Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Κοριτσαρες καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα σας έχασα λίγο γιατί είχα τραπέζι με την πεθερά που τάιζε το 5 μηνών εγγόνι της σαντιγύ από τούρτα για να μη ζηλεύει. Δεν σας κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω τις ενέσεις και να μη πάω αύριο στον υπέρηχο (αν τη δω να το κάνει αυτό στο δικό μου αύριο μεθαύριο θα της ορμησω) αλλά μετά ο άντρας μου με διαβεβαίωσε ότι όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα την αναλάβει ο ίδιος, οπότε έκανα τις ενεσουλες μου έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω αύριο να επιβεβαιώσω ότι η αριστερή μου ωοθήκη ξύπνησε (όλη μέρα της μιλάω και της τραγουδάω, το life coaching μου μέσα!!!!). Εν τω μεταξύ έχω μόνο meriofert για αύριο και cetrotideακομα τρεις, φοβάμαι ότι θα χρειαστώ κάνα δυο μέρες ακόμα και θα με στείλει να αγοράσω. Τα νέα σας τα διάβασα τώρα @Machartμη στενοχωριέσαι κορίτσι μου έπεσες σε περίπτωση! Νομίζω ότι μετά την καθοδήγηση των υπολοίπων θα πάνε όλα εξαιρετικά!!! Οι εγγυουλες μας τι κάνετε? Συναγωνιστριες χαμόγελο μόνο χρειάζεται ειδικά από μας ένα παραπάνω!!! (Πολύ αισιόδοξη είμαι εγώ σήμερα κι ανησυχώ!!!!)

Καλημέρα !!!!! Καλή επιτυχία σημερααααααα.. κ εγώ ετοιμάζομαι για δουλειά αλλά πριν θα περασω να κάνω μια επαναληπτική χοριακη…  😍

• Καλή τύχη! 9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια περιμένουν χοριακη αυτή την εβδομάδα και συγχαρητήρια σε όσα ζευγάρια πήραν θετική χοριακη. Εύχομαι ένα μαγικό ταξίδι 9 μηνών. 

Εμείς σήμερα 7η μέρα από την εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων. Μας έχει μείνει άλλη μια εβδομάδα.... 

Έχει κάποιες μικρό ενοχλήσεις αριστερά δεξιά και στο κέντρο και πολλά πολλά υγρά σαν κρέμα. Δεν παίρνει κολπική προγεστερονη μόνο χάπι ένεση cyclacur και κάτι αυτοκόλλητα. Το στήθος έχει φτάσει απέναντι και πριξιμο στην κοιλιά χαμηλα..... Μακάρι να μην έρθει η περίοδος.... Την επόμενη Δευτέρα έχουμε χοριακη.... Θα προλάβουμε? Η θα μας προλάβει..... 

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Καλημέρα !!!!! Καλή επιτυχία σημερααααααα.. κ εγώ ετοιμάζομαι για δουλειά αλλά πριν θα περασω να κάνω μια επαναληπτική χοριακη…  😍

Καλημέρα κι εγώ πήρα το καφεδάκι μου και ξεκίνησα!!! Άντε καλή μας επιτυχία!!

πρίν από 45 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια περιμένουν χοριακη αυτή την εβδομάδα και συγχαρητήρια σε όσα ζευγάρια πήραν θετική χοριακη. Εύχομαι ένα μαγικό ταξίδι 9 μηνών. 

Εμείς σήμερα 7η μέρα από την εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων. Μας έχει μείνει άλλη μια εβδομάδα.... 

Έχει κάποιες μικρό ενοχλήσεις αριστερά δεξιά και στο κέντρο και πολλά πολλά υγρά σαν κρέμα. Δεν παίρνει κολπική προγεστερονη μόνο χάπι ένεση cyclacur και κάτι αυτοκόλλητα. Το στήθος έχει φτάσει απέναντι και πριξιμο στην κοιλιά χαμηλα..... Μακάρι να μην έρθει η περίοδος.... Την επόμενη Δευτέρα έχουμε χοριακη.... Θα προλάβουμε? Η θα μας προλάβει..... 

