Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες! Ξεκίνησα λοιπόν την πρώτη μου εξωσωματική. Σήμερα ήταν η 5η ημέρα ενέσεων και ο δεύτερος υπέρηχος, και τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είμαι άπειρη και δεν γνωρίζω τι ερωτήσεις να κάνω στο γιατρό που με παρακολουθεί. Ταυτόχρονα, ψάχνομαι στα φόρουμ και η ανασφάλειά μου μεγαλώνει.

Είμαι 41 ετών και ξεκίνησα με puregon 150 IU, σε συνδυασμό με meriofert 75 IU. Όχι ότι έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά από αυτά που διαβάζω μου φαίνονται πολύ χαμηλές οι μονάδες. Επίσης σήμερα ξεκίνησα ανταγωνιστή cetrotide (σοκ λίγο το πάχος και μήκος της βελόνας) και έφυγα απογοητευμένη από τον υπέρηχο, γιατί τα ωοθυλάκια δεν αναπτύσσονται ταυτόχρονα. Δύο μόνο έχουν ξεφύγει στα 14 χιλιοστά, τα υπόλοιπα παραμένουν στα 8 χιλιοστά. Γνώμες? Συμβουλές? 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλή επιτυχία! Να ναι η πρώτη κι η τυχερή εύχομαι! Η προγεστερονη όταν την πάρεις κολπικά δεν φέρνει ζάλη.. Από το στόμα ίσως. Προσωπικά δεν με επηρέαζε! Πότε με το καλό η ωοληψια? 

Καλημέρα και ευχαριστω για το καλώς ορισμα! Η ωοληψια έγινε τώρα έχουμε τα έμβρυα που μεγαλώνουν στο εργαστήριο. Την έμβρυο μεταφορά θα την κάνουμε σε 15 μέρες περίπου! Μου έχει δώσει προγεστερονη ενδοκολπικα και σε ενέσεις και τα δυο. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω άπειρο καιρό να μπω! Εγκυμοσύνες διαβάζω και σας χαίρομαι απίστευτα! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν και σε όσες καθημερινά δίνουν ακόμη τη μάχη τους. Εμείς ήμασταν έτοιμοι για νέα προσπάθεια τον Γενάρη, είχα πάρει έναν μήνα αντισυλληπτικά και είχα κάνει και τις πρώτες αρβεκάπ. Θα πήγαινα για υστεροσκόπηση αλλά μας πρόλαβε ο κορονοιός. Οπότε και ακυρώθηκε ο κύκλος και ο γιατρός του άντρα μου μας είπε να πάρουμε ένα τρίμηνο και να ξεκουραστούμε. Ξεκίνησα βελονισμό και ψυχοθεραπεία και στα καπάκια βρήκα και πρωινή δουλειά! Η εξωσωματική άρχισε σιγά σιγά να απομακρύνεται από το μυαλό μου. Τώρα είμαι ήρεμη, κάνω τις συνεδρίες μου, πάω στη δουλειά και απολαμβάνω τον χρόνο που μου έχει δοθεί. Φλυαρώ πολύ όμως και ξεφεύγω. Σας γράφω για να σας πω ότι διαθέτω τρεις gonal των 300 μονάδων. Λήγουν 3/2023, έχουν συντηρηθεί στο ψυγείο από την πρώτη στιγμή. Όποια κοπέλα τις χρειάζεται ας επικοινωνήσει με π.μ. Σε μια βδομάδα θα τις πάω στο κέντρο μου να τις δώσω. Κορίτσια σας φιλώ! Σας ευχαριστώ για τις συστάσεις (βελονισμό και ψυχολόγο) και θα τα πούμε εν καιρώ!

• Μου αρέσει 6

7 ώρες πρίν, Soho24 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ξεκίνησα λοιπόν την πρώτη μου εξωσωματική. Σήμερα ήταν η 5η ημέρα ενέσεων και ο δεύτερος υπέρηχος, και τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είμαι άπειρη και δεν γνωρίζω τι ερωτήσεις να κάνω στο γιατρό που με παρακολουθεί. Ταυτόχρονα, ψάχνομαι στα φόρουμ και η ανασφάλειά μου μεγαλώνει.

Είμαι 41 ετών και ξεκίνησα με puregon 150 IU, σε συνδυασμό με meriofert 75 IU. Όχι ότι έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά από αυτά που διαβάζω μου φαίνονται πολύ χαμηλές οι μονάδες. Επίσης σήμερα ξεκίνησα ανταγωνιστή cetrotide (σοκ λίγο το πάχος και μήκος της βελόνας) και έφυγα απογοητευμένη από τον υπέρηχο, γιατί τα ωοθυλάκια δεν αναπτύσσονται ταυτόχρονα. Δύο μόνο έχουν ξεφύγει στα 14 χιλιοστά, τα υπόλοιπα παραμένουν στα 8 χιλιοστά. Γνώμες? Συμβουλές? 

