Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!!🥰

@lilbern Σιγά μη δεν ερχόταν 🤣 αδιαθετησα κανονικά και με τον νόμο. Δύο μέρες τεζα με έχει η άτιμη🤪 πάμε για τον επόμενο κύκλο!!!🥳

@rodok χωρίς να θέλω να σε πιέσω και εγώ θα συμφωνήσω με την φίλη @lilbern ένα τεστακι Παρασκευή, Σάββατο τι ψυχή έχει καλέ;;🤣🤣

@Pepi88 συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Το θέμα είναι ότι η χοριακη είναι θετική! Αναμένουμε διπλασιασμό τώρα🥰 Προσπάθησε να ηρεμήσεις βρε, δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε στο σπορακι σου🥰

@souz13 Φαντάζομαι την χαρά σας!!!🥰 Είδες που τελικά όλα καλά; Νομίζω ήρθε η ώρα να το απολαύσεις, βήμα-βημα 🥰🤰🏼

@Evdokia Pan περιμένουμε νέα από τον γιατρό🥰🤰🏼

@Alice20 αυτό το σαπουνακι χρησιμοποιώ και εγώ σε πορτοκαλί για καθημερινή χρήση και όταν έχω κάποια ενόχληση το κοκκινο μαζί με προβιοτικα μπας κ γλιτώσω αντιβίωση. Βέβαια στην φάση που είσαι και για να προλάβεις τις γόνιμες και εγώ θα σου πω να κάνεις μια εξέταση😉 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Έχω καταγωγή η μισή από εκεί η μαμά μου ειναι από Τερπνή!!αγαπαμε Σέρρες!!

Καλέ σοκ 😂 έχω ακουστα το χωριό αλλά δεν έχω πάει ποτέ!! Καλά είναι μωρέ κι εδώ 😁

Just now, Marianne είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!🥰

@lilbern Σιγά μη δεν ερχόταν 🤣 αδιαθετησα κανονικά και με τον νόμο. Δύο μέρες τεζα με έχει η άτιμη🤪 πάμε για τον επόμενο κύκλο!!!🥳

@rodok χωρίς να θέλω να σε πιέσω και εγώ θα συμφωνήσω με την φίλη @lilbern ένα τεστακι Παρασκευή, Σάββατο τι ψυχή έχει καλέ;;🤣🤣

@Pepi88 συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Το θέμα είναι ότι η χοριακη είναι θετική! Αναμένουμε διπλασιασμό τώρα🥰 Προσπάθησε να ηρεμήσεις βρε, δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε στο σπορακι σου🥰

@souz13 Φαντάζομαι την χαρά σας!!!🥰 Είδες που τελικά όλα καλά; Νομίζω ήρθε η ώρα να το απολαύσεις, βήμα-βημα 🥰🤰🏼

@Evdokia Pan περιμένουμε νέα από τον γιατρό🥰🤰🏼

@Alice20 αυτό το σαπουνακι χρησιμοποιώ και εγώ σε πορτοκαλί για καθημερινή χρήση και όταν έχω κάποια ενόχληση το κοκκινο μαζί με προβιοτικα μπας κ γλιτώσω αντιβίωση. Βέβαια στην φάση που είσαι και για να προλάβεις τις γόνιμες και εγώ θα σου πω να κάνεις μια εξέταση😉 

Μαρεσει που όλες μαζί μου είστε "άσε κάτω τα τεστ, αλλά κάνε ένα την Παρασκευή" 😂😂😂 φοβάμαι μήπως είναι αρνητικό μωρέ για αυτό δεν θέλω να κάνω, καλά ζω το όνειρο τώρα 😂

• Χαχα 2

πρίν από 5 λεπτά , rodok είπε:

Καλέ σοκ 😂 έχω ακουστα το χωριό αλλά δεν έχω πάει ποτέ!! Καλά είναι μωρέ κι εδώ 😁

Μαρεσει που όλες μαζί μου είστε "άσε κάτω τα τεστ, αλλά κάνε ένα την Παρασκευή" 😂😂😂 φοβάμαι μήπως είναι αρνητικό μωρέ για αυτό δεν θέλω να κάνω, καλά ζω το όνειρο τώρα 😂

