Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Ωχ, συγγνώμη, μπερδεύτηκα 😂

10 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Ωχ, συγγνώμη, μπερδεύτηκα 😂

Nina_1979 θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο είναι το φόρουμ για κοπέλες που προσπαθούν με ωάρια δότριας; Θα ήθελα να έρθω και εγώ εκεί 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, dreamteam είπε:

Κοριτσαρες καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα σας έχασα λίγο γιατί είχα τραπέζι με την πεθερά που τάιζε το 5 μηνών εγγόνι της σαντιγύ από τούρτα για να μη ζηλεύει. Δεν σας κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω τις ενέσεις και να μη πάω αύριο στον υπέρηχο (αν τη δω να το κάνει αυτό στο δικό μου αύριο μεθαύριο θα της ορμησω) αλλά μετά ο άντρας μου με διαβεβαίωσε ότι όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα την αναλάβει ο ίδιος, οπότε έκανα τις ενεσουλες μου έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω αύριο να επιβεβαιώσω ότι η αριστερή μου ωοθήκη ξύπνησε (όλη μέρα της μιλάω και της τραγουδάω, το life coaching μου μέσα!!!!). Εν τω μεταξύ έχω μόνο meriofert για αύριο και cetrotideακομα τρεις, φοβάμαι ότι θα χρειαστώ κάνα δυο μέρες ακόμα και θα με στείλει να αγοράσω. Τα νέα σας τα διάβασα τώρα @Machartμη στενοχωριέσαι κορίτσι μου έπεσες σε περίπτωση! Νομίζω ότι μετά την καθοδήγηση των υπολοίπων θα πάνε όλα εξαιρετικά!!! Οι εγγυουλες μας τι κάνετε? Συναγωνιστριες χαμόγελο μόνο χρειάζεται ειδικά από μας ένα παραπάνω!!! (Πολύ αισιόδοξη είμαι εγώ σήμερα κι ανησυχώ!!!!)

Καλά μιλάμε η πεθερά σου είναι από άλλο πλανήτη. Σαντιγύ στο βρέφος? Εξαιρετική ιδέα,αλλά γιατί να μείνει μόνο εκεί? Την επόμενη φορά να του δώσει ένα ταψί μπακλαβα και μια πιαταρα πατσά ψιλοκομμένο με μπόλικο σκορδοστουμπι,μπορεί να είναι μερακληδικο το μωρό,μην το στεναχωρήσει 

• Χαχα 10

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλά μιλάμε η πεθερά σου είναι από άλλο πλανήτη. Σαντιγύ στο βρέφος? Εξαιρετική ιδέα,αλλά γιατί να μείνει μόνο εκεί? Την επόμενη φορά να του δώσει ένα ταψί μπακλαβα και μια πιαταρα πατσά ψιλοκομμένο με μπόλικο σκορδοστουμπι,μπορεί να είναι μερακληδικο το μωρό,μην το στεναχωρήσει 

Άσ'το φίλη. Πλέον γελάω!! Χαϊδεύω τον άντρα μου και σκέφτομαι πουλάκι μου από τύχη ζεις!!!!!

