Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μην απογοητεύεσαι. Εγώ που είμαι φτωχή ανταποκρίτρια στην πρώτη προσπάθεια με φουλ ορμόνες πήρα ένα. Μετά με πολύ λιγότερες ή και μόνο χαπάκια έπαιρνα 3-4. Στην πορεία θα καταλάβεις ότι αυτό που μας νοιάζει είναι η ποιότητα, και ένα ένα με φυσικό να πηγαίνεις σε νοιάζει μόνο να είναι καλό και να γονιμοποιείται. Απλά θέλει περισσότερο υπομονή! Η δικιά μου αριστερή ωοθηκη κοιμόταν κάνα τρίμηνο και ξαφνικά ξύπνησε και έδωσε δυο!!! Έτσι πάει το σύστημα μας 😉

Καλά τα λες...αλλά αν σε ένα εξάμηνο το αποτέλεσμα είναι 1;; Απογοήτευση! Άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ. Απόγνωση όχι ακόμη, αλλά μεγάλη απογοήτευση. Με ορμόνες ή χωρίς το αποτέλεσμα ίδιο. Είτε άδεια από γενετικό υλικό είτε δεν προχωρούν στη γονιμοποίηση. Με σχετικά καλές ορμόνες για τα 40,5 χρόνια μου. 

Πραγματικά δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

13 hours ago, Machart said:

Αχ βρε κορίτσι μου.. να ξερες πως νιώθω.. δεν είναι ότι έχω να διαχειριστώ μόνο την αποτυχία αυτή καθαυτή, έχω να διαχειριστώ ένα σωρό πράγματα. Τι να σκεφτώ πρώτα; Την εξαπάτηση που έφαγα ; Την κοροϊδία και την εκμετάλλευση; Την ψυχική μου κατάσταση; Τον φρικτό πόνο που έχω από χθες από την ωοληψια; Ούτε 30 ωοθηλακια να συλλέγανε δεν θα ενιωθα τέτοιο πόνο.. προσεύχομαι στην Παναγία να μου δώσει δύναμη να σταθώ στα πόδια μου ξανά και να ξεκινήσω από το μηδέν.. είναι σαν ένα κακό όνειρο όλο αυτό που περνάω. Ούτε η ίδια μου δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό που έχει γίνει😭

Αντιβίωση προληπτικά καθώς και τις 2-3 μέρες μετά την ωοληψία σου έδωσε; αν όχι, θα πρότεινα να πας σε έναν γυναικολόγο 

13 hours ago, Anthiii said:

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ εκανα στις 20/2 και να σου πω την αλήθεια έβαλα και άρωμα και κρέμα σώματος χρησιμοποιώ παιδική κρέμα σωματος βέβαια αλλα έβαλα.. δεν είχα ρωτήσει εάν δεν επιτρέπεται αλλα προς το παρόν για εμενα πάνε όλα προς το καλο όποτε για στην δίκη μου προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο.. καλο όμως είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες της μαίας σου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία!! 🥰🥰

Εγώ δεν έφτασα ως εκεί αλλά μου το έγραφαν στο χαρτί... όχι κρέμες και αρώματα την μέρα της εμβρυομεταφοράς

43 minutes ago, Σποράκι said:

Βρε κορίτσι μου δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν νοείται ωοληψια χωρίς αντιβίωση, είναι πολύ επικίνδυνο. Έλεος πια. Πάρε τηλ έναν γυναικολόγο και ρώτησε τον, έπρεπε να έχεις ξεκινήσεις βιμπραμισιν από την ίδια μέρα. Μια βελόνα τρύπησε αρκετές φορές τις ωοθήκες σου. Εμένα ένα τρύπημα κάνει και υποχρεωτικά τέσσερις μέρες παίρνω αντιβίωση. 

Αυτό που λέει το @Σποράκι!

πρίν από 23 λεπτά , Visit a vis είπε:

Καλά τα λες...αλλά αν σε ένα εξάμηνο το αποτέλεσμα είναι 1;; Απογοήτευση! Άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ. Απόγνωση όχι ακόμη, αλλά μεγάλη απογοήτευση. Με ορμόνες ή χωρίς το αποτέλεσμα ίδιο. Είτε άδεια από γενετικό υλικό είτε δεν προχωρούν στη γονιμοποίηση. Με σχετικά καλές ορμόνες για τα 40,5 χρόνια μου. 

Πραγματικά δεν ξέρω...