Όλα είναι καλά σημάδια!!! Δεν νομίζω να έρθει περίοδος όσο παίρνει φάρμακα!!! Οπότε περίοδο κατά πάσα πιθανότητα δε θα δείτε!!! Άντε σε μια βδομάδα θα έχουμε χαρές!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλημέρα κι εγώ πήρα το καφεδάκι μου και ξεκίνησα!!! Άντε καλή μας επιτυχία!!

Όλα είναι καλά σημάδια!!! Δεν νομίζω να έρθει περίοδος όσο παίρνει φάρμακα!!! Οπότε περίοδο κατά πάσα πιθανότητα δε θα δείτε!!! Άντε σε μια βδομάδα θα έχουμε χαρές!!!!

Μακάρι.... Μόνο στην σκέψη τρέχουν τα μάτια μας δάκρυα χαράς.... Απλά φοβόμαστε αυτά τα χαζό υγρά μοιάζουν με αυτά της περιόδου...... Μακαριιιιιι

1 ώρα πρίν, Georgebbi είπε:

Ξέρω ότι με αυτό που θα σου πω μπορεί να σας βάλω ζιζάνιο για τεστ αλλά ξέρω κ ποσό βασανιστική είναι η αναμονή όποτε .... 

Εμενα σε εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες μου ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακη στις 9-10 μέρες όποτε αν είστε στην 7η θα μπορούσατε να κάνετε ένα τεστ προς το τέλος της βδομάδας, υπογραμμίζοντας βέβαια πάντα ότι απόλυτα έγκυρο αποτέλεσμα είναι μόνο αυτό της χοριακης 😜🙂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Καλημέρα, περίοδος με τόσα φάρμακα που παίρνουμε δεν έρχεται, είναι σπάνιο. Τα υπολοιπα είναι φυσιολογικά και γενικά τα συμπτώματα τύπου πρήξιμο στήθους και πονακια είναι τα ίδια είτε περιμένεις παιδί είτε περιμένεις περίοδο. Επειδή έχετε πολλή αγωνία δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε άλλη μια βδομάδα. Οι πιο πολλοί γιατροί προτείνουν χοριακη στις 9 μέρες από τη μεταφορά βλαστοκυστων,  δεν κατάλαβα πότε το σαδισμό των υπολοίπων γιατρών που λένε 2 βδομάδες. Εξάλλου στην περίπτωση που είναι μια κοπελα εγγυος ειτε στις 9 μέρες ειτε στις 14 κάνει χοριακη, θα ξανακάνει επαναληπτικες, απλά θα ξεκινήσει με διαφορετικές αρχικές τιμές. Επίσης με χοριακη στις 9 μέρες και παρακολούθηση ακόμη και βιοχημικη να καταλήξει θα το δεις και θα ξέρεις ότι κάτι τουλαχιστον λειτούργησε. Και αν στις 9 μέρες δείξει μηδενική χοριακη πάλι κέρδος είναι, γλιτώνεις 5 μέρες έξτρα φάρμακα και αγωνξα.

Επίσης σε εμένα το clear blue early έδειξε θετικό αποτέλεσμα απο την 7η μέρα (με πρωινά ουρά εννοειται), μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αν δε θέλετε να κάνετε χοριακη συντομότερα.

πρίν από 33 λεπτά , Lotos είπε:

Καλημέρα !!πως είστε κορίτσια ,οι εγγυουλες μας?μια ερώτηση η ετ πρεπει να γίνει συγκεκριμένες μέρες του κάθε κύκλου?

Εννοειται, γίνεται τη μέρα που είναι δεκτικο το ενδομητριο.