Κάνε ρε ένα την Παρασκευή 😂 τι ψυχή έχει 

aDqFp2.png

@rodok συμφωνεί και η @Pepi88🤣🤣  

Γενικά είμαστε τραβάτε με και ας κλαίω, που λένε και στο χωριό μου!!🤣🤣

ρε κορίτσια να ρωτήσω, έχετε δοκιμάσει να βρείτε γόνιμες με την θερμοκρασία σας;🤪

• Χαχα 1

@rodok αφού ξέρεις τι θα πάθουμε στο τέλος... Θα κάνεις το τεστ και μετα αν τύχει να είναι αρνητικό θα αγχωνόμαστε μήπως έδειξε λάθος 😆 ... Εγώ θα επιμείνω στο να περιμένεις τουλάχιστον μια μέρα καθυστέρηση ;)

@Marianneγόνιμες δεν θα προλάβω... Αφου τώρα ειμαι στη 13η μέρα!! Δεν είχε το κόκκινο. Πήρα το πράσινο που λέει ότι είναι για κολπικές λοιμώξεις κλπ.. ας σκεφτώ θετικα ότι θα περάσει ανώδυνα και γρήγορα χωρίς πολλά πολλά... Του δίνω διορία μέχρι την Πέμπτη 😆

3 hours ago, Mpoukou said:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ δεν ξέρω αν γράφω σωστά είναι τ πιο πρόσφατο θεμα που βρήκα. Θα ήθελα να σας πω τον εξης προβληματισμό μ. Λοιπόν τελευταία περίοδος 15/4 με κύκλο 31 ημερών περιμένω περίοδο περίπου στις 16/5 γόνιμες μέρες που κατάλαβα και ωορρηξία από 27 έως 2/5 δλδ από 13η έως 18 ημέρα του κύκλου δυστυχώς είχα επαφές μόνο 15-6η ημέρα τ κύκλου το θέμα μου είναι τ εξής μια βδομάδα μετά την επαφη δλδ την Κυριακή στις 7 τ μήνα που ήταν και 23η ημέρα τ κύκλου ξεκίνησε να πονάει τ στήθος μου και να έχω πόνους περίπου χαμηλά στ κέντρο μόνο εκείνη τη μερα δλδ και λίγο την επόμενη από σηεμρα έχουν εξαφανιστεί αρκετά περιμένω λοιπόν περίοδο σε μια βδομάδα απ σήμερα τι μπορεί να συμβαίνει και άρχισαν τόσο νωρίς τα πονάκια; Και μετά σταμάτησαν; Ευχαριστβ εκ την προτέρων 

Είναι πιθανόν να είναι συμπτώματα περιόδου αλλα θα μπορούσε να είναι και εμφύτευση και να είσαι έγκυος! 

Τώρα ξεκινήσατε προσπάθειες; Επειδή τον πρώτο καιρό θα έχεις διάφορα που δεν είχες λόγω του σπέρματος 

Διαφημίσεις

Όχι δεν έχουμε ξεκινήσει τώρα έχουμε 2 μήνες. Απλά μου έκανε εντύπωση τόσο νωρίς πόνος περιόδου δλδ ξεκινησε εκείνη την μέρα δλδ την Κυριακή σταμάτησε τ βράδυ και σήμερα νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου που εξναι να έρθει σε μια εβδομάδα 

1 hour ago, Mpoukou said:

Όχι δεν έχουμε ξεκινήσει τώρα έχουμε 2 μήνες. Απλά μου έκανε εντύπωση τόσο νωρίς πόνος περιόδου δλδ ξεκινησε εκείνη την μέρα δλδ την Κυριακή σταμάτησε τ βράδυ και σήμερα νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου που εξναι να έρθει σε μια εβδομάδα 