εχετε δοκιμάσει μακρυ πρωτόκολλο? εγω με φυσικους -τροποποιημένους για 4-5 κυκλους ενα πηραμε 'καλο' εμβρυο.. μετα με μακρυ πηγα πολύ καλά

• Λουλούδια 1

39 minutes ago, dreamteam said:

Κορίτσια εγώ δεν έχω καλά νέα!! Τρία ωάρια αυτά είναι όλα κι όλα! Αριστερή γιοκ δεν μας έκανε τη χάρη! Η δεξιά είχε τρία 10αρια την προηγούμενη Τετάρτη και σήμερα μετά βίας έφτασαν 12 χιλιοστά. Ενδομήτριο 8μιση αλλά δεν ξέρω πόσο μας νοιάζει στη φάση που είμαστε. Ο γιατρός μου μίλησε ειλικρινά ότι περίμενε καλύτερη εικόνα ΑΛΛΑ μπορεί να είναι ο κύκλος, μπορεί να μη μου ταιριάζει η φουλ διέγερση από τη στιγμή που και με femara είχαμε τρία. Πάμε για ωοληψια την Παρασκευή μέχρι και Τετάρτη συνεχίζω 375 μονάδες και Τετάρτη βράδυ κάνω μια οβιτρελ και μια arvecap. Μου είπε να μην απογοητεύομαι κι ότι δικαιουμασταν να δοκιμάσουμε μια διέγερση ακόμα κι αν δεν μας βγήκε έχουμε εξηγήσεις. Φοβάμαι πολύ κορίτσια φοβάμαι ότι θα πάω Παρασκευή και δε θα πάρουμε κανένα τελικά ικανό. Δεν σκέφτομαι καν την ΕΤ να φανταστείτε. 

Κορίτσι μου ήρεμα. Καταρχάς καταλαβαίνω την απογοήτευση σου, αλλά από την άλλη να πιστεύεις στα ωαριάκια σου. Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, θέλουμε ένα και καλό! Σου είπε από τι μέγεθος και πάνω θα τα πάρει; 

Από εκεί και έπειτα, μπορεί να μην σου ταιριάζουν τα φάρμακα, και με νέα φάρμακα να δώσεις παραπάνω, ή να χρειαστείς να κάνεις μερικούς φυσικούς κύκλους - θέλει υπομονή όλο αυτό, στο λέω γιατί το ζω, και εγώ και όλες μας!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Visit a vis είπε:

Πραγματικά δεν ξέρω...

Ωχ αλήθεια σε καταλαβαίνω! Απογοήτευση και στεναχώρια. Αλλά βρε κορίτσια μέσα σε τόσους κύκλους κάπου θα έρθει και ένα καλό, τι να πω, περίοδο έχουμε ακόμα. Το θέμα είναι πως θα βγούμε μετά από όλο αυτό γιατί εμένα η ζωή μου 2,5 χρόνια γυρνάει γύρω από αυτά…

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ωχ αλήθεια σε καταλαβαίνω! Απογοήτευση και στεναχώρια. Αλλά βρε κορίτσια μέσα σε τόσους κύκλους κάπου θα έρθει και ένα καλό, τι να πω, περίοδο έχουμε ακόμα. Το θέμα είναι πως θα βγούμε μετά από όλο αυτό γιατί εμένα η ζωή μου 2,5 χρόνια γυρνάει γύρω από αυτά…

Ποσο δίκιο έχεις.. Και εγώ νιώθω ότι η ζωή μου γυρίζει συνέχεια γυρω απο αυτο.. Σαν ναρκωτικό είναι η όλη διαδικασία.. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Μην απογοητεύεσαι. Εγώ που είμαι φτωχή ανταποκρίτρια στην πρώτη προσπάθεια με φουλ ορμόνες πήρα ένα. Μετά με πολύ λιγότερες ή και μόνο χαπάκια έπαιρνα 3-4. Στην πορεία θα καταλάβεις ότι αυτό που μας νοιάζει είναι η ποιότητα, και ένα ένα με φυσικό να πηγαίνεις σε νοιάζει μόνο να είναι καλό και να γονιμοποιείται. Απλά θέλει περισσότερο υπομονή! Η δικιά μου αριστερή ωοθηκη κοιμόταν κάνα τρίμηνο και ξαφνικά ξύπνησε και έδωσε δυο!!! Έτσι πάει το σύστημα μας 😉

Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω!!! Τώρα πήρα και έξτρα meriofert (την έχω σίγουρη την επόμενη προσπάθεια οπότε λέω πάρτα να τα έχεις). Με έχει πιάσει τώρα μια απογοήτευση ότι τζάμπα πάω για ωοληψια και δε θα μου φτουρισει κανένα.

