Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

25 minutes ago, Nels said:

Η  gonal των 300 κοστίζει 90ευρω κλειστή. Γιατί να αγοράσει κάποια ανοικτά 100 ml στα 30ευρω? Θα πρέπει να πετύχεις την περίπτωση που έχει τελειώσει τα φαρμακα της και της λείπουν μόνο 100 μονάδες  και όλα αυτά εντός του Μαρτίου.

Επίσης εδώ πολλές κοπέλες χαρίζουν φάρμακα, και εγώ έχω χαρίσει 900×2 μοναδες και μου έχουν χαρίσει επίσης.

Και τώρα εχω περισσευμα αλλες 2×900 gonal, κλειστές και περιμένω να δω αν θα τις χρειαστεί μια φίλη μου,  αλλιώς θα τις χαρίσω. Σε καμία περίπτωση δε θα τις πουλούσα, δεδομένου κιόλας ότι της πήρα από επιτροπή, δλδ δωρεάν, με τα λεφτά του δημοσίου, το οποίο το πληρώνουμε όλοι και όλες μας.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, εύχομαι να συνεχίσεις το σερί μας με τις θετικές χοριακες!

Δε τις έχω προμηθευτεί όμως από επιτροπή, καθώς κάνω κατάψυξη ωαρίων και όχι εξωσωματική, οπότε τα φάρμακα τα έχω πληρώσει όλα μόνη μου. Και επειδή ενδέχεται να ξανακάνω τη διαδικασία σε επόμενο κύκλο για αυτό και τις πουλάω τώρα μαζί και με μια Ovitrelle. Σε ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις κοπέλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

14 minutes ago, Alex@ said:

Κορίτσια θα ήθελα να μάθω τι ώρες γίνονται οι ενέσεις καθώς στη δουλειά μου έχω βάρδιες καινθελω να προετοιμαστω πιο μπροστά για το πρόγραμμα μου. Θα κάνω gonal και orgalutran 

Εμένα ο γιατρός μου μου υπέδειξε μεταξύ 20:00-23:00, ιδανικά σταθερή ώρα κάθε φορά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Giouli_N είπε:

Εμένα ο γιατρός μου μου υπέδειξε μεταξύ 20:00-23:00, ιδανικά σταθερή ώρα κάθε φορά. 

Και οι δύο; πολύ χαίρομαι για αυτό που λες, είναι οι μόνες ώρες που θα μπορώ να είμαι σπίτι σταθερά κάθε μέρα!

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , vasoula88 είπε:

Σε ευχαριστω παρά πολύ!!! Σε άδεια είμαι,οποτε έχω ευελιξία ως προς αυτό!! Προβληματίστηκα τώρα για τη βιταμίνη d γιατί κ εγώ κάψουλες παίρνω,αλλά δεν μου είπε η γυναικολόγος να τις αλλάξω!

Εμένα για τις αμπουλες μου είπε πως δεν κανουν στην εξωσωματική.. 

Κορίτσια στο κέντρο εμβρυομεταφορας του Ιασώ είχα γιατρό από την αρχή της ωοληψιας τον κ. Π.Ψ. Αν κάποια κορίτσι τον είχε αντίστοιχα με διαδικασία βλαστοκύστεων αν θέλει να μου στείλει ινμποξ να τη ρωτήσω κάτι! Σας ευχαριστώ πολύ κ θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!

πρίν από 46 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια θα ήθελα να μάθω τι ώρες γίνονται οι ενέσεις καθώς στη δουλειά μου έχω βάρδιες καινθελω να προετοιμαστω πιο μπροστά για το πρόγραμμα μου. Θα κάνω gonal και orgalutran 

Ο γιατρός σου θα σου πει ώρα. Σίγουρα πρέπει να ναι σταθερή.. Μπορεί να τις κάνεις και τις δύο ίδια ώρα μπορεί κι όχι. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Εμένα ο γύναικολόγος μου είχε πει ότι πρέπει η D να είναι σε επάρκεια γιατί έχει δει να μην συμβαίνουν εγκυμοσύνες λόγω ανεπάρκειας 

Εμένα μετά από 5 εμβρυομεταφορες κανένας δεν μου είπε ποτέ τίποτα.  Κ άλλαξα προχτές ενδοκρινολογο για να προετοιμάστω ώστε αν έχω κάτι μέχρι τον Σεπτέμβριο να το διορθώσω.  Κ ήταν ο μοναδικός που μ το είπε και έχω σοβαρή έλλειψη. 

• Λυπημένη/-ος 3

4 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα, πως είστε;; Ζήτω οδηγίες προς ναυτιλομένους 🤣🤣 όπως είπαμε (σας έπρηξα) την Τρίτη θα κάνω την ετ… εκείνη την ημέρα ποια είναι τα dos και τα donts??? Την προηγούμενη φορά δεν μου είχαν πει τπτ…τώρα μου είπε η μαία οχι αρώματα κ κρέμες σώματος…αυτό ισχύει κ τις επόμενες μέρες;κ περιλαμβάνει κ τις προσώπου;;(μη γελάτε)….ο,τι άλλο θα βοηθούσε!!!

Δε μου είπαν τίποτα. Μετά την ετ είχαμε ταξίδι 600+ χιλιομέτρων, ρώτησα τον γιατρό αν είναι καλύτερο να κλείσω ξενοδοχείο, μου είπε όχι. Ακριβώς μετά την ετ πήγαμε για καφέ χαλαρά, είχε και ωραία μέρα και στη συνέχεια ταξιδέψαμε. Μόνο ξεκούραση μου συνέστησε και όχι βάρος

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!! Μου έχουν περισσέψει περίπου 175 μονάδες Gonal και 1 ovitrelle .. οποία είναι αθηνα κ ενδιαφέρεται να της τα δώσω , ελπίζοντας να της δώσω και λίγη τύχη μαζί .. 😍

• Μου αρέσει 8

4 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια.. Στην φάση που είμαστε εννοώντας των εξωσωματικων... Η βιταμίνη D3 ειμαι σημαντική??? Την μετράτε? Και γενικά τις βιταμίνες...

Η ορμονη ντε ειναι η πιο σημαντικη γενικα και οχι μονο για εξωσωματικη.. επισης τσεκαρε φυλλικο οξυ, β12 ,ομοκυστεινη και σιδηρο φεριτινη 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Nephele78 είπε:

Η ορμονη ντε ειναι η πιο σημαντικη γενικα και οχι μονο για εξωσωματικη.. επισης τσεκαρε φυλλικο οξυ, β12 ,ομοκυστεινη και σιδηρο φεριτινη 

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.   Τώρα με αυτόν τον γιατρό τα έκανα όλα αυτά..  

πρίν από 40 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Εμένα μετά από 5 εμβρυομεταφορες κανένας δεν μου είπε ποτέ τίποτα.  Κ άλλαξα προχτές ενδοκρινολογο για να προετοιμάστω ώστε αν έχω κάτι μέχρι τον Σεπτέμβριο να το διορθώσω.  Κ ήταν ο μοναδικός που μ το είπε και έχω σοβαρή έλλειψη. 

Τι να πω...λυπάμαι κορίτσι μου, ελπίζω τώρα να βρήκες τον σωστό ενδοκρινολογο και να σε βοηθήσει στην προετοιμασία σου!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...