Καλημέρα, καλωσήρθες και καλή επιτυχία!!! Είμαστε σχεδόν μαζί. εγώ είμαι 8η μέρα (ξεκίνησα το προηγούμενο σάββατο meriofert 300) και την πεμπτη πρώτη μέρα cetrotide. Εγώ πήγα την τετάρτη που ήταν πέμπτη μέρα και από τη μία ωοθήκη δεν είχα τιποτα κι από την άλλη είχα τρία μικρά ούτε θυμάμαι χιλιοστά. Ήμουν φουλ απογοητευμένη αλλά μιλώντας με τα κορίτσια εδώ το είδα πιο ψύχραιμα και κατάλαβα οτι ήταν νωρίς να το κρίνω. Αρχικά για τις cetrotide κι εγώ κόντεψα να λιποθυμήσω όταν τις είδα αλλά πλέον τις παίζω στα δάχτυλα (έκανα πρώτη φορά προχθές και χθες δεύτερη) ξέρεις γιατί? Γιατί είναι πιο μεγάλες κι απ τον φόβο μου ούτε το πολυσκεφτομαι και τις βαράω και πιο αποφασιστικά λόγω μεγέθους. Οπότε χωρίς σκέψη ετοιμάζεις, βαράς, ξεμπέρδεψες. Τώρα για τις μονάδες που σου έδωσε δεν ξέρω να σου πω και πολλά αλλά νομίζω ο γιατρός ξέρει τι κάνει. Εμένα τις προάλλες που με είδε απογοητευμένη μου εξήγησε ότι η πρώτη φορά είναι και λίγο αναγωριστική βλέπουμε πως αντιδράει ο οργανισμός και δοκιμάζουμε. εμένα για παράδειγμα μου αύξησε τις μονάδες γιατί ποντάρει στην ηλικία αν συνεχίσω να μην ανταποκρίνομαι την επόμενη φορά νομίζω θα μειώσει αρκετά τις μονάδες και θα αλλάξει την αγωγή. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως. Είμαι εδώ σε ότι χρειαστείς και θα το περάσουμε μαζί!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα, στέλνω ανανεωμένη λίστα, πάμε χάρμα με την ομαδοποίηση!!!! 

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking, @Soho24 (welcome!)

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@vasoula88, @Ninaki-, @Neverstop, @Perdikoula (welcome!)

VIP παρουσίες στο Γκρουπ Γου έχουμε την @Pagor και την @Angot γιατί προχωρούν σύντομα σε εμβρυομεταφορά, και επειδή θέλω να ξέρουν ότι τα Γκρουπ Α, Βου, και Γου σύσσωμα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι στο Γκρουπ Δου (με τις θετικές χοριακές!), σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας και φανταστείτε μας όλες να σας αγκαλιάζουμε!!! ❤️ Όλες όσες είμαστε εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και είμαστε ηρωίδες, αλλά οι ιστορίες σας μας συγκίνησαν και σας στέλνουμε όλες την αγάπη μας!!! Πάμε κορίτσια μου, δυνατά, με αισιοδοξία και πίστη!!! ❤️ 

Ξεχνάω καμία; Αν ναι, δηλώστε παρουσία! 😘 

• Μου αρέσει 13
  • Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Καλημέρα κοριτσόπουλα, στέλνω ανανεωμένη λίστα, πάμε χάρμα με την ομαδοποίηση!!!! 

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

VIP παρουσίες στο Γκρουπ Γου έχουμε την @Pagor και την @Angot γιατί προχωρούν σύντομα σε εμβρυομεταφορά, και επειδή θέλω να ξέρουν ότι τα Γκρουπ Α, Βου, και Γου σύσσωμα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι στο Γκρουπ Δου (με τις θετικές χοριακές!), σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας και φανταστείτε μας όλες να σας αγκαλιάζουμε!!! ❤️ Όλες όσες είμαστε εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και είμαστε ηρωίδες, αλλά οι ιστορίες σας μας συγκίνησαν και σας στέλνουμε όλες την αγάπη μας!!! Πάμε κορίτσια μου, δυνατά, με αισιοδοξία και πίστη!!! ❤️ 

Να ξέρεις γέλασα πολύ με το VIP....χαχαχαχαχαχαχα.....αλλά ναι στο γκρουπ Γου είμαστε....άντε να δούμε τι θα δούμε ..χαχαχαχαχαχα!!!

