Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Κορίτσι μου μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω εγώ αλλά είμαι το ίδιο φρικαρισμενη με σένα αυτή τη στιγμή! Έχουμε ίδια ηλικία, πάνω κάτω το ίδιο σκηνικό και τέλος της βδομάδας λογικά πάω για ωοληψια. Κορίτσια οι εμπειρες τα φώτα σας σε δύο τρομοκρατημένες πιτσιρίκες που είναι "υπόθεση ρουτίνας" για τους γιατρούς! Ο δικός μου τουλάχιστον έτσι με χαρακτηρίζει.

Προσέξτε τα κεντρα κ τους γιατρους κοριτσια .η διαδικασιες ειναι στανταρ κ οι παρακολουθήσεις με υπερηχους !! ποσα ωοθηκακια ; ποσο ενδομητριο ; ποσο η Lh h e2 η προγεστερονη;; 

10 ώρες πρίν, Machart είπε:

Με μεγάλη μου απογοήτευση θα πω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχω κάνει.. καμία εξέταση από τις παραπάνω.. ο σύζυγος πολύ καιρό πριν την εξωσωματική τα έχει κάνει όλα σε βιολόγο αναπαραγωγής. Αλλά εγώ τίποτα τίποτα τίποτα  ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Καμία εξέταση ποτέ. Οι μόνες εξετάσεις που έγιναν και από εμένα και από τον σύζυγο ήταν δυο μέρες πριν την ωοληψια, γενική αίματος , αντισώματα για τα νοσήματα τα κλασικά και εγώ έκανα ομάδα αίματος και τεστ δρεπανωσης. Αυτά! Ούτε FSH ούτε οιστραδιολες ούτε τίποτα απολύτως. Εδώ σας λέω ότι τον αριθμό τον ωαρίων μου τον έμαθα όταν μου τα πήραν και ξύπνησα από την νάρκωση.

Ελεος δηλαδη.. .ολα λαθος   συγμωμη που στο λεω αλλα εγω που σε διαβαζω εχω τρελαθει τελειως.στα τυφλα κανουν ivf  ; Και ο γυναικολογος αμεσως δανεικα κ υιοθεσία ; Μα παμε καλα; Οι ανθρωποι ειναι για φυλακη  χωρις υπερβολη 

πρίν από 33 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.   Τώρα με αυτόν τον γιατρό τα έκανα όλα αυτά..  

παλι καλα..ποσο σου έδωσε να πινεις τη μερα ; Με 8 εσυ κανονικα θες τουλαχιστον 5000 iu τη μερα συν κ2 μαζι . αλλα θελεις κ μαγνησιο  το βραδυ μια καψουλα για να κανει αποροφηση σωστη. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 23 λεπτά , Nephele78 είπε:

Προσέξτε τα κεντρα κ τους γιατρους κοριτσια .η διαδικασιες ειναι στανταρ κ οι παρακολουθήσεις με υπερηχους !! ποσα ωοθηκακια ; ποσο ενδομητριο ; ποσο η Lh h e2 η προγεστερονη;; 

Ελεος δηλαδη.. .ολα λαθος   συγμωμη που στο λεω αλλα εγω που σε διαβαζω εχω τρελαθει τελειως.στα τυφλα κανουν ivf  ; Και ο γυναικολογος αμεσως δανεικα κ υιοθεσία ; Μα παμε καλα; Οι ανθρωποι ειναι για φυλακη  χωρις υπερβολη 

παλι καλα..ποσο σου έδωσε να πινεις τη μερα ; Με 8 εσυ κανονικα θες τουλαχιστον 5000 iu τη μερα συν κ2 μαζι . αλλα θελεις κ μαγνησιο  το βραδυ μια καψουλα για να κανει αποροφηση σωστη. 

4.000 iu την ημέρα.. Δεν μου είπε κάτι για το κ2. Δεν ξέρω τι είναι?? Μαγνήσιο ξέχασε να μου το γράψει κ έχω αύριο να δώσω αιμα να δω κ αυτό.. 

πρίν από 11 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

4.000 iu την ημέρα.. Δεν μου είπε κάτι για το κ2. Δεν ξέρω τι είναι?? Μαγνήσιο ξέχασε να μου το γράψει κ έχω αύριο να δώσω αιμα να δω κ αυτό.. 

