Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αχ το ίδιο μου συνέβη και μένα την 4η μέρα. Μπεζ υγρά μαζί με το utrogestan. Δεν σημαίνει κάτι κακό, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα 😊 

Μακάρι Παναγία μου μακάρι.... Το utrogestan το παίρνει από το στόμα βέβαια..... Είναι μπεζ σκούρο μοιάζει με καφέ αλλά απαλό... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

12 minutes ago, Nels said:

Ευχαριστούμε πολύ!!! Κάτι κακό σίγουρα δε σημαίνει, μην ανησυχείτε! Ίσα ίσα που μπορει να είναι σημαδι εμφυτευσης, να μας πούμε τα κορίτσια που έχουν δει αιμα εμφυτευσης γιατί έχω και τις 2 φορές δεν είχα καθολου. @kateriiina25μπορεις να βοηθήσεις?

Καλή επιτυχία παιδιά, περιμένουμε και από εσάς τα ευχάριστα!

Τα καφέ υγρά ή λίγο αίμα αυτές τις μέρες μετά την ετ είναι υποτίθεται το Νο 1 σύμπτωμα που σπάνια γίνεται για άλλο λόγο από την εμφύτευση. Εγώ παιδιά το έβλεπα στον ύπνο μου στις προηγούμενες ετ, τόσο πολύ ήθελα να το δω 😄

11 minutes ago, Georgebbi said:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι.... Το utrogestan το παίρνει από το στόμα βέβαια..... Είναι μπεζ σκούρο μοιάζει με καφέ αλλά απαλό... 

Ναι έτσι απαλό μπεζ καφέ 🤞

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Μπράβο κορίτσια μας !!!μας δίνετε θετική ενέργεια και κουράγιο!συγχαρητήρια ...θα ήθελα επίσης, την άποψη σας ,εσείς που είστε πιο έμπειρες...  Στο σπερμοδιαγραμμα ,μπορεί να υπαρχει ένδειξη για παρουσία  μικροβίων ?το λέω γτ ο γιατρός δε μας ζήτησε και καλλιέργεια σπέρματος ..παρόλο π ρώτησα αν χρειάζεται κάποια άλλη εξέταση ..στην κινητικότητα ήμασταν λίγο πιο χαμηλά ενώ στα υπόλοιπα πολύ υψηλά κ μας είπε εφόσον έγινε σε αλυσίδα εργαστη ,ίσως δεν είναι πολύ έγκυρα τα αποτελέσματα  ... (εν ολίγοις ζήτησε κ καναμε σαλπιγγογραφια ,σπερμοδιαγραμμα ,καρυότυπο ζεύγους,κυστική ίνωση ,υστε ροσκοπηση για τοξ μήτρα κ υπέρηχο μαστου).τις γνώμες σας παρακαλώ ...

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα να δωρισω τα εξής σε όποια κοπέλα τα έχει ανάγκη: 

Ένα κουτί gonal 900μοναδες κλειστό. Έχει διατηρηθεί άψογα στο ψυγείο από τον Ιούνιο που αγοράστηκε. Ημερομηνία λήξης 07/2023

Πέντε ενέσεις orgalutran διατηρημένες άψογα στο ψυγείο από τον Ιούνιο. Ημερομηνία λήξης 03/2023

Δύο άθικτα κουτιά utrogestan και ένα μισό.

Δύο ενέσεις ivor 3.500. 

Καλή επιτυχία σε όλες στις προσπάθειες σας και σύντομα με γερά μωράκια στα χέρια σας!

• Μου αρέσει 3

45 minutes ago, Lotos said:

Μπράβο κορίτσια μας !!!μας δίνετε θετική ενέργεια και κουράγιο!συγχαρητήρια ...θα ήθελα επίσης, την άποψη σας ,εσείς που είστε πιο έμπειρες...  Στο σπερμοδιαγραμμα ,μπορεί να υπαρχει ένδειξη για παρουσία  μικροβίων ?το λέω γτ ο γιατρός δε μας ζήτησε και καλλιέργεια σπέρματος ..παρόλο που τον ρώτησα αν χρειάζεται να κάνουμε κάποια άλλη εξέταση... (εν ολίγοις ζήτησε κ καναμε σαλπιγγογραφια ,σπερμοδιαγραμμα ,καρυότυπο ζεύγους,κυστική ίνωση ,υστεροσκοπηση για τοξ μήτρα).τις γνώμες σας παρακαλώ ...

Απ' όσο ξέρω μόνο με την καλλιέργεια βλέπεις τα μικρόβια 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα να δωρισω τα εξής σε όποια κοπέλα τα έχει ανάγκη: 

Ένα κουτί gonal 900μοναδες κλειστό. Έχει διατηρηθεί άψογα στο ψυγείο από τον Ιούνιο που αγοράστηκε. Ημερομηνία λήξης 07/2023

Πέντε ενέσεις orgalutran διατηρημένες άψογα στο ψυγείο από τον Ιούνιο. Ημερομηνία λήξης 03/2023

Δύο άθικτα κουτιά utrogestan και ένα μισό.

