Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Lotos είπε:

Με έχει αγχωσει ο κατακερματισμός ..είναι κάτι που αλλάζει αν δεν είναι καλός ;

Να πω την αληθεια δεν το γνωριζω. Δεν το ρωτησα γιατι εφοσον ειχαμε καλη τιμη δε χρειαστηκε να κανω τετοια ερωτηση. Ομως ολοι οι δεικτες μπορουν να βελτιωθουν, αριθμος, κινητικοτητα, μορφολογια, οξειδωτικο στρες γιατι οχι και ο κατακερματισμος. Φανταζομαι οτι με καταλληλη θεραπεια μπορει να υπαρξει βελτιωση. Την εχετε κανει εσεις αυτην την εξεταση; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 14 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Να πω την αληθεια δεν το γνωριζω. Δεν το ρωτησα γιατι εφοσον ειχαμε καλη τιμη δε χρειαστηκε να κανω τετοια ερωτηση. Ομως ολοι οι δεικτες μπορουν να βελτιωθουν, αριθμος, κινητικοτητα, μορφολογια, οξειδωτικο στρες γιατι οχι και ο κατακερματισμος. Φανταζομαι οτι με καταλληλη θεραπεια μπορει να υπαρξει βελτιωση. Την εχετε κανει εσεις αυτην την εξεταση; 

Όχι ,δεν την έχω κάνει κ με αγχωνει πολυ η συγκεκριμένη γτ νομίζω εκει δεν είναι εύκολα επιλυσιμα τα πράγματα 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Αχ κορίτσια πόσο χαίρομαι για όλες σας !!συγχαρητήρια με το καλό..εννοείς στην αρχή διπλασιαζοταν ανά 2 ημέρες και ύστερα ανά 3?έτσι γίνεται ..μπράβο μπράβο !

Στην αρχή δεν διπλασιάστηκε. Πήγε μόνο 305 αντί για 400 και μετά ανά 3 μέρες.

Μπερδεύτηκα τώρα, το είπα για μια κοπέλα που είναι με δωρεά που της διπλασιάζεται σταδιακά. 

Τα έκανα σαλάτα; Έκανα λάθος ταγκ;

σε ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️❤️

1 hour ago, Machart είπε:

Κορίτσι μου να σου πω κάτι; Επειδή όλες μας το σώμα μας το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, την Παρασκευή το βράδυ πριν την ωοληψια είπα στον άντρα μου ότι για κάποιο λόγο νομίζω ότι κάνω ήδη ωορρηξία. Έτσι αισθανόμουν..και συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα έγιναν λάθος και προκειμένου να αναλάβουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν, μου πασάρουν ότι τους έρθει στο κεφάλι για να με πείσουν! 

Καλησπέρα,

Και εγώ 3 μέρες πριν την ωοληψια έτσι ένιωσα. Ότι έκανα ωορρηξία. 

Μου πήραν 18 ωάρια, 12 ώριμα, γονιμοποιηθηκαν 8 και έβγαλα μόνο 2 καλές Βλαστοκυστες. Ηλικία 26 με πολύ ελαφρύ πρόβλημα στο σπέρμα. Και κάναμε μικρογονιμοποιηση. 

Ένας από τους λόγους που προχώρησα με άλλον γιατρό. Δεν τους εμπιστευομουν πλέον. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Κορίτσι μου μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω εγώ αλλά είμαι το ίδιο φρικαρισμενη με σένα αυτή τη στιγμή! Έχουμε ίδια ηλικία, πάνω κάτω το ίδιο σκηνικό και τέλος της βδομάδας λογικά πάω για ωοληψια. Κορίτσια οι εμπειρες τα φώτα σας σε δύο τρομοκρατημένες πιτσιρίκες που είναι "υπόθεση ρουτίνας" για τους γιατρούς! Ο δικός μου τουλάχιστον έτσι με χαρακτηρίζει.

Καλησπέρα!! Κ εγώ υπόθεση ρουτίνας θεωρούμαι από τους μέχρι τώρα δύο γιατρούς. Η ηλικία μ 31 κ είμαι υγιής (από όσο ξέρω τουλάχιστον 😏) Με 30 ωάρια (10ωριμα) και κανενα δεν έφτασε στο στάδιο βλαστοκυστης την τελευταία φορά.  Όλες οι εμπειρίες δεκτές 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

1 ώρα πρίν, Machart είπε:

Κορίτσι μου να σου πω κάτι; Επειδή όλες μας το σώμα μας το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, την Παρασκευή το βράδυ πριν την ωοληψια είπα στον άντρα μου ότι για κάποιο λόγο νομίζω ότι κάνω ήδη ωορρηξία. Έτσι αισθανόμουν..και συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα έγιναν λάθος και προκειμένου να αναλάβουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν, μου πασάρουν ότι τους έρθει στο κεφάλι για να με πείσουν! 