να πάρεις ντε 4000 οκ μια χαρα αλλα να εχει και κ2 μεσα. Καλο κανει.ρωτα τον.μαγνησιο επισης χρειαζομαστε γενικα.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια θα ήθελα να μάθω τι ώρες γίνονται οι ενέσεις καθώς στη δουλειά μου έχω βάρδιες καινθελω να προετοιμαστω πιο μπροστά για το πρόγραμμα μου. Θα κάνω gonal και orgalutran 

Εμενα μου είχε πει απόγευμα μεταξύ 5-8 με μισή ώρα διαφορά. Έχω πάρει τη πρώτη φορα menopur & cetrotide και τη δεύτερη menopur & orgalutran 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα σας έχασα λίγο γιατί είχα τραπέζι με την πεθερά που τάιζε το 5 μηνών εγγόνι της σαντιγύ από τούρτα για να μη ζηλεύει. Δεν σας κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω τις ενέσεις και να μη πάω αύριο στον υπέρηχο (αν τη δω να το κάνει αυτό στο δικό μου αύριο μεθαύριο θα της ορμησω) αλλά μετά ο άντρας μου με διαβεβαίωσε ότι όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα την αναλάβει ο ίδιος, οπότε έκανα τις ενεσουλες μου έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω αύριο να επιβεβαιώσω ότι η αριστερή μου ωοθήκη ξύπνησε (όλη μέρα της μιλάω και της τραγουδάω, το life coaching μου μέσα!!!!). Εν τω μεταξύ έχω μόνο meriofert για αύριο και cetrotideακομα τρεις, φοβάμαι ότι θα χρειαστώ κάνα δυο μέρες ακόμα και θα με στείλει να αγοράσω. Τα νέα σας τα διάβασα τώρα @Machartμη στενοχωριέσαι κορίτσι μου έπεσες σε περίπτωση! Νομίζω ότι μετά την καθοδήγηση των υπολοίπων θα πάνε όλα εξαιρετικά!!! Οι εγγυουλες μας τι κάνετε? Συναγωνιστριες χαμόγελο μόνο χρειάζεται ειδικά από μας ένα παραπάνω!!! (Πολύ αισιόδοξη είμαι εγώ σήμερα κι ανησυχώ!!!!)

• Μου αρέσει 6
  • Καλή τύχη! 5
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

14 minutes ago, dreamteam said:

Κοριτσαρες καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα σας έχασα λίγο γιατί είχα τραπέζι με την πεθερά που τάιζε το 5 μηνών εγγόνι της σαντιγύ από τούρτα για να μη ζηλεύει. Δεν σας κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω τις ενέσεις και να μη πάω αύριο στον υπέρηχο (αν τη δω να το κάνει αυτό στο δικό μου αύριο μεθαύριο θα της ορμησω) αλλά μετά ο άντρας μου με διαβεβαίωσε ότι όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα την αναλάβει ο ίδιος, οπότε έκανα τις ενεσουλες μου έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω αύριο να επιβεβαιώσω ότι η αριστερή μου ωοθήκη ξύπνησε (όλη μέρα της μιλάω και της τραγουδάω, το life coaching μου μέσα!!!!). Εν τω μεταξύ έχω μόνο meriofert για αύριο και cetrotideακομα τρεις, φοβάμαι ότι θα χρειαστώ κάνα δυο μέρες ακόμα και θα με στείλει να αγοράσω. Τα νέα σας τα διάβασα τώρα @Machartμη στενοχωριέσαι κορίτσι μου έπεσες σε περίπτωση! Νομίζω ότι μετά την καθοδήγηση των υπολοίπων θα πάνε όλα εξαιρετικά!!! Οι εγγυουλες μας τι κάνετε? Συναγωνιστριες χαμόγελο μόνο χρειάζεται ειδικά από μας ένα παραπάνω!!! (Πολύ αισιόδοξη είμαι εγώ σήμερα κι ανησυχώ!!!!)

Έτσι σε θέλω! Να της μιλάς γλυκά της αριστερής και θα δεις θα στο ανταποδώσει!!! Καλή επιτυχία αύριο!!! ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 14 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Έτσι σε θέλω! Να της μιλάς γλυκά της αριστερής και θα δεις θα στο ανταποδώσει!!! Καλή επιτυχία αύριο!!! ❤️

Ευχαριστώ πολύ!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!! Θα σας κρατώ ενήμερες!!!

