρόπο που έκανα τις ενέσεις σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες. Κάναμε σήμερα ορμονολογικο έλεγχο εγώ και ο σύζυγος, κάναμε καρυωτυπους, εγώ έκανα ΑΜΗ και αναμένουμε αποτελέσματα για μια νέα αρχή από τον Μάιο πρώτα ο θεός! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του νέου γιατρού που με έκαναν και δάκρυσα από συγκίνηση « να κάνω εσένα δότρια ωαρίων ναι, αλλά στην παρούσα φάση να χρησιμοποιήσεις εσυ ωάρια δότριας αποκαλείται!» Η κλινική μου επέστρεψε τα μισά μου χρήματα πίσω αφού δεν προχώρησαμε σε μικρογονιμοποιηση, ελπίζω από δω και μπρος η τύχη να είναι με το μέρος μου! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα με οδηγό την Παναγίτσα, και σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για τις πολύτιμες συμβουλές, την στήριξη και την ευαισθησία που δείξατε στην αγωνία μου.. θα τα λέμε γιατί ειλικρινά σας το λέω σας νιώθω όλες δικούς μου ανθρώπους κι ας μη σας ξέρω. Απαλύνετε τις πληγές μου χωρίς να το καταλάβετε, χάρη σε εσάς σήμερα είμαι εδώ και πατάω ξανά στα πόδια μου! Ευχαριστώ!

Μπράβο ρε κορίτσι μου!! Είδες ποσο μπορει να αλλάξουν τα δεδομένα απο την μια μερα στην άλλη; Πως ένας άχρηστος γιατρός μπορει να μας καταστρέψει την ψυχολογία; Και ευτυχώς που εσυ είχες τις αμφιβολίες σου και ψάχτηκες. Για φαντάσου καμία άλλη κοπελίτσα να πήγαινε κατευθείαν για δωρεά! Πω πω Χριστέ μου τι άνθρωποι κυκλοφορούν εκει έξω και με πτυχία!!!

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...