Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Με τόσες θετικές χοριακες δεν αντεξα και εγώ, ειπα τώρα που γυρίζει και μόλις έκανα early τεστακι στις 7 μέρες και είναι θετικό! Αχνό μεν αλλά θετικο!!

Τα κατάφερε το μοναδικό μου γερό εμβρυακι!

Όσο για συμπτώματα και μιας που δεν πήρα φάρμακα μέχρι το βράδυ της εμβρυομεταφορας, το απόγευμα της εμβρυομεταφορας άρχισα να νιωθω ενα συνεχες μουδιασμα-βαρος στην περιοχη της μητρας που κράτησε 2-3 μέρες.

Επίσης από χθες έχω έντονο αισθημα καρδιακων παλμων, το είχα πάθει και στην αρχή της πρώτης μου εγκυμοσύνης οπότε το θεώρησα καλό σημάδι.

Ο βελονισμος που έκανα από το καλοκαίρι και μετά νομίζω ότι έχει βοηθήσει στο να νιώθω πολυ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες 2 εμβρυομεταφορες μου που είχα έντονες κραμπες και πονακια. Μπορεί βέβαια τοτε να φταίγανε και τα πολλά φάρμακα που έπαιρνα γιατί ήταν εμβρυομεταφορες μετά από διεγερσεις ενώ τώρα ήταν μεταφορά κατεψυγμένου σε φυσικό κύκλο με μόνα φάρμακα ένα utrogestan+cyclacur πρωί βράδυ μετά την εμβρυομεταφορα.

Χοριακη θα κάνω την Τριτη με το καλό, εύχομαι να συνεχίσει το σερί για όλες μας και να βλεπουμε ωραίες τριψηφιες χοριακες

Μπραβοοοο! Συγχαρητήρια, μια τεράστια χοριακή και μια τρλειομηνη εγκυμοσύνη!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

16 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου μιας και έχουμε τόσα χαρούμενα νέα αυτές τις μέρες, έχω κι εγώ ένα ακόμα να σας πω 🤭

Μόλις παρέλαβα ένα ωραιότατο νουμεράκι στο mail μου... 825 επαναληπτική χοριακή 😬🥰

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!! Μου φαίνεται απίστευτο που γράφω εγώ αυτή την φράση αλλά είναι αλήθεια!   

Σας είχα κρατήσει απέξω από την προσπάθεια μου αυτή γιατί ήταν μία απόφαση που πήραμε μέσα σε 10 λεπτά μία μόλις μέρα μετά το αρνητικό τον προηγούμενο μήνα και ήμασταν τόσο χάλια ψυχολογικά που δεν θέλαμε να το πούμε πουθενά. Εγώ πραγματικά ούτε καλή επιτυχία δεν ήμουν έτοιμη να ακούσω.
Ενώ είχαμε πει ότι θα αφήσουμε λίγο καιρό με φυσιολογικές επαφές και να προσπαθήσουμε λίγο αργότερα, ο καλός μου γιατρός, μου ζήτησε να του δώσω άλλη μία ευκαιρία άμεσα για να μην φύγουμε χρονικά από την θεραπεία της ενδομητρίτιδας και μου υποσχέθηκε ότι αν δεν πετύχει πάλι θα με αφήσει να ηρεμήσω, μας μείωσε και τα χρήματα γιατί του είπαμε ότι δεν προλαβαίνουμε να τα μαζέψουμε και μας πρότεινε να βάλουμε 3 εμβρυάκια. Έτσι και προχωρήσαμε λοιπόν και αν και η φάση μου ήταν άντε να τα βάλουμε κι αυτά και μετά να μαζέψουμε για προεμφυτευτικό ή να μεταφερθούμε σε δημόσιο... τελικά 4η μέρα από την ετ είδα αίμα εμφύτευσης 1η φορά στην ζωή μου και πήρα τα πάνω μου!!! 1η χοριακή προχτές 341 και σήμερα 825. Νομίζω πάμε καλά 🥳 

Μετά από 6 χρόνια μόνο απογοητεύσεις, τελικά το σώμα μου μπορεί ρε κορίτσια!!!