Εύχομαι να ήταν πονακια εμφύτευσης και να είσαι εγκυουλα ❤️

6 ώρες πρίν, Mpoukou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ δεν ξέρω αν γράφω σωστά είναι τ πιο πρόσφατο θεμα που βρήκα. Θα ήθελα να σας πω τον εξης προβληματισμό μ. Λοιπόν τελευταία περίοδος 15/4 με κύκλο 31 ημερών περιμένω περίοδο περίπου στις 16/5 γόνιμες μέρες που κατάλαβα και ωορρηξία από 27 έως 2/5 δλδ από 13η έως 18 ημέρα του κύκλου δυστυχώς είχα επαφές μόνο 15-6η ημέρα τ κύκλου το θέμα μου είναι τ εξής μια βδομάδα μετά την επαφη δλδ την Κυριακή στις 7 τ μήνα που ήταν και 23η ημέρα τ κύκλου ξεκίνησε να πονάει τ στήθος μου και να έχω πόνους περίπου χαμηλά στ κέντρο μόνο εκείνη τη μερα δλδ και λίγο την επόμενη από σηεμρα έχουν εξαφανιστεί αρκετά περιμένω λοιπόν περίοδο σε μια βδομάδα απ σήμερα τι μπορεί να συμβαίνει και άρχισαν τόσο νωρίς τα πονάκια; Και μετά σταμάτησαν; Ευχαριστβ εκ την προτέρων 

κορίτσι μου εγώ την γνώμη μου σου την είπα και στο προσωπικό! ❤️ όταν γίνεται η ωορρηξία και μετά μπαίνουμε στην ωχρινική φάση έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα ορμονών και είναι λογικό να έχουμε και συμπτώματα περιόδου και πολύ πιο πριν από την αναμονή, μπορεί να είναι εμφύτευση, μπορεί να είναι στο μυαλό μας! πέραν της ευχόμενης εγκυμοσύνης, λέω ότι είναι κάτι φυσιολογικό με την έννοια ότι δεν είναι κάτι ανήκουστο που θα χρειαστεί περαιτέρω αναζήτηση για λόγους υγείας! ❤️ θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες μας ❤️

@Marianne αυτό με τα τεστ είναι μια παράνοια 😂😂😂😂 νιώθω σαν είμαι ένα καρτούν που από τη μια πλευρά έχω τα αγγελάκια @Alice20 και @Evdokia Pan να μου λένε "μετά την καθυστέρηση κάνε τεστ" και από την άλλη πλευρά τα διαβολάκια @lilbern @Pepi88 κι εσύ να μου λέτε "ε κάνε και λίγο νωρίτερα τι ψυχή έχει" 😂😂 

Πάντως δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά πρησμένη, αλλά κορίτσια έβαλα σουτιέν και τζιν και δεν χωρούσα στα ρούχα μου! 😂 οκ συνήθως πρήζομαι πριν την περίοδο, αλλά όχι και τόσο 😂 οριακά ανάσανα στο τζιν 😭😭😭 κλασικά λόγω υγρασίας και βροχής είχα κάτι πονάκια (καλά και το τζιν δεν βοηθούσε κιόλας 😂😂). Επίσης, η υγρασία ξαναεπέστρεψε κάτω χαμηλά και κάτι λευκά υγρά κι εξαιτίας αυτού έχω συνέχεια την αίσθηση ότι κατουριέμαι κ πάω τουαλέτα κάθε τρεις και λίγο! α και έχω γίνει μια ομιλητική γκρινιάρα! συνήθως όταν έχω περίοδο βαριέμαι να μιλάω και να βλέπω άνθρωπο 😂😂

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok θα μας τρελάνεις !!!! Καλα τοσο πρηξιμο;

ξέεερω κι εγώ τι παιχνίδια μου κάνει η μοίρα 😂😂 θα δω και αύριο πώς θα νιώθω και θα δείξει! θυμάμαι εσένα που δεν είχες κανένα σύμπτωμα και όσο πλησίαζαν οι μέρες είχες ελαφρύ πρήξιμο, αν θυμάμαι καλά δλδ 😂

8 hours ago, rodok said:

