Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 19 λεπτά , Tintin είπε:

Να ζητησεις απ τον γιατρό σου να σου γράψει εξέταση κ αν εχεις έλλειψη θα σου προτείνει πιο χάπι να πάρεις.. ( εγώ γνώριζα για την ελλειψη αλλά δεν γνώριζα πως οι αμπουλες στην εξωσωματική δεν κάνουν) 

Γιατί δεν κάνουν οι αμπούλες ; Δε το ήξερα αυτό ... Εννοεις τη d σε μορφή λαδακι που είναι σε μια μικρή κάψουλα που τη σπας κ το πίνεις σε κουτάλι με λίγο νερό ή άλλου είδους αμπούλες ; 

πρίν από 16 λεπτά , Lela79 είπε:

Γιατί δεν κάνουν οι αμπούλες ; Δε το ήξερα αυτό ... Εννοεις τη d σε μορφή λαδακι που είναι σε μια μικρή κάψουλα που τη σπας κ το πίνεις σε κουτάλι με λίγο νερό ή άλλου είδους αμπούλες ; 

Ναι αυτές.. Εγώ τις έπαιρνα πριν μπω στην διαδικασία των εξωσωματικών αλλά κ ο γυναικολόγος κ ο εξωσωματικος μου είπανε πως στην εξωσωματική δεν τις χρησιμοποιούμε.. Μου είχανε πει κ τον λογο αλλά δεν τον θυμάμαι δυστυχώς.. 

πρίν από 56 λεπτά , Σποράκι είπε:

Αυτά είναι μόνο για εκείνη τη μέρα που είναι εκτεθειμένα τα έμβρυα (μεταφορά από το σωλήνα στη μήτρα), μετά μπορείς να συνεχίσεις τον καλλωπισμό άνετα. Πολύ πολύ καλή επιτυχία 🥰

Ευχαριστω πολύ!!! Κάθε άλλη οδηγία ευπρόσδεκτη!!!

1 hour ago, Lotos είπε:

Συνομήλικες..άρα δεν προχωράς σε ετ?κ εγώ τώρα μαθαίνω 

Όχι δεν θα προχωρήσω γιατί δεν έχω έμβρυο...θέλω να πιστεύω ότι έφταιγαν τα φάρμακα και όχι ο οργανισμός μου...θα μιλήσω την Τρίτη με τον γιατρό κ τους εμβρυολογους!! Τείνω προς τον φυσικό κύκλο και ο Θεός βοηθός!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , vasoula88 είπε:

Ευχαριστω πολύ!!! Κάθε άλλη οδηγία ευπρόσδεκτη!!!

Για 2-3 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα θέλει ηρεμία (όχι ακινησια, εγώ δλδ πηγαινα από καναπέ κρεβάτι, έκανα μαγείρεμα, δουλειά στον υπολογιστή  και μικροδουλειες). Μετα τις 3 μέρες αυξάνεις λίγο ρυθμούς και από την 5η μπορείς να επανέλθεις στην κανονική σου δραστηριότητα, πάντα όμως με προσοχή.

Δε σηκώνεις βάρη, δεν κάνεις απότομες κινήσεις, δεν πίνεις αλκοόλ, κόβεις τσιγάρο, αποφεύγεις επιβλαβή χημικά και γενικά συμπεριφερεσαι σα να είσαι εγγυος. Προσεχεις τη διατροφή σου, αποφεύγεις γλυκά και πολλούς υδατάνθρακες, πίνεις άφθονο νερο, μπορείς να βγεις βολτα χαλαρά σε καφετέρια ή εστιατοριο.

Απέφυγε κλειστούς χώρους, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Αν έκανες γυμναστική ρίξε την ένταση και τη συχνότητα, η καρδιά στην αρχη της εγκυμοσύνης υπερλειτουργει. Εγώ πχ φτάνω τους 100 χτυπους/λεπτό σε κατάσταση ηρεμίας, ειδικά μετά από φαγητό.

Γενικά βρες πράγματα να κάνεις γιατί ειδικά αν έχεις πάρει άδεια από δουλειά και είσαι 10μερες σπίτι μεγαλώνει το άγχος.