πρίν από 41 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Κορίτσι μου ήρεμα. Καταρχάς καταλαβαίνω την απογοήτευση σου, αλλά από την άλλη να πιστεύεις στα ωαριάκια σου. Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, θέλουμε ένα και καλό! Σου είπε από τι μέγεθος και πάνω θα τα πάρει; 

Από εκεί και έπειτα, μπορεί να μην σου ταιριάζουν τα φάρμακα, και με νέα φάρμακα να δώσεις παραπάνω, ή να χρειαστείς να κάνεις μερικούς φυσικούς κύκλους - θέλει υπομονή όλο αυτό, στο λέω γιατί το ζω, και εγώ και όλες μας!!!

Δεν μου είπε. Αλλά ξέρω ότι σε πέντε μέρες από 10 χιλιοστά έγιναν 12 άρα υποθέτω μέχρι την Παρασκευή να χουν πάρει λίγο ακόμα. Γύρω στα 14-15 θα μου τα πάρει. Με τόσες ορμόνες θα τρελαθώ!!! Που με τα φεμαρα έκανα 3 να με το συμπαθειο 18 χιλιοστά!!! 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν νοείται ωοληψια χωρίς αντιβίωση, είναι πολύ επικίνδυνο. Έλεος πια. Πάρε τηλ έναν γυναικολόγο και ρώτησε τον, έπρεπε να έχεις ξεκινήσεις βιμπραμισιν από την ίδια μέρα. Μια βελόνα τρύπησε αρκετές φορές τις ωοθήκες σου. Εμένα ένα τρύπημα κάνει και υποχρεωτικά τέσσερις μέρες παίρνω αντιβίωση. 

Τώρα με τρόμαξες και εμένα.. γιατί ούτε εμένα  μου έδωσε αντιβίωση μετά την ωοληψια. Και με τρυπησε 22 φορές αυτή η βελόνα όχι λίγες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Anna G είπε:

Τώρα με τρόμαξες και εμένα.. γιατί ούτε εμένα  μου έδωσε αντιβίωση μετά την ωοληψια. Και με τρυπησε 22 φορές αυτή η βελόνα όχι λίγες. 

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Έχω αλλάξει δυο γιατρούς, σχεδόν 25 ωολληψιες και κάθε φορά παίρνω αντιβίωση. Μου φαίνεται υπερβολικό να έχει πάρει τόσα ωαρια και να μην έχει δώσει αντιβίωση. Οκ, γιατρός δεν είμαι φυσικά όποτε μπορεί να μην είναι απαραίτητο.

κορίτσια καλή βδομάδα ! να ρωτήσω μήπως ξέρετε ! όπως γνωρίζετε ακύρωσα την εμβρυομεταφορα λόγω υψηλής προγεστερονης. μου είπε η μαία να πάρω τα καφέ χάπια για 10 μέρες ! τελευταίο χάπι πήρα 2/3 άρα μέσα σε 10 μέρες θα αδιαθετήσω! εχω 2 ερωτήσεις .

1) γιατί πήρα τα καφέ χάπια αφού δεν θα αδιαθετούσα έτσι κι αλλιώς αμέσως και 2) εχω κάτι περίεργα πονάκια όπως εχω όταν κάνω κυστικα, υπάρχει περίπτωση να εχω κάνει πάλι κυστικο ενώ έπαιρνα καφέ cyclacour ?

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια καλή βδομάδα ! να ρωτήσω μήπως ξέρετε ! όπως γνωρίζετε ακύρωσα την εμβρυομεταφορα λόγω υψηλής προγεστερονης. μου είπε η μαία να πάρω τα καφέ χάπια για 10 μέρες ! τελευταίο χάπι πήρα 2/3 άρα μέσα σε 10 μέρες θα αδιαθετήσω! εχω 2 ερωτήσεις .

1) γιατί πήρα τα καφέ χάπια αφού δεν θα αδιαθετούσα έτσι κι αλλιώς αμέσως και 2) εχω κάτι περίεργα πονάκια όπως εχω όταν κάνω κυστικα, υπάρχει περίπτωση να εχω κάνει πάλι κυστικο ενώ έπαιρνα καφέ cyclacour ?

Τα καφέ τα πήρες για να μη σου έρθει περίοδος νωρίτερα και αλλάξει ο κύκλος σου χωρίς λόγο. Λειτουργούν σαν αντισυλληπτικά και μου φαίνεται αδύνατον να έχεις κάποιο κυστικο, μάλλον όπου να ναι θα αδιαθετήσεις.

πρίν από 32 λεπτά , Σποράκι είπε:

Τα καφέ τα πήρες για να μη σου έρθει περίοδος νωρίτερα και αλλάξει ο κύκλος σου χωρίς λόγο. Λειτουργούν σαν αντισυλληπτικά και μου φαίνεται αδύνατον να έχεις κάποιο κυστικο, μάλλον όπου να ναι θα αδιαθετήσεις.

και γω αυτό σκεφτόμουν ή είναι κανένα έντερο! η μαία όλο δε ξέρω μου λέει 🙄

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...