Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Πρέπει να σε έχει πεθάνει στην αγωνία το εμβρυάκι σου με αυτά τα νούμερα κούτσα κούτσα. Πω πω θα είχα φρικάρει 🤪 Ανεβαίνει όμως σταθερά 😊

Ευχαριστώ για τις ευχές! ❤️

Πράγματι, με έχει πεθάνει από την αγωνία. Είναι και η πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στην τσίτα γενικώς. Ελπίζω για το καλύτερο, αλλά πολύ συγκρατημένα…

• Μου αρέσει 3
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ώρα πρίν, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα!

γράφω συνήθως στο φόρουμ της δωρεάς, μιας και είμαι με δωρεά ωαρίων, αλλά βλέπω ότι έχετε τρομερή ρέντα και είπα να γράψω κι εδώ μπας και με κολλήσετε 😅

Δεν ανήκω σε κανένα από τα 3 γκρουπ, θα κάνω ένα δικό μου τέταρτο:

γκρουπ δου: κορίτσια που περιμένουν ή πήραν χοριακές 😀

Εν τάχει, έκανα εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκύστες 5 ημερών στις 13-2

1η χοριακή (μετά 12 μέρες) 29,59

2η χοριακή (μετά 4 μέρες) 81,54

3η χοριακή (μετά 3 μέρες) 189,30

4η χοριακή έχω την Τρίτη.

Όπως καταλάβατε, το δικό μου το έμβρυο βαριέται και δεν αναπτύσσεται γρήγορα και έτσι θα με ψοφήσει στα δρομολόγια στο μικροβιολογικό. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι 😀

Καλή ειτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα κορίτσια και με το καλό μια μέρα να σφίξουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας ❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου και συγχαρητήρια! Δύσκολο παιδάκι θα κάνεις εσυ, φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει μεγαλώνοντας. Ανεβαίνει σταθερά όποτε αυτό σε νοιάζει και έτσι να συνεχίσει!!!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλημέρα κοριτσόπουλα, στέλνω ανανεωμένη λίστα, πάμε χάρμα με την ομαδοποίηση!!!! 

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24 (welcome!)

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@vasoula88, @Ninaki-, @Neverstop, @Perdikoula (welcome!)

VIP παρουσίες στο Γκρουπ Γου έχουμε την @Pagor και την @Angot γιατί προχωρούν σύντομα σε εμβρυομεταφορά, και επειδή θέλω να ξέρουν ότι τα Γκρουπ Α, Βου, και Γου σύσσωμα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι στο Γκρουπ Δου (με τις θετικές χοριακές!), σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας και φανταστείτε μας όλες να σας αγκαλιάζουμε!!! ❤️ Όλες όσες είμαστε εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και είμαστε ηρωίδες, αλλά οι ιστορίες σας μας συγκίνησαν και σας στέλνουμε όλες την αγάπη μας!!! Πάμε κορίτσια μου, δυνατά, με αισιοδοξία και πίστη!!! ❤️ 

Ξεχνάω καμία; Αν ναι, δηλώστε παρουσία! 😘 

παρούσα κι εγώ, γκρουπ Α!

Συγχαρητήρια σε όλες τις νέες εγκυούλες!!!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2
  • Δύναμη! 1

@dreamteam Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά ηρεμείς αρκετά όταν μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου με άλλους που περνάνε το ίδιο! Θεωρώ καθησυχαστική την πληροφορία που μου έδωσες, ότι η πρώτη φορά διέγερσης μπορεί να είναι αναγνωριστική. Το αποδέχομαι και μπορώ να το αντιμετωπίσω, θα προτιμούσα βέβαια να μου το πει και ο ίδιος ο γιατρός, που μέχρι στιγμής είναι φειδωλός στις πληροφορίες που μου δίνει. Λοιπόν, σχετικά με την cetrotide, με φρίκαρε τόσο πολύ χθες που πέρασα ένα από τα χειρότερα βράδια μου, κλαψ. Ψάχνοντας σε forum για το συγκεκριμένο σκεύασμα, με ενθουσίασε η συμβουλή μιας κοπέλας για αντικατάσταση της βελόνας με μικρότερη. Σήμερα το πρωί μίλησα με τη μαία στο κέντρο εξωσωματικής και πήρα το πράσινο φως! Πήγα λοιπόν σε φαρμακείο και πήρα 20 νέες μικρές βελόνες, μέγεθος 28G! Κουμπώνουν και είναι συμβατές με τη σύριγγα της συσκευασίας. Είναι λεπτότατες και ελάχιστα πιο μεγάλες σε μήκος από τις meriofert. Λυτρώθηκα και πλέον αισθάνομαι like a pro χαχα! Είμαι πολύ φοβιτσιάρα και η μικρότερη βελόνα εδωσε τρομερό boost στην ψυχολογία μου. Η χθεσινή μου άφησε μελανιά και ένα μικρό καρουμπαλάκι! Τη Δευτέρα έχω 3ο υπέρηχο. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να δω με ψυχραιμία το όποιο αποτέλεσμα. Πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλή σου μέρα και καλή επιτυχία να έχεις! Καταρχάς είναι αρκετά νωρίς για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται. Δεύτερον οι μονάδες που παίρνεις δεν είναι τόσο λίγες αφού φτάνεις τις 225 συνδυαστικά. Έχεις μήπως χαμηλή ΑΜΗ; Γιατί λένε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καλό να παίρνεις πολύ μεγάλη δόση φαρμάκων γιατί δεν έχει πολύ νόημα και μπορεί και να "κάψεις" και τα λίγα ωοθυλάκια που βγαίνουν.  