Νομίζω ότι απλά έπεσες σε πολυ λάθος γιατρο.. Και εγώ αλλαξα γιατρό και από Θεσσαλονίκη κατεβηκα Αθήνα γιατί δεν ημουν ευχαριστημενη.. Όσο για αυτό που λένε ότι εμείς στα 30-31 είμαστε ευκολες περιπτωσεις τι να πω.. Το βλέπω!! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπέρα, πως είστε;; Ζήτω οδηγίες προς ναυτιλομένους 🤣🤣 όπως είπαμε (σας έπρηξα) την Τρίτη θα κάνω την ετ… εκείνη την ημέρα ποια είναι τα dos και τα donts??? Την προηγούμενη φορά δεν μου είχαν πει τπτ…τώρα μου είπε η μαία οχι αρώματα κ κρέμες σώματος…αυτό ισχύει κ τις επόμενες μέρες;κ περιλαμβάνει κ τις προσώπου;;(μη γελάτε)….ο,τι άλλο θα βοηθούσε!!!

Πωλούνται: 1 Gonal Πένα 100 mg & 1 σύριγγα orgalutran - 30 ευρώ

• Η πένα περιέχει 100 μονάδες Gonal. Το φάρμακο ανοίχτηκε στις 4 Μαρτίου 2023 (χρησιμοποιήθηκαν 230 μονάδες από τις 330 που περιέχει, καθώς η αρχική πένα περιέχει παραπάνω από 300 μονάδες, σχεδόν 330 μονάδες). Από τη πρώτη στιγμή φυλάσσεται στο ψυγείο σύμφωνα με τις οδηγίες. Λήγει 31 Μαρτίου.
  • Μαζί δίνεται και μια σύριγγα Orgalutran. 

πρίν από 27 λεπτά , Giouli_N είπε:

Πωλούνται: 1 Gonal Πένα 100 mg & 1 σύριγγα orgalutran - 30 ευρώ

• Η πένα περιέχει 100 μονάδες Gonal. Το φάρμακο ανοίχτηκε στις 4 Μαρτίου 2023 (χρησιμοποιήθηκαν 230 μονάδες από τις 330 που περιέχει, καθώς η αρχική πένα περιέχει παραπάνω από 300 μονάδες, σχεδόν 330 μονάδες). Από τη πρώτη στιγμή φυλάσσεται στο ψυγείο σύμφωνα με τις οδηγίες. Λήγει 31 Μαρτίου.
  • Μαζί δίνεται και μια σύριγγα Orgalutran. 

Εκατό μονάδες από ανοιχτή πένα δύσκολα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.. Πόσο μάλλον να πωληθούν. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Βάσω91 είπε:

Καλησπέρα!! Κ εγώ υπόθεση ρουτίνας θεωρούμαι από τους μέχρι τώρα δύο γιατρούς. Η ηλικία μ 31 κ είμαι υγιής (από όσο ξέρω τουλάχιστον 😏) Με 30 ωάρια (10ωριμα) και κανενα δεν έφτασε στο στάδιο βλαστοκυστης την τελευταία φορά.  Όλες οι εμπειρίες δεκτές

Συνομήλικες..άρα δεν προχωράς σε ετ?κ εγώ τώρα μαθαίνω 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lotos είπε:

Όχι ,δεν την έχω κάνει κ με αγχωνει πολυ η συγκεκριμένη γτ νομίζω εκει δεν είναι εύκολα επιλυσιμα τα πράγματα 

Να την κανετε και θα σας συμβουλευσει ο γιατρος, μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν!

πρίν από 42 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα, πως είστε;; Ζήτω οδηγίες προς ναυτιλομένους 🤣🤣 όπως είπαμε (σας έπρηξα) την Τρίτη θα κάνω την ετ… εκείνη την ημέρα ποια είναι τα dos και τα donts??? Την προηγούμενη φορά δεν μου είχαν πει τπτ…τώρα μου είπε η μαία οχι αρώματα κ κρέμες σώματος…αυτό ισχύει κ τις επόμενες μέρες;κ περιλαμβάνει κ τις προσώπου;;(μη γελάτε)….ο,τι άλλο θα βοηθούσε!!!

Αυτά είναι μόνο για εκείνη τη μέρα που είναι εκτεθειμένα τα έμβρυα (μεταφορά από το σωλήνα στη μήτρα), μετά μπορείς να συνεχίσεις τον καλλωπισμό άνετα. Πολύ πολύ καλή επιτυχία 🥰

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια.. Στην φάση που είμαστε εννοώντας των εξωσωματικων... Η βιταμίνη D3 ειμαι σημαντική??? Την μετράτε? Και γενικά τις βιταμίνες...

Λενε οτι βοηθαει. Εγω ξεκινησα να παιρνω..

πρίν από 34 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια.. Στην φάση που είμαστε εννοώντας των εξωσωματικων... Η βιταμίνη D3 ειμαι σημαντική??? Την μετράτε? Και γενικά τις βιταμίνες...

Να ζητησεις απ τον γιατρό σου να σου γράψει εξέταση κ αν εχεις έλλειψη θα σου προτείνει πιο χάπι να πάρεις.. ( εγώ γνώριζα για την ελλειψη αλλά δεν γνώριζα πως οι αμπουλες στην εξωσωματική δεν κάνουν) 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...