κορίτσι μου εγώ την γνώμη μου σου την είπα και στο προσωπικό! ❤️ όταν γίνεται η ωορρηξία και μετά μπαίνουμε στην ωχρινική φάση έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα ορμονών και είναι λογικό να έχουμε και συμπτώματα περιόδου και πολύ πιο πριν από την αναμονή, μπορεί να είναι εμφύτευση, μπορεί να είναι στο μυαλό μας! πέραν της ευχόμενης εγκυμοσύνης, λέω ότι είναι κάτι φυσιολογικό με την έννοια ότι δεν είναι κάτι ανήκουστο που θα χρειαστεί περαιτέρω αναζήτηση για λόγους υγείας! ❤️ θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες μας ❤️

@Marianne αυτό με τα τεστ είναι μια παράνοια 😂😂😂😂 νιώθω σαν είμαι ένα καρτούν που από τη μια πλευρά έχω τα αγγελάκια @Alice20 και @Evdokia Pan να μου λένε "μετά την καθυστέρηση κάνε τεστ" και από την άλλη πλευρά τα διαβολάκια @lilbern @Pepi88 κι εσύ να μου λέτε "ε κάνε και λίγο νωρίτερα τι ψυχή έχει" 😂😂 

Πάντως δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά πρησμένη, αλλά κορίτσια έβαλα σουτιέν και τζιν και δεν χωρούσα στα ρούχα μου! 😂 οκ συνήθως πρήζομαι πριν την περίοδο, αλλά όχι και τόσο 😂 οριακά ανάσανα στο τζιν 😭😭😭 κλασικά λόγω υγρασίας και βροχής είχα κάτι πονάκια (καλά και το τζιν δεν βοηθούσε κιόλας 😂😂). Επίσης, η υγρασία ξαναεπέστρεψε κάτω χαμηλά και κάτι λευκά υγρά κι εξαιτίας αυτού έχω συνέχεια την αίσθηση ότι κατουριέμαι κ πάω τουαλέτα κάθε τρεις και λίγο! α και έχω γίνει μια ομιλητική γκρινιάρα! συνήθως όταν έχω περίοδο βαριέμαι να μιλάω και να βλέπω άνθρωπο 😂😂

Αυτό με τα αγγελάκια και διαβολακια το εκανα εικόνα 😆😆😆😆😆

Τα υγρά παραμένουν ρευστά; 

Ποιο σύμπτωμα θεωρείς ότι είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με άλλες φορές; Αυτά τα υγρά;

9 hours ago, Mpoukou said:

Ποτέ μπορώ να κάνω τεστ ; 

Όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να βγει ψευδώς αρνητικό!! Εγώ προσωπικά πάντα περιμένω να έχω τουλάχιστον μια μέρα καθυστέρηση πριν το κανω! 

Αν αντέχεις και περισσότερες μέρες καθυστέρηση ακόμα καλύτερα. Εκτός κι αν θεωρείς πως υπάρχει κάποιος λόγος να το ξέρεις νωρίς (π.χ. φαρμακευτική αγωγή) τότε να κάνεις μια χοριακη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

10 ώρες πρίν, rodok είπε:

Εσύ δεν θα ακούς αγγελάκια και διαβολακια θα κάνεις αυτό που νιώθεις!!!όλοι έχουμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία!❤️ καλημέρα!εγώ πχ κάνω πάντα πριν την καθυστέρηση είτε αρνητικο είτε θετικό θέλω να το ξέρω για να μην καλπάζει η φαντασία μου!άλλες κοπέλες έχουν την υπομονή να κάνουν μετά την καθυστέρηση! είναι καθαρά στον άνθρωπο!its up to you !

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Αυτό με τα αγγελάκια και διαβολακια το εκανα εικόνα 😆😆😆😆😆

Τα υγρά παραμένουν ρευστά; 

Ποιο σύμπτωμα θεωρείς ότι είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με άλλες φορές; Αυτά τα υγρά;

Όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να βγει ψευδώς αρνητικό!! Εγώ προσωπικά πάντα περιμένω να έχω τουλάχιστον μια μέρα καθυστέρηση πριν το κανω! 