Δύο ενέσεις ivor 3.500. 

Καλή επιτυχία σε όλες στις προσπάθειες σας και σύντομα με γερά μωράκια στα χέρια σας!

καλησπέρα.. ενδιαφέρομαι για.υος gonal..δεν μπορώ να στείλω προσωπικό.. 

Γεια σας κορίτσια! Δεν έχω ξαναγράψει εδώ, εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας! Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποια ενότητα μπορώ να ψάξω αν χαρίζονται φάρμακα εξωσωματικής?

5 ώρες πρίν, SummerDream είπε:

Συγχαρητήρια @Nelsείμαι πολύ συγκινημένη με το αποτέλεσμα σου! Εύχομαι για όλες μας να βρεθεί αυτό το ένα γερό εμβρυάκι που θα μας κάνει μανούλες! Καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!

Σε ευχαριστώ πολύ! Στο εύχομαι ολόψυχα και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια να βρειτε σύντομα το υγιές αυτο εμβρυακι!

Εμένα ήταν το τελευταιο και πιθανόν το μόνο υγιες από τις 10 βλαστοκυστες που μάζεψα με 3 διεγερσεις. Τελικά όντως ένα και καλό θέλουμε! Και ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ότι θα πάει καλά αφού την προηγούμενη φορά κατάφερα έστω και ολιγοεβδομαδη εγκυμοσυνη με παθολογικο εμβρυο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια να ρωτήσω…από τα utrogestan ή τις prolutex είχατε κάποιες παρενέργειες; Να σημειώσω ότι τα utrogestan τα παίρνω κολπικά…

Εγώ τα utrogestan τα επαιρνα τον Δεκέμβρη για να σπάσω μια κύστη, ένα πρωί ένα βράδυ! Δεν μου κατσαν καθόλου καλά, είχα εξάψεις, νεύρα φουλ, λίγες αναγουλες κλπ πήρα το γιατρό και με ρώτησε πόσο σοβαρά είναι τα συμπτώματα κι αν μπορώ να τα αντέξω?!? Τώρα που πήρα τα φάρμακα της εξωσωματικής κατάλαβα για ποιο λόγο με ρώτησε. Τώρα μου έχει τρία πρωί μεσημέρι βράδυ!!! Ένα έχω να πω κουράγιο στον άντρα μου!!! Α και prolutex μου έχει μια την ημέρα! Κι εδώ να ρωτήσω μετά την ΕΤ απαγορεύεται το σεξ ε? Θα ξινω τοίχους η μαύρη, αμάρτησα για το παιδί μου!!!

πρίν από 11 λεπτά , dreamteam είπε:

Εγώ τα utrogestan τα επαιρνα τον Δεκέμβρη για να σπάσω μια κύστη, ένα πρωί ένα βράδυ! Δεν μου κατσαν καθόλου καλά, είχα εξάψεις, νεύρα φουλ, λίγες αναγουλες κλπ πήρα το γιατρό και με ρώτησε πόσο σοβαρά είναι τα συμπτώματα κι αν μπορώ να τα αντέξω?!? Τώρα που πήρα τα φάρμακα της εξωσωματικής κατάλαβα για ποιο λόγο με ρώτησε. Τώρα μου έχει τρία πρωί μεσημέρι βράδυ!!! Ένα έχω να πω κουράγιο στον άντρα μου!!! Α και prolutex μου έχει μια την ημέρα! Κι εδώ να ρωτήσω μετά την ΕΤ απαγορεύεται το σεξ ε? Θα ξινω τοίχους η μαύρη, αμάρτησα για το παιδί μου!!!

Εμένα πάλι χάπια μου έδωσε!!

2 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Μπράβο κορίτσια μας !!!μας δίνετε θετική ενέργεια και κουράγιο!συγχαρητήρια ...θα ήθελα επίσης, την άποψη σας ,εσείς που είστε πιο έμπειρες...  Στο σπερμοδιαγραμμα ,μπορεί να υπαρχει ένδειξη για παρουσία  μικροβίων ?το λέω γτ ο γιατρός δε μας ζήτησε και καλλιέργεια σπέρματος ..παρόλο π ρώτησα αν χρειάζεται κάποια άλλη εξέταση ..στην κινητικότητα ήμασταν λίγο πιο χαμηλά ενώ στα υπόλοιπα πολύ υψηλά κ μας είπε εφόσον έγινε σε αλυσίδα εργαστη ,ίσως δεν είναι πολύ έγκυρα τα αποτελέσματα  ... (εν ολίγοις ζήτησε κ καναμε σαλπιγγογραφια ,σπερμοδιαγραμμα ,καρυότυπο ζεύγους,κυστική ίνωση ,υστε ροσκοπηση για τοξ μήτρα κ υπέρηχο μαστου).τις γνώμες σας παρακαλώ ...

Πράγματι τα πιθανά μικρόβια στο σπερμα φαίνονται μόνο σε καλλιέργεια, καλό είναι να την κάνετε πριν ξεκινήσετε.

