Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Εσύ ετοιμάζεις μαχητή όχι αστεία!!!! Δεν εγκαταλείπει με τίποτα το ζουζούνι μπράβο!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάμε όλα καλά και τρίτη να έχει εκτοξευθεί η χοριακη!!! Εσύ τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη (όσο μπορείς) και αισιόδοξη!!!! Περιμένουμε τα υπέροχα νέα σου την τρίτη!!!

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα,

Καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά. Το δικό σου αυξάνεται με Ρυθμό. Εμένα η πρώτη ήταν 199,30 η δεύτερη 305 μόνο , η τρίτη 668 και η τέταρτη 1550. Μετά διπλασιαζοταν ανά 3 μέρες και προς το παρόν πάνε όλα καλά ❤️❤️❤️

Σας διαβάζω κάθε μέρα, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!!!! Το 2023 να συνεχίσει έτσι δυναμικά, με θετικές χοριακες, με φουσκωμένες κοιλίτσες και για τις κοπέλες που δεν τα κατάφεραν ή τώρα ξεκινάνε, εύχομαι να πλημμυρίσουν με αισιοδοξία και πείσμα για την τυχερή τους προσπάθεια!!! 

❤️❤️❤️

Σας ευχαριστώ πολύ βρε συναγωνίστριες για το κουράγιο που μου δίνετε, πραγματικά το έχω πολύ ανάγκη, γιατί δεν το έχω μοιραστεί με τον ευρύτερο κύκλο μου και νιώθω ότι δεν έχω σε ποιον να εκμυστηρευτώ την αγωνία μου…

@dreamteam, εμείς τα είπαμε και το άλλο φόρουμ 🙂

@xristina96, ευχαριστώ για τις ευχές σου, κορίτσι μου, με το καλό να έρθει το αγγελούδι σου ❤️

1 ώρα πρίν, Machart είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα. Θέλω να μοιραστώ την έμπειρα μου μαζί σας και φυσικά να ακούσω προτάσεις και γνώμες σχετικά με το δικό μου ζήτημα. Αρχικά να σας πω ότι είμαι 28-29 χρόνων χωρίς προβλήματα υγείας έως τώρα, μετά από 3,5 χρόνια προσπαθειών με τον σύζυγο μου καταφύγαμε κι εμείς στη λύση της εξωσωματικής αφού είχε εντοπιστεί δυσκολία με το σπερμα του συζύγου και μόνο. Ξεκίνησα διέγερση ωοθηκών με ορμόνες . Σήμερα ήταν η ημέρα της ωοληψιας μου, αφού με ενημέρωσε ο γιατρός μου πως όλα πήγαν τέλεια και εξαιρετικά και συλλέξαμε 7-8 ωοθηλακια επέστρεψα σπίτι μου και μετά από λίγες ώρες δέχτηκα τηλεφώνημα από το κέντρο εξωσωματικής όπου και μου ανακοίνωσαν τα εξής, ότι συλλέχθηκαν 7 ωάρια εκ των οποίων κανένα από τα 7 δεν ήταν ικανό να γονιμοποιηθεί λόγω του ότι τα ωάρια ήταν όλα ανώριμα και με πολυ κακή μορφολογία και κακή ποιότητα, συγκεκριμένα μου χαρακτήρισαν ότι ήταν σκούρα και ανώριμα, πράγμα που τους έκανε τεράστια εντύπωση λόγω της ηλικίας μου και της υγείας μου. Να σας επισημάνω ότι για όλα αυτά με ενημέρωσε μια μαία και όχι ο εμβρυολογος. Χωρίς να θέλω να θίξω την ιδιότητα της μαίας. Ο γυναικολόγος μου από την άλλη στο τηλεφώνημα του, έδειχνε έκπληκτος καιαπορημένος και η λύση που είχε να μου προτείνει ήταν ή ναχρησιμοποιήσω ωάρια δότριας ή να υιοθετήσουμε γιατί θεωρεί πως το πρόβλημα μου είναι εξ γενετής και δενδιορθώνεται. Πριν συλλεχθούν τα ωοθηλακια δεν μου είχε πει σε κανέναν από τους υπερήχους ούτε ποσα ωάρια βλέπει ούτε με ενημέρωσε σχετικά με την εξέλιξη και το μέγεθοςτους παρολες τις δικές μου ερωτήσεις με αποτέλεσμα να είμαι με την απορία μέχρι τελευταία στιγμή. Του ζήτησα πριν με κοιμίσουν για την ωοληψια να μου κάνει υπέρηχο για ναδω τα ωάρια μου και με τον δικό του τρόπο μου το αρνήθηκε στην ουσία και με κοιμησαν. Θέλω πραγματικά τα φώτα σας. Δεν γνωρίζω ούτε τι απέγινε το σπερμα του συζύγου μου ούτε μου έδωσαν στα χέρια μου το παραμικρο για να ξέρω πως να πορευτώ στη πορεία και κάτι να δείξω στον επόμενο πιθανό γυναικολόγο μου.😥😥😥