Αν αντέχεις και περισσότερες μέρες καθυστέρηση ακόμα καλύτερα. Εκτός κι αν θεωρείς πως υπάρχει κάποιος λόγος να το ξέρεις νωρίς (π.χ. φαρμακευτική αγωγή) τότε να κάνεις μια χοριακη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Τα υγρά δεν μπορώ να θυμηθώ αν είναι κάτι καινούριο να σου πω την αλήθεια! Καινούριο ήταν η διάρκεια των υγρών από τις γόνιμες που κράτησαν παραπάνω με άλλη σύσταση λίγο! Τώρα μου φαίνεται περίεργη η έντονη υγρασία! Για μένα το πιο μεγάλο σύμπτωμα είναι ότι δεν πονάω στο στήθος όπως τις άλλες φορές και γενικά πέραν των υγρών η ανυπαρξία συμπτωμάτων, μόνο που κ πού κάτι ενοχλήσεις μικρές κάτω! Το οποίο κι αυτό είναι ασυνήθιστο γιατί πονάω μόνο όταν είναι να κατέβει η περίοδος! 

Δες πχ τώρα με τη φαρμακευτική αγωγή ο,τι και γίνει, αν είναι ανάγκη θα την ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο! Να σου πω την αλήθεια ήθελα έναν καθαρό κύκλο, μήπως ηρεμήσει ο οργανισμός από τα χάπια και κάνει τη δουλειά του! 

Αλλά ναι ιδανικά θα ήθελα να πάω κατευθείαν για χοριακη γιατι είναι η πιο έγκυρη! Μπορεί να είναι αρνητική πχ. Αλλά ξέρω ότι δεν θα έχω ελπίδες όπως ένα τεστακι ας πούμε! Αλλά επειδή την Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας, θέλω να "φροντίσω" τη δική μου μανούλα, να έχω γενικά θετικές σκέψεις, ιδανικά θα ήθελα με την καθυστέρηση να δω τι τεστ θα κάνω κλπ 

πρίν από 20 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εσύ δεν θα ακούς αγγελάκια και διαβολακια θα κάνεις αυτό που νιώθεις!!!όλοι έχουμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία!❤️ καλημέρα!εγώ πχ κάνω πάντα πριν την καθυστέρηση είτε αρνητικο είτε θετικό θέλω να το ξέρω για να μην καλπάζει η φαντασία μου!άλλες κοπέλες έχουν την υπομονή να κάνουν μετά την καθυστέρηση! είναι καθαρά στον άνθρωπο!its up to you !

Χαχαχα καλά ναι εννοείται! ❤️ Μην νομίζεις τον προηγούμενο μήνα είχα ξεκινήσει να κάνω τεστ 7 μέρες μετά την ωορρηξία κάθε μέρα,με απογοητευε! Είχε βγει και μια χοριακη 2,30 που είναι αρνητική αλλά η δικιά μου αρνητική ήταν πάντα 0,1 και από μόνη μου είχα ελπίδες μέχρι που είδα τη λαοθαλασσα 😂 παρ'ολο που θέλω να το ξέρω όσο πιο νωρίς γίνεται, το σωστό είναι να γίνουν μετά τη καθυστέρηση 

το ανέκδοτο της ημέρας: ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ! 😂😂😂😂 έκανα ένα One step όχι με τα πρωινά ούρα αλλά δεν είχα πιει και τίποτα, μισή κούπα καφέ. Το κάνω και βγαίνει όλο άσπρο! λέω πάει μετρημένα τα έχω κ αυτό ελαττωματικό, ούτε ο Θεός θέλει ❤️ εν τέλει με μεγάλη δυσκολία φτιαχνόταν η γραμμή ελέγχου αλλά στην άλλη γραμμή τίποτα! τις άλλες φορές, απλά το βάζω και αμέσως εμφανίζεται η γραμμή ελέγχου χωρίς πολλά ζόρια! τώρα γιατί με φυτίλιασε έτσι το τεστάκι; 😂😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...