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα ...σε όσες προσπαθούν κ όσες ήδη τα κατάφεραν!!!

Να έχουμε μια όμορφη μέρα όλες!!!

• Μου αρέσει 7

12 hours ago, Blue Velvet said:

Να σου πω ότι προσπαθούσαμε δύο χρόνια και προφανώς δεν πετύχαμε τιποτα (κλειστές σάλπιγγες εγώ, ολιγοσπερμια ο άντρας μου). Μετά,κάνω την πρώτη διέγερση με φουλ ενέσεις και είχα μόνο ένα ωάριο,ενώ είχα ΑΜΗ 9,5..ακυρη ωοληψια. Στη δεύτερη όλα οκ,πήραμε 10ωαρια,τα 5γονιμοποιηθηκαν.Στην πρώτη εμβρυομεταφορα πήρα ένα ωραιότατο 0,στη δεύτερη έμεινα έγκυος με δίδυμα,απέβαλλα το ενα(μάλλον χρωμοσωμικη ανωμαλία)κινδύνευσα να χάσω και το άλλο και όμως όλα πήγαν καλά και τώρα κοιμάται δίπλα μου(και κλάνει κιολας η γλυκούλα 😛❤️) Ασφαλώς είναι δική σου η απόφαση για το αν θα προσπαθήσεις στα κοντά,εγώ με βάση αυτά που έζησα και διαβάζω και από άλλες γυναίκες,θα σου πω μόνο ότι αξίζει τον κόπο και να μην το βάλεις κάτω. Ξεκουράσου,πάρε το χρόνο σου,μάζεψε δυνάμεις,πιες τις μπυριτσες.σου και δώσε κ άλλη ευκαιρία στα εμβρυακια σου ❤️

@Blue Velvet, να σε ρωτήσω. Τι αλλάξατε από την 1η στην 2η προσπάθεια και πήρες περισσότερα ωάρια; Νέο πρωτόκολλο; βιταμίνες;;; 

Να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!! 🥰 

10 hours ago, Alex@ said:

Κορίτσια μια βοήθεια!

Τα prolutex, orgalutran και arvekap τα διατηρώ στο ψυγείο; τα πήρα σήμερα από το φαρμακείο 

Όπα. Εμένα τις orgalutran μου είχαν πει να τις διατηρώ στο ψυγείο!

8 hours ago, Soho24 said:

Καλή σου μέρα και καλή επιτυχία να έχεις! Καταρχάς είναι αρκετά νωρίς για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται. Δεύτερον οι μονάδες που παίρνεις δεν είναι τόσο λίγες αφού φτάνεις τις 225 συνδυαστικά. Έχεις μήπως χαμηλή ΑΜΗ; Γιατί λένε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καλό να παίρνεις πολύ μεγάλη δόση φαρμάκων γιατί δεν έχει πολύ νόημα και μπορεί και να "κάψεις" και τα λίγα ωοθυλάκια που βγαίνουν.  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

8 hours ago, Soho24 said:

Καλώς την! Σου εύχομαι να είναι η πρώτη σου και η τελευταία! Το πρωτόκολλο σου το έχει βγάλει ο γιατρός σου με βάση το προφίλ σου. Υποθέτω ότι πέρα από τον υπέρηχο θα σου έχουν κάνει και μετρήσεις LH και E2 (οιστραδιόλη). Αυτές τις τιμές καλό θα είναι να τις ξέρεις κάθε φορά, και αν αυτοί δουν ότι οι τιμές δεν είναι κατάλληλες, θα προσαρμόσουν την δόση. Το ίδιο και τον αριθμό ωοθυλακίων και το μέγεθος τους, αυτά θα τα ρωτάς κάθε φορά. Και εγώ από εδώ μέσα τα έμαθα, μην νομίζεις ότι τα ήξερα!