@kateriiina25 Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την καθησυχαστική απάντηση! Σχετικά με την ΑΜΗ μου, η μέτρηση αρχές Δεκέμβρη έδειξε 13.53 pmol. Δεν είμαι σίγουρη πώς αξιολογείται αυτή η τιμή, μου είπαν από το κέντρο εξωσωματικής ότι είναι ικανοποιητική για την ηλικία μου. Τη Δευτέρα που θα ξαναπάω για υπέρηχο θα ζητήσω περισσότερες πληροφορίες για πιθανότητα αύξησης δόσης. Ας αρχίσω λίγο να ανακατεύομαι γιατί δεν μου ταιριάζει καθόλου να μην σκαλίζω τα πράγματα χαχα.

11 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλώς την! Σου εύχομαι να είναι η πρώτη σου και η τελευταία! Το πρωτόκολλο σου το έχει βγάλει ο γιατρός σου με βάση το προφίλ σου. Υποθέτω ότι πέρα από τον υπέρηχο θα σου έχουν κάνει και μετρήσεις LH και E2 (οιστραδιόλη). Αυτές τις τιμές καλό θα είναι να τις ξέρεις κάθε φορά, και αν αυτοί δουν ότι οι τιμές δεν είναι κατάλληλες, θα προσαρμόσουν την δόση. Το ίδιο και τον αριθμό ωοθυλακίων και το μέγεθος τους, αυτά θα τα ρωτάς κάθε φορά. Και εγώ από εδώ μέσα τα έμαθα, μην νομίζεις ότι τα ήξερα!

Από εκεί και έπειτα, θα σου πω με βάση την δική μου την εμπειρία - ΔΕΝ είμαι γιατρός, μόνο τι έζησα μπορώ να σου πω: εγώ κατάλαβα ότι η πρώτη διέγερση είναι καμιά φορά και λίγο test drive, να δουν τι σου ταιριάζει, πως αποκρίνεσαι. Εμένα δεν εμφανίστηκαν όλα τα ωοθυλάκια μαζί και δεν αναπτύχθηκαν ταυτόχρονα. Την 2η μέρα περιόδου είχα 3 καταβολές συνολικά και έπεσα να πεθάνω, πολύ κλάμα, στον υπέρηχο της 4ης μέρας διέγερσης μου βρήκαν 3 στην δεξιά και 3 στην αριστερή, στον επόμενο υπέρηχο μου βρήκαν 8, στον επόμενο 6, και εν τέλει πήραν 7 στην ωοληψία (όχι ίδιου μεγέθους). Αν ξεκίνησες χθες cetrotide (ναι πονάει λίγο, και μένα δεν μου ήταν πολύ ευχάριστη, αλλά να εστιάζεις στο τι κάνει αυτή η ένεση, να σκέφτεσαι τα θετικά, και να κάθεσαι να ηρεμήσεις μετά από κάθε ένεση), πάει να πει ότι είσαι σχετικά νωρίς στην διαδικασία. Τα είπα και στην @dreamteam που είστε στην ίδια φάση, σε αυτήν την φάση δεν μπορείς να ελέγξεις το τελικό αποτέλεσμα. Εσύ το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι να κάνεις τις ενεσούλες σου όπως σου έχουν πει, να κάνεις θετικές σκέψεις για το τι κάνει μέσα σου το κάθε φάρμακο, και να είσαι χαλαρή. ❤️ 

