Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

Κορίτσια ολα καλα! Τελικα εμεινε το ενα απο τα δυο στο σακο!!!! Μας ειπε οτι ειναι καλο που εγινε αυτο γιατι συνηθως αν ειναι δυο ιδια στο σακο τις περισσότερες φορές δεν παει καλα!!’ Ειναι 9μιση χιλιοστά περίπου ακουσαμε και καρδούλα! Απο κάτω με είδε παλι για καλύτερα! Με βαση την εβδομαδα που ειμαι στην 7η το μεγεθος ειναι μια χαρά μου ειπε!! Μου εγραψε εξετασεις και θα παμε σε 15 μέρες !!!! Ευτυχως ολα ενταξει!!!!! Ελπιζω να κυλήσουν ολα ετσι μεχρι το τέλος!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , souz13 είπε:

Κορίτσια ολα καλα! Τελικα εμεινε το ενα απο τα δυο στο σακο!!!! Μας ειπε οτι ειναι καλο που εγινε αυτο γιατι συνηθως αν ειναι δυο ιδια στο σακο τις περισσότερες φορές δεν παει καλα!!’ Ειναι 9μιση χιλιοστά περίπου ακουσαμε και καρδούλα! Απο κάτω με είδε παλι για καλύτερα! Με βαση την εβδομαδα που ειμαι στην 7η το μεγεθος ειναι μια χαρά μου ειπε!! Μου εγραψε εξετασεις και θα παμε σε 15 μέρες !!!! Ευτυχως ολα ενταξει!!!!! Ελπιζω να κυλήσουν ολα ετσι μεχρι το τέλος!!!! 

Μπράβο βρε κορίτσι μου μπράβο !!!!!πολύ χαίρομαι!!!χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε το !!!!

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου! Όλα πάνε κατ'ευχην! ❤️ 

πρίν από 20 λεπτά , Pepi88 είπε:

Βγήκε η χοριακη κορίτσια 97,87...μου φαίνεται λίγο χαμηλή αλλά δεν έχω ιδέα ....σήμερα κανονικά περίμενα αλλά βλέποντας τις τιμές για 4η εβδομάδα μου φαίνεται χαμηλή 

Κορίτσι μου στην ημέρα αναμενόμενης περιόδου η χοριακή είναι φυσιολογικό να είναι στα 100! Είσαι just στην τιμή! Τώρα σε 2-3 μερουλες ξανά θέλουμε να διπλασιαστεί! Μην κάνεις κακές σκέψεις, επηρεάζεται το σώμα σου! Όλα καλά θα πάνε ❤️❤️

πρίν από 22 λεπτά , rodok είπε:

Τέλεια κορίτσι μου! Όλα πάνε κατ'ευχην! ❤️ 

Κορίτσι μου στην ημέρα αναμενόμενης περιόδου η χοριακή είναι φυσιολογικό να είναι στα 100! Είσαι just στην τιμή! Τώρα σε 2-3 μερουλες ξανά θέλουμε να διπλασιαστεί! Μην κάνεις κακές σκέψεις, επηρεάζεται το σώμα σου! Όλα καλά θα πάνε ❤️❤️

Άντε να δούμε 🙏🙏🙏 ευχαριστώ για το κουράγιο και την συμπαράσταση αλήθεια!

• Ευχή 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, Pepi88 said:

Βγήκε η χοριακη κορίτσια 97,87...μου φαίνεται λίγο χαμηλή αλλά δεν έχω ιδέα ....σήμερα κανονικά περίμενα αλλά βλέποντας τις τιμές για 4η εβδομάδα μου φαίνεται χαμηλή 

Μίλησες με γιατρό;;; Θα ξανακάνεις λογικα πάλι μην αγχώνεσαι δεν ειναι άσχημη για να ανησυχείς

Κοπέλες μου καλημέρα.. μου έλειψε η παρέα σας αυτές τις μέρες ❤️ 

@Pepi88 γλυκιά μου γιατί το κάνεις αυτό του εαυτού αου και στο μωράκι σου; Υποβάλλεις τον εαυτό σου σε μια σκέψη αρνητική χωρίς να έχεις κάτι χειροπιαστό. Ενα αχνό τεστ δεν σημαίνει τίποτα. Ειδικά όταν συγκρίνεις διαφορετικές μάρκες δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα τις διαφορές. Κάποια έχουν περισσότερη ευαισθησία και άρα πιο σκούρα γραμμή και κάποια λιγότερη και άρα πιο άχνη γραμμή. 