Κατερίνα μου βούρκωσα!!! Ειλικρινά πολλά πολλά συγχαρητήρια... δεν ξέρω τι να σου πω..κλαίω από την χαρά μου τώρα

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου. Το αξίζεις ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μπραβοοοο! Συγχαρητήρια, μια τεράστια χοριακή και μια τρλειομηνη εγκυμοσύνη!

Ευχαριστώ πολυ! Περιμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα από βδομάδα!! Με το καλο!

• Μου αρέσει 2

Καλά θα το κάψουμεεεεεεε κυρ Στέφανεεεεεεε το φόρουμ με τόσες θετικές χοριακές!!!! 😃 😂 Μπράβο βρε κορίτσια!

Άντε, άντε να αδειάζει λίγο το φόρουμ της εξωσωματικής. 😂 Δεν σας διώχνουμε, αλλά είχαμε γίνει πολλές, νισάφι, ήρθε ο καιρός να πάτε στις Μανούλες Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, όπου ανήκετε τελοσπάντων! 💓 😃 😂 Εύχομαι να έχετε τέλειες εγκυμοσύνες!!!

Για τις υπόλοιπες στα group Α, Β και Γ, θα επανέλθω!!!!!!!!! 🥰

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 5

πρίν από 15 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Καλά θα το κάψουμεεεεεεε κυρ Στέφανεεεεεεε το φόρουμ με τόσες θετικές χοριακές!!!! 😃 😂 Μπράβο βρε κορίτσια!

Άντε, άντε να αδειάζει λίγο το φόρουμ της εξωσωματικής. 😂 Δεν σας διώχνουμε, αλλά είχαμε γίνει πολλές, νισάφι, ήρθε ο καιρός να πάτε στις Μανούλες Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, όπου ανήκετε τελοσπάντων! 💓 😃 😂 Εύχομαι να έχετε τέλειες εγκυμοσύνες!!!

Για τις υπόλοιπες στα group Α, Β και Γ, θα επανέλθω!!!!!!!!! 🥰

Έλα ντε, μετά από 2+χρονια ελπίζω να ηρθε η ώρα να σας αδειάσω τη γωνια, χαχαχα. Σε περιμένουμε και σένα σύντομα να μας βρεις στα άλλα γκρουπ!

Βρε κορίτσια, μήπως οσες ειμαστε να πάρουμε πόδι από εδώ, να κάναμε ένα group τυπου μανούλες εξωσωματικης να τα λέμε εκεί μιας που έχουμε μια παραπάνω οικειότητα μεταξύ μας και άλλες ευαισθησίες και ανησυχίες?

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Με τόσες θετικές χοριακες δεν αντεξα και εγώ, ειπα τώρα που γυρίζει και μόλις έκανα early τεστακι στις 7 μέρες και είναι θετικό! Αχνό μεν αλλά θετικο!!

Τα κατάφερε το μοναδικό μου γερό εμβρυακι!

Όσο για συμπτώματα και μιας που δεν πήρα φάρμακα μέχρι το βράδυ της εμβρυομεταφορας, το απόγευμα της εμβρυομεταφορας άρχισα να νιωθω ενα συνεχες μουδιασμα-βαρος στην περιοχη της μητρας που κράτησε 2-3 μέρες.

Επίσης από χθες έχω έντονο αισθημα καρδιακων παλμων, το είχα πάθει και στην αρχή της πρώτης μου εγκυμοσύνης οπότε το θεώρησα καλό σημάδι.

