Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

βάζω 3ων ημερών εγώ! εχω 2 άριστα!! άστο η πεθερά μου διαγνώστηκε με τελευταίο στάδιο καρκίνο πριν 1,5 βδομάδα!οπως καταλαβαίνεις αναζητά ένα εγγονάκι να προλάβει εστω, όταν μου το λέει με στέλνει αδιάβαστη! ήδη σκέφτομαι κάθε μέρα το μωρό που έχασα ,αλλά εγώ δεν εχω δύναμη μέσα μου, στερεύω δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! 

Ωχ πολύ δύσκολη κατάσταση.. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα να το ξεπεράσει. Αυτή η κωλο αρρώστια... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

ο άντρας μου λέει αν δεν πάνε καλα τα πράγματα θα τα κάνουμε εμείς να πάνε! 

Έτσι είναι...να έχουμε υγεία...κ όλα θα τα κάνουμε εμείς να πάνε καλά..δόξα τον Θεό τρόποι υπάρχουν...υπομονή λοιπόν ..θα έρθει ο μήνας που είναι η δικιά μας η σειρά..κ τοτε θα τα ξεχάσουμε όλα!!!

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Ωχ πολύ δύσκολη κατάσταση.. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα να το ξεπεράσει. Αυτή η κωλο αρρώστια... 

μα πραγματικά ! και είναι μια γυναίκα ολοζώντανη ! δε φαντάζεσαι ! 

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρουμε παρουσίες! 😃 Έχουμε και λέμε με τα ως τώρα δεδομένα:

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής ❤️

@TaxAgg

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

@dreamteam, @Ele@n, @Alex@@MarGe2022, @Katiamaxiking

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@vasoula88

Αν ξεχνάω καμία, παρακαλώ δηλώστε γκρουπ! Είπαμε, ομαδοποίηση για την νίκη! 😂 

Γκρουπ γου με τρέλα, με απίστευτη ανυπομονησία! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , Pagor είπε:

Έτσι είναι...να έχουμε υγεία...κ όλα θα τα κάνουμε εμείς να πάνε καλά..δόξα τον Θεό τρόποι υπάρχουν...υπομονή λοιπόν ..θα έρθει ο μήνας που είναι η δικιά μας η σειρά..κ τοτε θα τα ξεχάσουμε όλα!!!

αμήν ! θα κάνουμε υπομονή !  δεν υπάρχει άλλη επιλογή! όλα τα κορίτσια αργά η γρήγορα τα κατάφεραν , απλώς ίσως δεν είναι ακόμα ο καιρός μας 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και καλώς σας βρήκα! 
ξεκινησα και εγώ αυτές τις ημέρες την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά γιατί δυστυχώς δεν έχω περιθώρια λόγω ηλικίας. Θα την κάνουμε με ωάριο δότριας γιατί έχω πρόωρη εμμηνόπαυση. 
εχουμε και ένα πρόβλημα με το σπερμα οπότε ήταν μονόδρομος.

τωρα έχω ξεκινήσει cyclacur και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσω και με τα υπόλοιπα που μου έδωσε. Έχει γίνει η ωοληψια και η γονιμοποίηση και τα εμβρυακια μας τα πάνε καλά. 
σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη και γαλήνια. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως η προγεστερονη φέρνει ζαλάδες και ανακατωσούρες; Γιατί έτσι μου είπαν κάποιες κοπέλες. 
ευχαριστω και καλή επιτυχία σε όλες μας! 

πρίν από 24 λεπτά , Neverstop είπε:

Γκρουπ γου με τρέλα, με απίστευτη ανυπομονησία! 

Είμαι και εγώ που προγραμματίζω έμβρυο μεταφορά τις επόμενες ημέρες. Είμαι νέα στην ομάδα. Καλώς σας βρήκα! 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 26 λεπτά , Angot είπε:

αμήν ! θα κάνουμε υπομονή !  δεν υπάρχει άλλη επιλογή! όλα τα κορίτσια αργά η γρήγορα τα κατάφεραν , απλώς ίσως δεν είναι ακόμα ο καιρός μας 

Αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι κ εγώ ..ειδικά σήμερα έχω μια απίστευτη ματαίωση αλλά μου δίνουν κουράγιο οι ιστορίες εδώ 

πρίν από 18 λεπτά , Perdikoula είπε:

ξεκινησα και εγώ αυτές τις ημέρες την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά γιατί δυστυχώς δεν έχω περιθώρια λόγω ηλικίας. Θα την κάνουμε με ωάριο δότριας γιατί έχω πρόωρη εμμηνόπαυση. 

τωρα έχω ξεκινήσει cyclacur και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσω και με τα υπόλοιπα που μου έδωσε. Έχει γίνει η ωοληψια και η γονιμοποίηση και τα εμβρυακια μας τα πάνε καλά. 
σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη και γαλήνια. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως η προγεστερονη φέρνει ζαλάδες και ανακατωσούρες; Γιατί έτσι μου είπαν κάποιες κοπέλες. 

Είμαι και εγώ που προγραμματίζω έμβρυο μεταφορά τις επόμενες ημέρες. Είμαι νέα στην ομάδα. Καλώς σας βρήκα! 

Καλωσήρθες και καλή μας επιτυχία!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , Perdikoula είπε:

Καλή επιτυχία! Να ναι η πρώτη κι η τυχερή εύχομαι! Η προγεστερονη όταν την πάρεις κολπικά δεν φέρνει ζάλη.. Από το στόμα ίσως. Προσωπικά δεν με επηρέαζε! Πότε με το καλό η ωοληψια? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ninaki- είπε:

Κορίτσια μου το κάνετε???? Εγώ αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. Οι πόνοι από την overtelle σήμερα είναι πολλοί....θέλω να μου πείτε τι γνωρίζεται για τις βλαστοκυστες 6ης ημέρας. Πέμπτη πρωί έχω εμβρυομεταφορα με μια βλαστοκυστη 6ης ημερας 4ΑΒ

Πώς σας φαίνεται η βαθμολογία??