• Χαχα 9

12 ώρες πρίν, Machart είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα. Θέλω να μοιραστώ την έμπειρα μου μαζί σας και φυσικά να ακούσω προτάσεις και γνώμες σχετικά με το δικό μου ζήτημα. Αρχικά να σας πω ότι είμαι 28-29 χρόνων χωρίς προβλήματα υγείας έως τώρα, μετά από 3,5 χρόνια προσπαθειών με τον σύζυγο μου καταφύγαμε κι εμείς στη λύση της εξωσωματικής αφού είχε εντοπιστεί δυσκολία με το σπερμα του συζύγου και μόνο. Ξεκίνησα διέγερση ωοθηκών με ορμόνες . Σήμερα ήταν η ημέρα της ωοληψιας μου, αφού με ενημέρωσε ο γιατρός μου πως όλα πήγαν τέλεια και εξαιρετικά και συλλέξαμε 7-8 ωοθηλακια επέστρεψα σπίτι μου και μετά από λίγες ώρες δέχτηκα τηλεφώνημα από το κέντρο εξωσωματικής όπου και μου ανακοίνωσαν τα εξής, ότι συλλέχθηκαν 7 ωάρια εκ των οποίων κανένα από τα 7 δεν ήταν ικανό να γονιμοποιηθεί λόγω του ότι τα ωάρια ήταν όλα ανώριμα και με πολυ κακή μορφολογία και κακή ποιότητα, συγκεκριμένα μου χαρακτήρισαν ότι ήταν σκούρα και ανώριμα, πράγμα που τους έκανε τεράστια εντύπωση λόγω της ηλικίας μου και της υγείας μου. Να σας επισημάνω ότι για όλα αυτά με ενημέρωσε μια μαία και όχι ο εμβρυολογος. Χωρίς να θέλω να θίξω την ιδιότητα της μαίας. Ο γυναικολόγος μου από την άλλη στο τηλεφώνημα του, έδειχνε έκπληκτος καιαπορημένος και η λύση που είχε να μου προτείνει ήταν ή ναχρησιμοποιήσω ωάρια δότριας ή να υιοθετήσουμε γιατί θεωρεί πως το πρόβλημα μου είναι εξ γενετής και δενδιορθώνεται. Πριν συλλεχθούν τα ωοθηλακια δεν μου είχε πει σε κανέναν από τους υπερήχους ούτε ποσα ωάρια βλέπει ούτε με ενημέρωσε σχετικά με την εξέλιξη και το μέγεθοςτους παρολες τις δικές μου ερωτήσεις με αποτέλεσμα να είμαι με την απορία μέχρι τελευταία στιγμή. Του ζήτησα πριν με κοιμίσουν για την ωοληψια να μου κάνει υπέρηχο για ναδω τα ωάρια μου και με τον δικό του τρόπο μου το αρνήθηκε στην ουσία και με κοιμησαν. Θέλω πραγματικά τα φώτα σας. Δεν γνωρίζω ούτε τι απέγινε το σπερμα του συζύγου μου ούτε μου έδωσαν στα χέρια μου το παραμικρο για να ξέρω πως να πορευτώ στη πορεία και κάτι να δείξω στον επόμενο πιθανό γυναικολόγο μου.😥😥😥

Καλησπέρα κορίτσι μου αρχικά λυπάμαι και δεύτερον πέφτω από τα σύννεφα με την εμπειρία σου. 
εγώ είμαι ένα χρόνο μικρότερη σου. Πολλές φορές την διαδικασία δεν την έχω κάνει. Αλλά θα σου πω την γνώμη μου και τι εκανα εγώ.

η κλινική που διάλεξα εγώ έχει παράρτημα στην λαρισα στην οποία μένω μου πρόσφεραν δωρεάν στο πακέτο τους υπερήχους και τις εξετάσεις αίματος. 
Εγω Προσωπικά επέλεξα να με παρακολουθεί ο προσωπικός μου γιατρός και το προσωπικό μου μικροβιολογικό γιατί τους εμπιστεύομαι εννοείται πιο πολύ όχι ότι έχω κάποια αρνητική εμπειρία από το κέντρο αλλά όταν μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. 

Για εμενα εννοείται πας ρωτάς και άλλου σε αλλά κέντρα δεν είναι λύση αμεσως ωάρια δότριας όχι ότι είναι κατακριτέο εννοείται απλά για εμενα ψαξτο λίγο παραπάνω. και κάνε τους υπερήχους στον δικό σου γιατρό που εμπιστεύεσαι και γνωρίζει το ιστορικό σου.. ελπίζω να βρεις άκρη και να μην ξανά ζήσεις τέτοια δυσάρεστη εμπειρία. 