Εύχομαι όλες με ευχάριστα νέα καθημερινά ❤️

εγώ συνεχίζω να έχω διάφορα. Για παράδειγμα τώρα έχω κολπιτιδα. Και πάλι προέκυψε στις γόνιμες μου. Έχω απογοητευτεί! εκεί που λες να εκμεταλλευτείς τους μήνες μετα την σαλπιγγογραφια συμβαίνουν αυτά. 🥴🥴

• Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 1

@Pepi88 υπομονή και θετικές σκέψεις! ❤️

εγώ είδα ένα απαίσιο όνειρο που και καλά ήξερα ότι ήμουν έγκυος και μου είχε έρθει περίοδος και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν αίμα εμφύτευσης αλλά ήξερα ότι δεν ήταν, και πάλι έβλεπα θετικά τεστ 😂 είχα κάνει ένα και το είδε η μαμά μου και μου έλεγε "είσαι έγκυος; και τι θα κάνεις;" και εγώ της έλεγα "όχι ρε συ να ξεκολλάνε οι γραμμές" και ήταν ένα τεστ που όντως ξεκολλούσαν οι γραμμές σαν μαγνητάκια 😂 γενικά ό,τι να'ναι! γενικά είμαι ελαφρώς πρησμένη, στήθος δεν πονάω και πού κ πού νιώθω κάτι πονάκια σαν πιέσεις κάτω και νιώθω ότι έρχεται περίοδος, υγρά καθόλου, μόνο πού κ πού αυτά τα κατουρημένα...άλλη μια βδομάδα περίπου κ τα πρωινά που το σκέφτομαι φοβάμαι λίγο 😂

Καλημέρα σε ολες! 

@lilbern13η βδομάδα ειμαι τωρα.

@souz13 τα νεα ειναι τελεια! Ολα καλα κοριτσι μου! Αποψε εγω δεν εκλεισα ματι απο τον πονο στο στήθος,  στη θηλη συγκεκριμένα κ μαλιστα μονο στο αριστερό!  😑

@Pepi88 βασανίζεσαι μονη σου!!! Η χοριακη σου είναι θετικη, αυτο εχει σημασια! Το ευρος είναι μεγαλο κ οι πινακες που δίνουν τιμες ειναι καθαρα ενδεικτικες κ δεν ισχύουν για ολους! Κανε ξανα χοριακη στις 48 ωρες. Ιδια ωρα με την πρωτη κ στο ίδιο εργαστηριο. Σε ενδιαφέρει ο διπλασιασμός.  Στο εχω ξαναγραψει. Εγω εκανα 2 τεστ, ενα μια μερα πριν την περίοδο κ ενα με 2 μερες καθυστέρηση..ηταν κ τα δυο αχνα! Η χοριακη μου 3η μερα καθυστέρησης επισης πολυ χαμηλη. Στο 48ωρο παραπανω απο διπλασιασμος. Εχω φτασει τις 13 βδομάδες!!!! Κ Θεου θέλοντος ελπιζω να παρω το μωρο μου γερο κ δυνατο στην αγκαλια μου! Εισαι ΕΓΚΥΟΣ!!! Δειξε πιστη στο σωμα σου κ στο μωρό σου κι ολα θα πανε καλα!! Μην κοβεις μονη σου την οποιαδήποτε θεραπεια σου έχουν δωσει για μια αισθηση που εχεις.

@rodok οχι τεστ πριν την μερα αναμενόμενης περιοδου!!!!!!

@Alice20 τοσο που σε εχει ταλαιπωρήσει,  να με θυμηθείς... θα ερθει πιο σύντομα απο οσο πιστευεις!

Εγω εχω αυριο γυναικολόγο κ ανυπομονω.  Ο αιματολογος μου αυξησε την σαλοσπιρ προληπτικά κ κρατάω σταθερα τις αντιπηκτικες. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

Καλημέρα σε ολες! 

@souz13 τα νεα ειναι τελεια! Ολα καλα κοριτσι μου! Αποψε εγω δεν εκλεισα ματι απο τον πονο στο στήθος,  στη θηλη συγκεκριμένα κ μαλιστα μονο στο αριστερό!  😑

@Pepi88 βασανίζεσαι μονη σου!!! Η χοριακη σου είναι θετικη, αυτο εχει σημασια! Το ευρος είναι μεγαλο κ οι πινακες που δίνουν τιμες ειναι καθαρα ενδεικτικες κ δεν ισχύουν για ολους! Κανε ξανα χοριακη στις 48 ωρες. Ιδια ωρα με την πρωτη κ στο ίδιο εργαστηριο. Σε ενδιαφέρει ο διπλασιασμός.  Στο εχω ξαναγραψει. Εγω εκανα 2 τεστ, ενα μια μερα πριν την περίοδο κ ενα με 2 μερες καθυστέρηση..ηταν κ τα δυο αχνα! Η χοριακη μου 3η μερα καθυστέρησης επισης πολυ χαμηλη. Στο 48ωρο παραπανω απο διπλασιασμος. Εχω φτασει τις 13 βδομάδες!!!! Κ Θεου θέλοντος ελπιζω να παρω το μωρο μου γερο κ δυνατο στην αγκαλια μου! Εισαι ΕΓΚΥΟΣ!!! Δειξε πιστη στο σωμα σου κ στο μωρό σου κι ολα θα πανε καλα!! Μην κοβεις μονη σου την οποιαδήποτε θεραπεια σου έχουν δωσει για μια αισθηση που εχεις.

