Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλημέρα σε όλους να σας ρωτήσω κάτι γιατι για ακόμη μια φορά έχουμε πελαγώσει.... Σήμερα 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά με 2 βλαστοκυστες. Τα λευκά υγρά σαν κρέμα και σαν μύξα είναι φυσιολογικό? Δεν παίρνει κάποιο υπόθετο.... Εχθες και σήμερα το πρωί είδαμε στο σερβιετακι μια μπεζ στάμπα..... 

Ουφφφ τεράστιο το άγχος δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα. 

Καλό Σαββατοκύριακο 

Μην ανησυχείτε, φυσιολογικα είναι αυτά τα υγρα, οφείλονται στις ορμονικες μεταβολές κυρίως λόγω των οιστρογονων που παίρνουμε και έξτρα στην εξωσωματικη που οδηγεί σε αύξηση τραχηλικης βλεννης. Αρκεί βέβαια να είναι αοσμα, αλλιώς υποδηλώνουν μικροβιο που δε νομίζω ότι είναι η δικιά σας περίπτωση λόγω της κατάστασης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 36 λεπτά , Nels είπε:

Μην ανησυχείτε, φυσιολογικα είναι αυτά τα υγρα, οφείλονται στις ορμονικες μεταβολές κυρίως λόγω των οιστρογονων που παίρνουμε και έξτρα στην εξωσωματικη που οδηγεί σε αύξηση τραχηλικης βλεννης. Αρκεί βέβαια να είναι αοσμα, αλλιώς υποδηλώνουν μικροβιο που δε νομίζω ότι είναι η δικιά σας περίπτωση λόγω της κατάστασης.

Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση... Και τα τσιμπηματακια αριστερά και δεξιά ε??? 

Είναι τόσο δύσκολο να περάσουν αυτές οι μέρες!!!! 

18 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρουμε παρουσίες! 😃 Έχουμε και λέμε με τα ως τώρα δεδομένα:

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@vasoula88

Αν ξεχνάω καμία, παρακαλώ δηλώστε γκρουπ! Είπαμε, ομαδοποίηση για την νίκη! 😂 

Group Γ κι εγώ!!! Στο τέλος κάνεις και ένα διδακτορικό με τα δεδομένα που συλλέγεις 🤪!!!! Θα βάλουμε τα γυαλιά στους γιατρούς!Καλή μας επιτυχία😊

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

@Blue Velvet, να σε ρωτήσω. Τι αλλάξατε από την 1η στην 2η προσπάθεια και πήρες περισσότερα ωάρια; Νέο πρωτόκολλο; βιταμίνες;;; 

Να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!! 🥰 

Όπα. Εμένα τις orgalutran μου είχαν πει να τις διατηρώ στο ψυγείο!

Σε βιντεακι στο YouTube για το πως χρησιμοποιείται η orgalutran λέει σε θερμοκρασία δωματίου ή ψυγείο 

Τις είχα στι ψυγείο κ τις έβγαλα, σκέφτομαι να τις βάλω ξανά ψυγείο. Ελπίζω να μην πάθουν κατι 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλημέρα κοριτσόπουλα, στέλνω ανανεωμένη λίστα, πάμε χάρμα με την ομαδοποίηση!!!! 

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24 (welcome!)

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@vasoula88, @Ninaki-, @Neverstop, @Perdikoula (welcome!)

VIP παρουσίες στο Γκρουπ Γου έχουμε την @Pagor και την @Angot γιατί προχωρούν σύντομα σε εμβρυομεταφορά, και επειδή θέλω να ξέρουν ότι τα Γκρουπ Α, Βου, και Γου σύσσωμα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι στο Γκρουπ Δου (με τις θετικές χοριακές!), σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας και φανταστείτε μας όλες να σας αγκαλιάζουμε!!! ❤️ Όλες όσες είμαστε εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και είμαστε ηρωίδες, αλλά οι ιστορίες σας μας συγκίνησαν και σας στέλνουμε όλες την αγάπη μας!!! Πάμε κορίτσια μου, δυνατά, με αισιοδοξία και πίστη!!! ❤️ 