1 hour ago, dreamteam είπε:

Κοριτσαρες καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα σας έχασα λίγο γιατί είχα τραπέζι με την πεθερά που τάιζε το 5 μηνών εγγόνι της σαντιγύ από τούρτα για να μη ζηλεύει. Δεν σας κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω τις ενέσεις και να μη πάω αύριο στον υπέρηχο (αν τη δω να το κάνει αυτό στο δικό μου αύριο μεθαύριο θα της ορμησω) αλλά μετά ο άντρας μου με διαβεβαίωσε ότι όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα την αναλάβει ο ίδιος, οπότε έκανα τις ενεσουλες μου έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω αύριο να επιβεβαιώσω ότι η αριστερή μου ωοθήκη ξύπνησε (όλη μέρα της μιλάω και της τραγουδάω, το life coaching μου μέσα!!!!). Εν τω μεταξύ έχω μόνο meriofert για αύριο και cetrotideακομα τρεις, φοβάμαι ότι θα χρειαστώ κάνα δυο μέρες ακόμα και θα με στείλει να αγοράσω. Τα νέα σας τα διάβασα τώρα @Machartμη στενοχωριέσαι κορίτσι μου έπεσες σε περίπτωση! Νομίζω ότι μετά την καθοδήγηση των υπολοίπων θα πάνε όλα εξαιρετικά!!! Οι εγγυουλες μας τι κάνετε? Συναγωνιστριες χαμόγελο μόνο χρειάζεται ειδικά από μας ένα παραπάνω!!! (Πολύ αισιόδοξη είμαι εγώ σήμερα κι ανησυχώ!!!!)

@dreamteam χαχαχα σε καταλαβαίνω τόσο πολύ για τα άγχη σου. Και εγώ έχω τέτοιες αμφιβολίες και φοβίες για την ανατροφή των μελλοντικών παιδιών.. υπομονή θα πω ένα βήμα την φορά μην τρελενεσαι ακόμη. Και επίσης εννοείται θα θέσεις τα όρια και τα πιστεύω σου σε όλους τους συγγενείς σας γιατί εσυ θα είσαι η μαμα τους και εσυ θα είσαι η υπεύθυνη για αυτά.

καλη δύναμη 🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

42 minutes ago, Machart said:

Αχ βρε κορίτσι μου.. να ξερες πως νιώθω.. δεν είναι ότι έχω να διαχειριστώ μόνο την αποτυχία αυτή καθαυτή, έχω να διαχειριστώ ένα σωρό πράγματα. Τι να σκεφτώ πρώτα; Την εξαπάτηση που έφαγα ; Την κοροϊδία και την εκμετάλλευση; Την ψυχική μου κατάσταση; Τον φρικτό πόνο που έχω από χθες από την ωοληψια; Ούτε 30 ωοθηλακια να συλλέγανε δεν θα ενιωθα τέτοιο πόνο.. προσεύχομαι στην Παναγία να μου δώσει δύναμη να σταθώ στα πόδια μου ξανά και να ξεκινήσω από το μηδέν.. είναι σαν ένα κακό όνειρο όλο αυτό που περνάω. Ούτε η ίδια μου δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό που έχει γίνει😭

Όλες έχουμε περάσει από ανάλογες φάσεις που όλα μας φαίνονταν μαύρα και βουνό όμως πίστεψε με, μετά από λίγο σηκώνεσαι πάλι δυνατή και κοιτάς μπροστά και όταν θα ακούσεις το πρώτο καλό νέο θα τα ξεχάσεις αυτά, θα τα λες μόνο σαν ιστορίες. Και με τον πόνο να προσέχεις μην πάθεις καμία υπερδιέγερση, δεν έχει σημασία που δεν ήταν 30. Να κοιτάς και το βάρος σου αυτές τις μέρες και αν ο πόνος γίνει αβάσταχτος να πάρεις κατευθείαν τον γιατρό. 

eardp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Anthiii είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου αρχικά λυπάμαι και δεύτερον πέφτω από τα σύννεφα με την εμπειρία σου. 
εγώ είμαι ένα χρόνο μικρότερη σου. Πολλές φορές την διαδικασία δεν την έχω κάνει. Αλλά θα σου πω την γνώμη μου και τι εκανα εγώ.