Δε ξέρω τί να σου πω, ενδεχομένως να έτυχες όμως σε έναν κακό κύκλο και ο επόμενος να είναι καλύτερος. Εγώ εστιάζω κυρίως στο θέμα της «αδιαφάνειας». Νομίζω ότι έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στο κέντρο και τους γιατρούς και αυτό είναι λυπηρό. Στη θέση σου, θα ζητούσα να μου σταλούν όλα τα αποτελέσματα με mail για το αρχείο μου και θα επέμενα να μιλήσω με τον εμβρυολόγο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 18 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ βρε συναγωνίστριες για το κουράγιο που μου δίνετε, πραγματικά το έχω πολύ ανάγκη, γιατί δεν το έχω μοιραστεί με τον ευρύτερο κύκλο μου και νιώθω ότι δεν έχω σε ποιον να εκμυστηρευτώ την αγωνία μου…

@xristina96, ευχαριστώ για τις ευχές σου, κορίτσι μου, με το καλό να έρθει το αγγελούδι σου ❤️

Καλά έκανες και δεν είπες κάτι. Είναι έξτρα βάρος πιστεύω! Δεν τα είπαμε μαζί αλλά λογικο με τόσα ψευδώνυμα. Εγώ Αλλού θέλω να στείλω κι αλλού στέλνω !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Machart είπε:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκομαι και υποτίθεται πως επέλεξα ένα πολύ καλό κατά τα αλλα γιατρό και με εμπειρία στην υπογονιμότητα και στην εξωσωματική γονιμοποίηση! 

Τα φάρμακα που πήρα είναι Bemfola 225, 4 Orgalutran και 2 Ovitrel μαζί  36 ώρες πριν την ωοληψια. Ξεκίνησα με τις πρώτες που έγραψα στη δεύτερη μέρα του κύκλου, ενδιάμεσα μου άφησε μια μέρα κενή , μετά συνέχισα πάλι με τις πρώτες απλά κάποιες μέρες με ενημέρωνε για να κάνω orgalutran. Να αναφέρω ότι πριν ξεκινήσω τις ενέσεις το μόνο που μου έκανε ήταν ένας υπέρηχος για να δούμε μήπως και έχω κάποια κύστη. Γενικά όλα τα έβλεπε τέλεια και μοναδικά με εμένα. Μάλλον τα έβλεπε τόσο υπέροχα που έκρινε πως δεν χρειαζόταν καμία εξέταση για μένα. Και δεν είναι ότι έκανα και κανένα μικρό πρωτόκολλο με λίγες μονάδες.με έβαλα στα βαθιά απευθείας. 

Οι δύο ovitrelle από μόνες τους είναι λάθος, ο γιατρος μου ήταν κάθετος σε αυτό. Μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις και μετα απο αποτυχία τις δοκιμάζουν σαν τελευταία λύση.