Ξεχνάω καμία; Αν ναι, δηλώστε παρουσία! 😘 

Πάμε δυνατά!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Alex@ είπε:

Σε βιντεακι στο YouTube για το πως χρησιμοποιείται η orgalutran λέει σε θερμοκρασία δωματίου ή ψυγείο 

Τις είχα στι ψυγείο κ τις έβγαλα, σκέφτομαι να τις βάλω ξανά ψυγείο. Ελπίζω να μην πάθουν κατι 

Όταν τις παρήγγειλα στο φαρμακείο μαζί με τα φάρμακα της διέγερσης, ενώ τα μεν τα έφεραν από το ψυγείο,τις orgalutran τις είχαν πάνω σε ένα πάγκο δύο μέρες. Οπότε μην αγχώνεσαι.

tvXOp2.png

Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλες!! Εάν υπάρχει κάποια κοπέλα που χρειάζεται ενέσεις Menopur ας μου στείλει να συνεννοηθούμε να τις δώσω γιατί μου έχει περισσέψει ένα κουτί και δεν πρέπει να πάει χαμένο. Από Πάτρα ή κάποια κοντινή περιοχή γιατί θέλει ψυγείο οπότε η απόσταση παίζει ρόλο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Faniandr είπε:

Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλες!! Εάν υπάρχει κάποια κοπέλα που χρειάζεται ενέσεις Menopur ας μου στείλει να συνεννοηθούμε να τις δώσω γιατί μου έχει περισσέψει ένα κουτί και δεν πρέπει να πάει χαμένο. Από Πάτρα ή κάποια κοντινή περιοχή γιατί θέλει ψυγείο οπότε η απόσταση παίζει ρόλο.

Νομίζω αυτές τις ενέσεις θα κάνω...θα ρωτήσω κ τον γιατρό μου τη Δευτέρα ,άρα θα σε ενημερώσω,στείλω μνμ αν δεν έχεις θέμα κ αν δεν τις δώσεις κάπου αλλού!σε ευχαριστώ...

πρίν από 54 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγω τις orgalutran δεν τις ειχα στο ψυγείο. Μου είχαν πει από το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ότι δεν χρειάζεται. Όχι;;;

Έτσι είναι..Οι orgalutran δεν θέλουν ψυγείο.. Θέλουν απλά σκιερο μέρος.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρουμε παρουσίες! 😃 Έχουμε και λέμε με τα ως τώρα δεδομένα:

@TaxAgg

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking

@vasoula88

Αν ξεχνάω καμία, παρακαλώ δηλώστε γκρουπ! Είπαμε, ομαδοποίηση για την νίκη! 😂 

Καλησπέρα!

γράφω συνήθως στο φόρουμ της δωρεάς, μιας και είμαι με δωρεά ωαρίων, αλλά βλέπω ότι έχετε τρομερή ρέντα και είπα να γράψω κι εδώ μπας και με κολλήσετε 😅

Δεν ανήκω σε κανένα από τα 3 γκρουπ, θα κάνω ένα δικό μου τέταρτο:

γκρουπ δου: κορίτσια που περιμένουν ή πήραν χοριακές 😀

Εν τάχει, έκανα εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκύστες 5 ημερών στις 13-2

1η χοριακή (μετά 12 μέρες) 29,59

2η χοριακή (μετά 4 μέρες) 81,54

3η χοριακή (μετά 3 μέρες) 189,30

4η χοριακή έχω την Τρίτη.

Όπως καταλάβατε, το δικό μου το έμβρυο βαριέται και δεν αναπτύσσεται γρήγορα και έτσι θα με ψοφήσει στα δρομολόγια στο μικροβιολογικό. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι 😀

Καλή ειτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα κορίτσια και με το καλό μια μέρα να σφίξουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας ❤️

• Μου αρέσει 10
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1
  • Χαχα 1

Καλησπέρα σε όλες! 

δείτε και αυτό το θέμα 

μιας και θέλουμε την άποψή σας! 

ευχαριστούμε θερμά! 