η κλινική που διάλεξα εγώ έχει παράρτημα στην λαρισα στην οποία μένω μου πρόσφεραν δωρεάν στο πακέτο τους υπερήχους και τις εξετάσεις αίματος. 
Εγω Προσωπικά επέλεξα να με παρακολουθεί ο προσωπικός μου γιατρός και το προσωπικό μου μικροβιολογικό γιατί τους εμπιστεύομαι εννοείται πιο πολύ όχι ότι έχω κάποια αρνητική εμπειρία από το κέντρο αλλά όταν μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. 

Για εμενα εννοείται πας ρωτάς και άλλου σε αλλά κέντρα δεν είναι λύση αμεσως ωάρια δότριας όχι ότι είναι κατακριτέο εννοείται απλά για εμενα ψαξτο λίγο παραπάνω. και κάνε τους υπερήχους στον δικό σου γιατρό που εμπιστεύεσαι και γνωρίζει το ιστορικό σου.. ελπίζω να βρεις άκρη και να μην ξανά ζήσεις τέτοια δυσάρεστη εμπειρία. 

@dreamteam χαχαχα σε καταλαβαίνω τόσο πολύ για τα άγχη σου. Και εγώ έχω τέτοιες αμφιβολίες και φοβίες για την ανατροφή των μελλοντικών παιδιών.. υπομονή θα πω ένα βήμα την φορά μην τρελενεσαι ακόμη. Και επίσης εννοείται θα θέσεις τα όρια και τα πιστεύω σου σε όλους τους συγγενείς σας γιατί εσυ θα είσαι η μαμα τους και εσυ θα είσαι η υπεύθυνη για αυτά.

καλη δύναμη 🥰

Τώρα δεν τρελαίνομαι σίγουρα αλλά ασυναίσθητα πάει εκεί το μυαλό μου όταν την βλέπω με τα παιδιά! Η μόνη μου ελπίδα είναι να κάνει του κεφαλιού της επειδή είναι της κόρης της και σε μένα να είναι πιο συνεργάσιμη. Κι η μάνα μου είναι τρελή αλλά τα ξέρω τα κουλά της και μπορώ να τα προβλέψω η πεθερά μου ζωή να χει είναι κιντερ έκπληξη!!!

• Χαχα 3

πρίν από 59 λεπτά , Perdikoula είπε:

Σου εύχομαι τα καλύτερα με μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Και εγώ με δωρεά είμαι. Τώρα είμαι στη φάση των φαρμάκων για να γίνει παχύ το ενδομήτριο και σε καμία 12αρια μέρες θα κάνω την εμβρυομεταφορα των βλαστοκυστεων. Ελπίζω να τα καταφέρω και να πιάσουν τα έμβρυακια μου, γιατί είναι και σε μένα η πρώτη φορά και από γνώσεις είμαι στο 0.

Καλή επιτυχία, κοριτσάρα! Το χεις! 
για μας είναι λίγο πιο εύκολο, δεν παίρνουμε πολλά φάρμακα. Μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε

αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όλες έχουμε περάσει από ανάλογες φάσεις που όλα μας φαίνονταν μαύρα και βουνό όμως πίστεψε με, μετά από λίγο σηκώνεσαι πάλι δυνατή και κοιτάς μπροστά και όταν θα ακούσεις το πρώτο καλό νέο θα τα ξεχάσεις αυτά, θα τα λες μόνο σαν ιστορίες. Και με τον πόνο να προσέχεις μην πάθεις καμία υπερδιέγερση, δεν έχει σημασία που δεν ήταν 30. Να κοιτάς και το βάρος σου αυτές τις μέρες και αν ο πόνος γίνει αβάσταχτος να πάρεις κατευθείαν τον γιατρό. 