Πολύ καλή επιτυχία!!! 😘 

@MarGe2022 Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Βρήκα την άκρη με τις cetrotide, αντικατέστησα κατόπιν συνεννόησης τη βελόνα με μικρότερη και ησύχασα! Έκανα τις 3 ενεσούλες μου σήμερα σαν μικρή, επιδέξια νοσηλεύτρια χαχαχα. Είναι όλα πρωτόγνωρα για μένα και είπα να μην ανακατευτώ με μονάδες και τιμές για να μην αγχωθώ, αλλά τελικά η ενημέρωση και οι πληροφορίες, ακόμη και αν είναι αρνητικές, με βοηθούν να είμαι ψύχραιμη. Τη Δευτέρα έχω τρίτο υπέρηχο και θα συζητήσω λίγο πιο ενεργά την κατάσταση. Τα αποτελέσματα των ορμονολογικών εξετάσεων μου τα στέλνουν κάθε φορά, απλά δεν μπορώ εγώ να τα αξιολογήσω γιατί έχω πλήρη μεσάνυχτα, βλέπω μόνο τις ενδεικτικές τιμές στο πλάι.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές! ❤️

Πράγματι, με έχει πεθάνει από την αγωνία. Είναι και η πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στην τσίτα γενικώς. Ελπίζω για το καλύτερο, αλλά πολύ συγκρατημένα…

Σου κάνει ναζακια;  Σε έχει στην τσίτα για να μη βαριέσαι...Καλή καλή επιτυχία και εύχομαι να είναι η τελευταία...μετά να πάμε σε άλλη πίστα...

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Ele@n είπε:

Σου κάνει ναζακια;  Σε έχει στην τσίτα για να μη βαριέσαι...Καλή καλή επιτυχία και εύχομαι να είναι η τελευταία...μετά να πάμε σε άλλη πίστα...

Να σαι καλά! Αμήν, Παναγίτσα μου, να κοιμηθώ κι εγώ η καψερή ένα βράδυ ήρεμη…

Πραγματικά δεν παλεύεται, το μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό το πράμα 

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Soho24 said:

@kateriiina25 Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την καθησυχαστική απάντηση! Σχετικά με την ΑΜΗ μου, η μέτρηση αρχές Δεκέμβρη έδειξε 13.53 pmol. Δεν είμαι σίγουρη πώς αξιολογείται αυτή η τιμή, μου είπαν από το κέντρο εξωσωματικής ότι είναι ικανοποιητική για την ηλικία μου. Τη Δευτέρα που θα ξαναπάω για υπέρηχο θα ζητήσω περισσότερες πληροφορίες για πιθανότητα αύξησης δόσης. Ας αρχίσω λίγο να ανακατεύομαι γιατί δεν μου ταιριάζει καθόλου να μην σκαλίζω τα πράγματα χαχα.

Mια χαρά, πολύ καλή είναι η AMH σου αλλά και οι μονάδες σου δεν είναι λίγες. Ρώτα όμως και τον γιατρό σου εννοείται για πιθανή αύξηση. Έτσι μπορεί να σου δώσει και κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Καλή επιτυχία στον επόμενο υπέρηχο 🤞

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Mια χαρά, πολύ καλή είναι η AMH σου αλλά και οι μονάδες σου δεν είναι λίγες. Ρώτα όμως και τον γιατρό σου εννοείται για πιθανή αύξηση. Έτσι μπορεί να σου δώσει και κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Καλή επιτυχία στον επόμενο υπέρηχο 🤞

@kateriiina25 Ευχαριστώ πολυυυυυυ 🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα!

γράφω συνήθως στο φόρουμ της δωρεάς, μιας και είμαι με δωρεά ωαρίων, αλλά βλέπω ότι έχετε τρομερή ρέντα και είπα να γράψω κι εδώ μπας και με κολλήσετε 😅

Δεν ανήκω σε κανένα από τα 3 γκρουπ, θα κάνω ένα δικό μου τέταρτο:

γκρουπ δου: κορίτσια που περιμένουν ή πήραν χοριακές 😀

Εν τάχει, έκανα εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκύστες 5 ημερών στις 13-2

1η χοριακή (μετά 12 μέρες) 29,59

2η χοριακή (μετά 4 μέρες) 81,54

3η χοριακή (μετά 3 μέρες) 189,30

4η χοριακή έχω την Τρίτη.

Όπως καταλάβατε, το δικό μου το έμβρυο βαριέται και δεν αναπτύσσεται γρήγορα και έτσι θα με ψοφήσει στα δρομολόγια στο μικροβιολογικό. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι 😀

Καλή ειτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα κορίτσια και με το καλό μια μέρα να σφίξουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας ❤️

Εσύ ετοιμάζεις μαχητή όχι αστεία!!!! Δεν εγκαταλείπει με τίποτα το ζουζούνι μπράβο!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάμε όλα καλά και τρίτη να έχει εκτοξευθεί η χοριακη!!! Εσύ τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη (όσο μπορείς) και αισιόδοξη!!!! Περιμένουμε τα υπέροχα νέα σου την τρίτη!!!