Για Θεσσαλονίκη θα σε βοηθήσουν τα κορίτσια εδώ, ξέρω ότι τα 2 γνωστά κέντρα εξωσωματικης έχουν επιτυχίες και ξέρω επίσης ότι μακριά από το τμήμα εξωσωματικης μεγαλου πολυκέντρου προς Θερμή μεριά.

Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια σου, μην απογοητευεσαι, να είσαι αισιοδοξη.

Και εμενα η πρωτη μου προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο ήταν μεγάλο λάθος, κυρίως ως προς την επιλογή γιατρού, κατά τ άλλα από τα υπόλοιπα ήμουν ευχαριστημενη. Τουλάχιστον όμως εξετάσεις μου είχε κάνει αρκετές και πήγα με μια καλή βάση στο γιατρό μου (αφού βέβαια είδα και άλλους 3 γιατρούς πριν καταλήξω και έκανα 3-4 διαφορετικές εξετάσεις που μου σύστησε ο καθένας)

Επίσης να πας σε αιματολογο να σε ξεψαχνισει, έχετε τη Λευκού εκεί.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Δε ξέρω τί να σου πω, ενδεχομένως να έτυχες όμως σε έναν κακό κύκλο και ο επόμενος να είναι καλύτερος. Εγώ εστιάζω κυρίως στο θέμα της «αδιαφάνειας». Νομίζω ότι έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στο κέντρο και τους γιατρούς και αυτό είναι λυπηρό. Στη θέση σου, θα ζητούσα να μου σταλούν όλα τα αποτελέσματα με mail για το αρχείο μου και θα επέμενα να μιλήσω με τον εμβρυολόγο. 

Αυτό ακριβώς θα κάνω αύριο το πρωί κιόλας. Πέρα από το καθετί που θα απαιτήσω να μου δώσουν , θα απαιτήσω ακόμα και να μου επιστραφούν τα χρήματα μου πίσω για όλα αυτά που με υποχρέωσαν να πληρώσω χωρίς να υπάρχει λόγος. Πέρα από την ωοληψια, μου χρέωσαν την μικρογονιμοποιηση και την καλλιέργεια του εμβρύου 600 ευρώ. Πράγματα δηλαδή που δεν έκαναν ποτέ αν κρίνουμε ότι τα ωάρια μου πετάχτηκαν στα σκουπίδια με τα λεγόμενα τους πάντα! Για ποια μικρογονιμοποιηση μιλάμε και για ποιο έμβρυο;;;;;; Αλλά ευτυχώς στην απόδειξη αναγράφεται ακριβώς το ποσο και σε τι αντιστοιχεί!

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 4

@Machartκορίτσι μου, καταρχάς καλώς όρισες στην ομάδα μας. Εύχομαι να ήταν η τελευταία αποτυχία, και η επόμενη να είναι η τυχερή σου. Πρώτα και κύρια, θέλω να σου πω ότι σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά με πολύ δύναμη, διότι τώρα το Φλεβάρη πέρασα και εγώ την 1η μου ωοληψία και είχα παρόμοια αποτελέσματα (7 ωάρια, μόνο 2 κατάλληλα για γονιμοποίηση, τα υπόλοιπα ήταν ανώριμα/ανώμαλα, και τελικά δεν γονιμοποιήθηκε κανένα). Οπότε καταλαβαίνω το σοκ που περνάς αυτήν την στιγμή γιατί το έχω ζήσει από πρώτο χέρι, πολύ πρόσφατα. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια σου έχουν ήδη δώσει πολλές συμβουλές, ειδικά οι ερωτήσεις της @Nels είναι εντελώς on point, και με έχει καλύψει πλήρως. Θεωρώ ότι ο γιατρός σου, με βάση αυτά που μας είπες, είναι ένας κακός επαγγελματίας. Πόνταρε στο νεαρό της ηλικίας σου, και απλά σε ξεπέταξε χωρίς να σου έχει κάνει τις βασικές εξετάσεις. 