Με τον γιατρό δεν θέλω καμία επικοινωνια.. με ενημέρωσε νομίζεις σχετικά με τους πόνους ή μου είπε τι να παρατηρώ και τι να προσέξω; Πάρε αλγκοφρεν αν πονάς μου είπε και τη Δευτέρα πήγαινε στη δουλειά, για την ακρίβεια μου είπε δεν κάναμε και τίποτα το σπουδαίο, κάτσε σήμερα και αύριο και μια χαρά θα είσαι. Από το κέντρο που με πήραν να δουν πως είμαι μου είπαν να μη πάρω σε καμία περίπτωση αντιφλεγμονώδη παρά μόνο απλή παρακεταμόλη όσο χρειαστεί. Βγαλε άκρη εσυ να βγάλω κι εγώ! Ένα θύμα νιώθω 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 20 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ήρθε η ξινη η κουνιάδα μου επίσκεψη,η μις λεμόνι και με έφτασε σε σημείο να θέλω να την σουτάρω απ'το παράθυρο. Η μπέμπα μου έχει ευαίσθητο πεπτικό και την πιάνουν συχνά κολικοί. Η δικιά της λέει ΠΟΤΕ δεν είχε κολικούς,ούτε πονούσε η κοιλιά της. Η μπέμπα μου περνάει άλμα ανάπτυξης και είναι ανήσυχη,η δικιά της ΠΟΤΕ δεν πέρασε τέτοιο πράγμα (το παιδί θαύμα σαν να λέμε). Σε μια φάση ρίχνει μια θανατηφορα κλανιά η μπέμπα μου και λέει η κουνιαδα.μου: Μάλλον έκανε κακά η κόρη σου. Μπα,όχι της λέω,κλανιά έριξε. Ααααα η δικιά μου ποτέ δεν μύριζε έτσι,μου λέει. Γυρνάω και εγώ και της λέω : Μπραβο σας,είναι το πρώτο ακλαστο μωρό στην ιστορία της ανθρωπότητας,πρέπει να νιώθεις θαυμάσια! Περάσαμε υπέροχα παλι

Καλά κουνιαδες άστο αλλουνου παπά ευαγγέλιο!!! Είναι μικρογραφίες της πεθεράς οι περισσότερες!!! Εν τω μεταξύ μια ζωή σκοτώνονται με τις μάνες τους μόλις έρχεται η νύφη αγαπιούνται και ξεκινάει το πανηγύρι!!!

πρίν από 13 λεπτά , Machart είπε:

Με τον γιατρό δεν θέλω καμία επικοινωνια.. με ενημέρωσε νομίζεις σχετικά με τους πόνους ή μου είπε τι να παρατηρώ και τι να προσέξω; Πάρε αλγκοφρεν αν πονάς μου είπε και τη Δευτέρα πήγαινε στη δουλειά, για την ακρίβεια μου είπε δεν κάναμε και τίποτα το σπουδαίο, κάτσε σήμερα και αύριο και μια χαρά θα είσαι. Από το κέντρο που με πήραν να δουν πως είμαι μου είπαν να μη πάρω σε καμία περίπτωση αντιφλεγμονώδη παρά μόνο απλή παρακεταμόλη όσο χρειαστεί. Βγαλε άκρη εσυ να βγάλω κι εγώ! Ένα θύμα νιώθω 

Κορίτσι μου αύριο Δευτέρα μήπως να πήγαινες σε κάποιον γυναικολόγο?

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Machart είπε:

Κορίτσι μου ο τύπος είναι επικίνδυνα άσχετος! Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά συνέχεια..Πριν από 4χρονια,έκανα το λάθος και αντί να πάω στον γυναικολόγο μου,που τον ξέρω χρόνια,με εξέτασε στο νοσοκομείο μια εγκληματίας γυναικολόγος,η οποία ετοιμαζόταν να με αφήσει με μια ωοθηκη!Ηθελε να με εγχειρήσει για μια κύστη,η οποία εν τέλει έφυγε σε λίγες μέρες με αντισυλληπτικά. Κοίταξε να ξεκουραστείς,να πάρεις την αγωγή που σου είπαν στην κλινική και όχι αυτή που σου είπε ο π@παρας και αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα. Καλή επιτυχία ❤️