Σε φυσικό κύκλο ο γιατρός σε παρακολουθεί με υπερηχους και αιματολογικες από την αρχή της περιόδου σου και η ετ γίνεται αν βάλεις βλαστοκυστη 5 μέρες μετά την διαπιστωμένη ωορηξια σου, αν βάλεις 3 ημερών, 3 μέρες μέρα. Αν πχ έχεις κύκλο 28 ημερών και κάνεις ωορηξια τη 14η, 5μερες μετά γίνεται η ετ βλαστοκυστης.

Σε τεχνητό κύκλο προετοιμάζει ο γιατρος κατάλληλα το ενδομητριο με φάρμακα και η ετ γίνεται κατά την κρίση του παλι βάσει αιματολογικων και υπερήχων τη μέρα που θεωρεί ότι είναι έτοιμο.

Αν έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις ωορηξια προτεινεται η μεταφορά σε φυσικό κύκλο γιατί πας με τους ρυθμούς τους σώματος σου ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα φυσικής σύλληψης και δεν έχεις κίνδυνο με μετατοπισμενο παραθυρο εμφυτευσης, πόσες μέρες θα πάρεις προγεστερονη κλπ.

Καλή επιτυχία!

πρίν από 17 λεπτά , Nels είπε:

Καλημέρα, περίοδος με τόσα φάρμακα που παίρνουμε δεν έρχεται, είναι σπάνιο. Τα υπολοιπα είναι φυσιολογικά και γενικά τα συμπτώματα τύπου πρήξιμο στήθους και πονακια είναι τα ίδια είτε περιμένεις παιδί είτε περιμένεις περίοδο. Επειδή έχετε πολλή αγωνία δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε άλλη μια βδομάδα. Οι πιο πολλοί γιατροί προτείνουν χοριακη στις 9 μέρες από τη μεταφορά βλαστοκυστων,  δεν κατάλαβα πότε το σαδισμό των υπολοίπων γιατρών που λένε 2 βδομάδες. Εξάλλου στην περίπτωση που είναι μια κοπελα εγγυος ειτε στις 9 μέρες ειτε στις 14 κάνει χοριακη, θα ξανακάνει επαναληπτικες, απλά θα ξεκινήσει με διαφορετικές αρχικές τιμές. Επίσης με χοριακη στις 9 μέρες και παρακολούθηση ακόμη και βιοχημικη να καταλήξει θα το δεις και θα ξέρεις ότι κάτι τουλαχιστον λειτούργησε. Και αν στις 9 μέρες δείξει μηδενική χοριακη πάλι κέρδος είναι, γλιτώνεις 5 μέρες έξτρα φάρμακα και αγωνξα.

Επίσης σε εμένα το clear blue early έδειξε θετικό αποτέλεσμα απο την 7η μέρα (με πρωινά ουρά εννοειται), μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αν δε θέλετε να κάνετε χοριακη συντομότερα.

Θα συμφωνήσω .. εγώ με βλαστοκυστες έκανα ένα τεστ την 9η μέρα μα πρωινά ουρά και έδειξε κάτι το απόγευμα το early και έδειξε κ αυτό κατευθείαν .. γιατί θεωρώ πως η τόση αναμονή αυξάνει κ το άγχος και δεν είναι τόσο καλο .. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Lela79 είπε:

Ξέρω ότι με αυτό που θα σου πω μπορεί να σας βάλω ζιζάνιο για τεστ αλλά ξέρω κ ποσό βασανιστική είναι η αναμονή όποτε .... 

Εμενα σε εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες μου ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακη στις 9-10 μέρες όποτε αν είστε στην 7η θα μπορούσατε να κάνετε ένα τεστ προς το τέλος της βδομάδας, υπογραμμίζοντας βέβαια πάντα ότι απόλυτα έγκυρο αποτέλεσμα είναι μόνο αυτό της χοριακης 😜🙂

Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει.... Και να σημαίνουν κάτι αυτά που έχει.... Επίσης αυξημένους παλμούς μόλις περπατήσει λίγο.... Μακάρι ένα από τα δύο έστω να έχει γατζωθει.... 