Την προτροπή του, σε κάκιστο χρόνο μάλιστα, χωρίς τακτ, να προχωρήσεις σε δωρεά ωαρίων, χωρίς καν να έχουν κάνει εξετάσεις, χωρίς να σου έχουν δώσει βιταμίνες, να έχουν μετρήσει δείκτες, κλπ., την θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη, και σου λέω με βάση την εμπειρία που έχουμε όλες εδώ μέσα ότι κακώς σε κατεύθυνε έτσι από την πρώτη στιγμή - δεν είμαι γενικά καχύποπτη, αλλά μου χτυπάνε καμπανάκια με αυτά που περιέγραψες, ότι είτε δεν ξέρει την τύφλα του, είτε υποκινείται από το χρήμα.

Απαίτησε από τον εμβρυολόγο αναλυτική έκθεση με το πόσα ωοθυλάκια είχες σε κάθε υπέρηχο και τι μέγεθος είχαν, τι μετρήσεις LH, Ε2 είχες καθόλη την διάρκεια της διέγερσης, πόσα πήραν και τι μέγεθος είχε το καθένα, και με αυτήν την έκθεση πήγαινε σε έναν άλλο γιατρό να πάρεις άλλη γνώμη. Τα κορίτσια από εδώ στο φόρουμ που είναι από Θεσσαλονίκη μπορούν να σε καθοδηγήσουν με προσωπικό μήνυμα. 

Και όλες είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλά έκανες και δεν είπες κάτι. Είναι έξτρα βάρος πιστεύω! Δεν τα είπαμε μαζί αλλά λογικο με τόσα ψευδώνυμα. Εγώ Αλλού θέλω να στείλω κι αλλού στέλνω !!! 

Ωχ, συγγνώμη, μπερδεύτηκα 😂

• Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , Nels είπε:

Οι δύο ovitrelle από μόνες τους είναι λάθος, ο γιατρος μου ήταν κάθετος σε αυτό. Μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις και μετα απο αποτυχία τις δοκιμάζουν σαν τελευταία λύση.

Για Θεσσαλονίκη θα σε βοηθήσουν τα κορίτσια εδώ, ξέρω ότι τα 2 γνωστά κέντρα εξωσωματικης έχουν επιτυχίες και ξέρω επίσης ότι μακριά από το τμήμα εξωσωματικης μεγαλου πολυκέντρου προς Θερμή μεριά.

Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια σου, μην απογοητευεσαι, να είσαι αισιοδοξη.

Και εμενα η πρωτη μου προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο ήταν μεγάλο λάθος, κυρίως ως προς την επιλογή γιατρού, κατά τ άλλα από τα υπόλοιπα ήμουν ευχαριστημενη. Τουλάχιστον όμως εξετάσεις μου είχε κάνει αρκετές και πήγα με μια καλή βάση στο γιατρό μου (αφού βέβαια είδα και άλλους 3 γιατρούς πριν καταλήξω και έκανα 3-4 διαφορετικές εξετάσεις που μου σύστησε ο καθένας)

Επίσης να πας σε αιματολογο να σε ξεψαχνισει, έχετε τη Λευκού εκεί.

Την γνωρίζω την συγκεκριμένη αιματολόγο και φυσικά θα την επισκεφτώ μόλις μου δώσει το ραντεβού! Ξέρω για ποιο κέντρο μιλάτε και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πήγα εκεί.. όχι ότι μου βγήκε σε καλό αλλά δε βαριέσαι..

πρίν από 14 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@Machartκορίτσι μου, καταρχάς καλώς όρισες στην ομάδα μας. Εύχομαι να ήταν η τελευταία αποτυχία, και η επόμενη να είναι η τυχερή σου. Πρώτα και κύρια, θέλω να σου πω ότι σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά με πολύ δύναμη, διότι τώρα το Φλεβάρη πέρασα και εγώ την 1η μου ωοληψία και είχα παρόμοια αποτελέσματα (7 ωάρια, μόνο 2 κατάλληλα για γονιμοποίηση, τα υπόλοιπα ήταν ανώριμα/ανώμαλα, και τελικά δεν γονιμοποιήθηκε κανένα). Οπότε καταλαβαίνω το σοκ που περνάς αυτήν την στιγμή γιατί το έχω ζήσει από πρώτο χέρι, πολύ πρόσφατα. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια σου έχουν ήδη δώσει πολλές συμβουλές, ειδικά οι ερωτήσεις της @Nels είναι εντελώς on point, και με έχει καλύψει πλήρως. Θεωρώ ότι ο γιατρός σου, με βάση αυτά που μας είπες, είναι ένας κακός επαγγελματίας. Πόνταρε στο νεαρό της ηλικίας σου, και απλά σε ξεπέταξε χωρίς να σου έχει κάνει τις βασικές εξετάσεις. 