Και εννοείται αυτός που θα συμβουλευτείς πρωτα ειναι ο γιατρός σου.

Καλή επιτυχία, περιμένουμε τα ευχάριστα!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Tintin είπε:

Ναι αυτές.. Εγώ τις έπαιρνα πριν μπω στην διαδικασία των εξωσωματικών αλλά κ ο γυναικολόγος κ ο εξωσωματικος μου είπανε πως στην εξωσωματική δεν τις χρησιμοποιούμε.. Μου είχανε πει κ τον λογο αλλά δεν τον θυμάμαι δυστυχώς.. 

Α ... οκ θα τος αλλάξω εγώ τον τελευταίο μήνα παίρνω αυτές γιατί μου τελείωσαν οι άλλες που ήταν χάπι κ βαρέθηκα να πω στο γιατρό να μου γράψει καινούριες κ μιας κ αυτές τις είχα σπίτι γιατί δε τις πήρε ο άντρας μου κάποια στιγμή που του τος είχε γράψει ο γιατρός είπα δε βαριέσαι ας πάρω αυτές να μη πάνε χαμένες ... Οκ θα να αλλάξω στο χάπι ...🙂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Βάσω91 είπε:

Όχι δεν θα προχωρήσω γιατί δεν έχω έμβρυο...θέλω να πιστεύω ότι έφταιγαν τα φάρμακα και όχι ο οργανισμός μου...θα μιλήσω την Τρίτη με τον γιατρό κ τους εμβρυολογους!! Τείνω προς τον φυσικό κύκλο και ο Θεός βοηθός!! 

Έχεις πολυκυστικες ??αν επιτρέπεται ποια φάρμακα έπαιρνες ?

2 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια.. Στην φάση που είμαστε εννοώντας των εξωσωματικων... Η βιταμίνη D3 ειμαι σημαντική??? Την μετράτε? Και γενικά τις βιταμίνες...

Εμένα ο γύναικολόγος μου είχε πει ότι πρέπει η D να είναι σε επάρκεια γιατί έχει δει να μην συμβαίνουν εγκυμοσύνες λόγω ανεπάρκειας 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nels είπε:

Για 2-3 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα θέλει ηρεμία (όχι ακινησια, εγώ δλδ πηγαινα από καναπέ κρεβάτι, έκανα μαγείρεμα, δουλειά στον υπολογιστή  και μικροδουλειες). Μετα τις 3 μέρες αυξάνεις λίγο ρυθμούς και από την 5η μπορείς να επανέλθεις στην κανονική σου δραστηριότητα, πάντα όμως με προσοχή.

Δε σηκώνεις βάρη, δεν κάνεις απότομες κινήσεις, δεν πίνεις αλκοόλ, κόβεις τσιγάρο, αποφεύγεις επιβλαβή χημικά και γενικά συμπεριφερεσαι σα να είσαι εγγυος. Προσεχεις τη διατροφή σου, αποφεύγεις γλυκά και πολλούς υδατάνθρακες, πίνεις άφθονο νερο, μπορείς να βγεις βολτα χαλαρά σε καφετέρια ή εστιατοριο.

Απέφυγε κλειστούς χώρους, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Αν έκανες γυμναστική ρίξε την ένταση και τη συχνότητα, η καρδιά στην αρχη της εγκυμοσύνης υπερλειτουργει. Εγώ πχ φτάνω τους 100 χτυπους/λεπτό σε κατάσταση ηρεμίας, ειδικά μετά από φαγητό.

Γενικά βρες πράγματα να κάνεις γιατί ειδικά αν έχεις πάρει άδεια από δουλειά και είσαι 10μερες σπίτι μεγαλώνει το άγχος.

Και εννοείται αυτός που θα συμβουλευτείς πρωτα ειναι ο γιατρός σου.

Καλή επιτυχία, περιμένουμε τα ευχάριστα!

Σε ευχαριστω παρά πολύ!!! Σε άδεια είμαι,οποτε έχω ευελιξία ως προς αυτό!! Προβληματίστηκα τώρα για τη βιταμίνη d γιατί κ εγώ κάψουλες παίρνω,αλλά δεν μου είπε η γυναικολόγος να τις αλλάξω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Neverstop said:

Εκατό μονάδες από ανοιχτή πένα δύσκολα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.. Πόσο μάλλον να πωληθούν. 