Ο βελονισμος που έκανα από το καλοκαίρι και μετά νομίζω ότι έχει βοηθήσει στο να νιώθω πολυ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες 2 εμβρυομεταφορες μου που είχα έντονες κραμπες και πονακια. Μπορεί βέβαια τοτε να φταίγανε και τα πολλά φάρμακα που έπαιρνα γιατί ήταν εμβρυομεταφορες μετά από διεγερσεις ενώ τώρα ήταν μεταφορά κατεψυγμένου σε φυσικό κύκλο με μόνα φάρμακα ένα utrogestan+cyclacur πρωί βράδυ μετά την εμβρυομεταφορα.

Χοριακη θα κάνω την Τριτη με το καλό, εύχομαι να συνεχίσει το σερί για όλες μας και να βλεπουμε ωραίες τριψηφιες χοριακες

Συγχαρητήρια @Nelsείμαι πολύ συγκινημένη με το αποτέλεσμα σου! Εύχομαι για όλες μας να βρεθεί αυτό το ένα γερό εμβρυάκι που θα μας κάνει μανούλες! Καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!

• Ευχαριστώ 1

26 minutes ago, Nels said:

Έλα ντε, μετά από 2+χρονια ελπίζω να ηρθε η ώρα να σας αδειάσω τη γωνια, χαχαχα. Σε περιμένουμε και σένα σύντομα να μας βρεις στα άλλα γκρουπ!

Βρε κορίτσια, μήπως οσες ειμαστε να πάρουμε πόδι από εδώ, να κάναμε ένα group τυπου μανούλες εξωσωματικης να τα λέμε εκεί μιας που έχουμε μια παραπάνω οικειότητα μεταξύ μας και άλλες ευαισθησίες και ανησυχίες?

Στείλε λίγη θετικοχοριακόσκονη, και έξτρα δόση μπεμπεδόσκονης με την πρώτη σου ευκαιρία! Από το στόμα σου... και στο Θεού το αυτί!

Εγώ συμφωνώ για το νέο φόρουμ! 👍

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , Nels είπε:

Αχ ναι αυτό θα είναι τέλειο .. εγώ μέσα !!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου γλυκα ένα προς ένα...είχα να μπω καιρό μιας κ ήθελα να πάρω λίγο τον χρόνο μου μετά την αρνητική χοριακη της πρώτης μου ετ αλλά με κάνατε σήμερα να εχω δάκρυα από χαρά...ψυχές όμορφες μια προς μιας...είστε τόσες πολλές για να γράψω τα ονόματα σας...χίλια μπράβο...χίλια συγχαρητήρια σε όλες σας...φτου φτου φτου...τι ευτυχία είναι αυτή Παναγία μου...σας εύχομαι σε ΟΛΕΣ τελειωμηνες κ πανέμορφες εγκυμοσύνες...το 2023 ήρθε τυχερό για εσάς...να χαρείτε την κάθε σας μέρα κ με το καλό να κρατήσετε τις ομορφιές σας αγκαλια σας σε λίγους μήνες!!!

Χίλιες ευχές από την καρδιά μου σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 11
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Orchid88 said:

Κατερίνα μου βούρκωσα!!! Ειλικρινά πολλά πολλά συγχαρητήρια... δεν ξέρω τι να σου πω..κλαίω από την χαρά μου τώρα

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου. Το αξίζεις ❤️❤️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 🥲 🧡

38 minutes ago, Pagor said:

Κορίτσια μου γλυκα ένα προς ένα...είχα να μπω καιρό μιας κ ήθελα να πάρω λίγο τον χρόνο μου μετά την αρνητική χοριακη της πρώτης μου ετ αλλά με κάνατε σήμερα να εχω δάκρυα από χαρά...ψυχές όμορφες μια προς μιας...είστε τόσες πολλές για να γράψω τα ονόματα σας...χίλια μπράβο...χίλια συγχαρητήρια σε όλες σας...φτου φτου φτου...τι ευτυχία είναι αυτή Παναγία μου...σας εύχομαι σε ΟΛΕΣ τελειωμηνες κ πανέμορφες εγκυμοσύνες...το 2023 ήρθε τυχερό για εσάς...να χαρείτε την κάθε σας μέρα κ με το καλό να κρατήσετε τις ομορφιές σας αγκαλια σας σε λίγους μήνες!!!