πρίν από 49 λεπτά , Georgebbi είπε:

Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει.... Και να σημαίνουν κάτι αυτά που έχει.... Επίσης αυξημένους παλμούς μόλις περπατήσει λίγο.... Μακάρι ένα από τα δύο έστω να έχει γατζωθει.... 

Εγω λέω να πάτε να κάνετε σήμερα χοριακη γιατί θα σας φάει το αγχος, μεχρι το απόγευμα θα έχει βγει.

Έχω πολυ καλό προαίσθημα πάντως!!!

Επεξεργάστηκαν by Nels
  • Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Machart είπε:

Όχι φυσικά.. καμία αντιβίωση. Δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει πως είμαι. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απατεώνας μεγάλος.. 

Βρε κορίτσι μου δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν νοείται ωοληψια χωρίς αντιβίωση, είναι πολύ επικίνδυνο. Έλεος πια. Πάρε τηλ έναν γυναικολόγο και ρώτησε τον, έπρεπε να έχεις ξεκινήσεις βιμπραμισιν από την ίδια μέρα. Μια βελόνα τρύπησε αρκετές φορές τις ωοθήκες σου. Εμένα ένα τρύπημα κάνει και υποχρεωτικά τέσσερις μέρες παίρνω αντιβίωση. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια εγώ δεν έχω καλά νέα!! Τρία ωάρια αυτά είναι όλα κι όλα! Αριστερή γιοκ δεν μας έκανε τη χάρη! Η δεξιά είχε τρία 10αρια την προηγούμενη Τετάρτη και σήμερα μετά βίας έφτασαν 12 χιλιοστά. Ενδομήτριο 8μιση αλλά δεν ξέρω πόσο μας νοιάζει στη φάση που είμαστε. Ο γιατρός μου μίλησε ειλικρινά ότι περίμενε καλύτερη εικόνα ΑΛΛΑ μπορεί να είναι ο κύκλος, μπορεί να μη μου ταιριάζει η φουλ διέγερση από τη στιγμή που και με femara είχαμε τρία. Πάμε για ωοληψια την Παρασκευή μέχρι και Τετάρτη συνεχίζω 375 μονάδες και Τετάρτη βράδυ κάνω μια οβιτρελ και μια arvecap. Μου είπε να μην απογοητεύομαι κι ότι δικαιουμασταν να δοκιμάσουμε μια διέγερση ακόμα κι αν δεν μας βγήκε έχουμε εξηγήσεις. Φοβάμαι πολύ κορίτσια φοβάμαι ότι θα πάω Παρασκευή και δε θα πάρουμε κανένα τελικά ικανό. Δεν σκέφτομαι καν την ΕΤ να φανταστείτε. 

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν νοείται ωοληψια χωρίς αντιβίωση, είναι πολύ επικίνδυνο. Έλεος πια. Πάρε τηλ έναν γυναικολόγο και ρώτησε τον, έπρεπε να έχεις ξεκινήσεις βιμπραμισιν από την ίδια μέρα. Μια βελόνα τρύπησε αρκετές φορές τις ωοθήκες σου. Εμένα ένα τρύπημα κάνει και υποχρεωτικά τέσσερις μέρες παίρνω αντιβίωση. 