Την προτροπή του, σε κάκιστο χρόνο μάλιστα, χωρίς τακτ, να προχωρήσεις σε δωρεά ωαρίων, χωρίς καν να έχουν κάνει εξετάσεις, χωρίς να σου έχουν δώσει βιταμίνες, να έχουν μετρήσει δείκτες, κλπ., την θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη, και σου λέω με βάση την εμπειρία που έχουμε όλες εδώ μέσα ότι κακώς σε κατεύθυνε έτσι από την πρώτη στιγμή - δεν είμαι γενικά καχύποπτη, αλλά μου χτυπάνε καμπανάκια με αυτά που περιέγραψες, ότι είτε δεν ξέρει την τύφλα του, είτε υποκινείται από το χρήμα.

Απαίτησε από τον εμβρυολόγο αναλυτική έκθεση με το πόσα ωοθυλάκια είχες σε κάθε υπέρηχο και τι μέγεθος είχαν, τι μετρήσεις LH, Ε2 είχες καθόλη την διάρκεια της διέγερσης, πόσα πήραν και τι μέγεθος είχε το καθένα, και με αυτήν την έκθεση πήγαινε σε έναν άλλο γιατρό να πάρεις άλλη γνώμη. Τα κορίτσια από εδώ στο φόρουμ που είναι από Θεσσαλονίκη μπορούν να σε καθοδηγήσουν με προσωπικό μήνυμα. 

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα εγκάρδια λόγια σου, έχω συγκινηθεί τόσο πολύ με την ανταπόκριση σας… κρατάω τα λόγια της καθεμιάς ξεχωριστά στο μυαλό μου και όλα θα τα εφαρμόσω γιατί πργαμτικα νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και έχω μια δυσπιστία ως προς τα λόγια τους .. αυτό που λέμε δεν πιστεύω λέξη;;; Αυτό αισθάνομαι κι εγώ.. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Machart είπε:

Αυτό ακριβώς θα κάνω αύριο το πρωί κιόλας. Πέρα από το καθετί που θα απαιτήσω να μου δώσουν , θα απαιτήσω ακόμα και να μου επιστραφούν τα χρήματα μου πίσω για όλα αυτά που με υποχρέωσαν να πληρώσω χωρίς να υπάρχει λόγος. Πέρα από την ωοληψια, μου χρέωσαν την μικρογονιμοποιηση και την καλλιέργεια του εμβρύου 600 ευρώ. Πράγματα δηλαδή που δεν έκαναν ποτέ αν κρίνουμε ότι τα ωάρια μου πετάχτηκαν στα σκουπίδια με τα λεγόμενα τους πάντα! Για ποια μικρογονιμοποιηση μιλάμε και για ποιο έμβρυο;;;;;; Αλλά ευτυχώς στην απόδειξη αναγράφεται ακριβώς το ποσο και σε τι αντιστοιχεί!

Εννοειται ότι θα τα ζητήσεις πίσω, εδώ δεν έγινε καν γονιμοποίηση, ακυρώθηκε όλη η διαδικασία. Αν σε παρηγορεί θεωρώ ότι έχουν γίνει όλα λάθος (orgalutran και ovitrelle χωρίς αιματολογικες πρώτη φορά το ακούω). Άλλαξε γιατρό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Το πιο πιθανό είναι ότι σου κατέστρεψαν τα ωαρια.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Εσένα που οφειλόταν κοπέλα μου το αποτέλεσμα της ωοληψιας ?