Προσωπικά τη τελευταία μέρα που χρησιμοποίησα αυτή τη πένα είχα δοσολογία μόνο 75 μονάδες, αλλά στην αρχή που χρησιμοποίησα αυτή τη πένα χρειάστηκα να συμπληρώσω από τη αυτή τη πένα μόνο 12,5 μονάδες, καθώς με είχε καλύψει η προηγούμενη πένα. Οπότε όλες οι δοσολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναλόγως το εξατομικευμένο πρωτόκολλο που βγάζει ο γιατρός για τη κάθε γυναίκα. 

πρίν από 12 λεπτά , vasoula88 είπε:

Σε ευχαριστω παρά πολύ!!! Σε άδεια είμαι,οποτε έχω ευελιξία ως προς αυτό!! Προβληματίστηκα τώρα για τη βιταμίνη d γιατί κ εγώ κάψουλες παίρνω,αλλά δεν μου είπε η γυναικολόγος να τις αλλάξω!

Τι να σου πω, και εγώ σε χαπια την παίρνω. Ε καλά, αυτο δεν είναι πρόβλημα, σταματάς σε ένα φαρμακείο και παίρνεις χαπια να είσαι σίγουρη.

2 hours ago, Neverstop said:

Εκατό μονάδες από ανοιχτή πένα δύσκολα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.. Πόσο μάλλον να πωληθούν. 

Προσωπικά τη τελευταία μέρα χρησιμοποίησα μόνο 75 μονάδες από αυτή τη πένα, και στην αρχή της πένας αυτής χρειάστηκα μόνο 12.5 μονάδες από αυτή τη πένα, καθώς για το μεγαλύτερο μέρος της δοσολογίας με κάλυψε η προηγούμενη πένα. Όλες οι δοσολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνες τους είτε σπασμένες σε συνδυασμό με ποσότητα από προηγούμενη ή επόμενη πένα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Giouli_N είπε:

Προσωπικά τη τελευταία μέρα που χρησιμοποίησα αυτή τη πένα είχα δοσολογία μόνο 75 μονάδες, αλλά στην αρχή που χρησιμοποίησα αυτή τη πένα χρειάστηκα να συμπληρώσω από τη αυτή τη πένα μόνο 12,5 μονάδες, καθώς με είχε καλύψει η προηγούμενη πένα. Οπότε όλες οι δοσολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναλόγως το εξατομικευμένο πρωτόκολλο που βγάζει ο γιατρός για τη κάθε γυναίκα. 

Η  gonal των 300 κοστίζει 90ευρω κλειστή. Γιατί να αγοράσει κάποια ανοικτά 100 ml στα 30ευρω? Θα πρέπει να πετύχεις την περίπτωση που έχει τελειώσει τα φαρμακα της και της λείπουν μόνο 100 μονάδες  και όλα αυτά εντός του Μαρτίου.

Επίσης εδώ πολλές κοπέλες χαρίζουν φάρμακα, και εγώ έχω χαρίσει 900×2 μοναδες και μου έχουν χαρίσει επίσης.

Και τώρα εχω περισσευμα αλλες 2×900 gonal, κλειστές και περιμένω να δω αν θα τις χρειαστεί μια φίλη μου,  αλλιώς θα τις χαρίσω. Σε καμία περίπτωση δε θα τις πουλούσα, δεδομένου κιόλας ότι της πήρα από επιτροπή, δλδ δωρεάν, με τα λεφτά του δημοσίου, το οποίο το πληρώνουμε όλοι και όλες μας.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, εύχομαι να συνεχίσεις το σερί μας με τις θετικές χοριακες!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 22 λεπτά , Nels είπε:

Τι να σου πω, και εγώ σε χαπια την παίρνω. Ε καλά, αυτο δεν είναι πρόβλημα, σταματάς σε ένα φαρμακείο και παίρνεις χαπια να είσαι σίγουρη.

Ναι ναι,έτσι ακριβώς!!!θα ρωτήσω αύριο κ αναλόγως κάνω!! Κ πάλι σε ευχαριστω πολύ!!!

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...