Εγω με δυο βλαστοκυστες 6ης ημερας αα και αβ σημερα μπηκα στην 25η εβδ! Στις δυο πρωτες ετ εβαλα 5ημερας αλλα δεν ειχα επιτυχια! Να την πιστευεις την βλαστοκυστουλα σου❤️

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Να σου πω ότι προσπαθούσαμε δύο χρόνια και προφανώς δεν πετύχαμε τιποτα (κλειστές σάλπιγγες εγώ, ολιγοσπερμια ο άντρας μου). Μετά,κάνω την πρώτη διέγερση με φουλ ενέσεις και είχα μόνο ένα ωάριο,ενώ είχα ΑΜΗ 9,5..ακυρη ωοληψια. Στη δεύτερη όλα οκ,πήραμε 10ωαρια,τα 5γονιμοποιηθηκαν.Στην πρώτη εμβρυομεταφορα πήρα ένα ωραιότατο 0,στη δεύτερη έμεινα έγκυος με δίδυμα,απέβαλλα το ενα(μάλλον χρωμοσωμικη ανωμαλία)κινδύνευσα να χάσω και το άλλο και όμως όλα πήγαν καλά και τώρα κοιμάται δίπλα μου(και κλάνει κιολας η γλυκούλα 😛❤️) Ασφαλώς είναι δική σου η απόφαση για το αν θα προσπαθήσεις στα κοντά,εγώ με βάση αυτά που έζησα και διαβάζω και από άλλες γυναίκες,θα σου πω μόνο ότι αξίζει τον κόπο και να μην το βάλεις κάτω. Ξεκουράσου,πάρε το χρόνο σου,μάζεψε δυνάμεις,πιες τις μπυριτσες.σου και δώσε κ άλλη ευκαιρία στα εμβρυακια σου ❤️

Μετα από πόσο καιρό έκανες τη δεύτερη; Τι αλλάξατε;

πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια μια βοήθεια!

Τα prolutex, orgalutran και arvekap τα διατηρώ στο ψυγείο; τα πήρα σήμερα από το φαρμακείο 

Οχι

tvXOp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Perdikoula είπε:

Καλή αρχή στην προσπάθεια σας, να πάνε όλα τέλεια. Η προγεστερονη έχει κάποιες παρενέργειες αλλά ήπιες, μια ελαφριά ζάλη για λίγο. 

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Angot said:

μπααα ούτε αυτό δε μου ήρθε 😛 χθες έκοψα τα καφέ χαπάκια όποτε δεν εχω ιδέα τι γίνεται, σκεψου δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω να μάθω ! σας διαβάζω τακτικά όμως και μπορώ να πω ότι ήσουν σπουδαία έκπληξη !!

Σε 3 μερούλες περίπου θα σου έρθει

1 hour ago, Ninaki- said:

Κορίτσια μου το κάνετε???? Εγώ αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. Οι πόνοι από την overtelle σήμερα είναι πολλοί....θέλω να μου πείτε τι γνωρίζεται για τις βλαστοκυστες 6ης ημέρας. Πέμπτη πρωί έχω εμβρυομεταφορα με μια βλαστοκυστη 6ης ημερας 4ΑΒ

Πώς σας φαίνεται η βαθμολογία??

Ένα από τα 3 εμβρυάκια που έβαλα αυτή τη φορά ήταν 6ης μέρας ΑΒ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτές των 5 ημερών απλώς καθυστερούν λίγο παραπάνω να φτάσουν σε αυτό το στάδιο. Η βαθμολογία σας είναι εξαιρετική πάντως ☺️

1 hour ago, Angot said:

έκλαψα με το κλάνει κι ολας 🤣 η μικρή πορδιτσα σου 🥰 ! της το χρωσταω να το κάνω τώρα μήπως και καταφέρει να δει το εγγόνι της ! δεν θα προλάβει άλλη ευκαιρία όποτε θα το κάνω για εκείνους !

Αχ και 'μείς έτσι είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες μας πριν 6 χρόνια γιατί είχε διαγνωστεί ο πεθερός μου με καρκίνο και θέλαμε να προλάβει να δει εγγόνι. Ευτυχώς ο άνθρωπος γιατρεύτηκε γιατί αλλιώς εγγόνι δεν θα έβλεπε με μας 😅

1 hour ago, Angot said:

άστο καλό με συγκίνησες ! τι τραβάς και συ ρε κορίτσι μου! τι να πω , εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σας πάνε όλα δεξιά!  ντρέπομαι  που γκρινιάζω για τα δικά μου και εδώ υπάρχουν κοπέλες που ζουν γολγοθά χρόνια τώρα ! απλώς είναι το μόνο μέρος που μπορώ να μιλήσω ελεύθερα, και δεν ξέρω τι με έπιασε τώρα ! 🥲 

Για αυτό είναι αυτή η ομάδα, για να ξεσπάμε και να μας ακούνε άνθρωποι που μας καταλαβαίνουν. Κανένα πρόβλημα δεν είναι μικρό όταν είναι το δικό σου πρόβλημα γι αυτό μην κάθεσαι να συγκρίνεις και να αισθάνεσαι άσχημα. Έπεσες και είναι απόλυτα λογικό με αυτά που σας συμβαίνουν όμως θα δεις ότι θα ξανά σηκωθείς πιο δυνατή 💛

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...