Από εκεί και έπειτα, θα σου πω με βάση την δική μου την εμπειρία - ΔΕΝ είμαι γιατρός, μόνο τι έζησα μπορώ να σου πω: εγώ κατάλαβα ότι η πρώτη διέγερση είναι καμιά φορά και λίγο test drive, να δουν τι σου ταιριάζει, πως αποκρίνεσαι. Εμένα δεν εμφανίστηκαν όλα τα ωοθυλάκια μαζί και δεν αναπτύχθηκαν ταυτόχρονα. Την 2η μέρα περιόδου είχα 3 καταβολές συνολικά και έπεσα να πεθάνω, πολύ κλάμα, στον υπέρηχο της 4ης μέρας διέγερσης μου βρήκαν 3 στην δεξιά και 3 στην αριστερή, στον επόμενο υπέρηχο μου βρήκαν 8, στον επόμενο 6, και εν τέλει πήραν 7 στην ωοληψία (όχι ίδιου μεγέθους). Αν ξεκίνησες χθες cetrotide (ναι πονάει λίγο, και μένα δεν μου ήταν πολύ ευχάριστη, αλλά να εστιάζεις στο τι κάνει αυτή η ένεση, να σκέφτεσαι τα θετικά, και να κάθεσαι να ηρεμήσεις μετά από κάθε ένεση), πάει να πει ότι είσαι σχετικά νωρίς στην διαδικασία. Τα είπα και στην @dreamteam που είστε στην ίδια φάση, σε αυτήν την φάση δεν μπορείς να ελέγξεις το τελικό αποτέλεσμα. Εσύ το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι να κάνεις τις ενεσούλες σου όπως σου έχουν πει, να κάνεις θετικές σκέψεις για το τι κάνει μέσα σου το κάθε φάρμακο, και να είσαι χαλαρή. ❤️ 

Πολύ καλή επιτυχία!!! 😘 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

χαχαχααχ γλυκούλα μου 🥰 στείλτε μας μπεμπεδοσκονη και ελπίδοσκονη  να γίνει δουλίτσα ! @Pagor

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Μετα από πόσο καιρό έκανες τη δεύτερη; Τι αλλάξατε;

Οχι

Μετά την πρώτη αποτυχία,μου ήρθε περίοδος και προσπαθήσαμε ξανά. Την πρώτη φορά πήρα altermon,orgalutran,ovitrelle,arvekap,ενώ τη δεύτερη meriofert & femara,orgalutran,ovitrelle,arvekap.Ενώ δεν έχω πολυ χαμηλή ΑΜΗ,παρόλα αυτά δεν βγάζω πολλά ωάρια,αλλά τουλάχιστον από τα δέκα που πήραμε,τα πέντε έγιναν βλαστοκυστες. Τώρα μου έμειναν δύο εμβρυακια και αν δεν πετύχει η εμβρυομεταφορα,είναι σίγουρο ότι θα δυσκολευτω παρά πολύ στην επόμενη ωοληψια,διότι δεν ανταποκρίνεται καλά ο οργανισμός μου στα φάρμακα 

πρίν από 54 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@Blue Velvet, να σε ρωτήσω. Τι αλλάξατε από την 1η στην 2η προσπάθεια και πήρες περισσότερα ωάρια; Νέο πρωτόκολλο; βιταμίνες;;; 

Να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!! 🥰 

Όπα. Εμένα τις orgalutran μου είχαν πει να τις διατηρώ στο ψυγείο!

Ευχαριστώ πολύ ❤️ ❤️ ❤️ Επειδή με ρωτησε και μια ακόμα κοπέλα,θα κάνω copy paste αυτά που της έγραψα 😛Την πρώτη φορά πήρα altermon,orgalutran,ovitrelle,arvekap,ενώ τη δεύτερη meriofert & femara,orgalutran,ovitrelle,arvekap.

Αν θυμάμαι καλά,μονο φυλλικό οξύ έπαιρνα στην περίοδο της διέγερσης. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα,μου έδωσε pregnacare βιταμίνες καθώς και vibramicin και salospir(προληπτικά)ενώ στην πρώτη εμβρυομεταφορα πηρα μόνο τις βιταμίνες pregnacare. Εύχομαι καλή επιτυχία ❤️

• Μου αρέσει 1

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

εγώ ξεκινάω μέσα στον μήνα αυτόν  ενέσεις και μετά απ' 2 κύκλους, καλώς εχόντων και με την τύχη πλάι , εμβρυομετ ....βέβαια περιμένω ακόμη τον γιατρό απ' την Τετάρτη να με πάρει να μου πει πως να προκαλέσω περίοδο αλλά ακόμη δεν.....τα νεύρα μ!

• Μου αρέσει 1

@TaxAgg, @Zaxaroulamak

Καλημέρα και από εμένα! 
Σας διαβάζω μήνες τώρα και ανά τακτά γράφω .  Προσθέστε με στο group Γ :)

Ελπίζω τα καλύτερα για όλες μας!!!

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα σε όλους να σας ρωτήσω κάτι γιατι για ακόμη μια φορά έχουμε πελαγώσει.... Σήμερα 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά με 2 βλαστοκυστες. Τα λευκά υγρά σαν κρέμα και σαν μύξα είναι φυσιολογικό? Δεν παίρνει κάποιο υπόθετο.... Εχθες και σήμερα το πρωί είδαμε στο σερβιετακι μια μπεζ στάμπα..... 

Ουφφφ τεράστιο το άγχος δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα. 

Καλό Σαββατοκύριακο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...