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Να σαι καλά! Αμήν, Παναγίτσα μου, να κοιμηθώ κι εγώ η καψερή ένα βράδυ ήρεμη…

Πραγματικά δεν παλεύεται, το μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό το πράμα 

Καλημέρα,

Καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά. Το δικό σου αυξάνεται με Ρυθμό. Εμένα η πρώτη ήταν 199,30 η δεύτερη 305 μόνο , η τρίτη 668 και η τέταρτη 1550. Μετά διπλασιαζοταν ανά 3 μέρες και προς το παρόν πάνε όλα καλά ❤️❤️❤️

Σας διαβάζω κάθε μέρα, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!!!! Το 2023 να συνεχίσει έτσι δυναμικά, με θετικές χοριακες, με φουσκωμένες κοιλίτσες και για τις κοπέλες που δεν τα κατάφεραν ή τώρα ξεκινάνε, εύχομαι να πλημμυρίσουν με αισιοδοξία και πείσμα για την τυχερή τους προσπάθεια!!! 

❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 10

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Καλημέρα,

Καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά. Το δικό σου αυξάνεται με Ρυθμό. Εμένα η πρώτη ήταν 199,30 η δεύτερη 305 μόνο , η τρίτη 668 και η τέταρτη 1550. Μετά διπλασιαζοταν ανά 3 μέρες και προς το παρόν πάνε όλα καλά ❤️❤️❤️

Σας διαβάζω κάθε μέρα, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!!!! Το 2023 να συνεχίσει έτσι δυναμικά, με θετικές χοριακες, με φουσκωμένες κοιλίτσες και για τις κοπέλες που δεν τα κατάφεραν ή τώρα ξεκινάνε, εύχομαι να πλημμυρίσουν με αισιοδοξία και πείσμα για την τυχερή τους προσπάθεια!!! 

❤️❤️❤️

Αχ κορίτσια πόσο χαίρομαι για όλες σας !!συγχαρητήρια με το καλό..εννοείς στην αρχή διπλασιαζοταν ανά 2 ημέρες και ύστερα ανά 3?έτσι γίνεται ..μπράβο μπράβο !

• Μου αρέσει 4

On 2/3/2023 at 6:28 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου μιας και έχουμε τόσα χαρούμενα νέα αυτές τις μέρες, έχω κι εγώ ένα ακόμα να σας πω 🤭

Μόλις παρέλαβα ένα ωραιότατο νουμεράκι στο mail μου... 825 επαναληπτική χοριακή 😬🥰

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!! Μου φαίνεται απίστευτο που γράφω εγώ αυτή την φράση αλλά είναι αλήθεια!   

Σας είχα κρατήσει απέξω από την προσπάθεια μου αυτή γιατί ήταν μία απόφαση που πήραμε μέσα σε 10 λεπτά μία μόλις μέρα μετά το αρνητικό τον προηγούμενο μήνα και ήμασταν τόσο χάλια ψυχολογικά που δεν θέλαμε να το πούμε πουθενά. Εγώ πραγματικά ούτε καλή επιτυχία δεν ήμουν έτοιμη να ακούσω.
Ενώ είχαμε πει ότι θα αφήσουμε λίγο καιρό με φυσιολογικές επαφές και να προσπαθήσουμε λίγο αργότερα, ο καλός μου γιατρός, μου ζήτησε να του δώσω άλλη μία ευκαιρία άμεσα για να μην φύγουμε χρονικά από την θεραπεία της ενδομητρίτιδας και μου υποσχέθηκε ότι αν δεν πετύχει πάλι θα με αφήσει να ηρεμήσω, μας μείωσε και τα χρήματα γιατί του είπαμε ότι δεν προλαβαίνουμε να τα μαζέψουμε και μας πρότεινε να βάλουμε 3 εμβρυάκια. Έτσι και προχωρήσαμε λοιπόν και αν και η φάση μου ήταν άντε να τα βάλουμε κι αυτά και μετά να μαζέψουμε για προεμφυτευτικό ή να μεταφερθούμε σε δημόσιο... τελικά 4η μέρα από την ετ είδα αίμα εμφύτευσης 1η φορά στην ζωή μου και πήρα τα πάνω μου!!! 1η χοριακή προχτές 341 και σήμερα 825. Νομίζω πάμε καλά 🥳 

Μετά από 6 χρόνια μόνο απογοητεύσεις, τελικά το σώμα μου μπορεί ρε κορίτσια!!!

Χαιρομαι παρα παρα πολυ για σενα :) Επιτελους. Να πανε ολα τελεια!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...