15 minutes ago, Lotos said:

Εσένα που οφειλόταν κοπέλα μου το αποτέλεσμα της ωοληψιας ?

Ήταν η 1η προσπάθεια. Δεν το απέδωσαν σε κάτι συγκεκριμένο. Μου είπαν ότι μπορεί να ήταν ένας κακός κύκλος. Ότι γενικά το προφίλ μου (π.χ. ΑΜΗ) είναι λιγότερο καλό για την ηλικία μου (36) σε σχέση με άλλες κοπέλες της ηλικίας μου. Μου είπαν ότι μπορεί να χρειαζόμουν double trigger ovitrelle αλλά απίθανο γιατί γενικά μικρό ποσοστό γυναικών το χρειάζονται αυτό. Μπορεί να μην αποκρίθηκα καλά στο πρωτόκολλο, διότι τα δικά μου ωοθυλάκια δεν εμφανίστηκαν μαζί και δεν μεγάλωσαν με τον ίδιο ρυθμό. Ουσιαστικά τα 2 που ήταν κατάλληλα για γονιμοποίηση ήταν τα πιο ώριμα (άνω των 18 χιλιοστών). Γι'αυτό θα δοκιμάσουμε μακρύ πρωτόκολλο την επόμενη φορά (καταστολή πρώτα, και διέγερση μετά, μήπως εμφανιστούν μαζί και αρχίσουν να αναπτύσσονται με τον ίδιο ρυθμό και πάρουμε πιο πολλά ώριμα). Γι αυτά τα δυο που δεν γονιμοποιήθηκαν, μπορεί να έφταιξε το σπέρμα, διότι γενικά είχαμε θέμα με αυτό, βέβαια ο σύζυγος πήρε θεραπεία και έχουμε αρκετά βελτιωμένους δείκτες. Την μόνη που δεν είχαμε κάνει ήταν για κατακερματισμό, γιατί μας είχε πει ο ανδρολόγος ότι όσο είχε κακούς δείκτες, ο κατακερματισμός σίγουρα δεν θα ήταν καλός. Τώρα που βελτιώθηκε το σπέρμα, θα κάνουμε κατακερματισμό να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε.  

Διαφημίσεις

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Ήταν η 1η προσπάθεια. Δεν το απέδωσαν σε κάτι συγκεκριμένο. Μου είπαν ότι μπορεί να ήταν ένας κακός κύκλος. Ότι γενικά το προφίλ μου (π.χ. ΑΜΗ) είναι λιγότερο καλό για την ηλικία μου (36) σε σχέση με άλλες κοπέλες της ηλικίας μου. Μου είπαν ότι μπορεί να χρειαζόμουν double trigger ovitrelle αλλά απίθανο γιατί γενικά μικρό ποσοστό γυναικών το χρειάζονται αυτό. Μπορεί να μην αποκρίθηκα καλά στο πρωτόκολλο, διότι τα δικά μου ωοθυλάκια δεν εμφανίστηκαν μαζί και δεν μεγάλωσαν με τον ίδιο ρυθμό. Ουσιαστικά τα 2 που ήταν κατάλληλα για γονιμοποίηση ήταν τα πιο ώριμα (άνω των 18 χιλιοστών). Γι'αυτό θα δοκιμάσουμε μακρύ πρωτόκολλο την επόμενη φορά (καταστολή πρώτα, και διέγερση μετά, μήπως εμφανιστούν μαζί και αρχίσουν να αναπτύσσονται με τον ίδιο ρυθμό και πάρουμε πιο πολλά ώριμα). Γι αυτά τα δυο που δεν γονιμοποιήθηκαν, μπορεί να έφταιξε το σπέρμα, διότι γενικά είχαμε θέμα με αυτό, βέβαια ο σύζυγος πήρε θεραπεία και έχουμε αρκετά βελτιωμένους δείκτες. Την μόνη που δεν είχαμε κάνει ήταν για κατακερματισμό, γιατί μας είχε πει ο ανδρολόγος ότι όσο είχε κακούς δείκτες, ο κατακερματισμός σίγουρα δεν θα ήταν καλός. Τώρα που βελτιώθηκε το σπέρμα, θα κάνουμε κατακερματισμό να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε.  