συμφωνω μαζί σου σπορακι
@Machartκαι γω σε τετοιον κομπογιαννιτη εκανα την πρωτη μου ωοληψια/ετ ειχα διπλωθει στα 2 απο τον πονο  για μερες, ουτε αντιβιωση ουτε τπτ, ξαναπηγα να με δει μετα απο 2 μερες κ ειχε τελικα ουρολοιμωξη που φυσικα δεν δικαιολογουσε τον αφορητο πονο, εχω κανει ποσες επεμβασεις απο τοτε, τετοι πραγμα δεν ειχα ξαναζησει, ενω εβλεπε 15-16 ωαρια πηρε ειπε 7-8 κ μας εμειναν 1 καλο κ 1 μετριο 3 ημερων, εχω και υποψιες οτι εμπλεκοταν σε εμποριο ωαριων... με φωτισε ο Θεος και βρηκα εναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο...
που περυσι το καλοκαιρι καναμε μια διεγερση με σερπαφαρ κ μενοπουρ 150 μοναδες η οιστραδιολη συνεχως επεφτε ενω στον υπερυχο βλέπαμε 7-8 ωαρια...
συμπερασμα κατά την ωοληψί ολα ηταν γεματα βλεννες δεν πηραμε τιποτα, αλλα με ενημερωσε επιτοπου και ειπε την αληθεια οτι δεν μου ταιριαξε το πρωτόκολλο...

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 17 λεπτά , dreamteam είπε:

Κορίτσια εγώ δεν έχω καλά νέα!! Τρία ωάρια αυτά είναι όλα κι όλα! Αριστερή γιοκ δεν μας έκανε τη χάρη! Η δεξιά είχε τρία 10αρια την προηγούμενη Τετάρτη και σήμερα μετά βίας έφτασαν 12 χιλιοστά. Ενδομήτριο 8μιση αλλά δεν ξέρω πόσο μας νοιάζει στη φάση που είμαστε. Ο γιατρός μου μίλησε ειλικρινά ότι περίμενε καλύτερη εικόνα ΑΛΛΑ μπορεί να είναι ο κύκλος, μπορεί να μη μου ταιριάζει η φουλ διέγερση από τη στιγμή που και με femara είχαμε τρία. Πάμε για ωοληψια την Παρασκευή μέχρι και Τετάρτη συνεχίζω 375 μονάδες και Τετάρτη βράδυ κάνω μια οβιτρελ και μια arvecap. Μου είπε να μην απογοητεύομαι κι ότι δικαιουμασταν να δοκιμάσουμε μια διέγερση ακόμα κι αν δεν μας βγήκε έχουμε εξηγήσεις. Φοβάμαι πολύ κορίτσια φοβάμαι ότι θα πάω Παρασκευή και δε θα πάρουμε κανένα τελικά ικανό. Δεν σκέφτομαι καν την ΕΤ να φανταστείτε. 

Μην απογοητεύεσαι. Εγώ που είμαι φτωχή ανταποκρίτρια στην πρώτη προσπάθεια με φουλ ορμόνες πήρα ένα. Μετά με πολύ λιγότερες ή και μόνο χαπάκια έπαιρνα 3-4. Στην πορεία θα καταλάβεις ότι αυτό που μας νοιάζει είναι η ποιότητα, και ένα ένα με φυσικό να πηγαίνεις σε νοιάζει μόνο να είναι καλό και να γονιμοποιείται. Απλά θέλει περισσότερο υπομονή! Η δικιά μου αριστερή ωοθηκη κοιμόταν κάνα τρίμηνο και ξαφνικά ξύπνησε και έδωσε δυο!!! Έτσι πάει το σύστημα μας 😉

• Μου αρέσει 2

17 hours ago, Βάσω91 said:

Όχι δεν θα προχωρήσω γιατί δεν έχω έμβρυο...θέλω να πιστεύω ότι έφταιγαν τα φάρμακα και όχι ο οργανισμός μου...θα μιλήσω την Τρίτη με τον γιατρό κ τους εμβρυολογους!! Τείνω προς τον φυσικό κύκλο και ο Θεός βοηθός!! 

Καλημέρα, συγγνώμη, έχω χάσει την ιστορία σου. Σε ποια φάση είσαι; Είχες ωοληψία και δεν προχώρησαν σε γονιμοποίηση ή σε βλαστοκύστες; Σε ποια προσπάθεια είσαι;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...