Επίσης εμείς σε αρκετά σπερμοδιαγραμματα που κάναμε δεν είδαμε μεγαλη διαφορά μεταξύ διαγνωστικου αλυσίδας και εξειδικευμενου διαγνωστικού.

Θα σου πρότεινα να κάνετε και έλεγχο κατακερματισμου dna σε εξειδικευμένο όμως εργαστήριο, εκεί οντως είδαμε τεράστια διαφορά απο διαγνωστικό σε διαγνωστικο, καθώς και μέτρηση οξειδωτικου στρες πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία.

5 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κορίτσια μου γλυκα ένα προς ένα...είχα να μπω καιρό μιας κ ήθελα να πάρω λίγο τον χρόνο μου μετά την αρνητική χοριακη της πρώτης μου ετ αλλά με κάνατε σήμερα να εχω δάκρυα από χαρά...ψυχές όμορφες μια προς μιας...είστε τόσες πολλές για να γράψω τα ονόματα σας...χίλια μπράβο...χίλια συγχαρητήρια σε όλες σας...φτου φτου φτου...τι ευτυχία είναι αυτή Παναγία μου...σας εύχομαι σε ΟΛΕΣ τελειωμηνες κ πανέμορφες εγκυμοσύνες...το 2023 ήρθε τυχερό για εσάς...να χαρείτε την κάθε σας μέρα κ με το καλό να κρατήσετε τις ομορφιές σας αγκαλια σας σε λίγους μήνες!!!

Χίλιες ευχές από την καρδιά μου σε όλες!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ελπίζω να σου δίνουμε μπόλικο κουράγιο για να συνεχίσεις. Μια ατυχία δε σημαίνει τίποτα. Την επόμενη φορά θα είσαι καλύτερα προετοιμασμενη, το σώμα σου θα είναι πιο προσαρμοσμενο σε όλα τα φάρμακα αυτά που παίρνουμε και την ταλαιπωρια, σωματική και ψυχική, και σύντομα θα έρθεις να μας βρεις στο άλλο γκρουπ!

Αν δεν υπηρχε το θέμα των χρημάτων δε θα υπηρχε περίπτωση εν έτη 2023 να μην τα καταφέρουμε ολες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, επειδή όμως δυστυχώς είναι σοβαρό θέμα αυτό, εύχομαι να έρθει μια όμορφη εγκυμοσύνη σε όλα τα κοριτσια όσο πιο γρήγορα γίνεται.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , dreamteam είπε:

Εμένα πάλι χάπια μου έδωσε!!

Έτσι κ εγώ, 3 την ημέρα κ μάλιστα μου είπε κολπικά γτ δεν έχουν παρενέργειες…αλλά από χθες που τα ξεκίνησα έχω ζάλη κ φούσκωμα… κ αναρωτιόμουν αν είναι από κει ή όχι!! 
οσον αφορά το σεξ θα σε απογοητεύσω…αλλά μέχρι τη χοριακη στην πρώτη ετ μου είχαν πει απαγορεύεται!

22 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

@Σποράκι, @dec-e και @piglet είστε οι επόμενες και να ξέρετε ότι όλες μας σας στέλνουμε τις θετικές μας σκέψεις και τις καλύτερες ευχές μας για χοριακάρες γίγα 😃 ! Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε να είστε ήρεμες! ❤️

Βρε κορίτσια, μήπως όταν πάμε ανά ομάδες (πχ όπως η @Ririii88και η @Anthiii που πήραν θετικές χοριακές μαζί), ακούμε καλά αποτελέσματα;;;;; Μήπως να συντονιστούμε και οι υπόλοιπες;;;

Α. Ποιες περιμένουν να περάσουν επιτροπή/αποτελέσματα επιτροπής; 

Β. Ποιες προγραμματίζουν διέγερση/ωοληψία μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες;

Γ. Ποιες προγραμματίζουν εμβρυομεταφορά;

Όποια θέλει λέει... Εγώ είμαι στο Β γκρούπ...

Και εγώ στο Β λογικά, στον κύκλο του Μαρτίου θα ξεκινήσω την θεραπεία για ωοληψια 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , vasoula88 είπε:

Έτσι κ εγώ, 3 την ημέρα κ μάλιστα μου είπε κολπικά γτ δεν έχουν παρενέργειες…αλλά από χθες που τα ξεκίνησα έχω ζάλη κ φούσκωμα… κ αναρωτιόμουν αν είναι από κει ή όχι!! 
οσον αφορά το σεξ θα σε απογοητεύσω…αλλά μέχρι τη χοριακη στην πρώτη ετ μου είχαν πει απαγορεύεται!

Άρα και στα κολπικά τα ίδια χάλια είναι ε? γιατί σκεφτόμουν να του ζητήσω κι εγω κολπικά γιατί με τρία χάπια την ημέρα δεν ξέρω πως θα την παλέψω. Απ ότι έχω πάρει μέχρι τώρα για μένα είναι τα χειρότερα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...