@Alice20 τοσο που σε εχει ταλαιπωρήσει,  να με θυμηθείς... θα ερθει πιο σύντομα απο οσο πιστευεις!

Εγω εχω αυριο γυναικολόγο κ ανυπομονω.  Ο αιματολογος μου αυξησε την σαλοσπιρ προληπτικά κ κρατάω σταθερα τις αντιπηκτικες. 

προς το παρόν βλέπω στον ύπνο μου ότι τα κάνω και όχι στην πραγματικότητα 😂😂😂 

άρα αύριο ή την επόμενη βδομάδα θα ξέρεις το φύλο ε; 😍😍 να φανταστώ ο ενθουσιασμός κορυφώνεται! ειδικά που την επόμενη βδομάδα μπαίνεις στο 2ο τρίμηνο 😍😍

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, Evdokia Pan said:

Καλημέρα σε ολες! 

Ευδοκία μου, έχουν σπάσει τα νευρα μου που έρχεται το ένα μετά το άλλο 😕

Ανυπομονουμε όλες για αύριο ❤️

8 minutes ago, rodok said:

προς το παρόν βλέπω στον ύπνο μου ότι τα κάνω και όχι στην πραγματικότητα 😂😂😂 

άρα αύριο ή την επόμενη βδομάδα θα ξέρεις το φύλο ε; 😍😍 να φανταστώ ο ενθουσιασμός κορυφώνεται! ειδικά που την επόμενη βδομάδα μπαίνεις στο 2ο τρίμηνο 😍😍

Θα σου τα κλειδώσω κάπου για να μην έχεις πρόσβαση 😛😛

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

Ευδοκία μου, έχουν σπάσει τα νευρα μου που έρχεται το ένα μετά το άλλο 😕

Ανυπομονουμε όλες για αύριο ❤️

Θα σου τα κλειδώσω κάπου για να μην έχεις πρόσβαση 😛😛

Κορίτσι μου διάβασα τα δικά σου... τι να πω.. περάστικα! εύχομαι στις διακοπές στην Κρήτη να πάτε δύο και να γυρίσετε τρεις ❤️❤️❤️
χαχαχα εντάξει στον ύπνο μου είναι τσάμπα 😂 προς το παρόν δεν έχω κάνει κ ούτε μου έρχεται η ανάγκη! ο,τι βρέξει ας κατεβάσει! αλλά να ξέρω τι θα κατεβάσει, όταν πρέπει😂😂

• Ευχή 2

15 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Ήθελα πολύ να μπω χτες αλλά δεν τα κατάφερα γιατί είχα τρέξιμο. Πάρα πολύ χάρηκα με την χοριακή σου 🥰 Είναι πολύ καλή για την ημέρα που είσαι!! Αύριο πάλι θα ξανακάνεις 🙏

19 ώρες πρίν, rodok είπε:

@lilbern ιδανικά θα ήθελα να κάνω τότε 😂 έλα άμα φτάσει η Τετάρτη, τελείωσε και η εβδομάδα 😂😂 είμαι σίγουρη ότι θα δελεαστώ και θα κάνω νωρίτερα, και τα μούτρα μου θα φάω 😂 τώρα ζω το όνειρο της πιθανότητας, γιατί κιόλας τα πονάκια που έχω όταν είναι προεόρτια περιόδου, έχω και συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα! ενώ τώρα έχω πονάκια αλλά τουαλέτα γιοκ! 😂 σορρυ για τη λεπτομέρεια αλλά σε κάποια θέματα το σώμα μου είναι εκκλησία και αυτό που φαίνεται πολύ περίεργο! εύχομαι να είναι θετικό! 🤞🤞🤞

Ναι σιγά μην αντέξεις. Ούτε εγώ θα άντεχα, ειδικά αν είχα τόσα συμπτώματα!! Βρε μην κρύβεσαι σε εμάς, εμείς είμαστε το ίδιο τρελές με εσένα 🤣