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

πρίν από 59 λεπτά , Ele@n είπε:

Όταν τις παρήγγειλα στο φαρμακείο μαζί με τα φάρμακα της διέγερσης, ενώ τα μεν τα έφεραν από το ψυγείο,τις orgalutran τις είχαν πάνω σε ένα πάγκο δύο μέρες. Οπότε μην αγχώνεσαι.

Ίσως το καλοκαίρι λόγω υψηλών θερμοκρασιών να χρειάζεται ψυγείο...σε ευχαριστώ γιατί αγχώθηκα είναι η αλήθεια.

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Καλημέρα κοριτσόπουλα, στέλνω ανανεωμένη λίστα, πάμε χάρμα με την ομαδοποίηση!!!! 

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24 (welcome!)

@vasoula88, @Ninaki-, @Neverstop, @Perdikoula (welcome!)

VIP παρουσίες στο Γκρουπ Γου έχουμε την @Pagor και την @Angot γιατί προχωρούν σύντομα σε εμβρυομεταφορά, και επειδή θέλω να ξέρουν ότι τα Γκρουπ Α, Βου, και Γου σύσσωμα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι στο Γκρουπ Δου (με τις θετικές χοριακές!), σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας και φανταστείτε μας όλες να σας αγκαλιάζουμε!!! ❤️ Όλες όσες είμαστε εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και είμαστε ηρωίδες, αλλά οι ιστορίες σας μας συγκίνησαν και σας στέλνουμε όλες την αγάπη μας!!! Πάμε κορίτσια μου, δυνατά, με αισιοδοξία και πίστη!!! ❤️ 

Ξεχνάω καμία; Αν ναι, δηλώστε παρουσία! 😘 

Είμαι και γω γκρουπ Βου περιμένω να αδιαθετησω για να πάω σε διέγερση.

• Μου αρέσει 4

3 hours ago, Georgebbi said:

Καλημέρα σε όλους να σας ρωτήσω κάτι γιατι για ακόμη μια φορά έχουμε πελαγώσει.... Σήμερα 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά με 2 βλαστοκυστες. Τα λευκά υγρά σαν κρέμα και σαν μύξα είναι φυσιολογικό? Δεν παίρνει κάποιο υπόθετο.... Εχθες και σήμερα το πρωί είδαμε στο σερβιετακι μια μπεζ στάμπα..... 

Ουφφφ τεράστιο το άγχος δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα. 

Καλό Σαββατοκύριακο 

2 hours ago, Georgebbi said:

Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση... Και τα τσιμπηματακια αριστερά και δεξιά ε??? 

Είναι τόσο δύσκολο να περάσουν αυτές οι μέρες!!!! 

Μην ανησυχείτε! Είναι όλα φυσιολογικά. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο αυτές τις μέρες γιατί αλλιώς δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα. 

56 minutes ago, Nina_1979 said:

Καλησπέρα!

γράφω συνήθως στο φόρουμ της δωρεάς, μιας και είμαι με δωρεά ωαρίων, αλλά βλέπω ότι έχετε τρομερή ρέντα και είπα να γράψω κι εδώ μπας και με κολλήσετε 😅

Δεν ανήκω σε κανένα από τα 3 γκρουπ, θα κάνω ένα δικό μου τέταρτο:

γκρουπ δου: κορίτσια που περιμένουν ή πήραν χοριακές 😀

Εν τάχει, έκανα εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκύστες 5 ημερών στις 13-2

1η χοριακή (μετά 12 μέρες) 29,59

2η χοριακή (μετά 4 μέρες) 81,54

3η χοριακή (μετά 3 μέρες) 189,30

4η χοριακή έχω την Τρίτη.

Όπως καταλάβατε, το δικό μου το έμβρυο βαριέται και δεν αναπτύσσεται γρήγορα και έτσι θα με ψοφήσει στα δρομολόγια στο μικροβιολογικό. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι 😀

Καλή ειτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα κορίτσια και με το καλό μια μέρα να σφίξουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας ❤️

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Πρέπει να σε έχει πεθάνει στην αγωνία το εμβρυάκι σου με αυτά τα νούμερα κούτσα κούτσα. Πω πω θα είχα φρικάρει 🤪 Ανεβαίνει όμως σταθερά 😊

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...