• Ευχή 1

1 hour ago, Machart είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου.. να ξερες πως νιώθω.. δεν είναι ότι έχω να διαχειριστώ μόνο την αποτυχία αυτή καθαυτή, έχω να διαχειριστώ ένα σωρό πράγματα. Τι να σκεφτώ πρώτα; Την εξαπάτηση που έφαγα ; Την κοροϊδία και την εκμετάλλευση; Την ψυχική μου κατάσταση; Τον φρικτό πόνο που έχω από χθες από την ωοληψια; Ούτε 30 ωοθηλακια να συλλέγανε δεν θα ενιωθα τέτοιο πόνο.. προσεύχομαι στην Παναγία να μου δώσει δύναμη να σταθώ στα πόδια μου ξανά και να ξεκινήσω από το μηδέν.. είναι σαν ένα κακό όνειρο όλο αυτό που περνάω. Ούτε η ίδια μου δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό που έχει γίνει😭

Αχ βρε κορίτσι μου, περαστικά. Και εγώ μετα την πρώτη ωοληψια με τον κομπογιαννιτη πονούσα πολυ, ανέβασα πυρετό και απ ότι αποδείχτηκε δημιουργήθηκε φλεγμονή που προκάλεσε συμφησεις και η μία ωοθηκη μου κόλλησε σχεδον στη μήτρα. Ευτυχώς συνέχισε να είναι λειτουργική. Και μου έκανε και εμβρυομεταφορα στο καπάκι ο άσχετος, 2 αριστες βλαστοκυστες που φυσικά πήγαν απάτες.

Στον τωρινό γιατρό μου μετά και από τις 2 ωοληψιες (13 και 10 ωαρια) δεν πονεσα καθόλου και ήμουν περδίκι απευθείας. Νόμιζα και εγώ ότι αν είναι σχετικά εύκολη η περίπτωση δεν έχει τόση σημασία ο γιατρός και ότι τουλάχιστον τα βασικά θα θα ακολουθούσαν ολοι. Δυστυχως έχουν μαζευτεί πολλοί ασχετοι- αδιάφοροι στην μπίζνα.

Τουλάχιστον αντιβιωση σου έδωσε μετά την ωοληψια?

39 minutes ago, Nels said:

Αχ βρε κορίτσι μου, περαστικά. Και εγώ μετα την πρώτη ωοληψια με τον κομπογιαννιτη πονούσα πολυ, ανέβασα πυρετό και απ ότι αποδείχτηκε δημιουργήθηκε φλεγμονή που προκάλεσε συμφησεις και η μία ωοθηκη μου κόλλησε σχεδον στη μήτρα. Ευτυχώς συνέχισε να είναι λειτουργική. Και μου έκανε και εμβρυομεταφορα στο καπάκι ο άσχετος, 2 αριστες βλαστοκυστες που φυσικά πήγαν απάτες.

Στον τωρινό γιατρό μου μετά και από τις 2 ωοληψιες (13 και 10 ωαρια) δεν πονεσα καθόλου και ήμουν περδίκι απευθείας. Νόμιζα και εγώ ότι αν είναι σχετικά εύκολη η περίπτωση δεν έχει τόση σημασία ο γιατρός και ότι τουλάχιστον τα βασικά θα θα ακολουθούσαν ολοι. Δυστυχως έχουν μαζευτεί πολλοί ασχετοι- αδιάφοροι στην μπίζνα.

Φυσικά και παίζει ρόλο ο γιατρός. Εγώ σε ωοληψία με 26 ωάρια πονούσα το ίδιο με προηγούμενη ωοληψία με 2 ωάρια. Πολύ απλά γιατί είχαν πάει όλα σωστά και ήταν όλα προσεγμένα.

1 hour ago, Machart said:

Όπως και να έχει να προσέχεις πως θα είσαι τις επόμενες μέρες και να πας σε όποιον γιατρό εμπιστεύεσαι αν χρειαστεί 

eardp2.png

5 ώρες πρίν, Nels είπε:

Όχι φυσικά.. καμία αντιβίωση. Δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει πως είμαι. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απατεώνας μεγάλος.. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...