10 hours ago, Machart said:

Με μεγάλη μου απογοήτευση θα πω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχω κάνει.. καμία εξέταση από τις παραπάνω.. ο σύζυγος πολύ καιρό πριν την εξωσωματική τα έχει κάνει όλα σε βιολόγο αναπαραγωγής. Αλλά εγώ τίποτα τίποτα τίποτα  ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Καμία εξέταση ποτέ. Οι μόνες εξετάσεις που έγιναν και από εμένα και από τον σύζυγο ήταν δυο μέρες πριν την ωοληψια, γενική αίματος , αντισώματα για τα νοσήματα τα κλασικά και εγώ έκανα ομάδα αίματος και τεστ δρεπανωσης. Αυτά! Ούτε FSH ούτε οιστραδιολες ούτε τίποτα απολύτως. Εδώ σας λέω ότι τον αριθμό τον ωαρίων μου τον έμαθα όταν μου τα πήραν και ξύπνησα από την νάρκωση.

Εγώ να πω ότι έχω πάθει σοκ με την ιστορία σου. Τόσα χρόνια έχω διαβάσει εδώ μέσα (και όχι μόνο) ιστορίες και ιστορίες. Χειρότερη διαχείριση από αυτήν δεν νομίζω να έχω ξανά διαβάσει. Και αυτά που σου είπαν μετά απαράδεκτα. Μου θύμισε τον πρώτο μου γιατρό που είχα πάει όταν ξεκίνησα στα 30 μου και ενώ δεν έκανα ωορρηξία τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω κλομιφαίνη για πρόκληση ωορρηξίας και μου λέει δεν υπάρχει φάρμακο πρόκλησης ωορρηξίας, πάμε σε εξωσωματική. Έτσι κι αυτός σε έκαψε με την μία, χωρίς να σου κάνει καθόλου εξετάσεις, χωρίς να κάνει δοκιμή με άλλο πρωτόκολλο, χωρίς ενημέρωση ενδιάμεσα και σε στέλνει για δωρεά ωαρίων στα 29  😳

Φύγε ΧΤΕΣ από αυτόν και βρες κάποιον που θα ενδιαφερθεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Και να μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν τόσα πρωτόκολλα να δοκιμάσεις αλλά και οι φυσικοί και κάθε κύκλος ωορρηξίας μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

eardp2.png

On 4/3/2023 at 4:19 ΜΜ, Nina_1979 είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές! ❤️

Πράγματι, με έχει πεθάνει από την αγωνία. Είναι και η πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στην τσίτα γενικώς. Ελπίζω για το καλύτερο, αλλά πολύ συγκρατημένα…

Σου εύχομαι τα καλύτερα με μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Και εγώ με δωρεά είμαι. Τώρα είμαι στη φάση των φαρμάκων για να γίνει παχύ το ενδομήτριο και σε καμία 12αρια μέρες θα κάνω την εμβρυομεταφορα των βλαστοκυστεων. Ελπίζω να τα καταφέρω και να πιάσουν τα έμβρυακια μου, γιατί είναι και σε μένα η πρώτη φορά και από γνώσεις είμαι στο 0.

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ να πω ότι έχω πάθει σοκ με την ιστορία σου. Τόσα χρόνια έχω διαβάσει εδώ μέσα (και όχι μόνο) ιστορίες και ιστορίες. Χειρότερη διαχείριση από αυτήν δεν νομίζω να έχω ξανά διαβάσει. Και αυτά που σου είπαν μετά απαράδεκτα. Μου θύμισε τον πρώτο μου γιατρό που είχα πάει όταν ξεκίνησα στα 30 μου και ενώ δεν έκανα ωορρηξία τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω κλομιφαίνη για πρόκληση ωορρηξίας και μου λέει δεν υπάρχει φάρμακο πρόκλησης ωορρηξίας, πάμε σε εξωσωματική. Έτσι κι αυτός σε έκαψε με την μία, χωρίς να σου κάνει καθόλου εξετάσεις, χωρίς να κάνει δοκιμή με άλλο πρωτόκολλο, χωρίς ενημέρωση ενδιάμεσα και σε στέλνει για δωρεά ωαρίων στα 29  😳

Φύγε ΧΤΕΣ από αυτόν και βρες κάποιον που θα ενδιαφερθεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Και να μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν τόσα πρωτόκολλα να δοκιμάσεις αλλά και οι φυσικοί και κάθε κύκλος ωορρηξίας μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο. 