16 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, τέλεια τα νέα σου 😍 Πόσο χάρηκες με αυτόν τον τέλειο ήχο???? Στην αρχή από κάτω γίνεται ο υπέρηχος γιατί αλλιώς δεν θα φαινόταν καλά. Την επόμενη φορά λογικά θα στον κάνει στην κοιλιά τον υπέρηχο. Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη 😍

πρίν από 59 λεπτά , Alice20 είπε:

Κοπέλες μου καλημέρα.. μου έλειψε η παρέα σας αυτές τις μέρες ❤️ 

@Pepi88 γλυκιά μου γιατί το κάνεις αυτό του εαυτού αου και στο μωράκι σου; Υποβάλλεις τον εαυτό σου σε μια σκέψη αρνητική χωρίς να έχεις κάτι χειροπιαστό. Ενα αχνό τεστ δεν σημαίνει τίποτα. Ειδικά όταν συγκρίνεις διαφορετικές μάρκες δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα τις διαφορές. Κάποια έχουν περισσότερη ευαισθησία και άρα πιο σκούρα γραμμή και κάποια λιγότερη και άρα πιο άχνη γραμμή. 

Εύχομαι όλες με ευχάριστα νέα καθημερινά ❤️

εγώ συνεχίζω να έχω διάφορα. Για παράδειγμα τώρα έχω κολπιτιδα. Και πάλι προέκυψε στις γόνιμες μου. Έχω απογοητευτεί! εκεί που λες να εκμεταλλευτείς τους μήνες μετα την σαλπιγγογραφια συμβαίνουν αυτά. 🥴🥴

Ωχ βρε κορίτσι μου, τι γκαντεμιά με την κολπίτιδα. Βάζεις κρέμα, κάνεις κάποια θεραπεία? 

yixDp2.png

2 minutes ago, rodok said:

Κορίτσι μου διάβασα τα δικά σου... τι να πω.. περάστικα! εύχομαι στις διακοπές στην Κρήτη να πάτε δύο και να γυρίσετε τρεις ❤️❤️❤️
χαχαχα εντάξει στον ύπνο μου είναι τσάμπα 😂 προς το παρόν δεν έχω κάνει κ ούτε μου έρχεται η ανάγκη! ο,τι βρέξει ας κατεβάσει! αλλά να ξέρω τι θα κατεβάσει, όταν πρέπει😂😂

Μακάρι να τα καταφέρουμε ❤️

Ναι ρε παιδί μου. Λες και δεν είναι αρκετά τα υπόλοιπα, προκύπτει και καθυστέρηση μερικές φορές χωρίς λόγο και αιτία !! 😆🤪

Μακάρι να είσαι εγκυουλα. Τότε θα σε αφήσω να κάνεις όσα τεστ θέλεις ;) 😘

2 minutes ago, lilbern said:

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Ήθελα πολύ να μπω χτες αλλά δεν τα κατάφερα γιατί είχα τρέξιμο. Πάρα πολύ χάρηκα με την χοριακή σου 🥰 Είναι πολύ καλή για την ημέρα που είσαι!! Αύριο πάλι θα ξανακάνεις 🙏

Ναι σιγά μην αντέξεις. Ούτε εγώ θα άντεχα, ειδικά αν είχα τόσα συμπτώματα!! Βρε μην κρύβεσαι σε εμάς, εμείς είμαστε το ίδιο τρελές με εσένα 🤣

Κοριτσάκι μου γλυκό, τέλεια τα νέα σου 😍 Πόσο χάρηκες με αυτόν τον τέλειο ήχο???? Στην αρχή από κάτω γίνεται ο υπέρηχος γιατί αλλιώς δεν θα φαινόταν καλά. Την επόμενη φορά λογικά θα στον κάνει στην κοιλιά τον υπέρηχο. Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη 😍

Ωχ βρε κορίτσι μου, τι γκαντεμιά με την κολπίτιδα. Βάζεις κρέμα, κάνεις κάποια θεραπεία? 

Χθες το συνειδητοποίησα, κατά την επαφή. Μου ήρθε αυτή η μυρωδιά "ψαριλας" (συγνώμη για τις λεπτομέρειες) και ήθελα να βάλω τα κλάματα! Προς το παρόν έβαλα ενδοκολπικα προβιοτικα και θα πάρω και ειδικό σαπουνακι. Θα το παρακολουθήσω μήπως και γλιτώσω την αντιβίωση! Θα έχουμε αποχή μέχρι την Πέμπτη λόγω του ότι θα λείπει αλλά την Πέμπτη που επιστρέφει ειναι η 15η μέρα του κύκλου μου. Νομίζω θα πάρω το ρίσκο και να έρθουμε σε επαφή την Πέμπτη (αν δεν έχω κάποια ενόχληση)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...