Ααα κατάλαβα ...οι δείκτες εννοείς στο σπερμοδιαγραμμα ήταν γενικά χαμηλοί ?ο  κατακερματισμός φτιάχνει, ωστόσο ?φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια λύση ...εμείς ενω γονιμοποιουσαμε εύκολα(3φορες) ο σύζυγος τώρα στο σπερμοδιαγραμμα είχε χαμηλή κινητικότητα ..δεν ξέρω πως γίνεται αυτο ..σου εύχομαι τα καλύτερα να είμαστε γουρλουδες!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Εμεις παντως που ειχαμε αρκετα χαμηλους δεικτες στο σπερμοδιαγραμμα ειχαμε πολυ καλο κατακερματισμο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εμεις παντως που ειχαμε αρκετα χαμηλους δεικτες στο σπερμοδιαγραμμα ειχαμε πολυ καλο κατακερματισμο. 

Με έχει αγχωσει ο κατακερματισμός ..είναι κάτι που αλλάζει αν δεν είναι καλός ;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Machart είπε:

Την γνωρίζω την συγκεκριμένη αιματολόγο και φυσικά θα την επισκεφτώ μόλις μου δώσει το ραντεβού! Ξέρω για ποιο κέντρο μιλάτε και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πήγα εκεί.. όχι ότι μου βγήκε σε καλό αλλά δε βαριέσαι..

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα εγκάρδια λόγια σου, έχω συγκινηθεί τόσο πολύ με την ανταπόκριση σας… κρατάω τα λόγια της καθεμιάς ξεχωριστά στο μυαλό μου και όλα θα τα εφαρμόσω γιατί πργαμτικα νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και έχω μια δυσπιστία ως προς τα λόγια τους .. αυτό που λέμε δεν πιστεύω λέξη;;; Αυτό αισθάνομαι κι εγώ.. 

Χωρίς να σε βάλει να κάνεις εξετάσεις πως ήξερε να δίνει δόσεις ο γιατρός;;μάγος ήταν;;και γιατί διπλή ovitrelle;; είδε από κάπου ότι η μια δεν εφθανε; απαράδεκτα όσα σου είπαν.. Αυτοί μπορεί από μόνοι τους να έκαψαν τα ωοθηλακια.. Όπως εμένα που την πρώτη φορά είχα 4 ( 30 ετών) και όταν πηγα το πιο καλό είχε σπάσει και το άλλο που πηραν είχε μαυρίσει γιατί είχε ήδη γίνει η ωορρηξία!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , piglet είπε:

Χωρίς να σε βάλει να κάνεις εξετάσεις πως ήξερε να δίνει δόσεις ο γιατρός;;μάγος ήταν;;και γιατί διπλή ovitrelle;; είδε από κάπου ότι η μια δεν εφθανε; απαράδεκτα όσα σου είπαν.. Αυτοί μπορεί από μόνοι τους να έκαψαν τα ωοθηλακια.. Όπως εμένα που την πρώτη φορά είχα 4 ( 30 ετών) και όταν πηγα το πιο καλό είχε σπάσει και το άλλο που πηραν είχε μαυρίσει γιατί είχε ήδη γίνει η ωορρηξία!!! 

Κορίτσι μου να σου πω κάτι; Επειδή όλες μας το σώμα μας το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, την Παρασκευή το βράδυ πριν την ωοληψια είπα στον άντρα μου ότι για κάποιο λόγο νομίζω ότι κάνω ήδη ωορρηξία. Έτσι αισθανόμουν..και συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα έγιναν λάθος και προκειμένου να αναλάβουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν, μου πασάρουν ότι τους έρθει στο κεφάλι για να με πείσουν! 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...