Αχ βρε κορίτσι μου.. να ξερες πως νιώθω.. δεν είναι ότι έχω να διαχειριστώ μόνο την αποτυχία αυτή καθαυτή, έχω να διαχειριστώ ένα σωρό πράγματα. Τι να σκεφτώ πρώτα; Την εξαπάτηση που έφαγα ; Την κοροϊδία και την εκμετάλλευση; Την ψυχική μου κατάσταση; Τον φρικτό πόνο που έχω από χθες από την ωοληψια; Ούτε 30 ωοθηλακια να συλλέγανε δεν θα ενιωθα τέτοιο πόνο.. προσεύχομαι στην Παναγία να μου δώσει δύναμη να σταθώ στα πόδια μου ξανά και να ξεκινήσω από το μηδέν.. είναι σαν ένα κακό όνειρο όλο αυτό που περνάω. Ούτε η ίδια μου δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό που έχει γίνει😭

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 5

πρίν από 16 λεπτά , Machart είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου.. να ξερες πως νιώθω.. δεν είναι ότι έχω να διαχειριστώ μόνο την αποτυχία αυτή καθαυτή, έχω να διαχειριστώ ένα σωρό πράγματα. Τι να σκεφτώ πρώτα; Την εξαπάτηση που έφαγα ; Την κοροϊδία και την εκμετάλλευση; Την ψυχική μου κατάσταση; Τον φρικτό πόνο που έχω από χθες από την ωοληψια; Ούτε 30 ωοθηλακια να συλλέγανε δεν θα ενιωθα τέτοιο πόνο.. προσεύχομαι στην Παναγία να μου δώσει δύναμη να σταθώ στα πόδια μου ξανά και να ξεκινήσω από το μηδέν.. είναι σαν ένα κακό όνειρο όλο αυτό που περνάω. Ούτε η ίδια μου δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό που έχει γίνει😭

Όχι αγάπη μου αυτά συμβαίνουν. Όλες την έχουμε πατήσει και άλλες τόσες θα την πατήσουν στο μέλλον. Ρίξτο απλά στην τύχη, ηρέμησε και συνέχισε. Και όταν πας δείξε τους το άλλο πρόσωπο. Εγώ προσωπικά όπου έχω πάει μπροστά στη ζωή μου έχω πάει με τσαμπουκα (όταν είχα δίκιο βέβαια). 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα, πως είστε;; Ζήτω οδηγίες προς ναυτιλομένους 🤣🤣 όπως είπαμε (σας έπρηξα) την Τρίτη θα κάνω την ετ… εκείνη την ημέρα ποια είναι τα dos και τα donts??? Την προηγούμενη φορά δεν μου είχαν πει τπτ…τώρα μου είπε η μαία οχι αρώματα κ κρέμες σώματος…αυτό ισχύει κ τις επόμενες μέρες;κ περιλαμβάνει κ τις προσώπου;;(μη γελάτε)….ο,τι άλλο θα βοηθούσε!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ εκανα στις 20/2 και να σου πω την αλήθεια έβαλα και άρωμα και κρέμα σώματος χρησιμοποιώ παιδική κρέμα σωματος βέβαια αλλα έβαλα.. δεν είχα ρωτήσει εάν δεν επιτρέπεται αλλα προς το παρόν για εμενα πάνε όλα προς το καλο όποτε για στην δίκη μου προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο.. καλο όμως είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες της μαίας σου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία!! 🥰🥰

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια.. Στην φάση που είμαστε εννοώντας των εξωσωματικων... Η βιταμίνη D3 ειμαι σημαντική??? Την μετράτε? Και γενικά τις βιταμίνες...

Ναι είναι πολύ σημαντική,εμείς την βλέπαμε συνέχεια με τον γιατρό μου και τώρα τελευταία που ήταν λίγο χαμηλη μου έδωσε συμπλήρωμα να πάρω. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...