Χίλιες ευχές από την καρδιά μου σε όλες!!!!

Μου τελείωσαν τα reactions κορίτσιααα!!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Σύντομα έρχεται και η δική σου στιγμή, είναι βέβαιο ☺️💛

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου τώρα μπήκα και διάβασα τα νέα!!! Τι χαμός είναι αυτός!!! Συγχαρητήρια σε όλες!!! Μπράβο μπράβο μπράβο θέλω πραγματικά να χαρείτε την κάθε στιγμή!!! Το αξίζουμε όλες!!! Όσο για το νέο γκρουπ ρούπι δε θα κάνετε!!! Η όλες θα φύγουμε από δω ή καμια!!! Χαχαχχα σας χρειαζόμαστε εδώ να συζητάτε για καρότσια και ρηλαξ να τραβάμε θετική ενέργεια!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 26 λεπτά , dreamteam είπε:

Αχ κορίτσια μου τώρα μπήκα και διάβασα τα νέα!!! Τι χαμός είναι αυτός!!! Συγχαρητήρια σε όλες!!! Μπράβο μπράβο μπράβο θέλω πραγματικά να χαρείτε την κάθε στιγμή!!! Το αξίζουμε όλες!!! Όσο για το νέο γκρουπ ρούπι δε θα κάνετε!!! Η όλες θα φύγουμε από δω ή καμια!!! Χαχαχχα σας χρειαζόμαστε εδώ να συζητάτε για καρότσια και ρηλαξ να τραβάμε θετική ενέργεια!!!

Μα θα έρθεις κ εσυ … 🤪👶🏻

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα τι όμορφα νέα που διαβάζουμε από όλες σας. Συγχαρητήρια και ευχομαι υπέροχες εγκυμοσύνες... 

Ερώτηση ή μάλλον απορία.... 

Σήμερα είμαστε 4η μέρα από την εμβρυομεταφορά 2 άριστων βλαστοκυστεων. Είδαμε στο σερβιετακι κάποια υγρά που καφετιζουν όχι σκούρο καφε αλλά κάτι μεταξύ μπεζ και καφέ απαλό. Όχι στο σκούπισμα.... Σημαίνει κάτι κακό αυτό? Συγγνώμη για την περιγραφή... 

• Μου αρέσει 1

32 minutes ago, Georgebbi said:

Καλησπέρα τι όμορφα νέα που διαβάζουμε από όλες σας. Συγχαρητήρια και ευχομαι υπέροχες εγκυμοσύνες... 

Σήμερα είμαστε 4η μέρα από την εμβρυομεταφορά 2 άριστων βλαστοκυστεων. Είδαμε στο σερβιετακι κάποια υγρά που καφετιζουν όχι σκούρο καφε αλλά κάτι μεταξύ μπεζ και καφέ απαλό. Όχι στο σκούπισμα.... Σημαίνει κάτι κακό αυτό? Συγγνώμη για την περιγραφή... 

Αχ το ίδιο μου συνέβη και μένα την 4η μέρα. Μπεζ υγρά μαζί με το utrogestan. Δεν σημαίνει κάτι κακό, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα 😊 

eardp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Georgebbi είπε:

Ευχαριστούμε πολύ!!! Κάτι κακό σίγουρα δε σημαίνει, μην ανησυχείτε! Ίσα ίσα που μπορει να είναι σημαδι εμφυτευσης, να μας πούμε τα κορίτσια που έχουν δει αιμα εμφυτευσης γιατί έχω και τις 2 φορές δεν είχα καθολου. @kateriiina25μπορεις να βοηθήσεις?

Καλή επιτυχία παιδιά, περιμένουμε και από εσάς τα ευχάριστα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...