Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

@rodok @Evdokia Pan @souz13Και όμως το ένστικτο μου μάλλον βγήκε αληθινό πήρα σήμερα τεστακι το IQ μόνο αυτο βρήκα ένα διπλό ...το έκανα και βγήκε  αχνό ...πήγα έκανα χοριακη και περιμένω ...και 4η φορά δλδ κάπου έλεος ...

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

@rodok @Evdokia Pan @souz13Και όμως το ένστικτο μου μάλλον βγήκε αληθινό πήρα σήμερα τεστακι το IQ μόνο αυτο βρήκα ένα διπλό ...το έκανα και βγήκε  αχνό ...πήγα έκανα χοριακη και περιμένω ...

πήγες και πήρες το τεστ με τις χειρότερες κριτικές κορίτσι μου! το 80% εδώ μέσα λένε ότι το τεστ IQ μόνο IQ δεν έχει! Ηρέμησε! ό,τι και να είναι δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου! ❤️

πρίν από 10 λεπτά , rodok είπε:

πήγες και πήρες το τεστ με τις χειρότερες κριτικές κορίτσι μου! το 80% εδώ μέσα λένε ότι το τεστ IQ μόνο IQ δεν έχει! Ηρέμησε! ό,τι και να είναι δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου! ❤️

Σοβαρά μιλάς?και η χοριακη θα αργήσει πολύ να βγει ρε γαμωτο κατά τις 7 μου είπανε 🥺🥺🥺μέχρι τότε θα φάω τα ρούχα μου πφφφφφ 

• Δύναμη! 1

aDqFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Pepi88 είπε:

Σοβαρά μιλάς?και η χοριακη θα αργήσει πολύ να βγει ρε γαμωτο κατά τις 7 μου είπανε 🥺🥺🥺μέχρι τότε θα φάω τα ρούχα μου πφφφφφ 

υπομονή! όλα καλά θα πάνε! ❤️❤️ 
και θα σου πω αυτό που μου είπε και η @Evdokia Pan και τώρα τον Ιούνιο έχω ραντεβού... επίσκεψη σε αιματολόγο! έστω και προληπτικά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου 😍

@rodok μου δεν μπήκα καθόλου χτες γιατί ήμασταν όλη μέρα έξω σε ένα event και μετά για φαγητό οπότε γυρίσαμε αργά. Ήρθε ευτυχώς Σάββατο βράδυ γιατί θα άρχιζα να αγχώνομαι αλλιώς με αρνητικό τεστ, χωρίς περίοδο, οπότε μετά την ήθελα να έρθει για να μου φύγει το άγχος και ευτυχώς με άκουσε χαχαχ! 

@Pepi88 μου λίγο έλειψα και ορίστε κατάσταση!!!!! Βρε θα σε πιάσω από το μαλλί εσένα. ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ!!! Είδαμε τις πανέμορφες ροζ γραμμούλες και ήρθαν για να μείνουν. Θα έχεις μια όμορφη χοριακούλα!!! Πόσες μέρες πριν την ημέρα που θα περίμενες περίοδο είσαι? 

@Marianne μου σου ήρθε τελικά η περίοδος κι εσένα ε? :( Είχα αφήσει τις ελπίδες μου σε εσένα. Δεν πειράζει. Αυτόν τον μήνα 🥰

@souz13 μου τι κάνεις γλυκούλα μου? Πως αισθάνεσαι σήμερα?

@Evdokia Pan μεγαλώνει το μωράκι σου? Σε ποιά εβδομάδα είσαι τώρα?❤️

• Μου αρέσει 2

yixDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , lilbern είπε:

@rodok μου δεν μπήκα καθόλου χτες γιατί ήμασταν όλη μέρα έξω σε ένα event και μετά για φαγητό οπότε γυρίσαμε αργά. Ήρθε ευτυχώς Σάββατο βράδυ γιατί θα άρχιζα να αγχώνομαι αλλιώς με αρνητικό τεστ, χωρίς περίοδο, οπότε μετά την ήθελα να έρθει για να μου φύγει το άγχος και ευτυχώς με άκουσε χαχαχ! 

@Pepi88 μου λίγο έλειψα και ορίστε κατάσταση!!!!! Βρε θα σε πιάσω από το μαλλί εσένα. ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ!!! Είδαμε τις πανέμορφες ροζ γραμμούλες και ήρθαν για να μείνουν. Θα έχεις μια όμορφη χοριακούλα!!! Πόσες μέρες πριν την ημέρα που θα περίμενες περίοδο είσαι? 

@Marianne μου σου ήρθε τελικά η περίοδος κι εσένα ε? :( Είχα αφήσει τις ελπίδες μου σε εσένα. Δεν πειράζει. Αυτόν τον μήνα 🥰

αχ σε καταλαβαίνω! 😂 κι εγώ παρόλο που είναι νωρίς για να έρθει, σκέφτομαι "αν δεν είμαι ας έρθει κανονικά και πιο πριν δεν έχω θέμα" 😂😂😂 προς το παρόν το έχω ρίξει στη δουλειά, στις ολοκλήρωση υποχρεώσεων και γενικά με βγαίνει μια παραγωγικότητα σήμερα γιατί χθες το μεσημέρι κοιμήθηκα 3 ώρες, και μετά το βράδυ μέχρι σήμερα έριξα ένα ωραίο 12ωρο ύπνο! 😂😂 όσο για σένα κυρία μου νομίζω ότι πρέπει να βάλεις μπρος και να έρχεσαι "καταλάθος ελεύθερα" στις γόνιμες 😉😉

πρίν από 4 λεπτά , rodok είπε:

αχ σε καταλαβαίνω! 😂 κι εγώ παρόλο που είναι νωρίς για να έρθει, σκέφτομαι "αν δεν είμαι ας έρθει κανονικά και πιο πριν δεν έχω θέμα" 😂😂😂 προς το παρόν το έχω ρίξει στη δουλειά, στις ολοκλήρωση υποχρεώσεων και γενικά με βγαίνει μια παραγωγικότητα σήμερα γιατί χθες το μεσημέρι κοιμήθηκα 3 ώρες, και μετά το βράδυ μέχρι σήμερα έριξα ένα ωραίο 12ωρο ύπνο! 😂😂 όσο για σένα κυρία μου νομίζω ότι πρέπει να βάλεις μπρος και να έρχεσαι "καταλάθος ελεύθερα" στις γόνιμες 😉😉

Επειδή είπαμε μετά το καλοκαίρι να μείνουμε μαζί σκέφτομαι μήπως να περιμένουμε τότε για να αξιοποιήσουμε τις γόνιμες. Βέβαια αυτά τα λέω τώρα 🤣 Θα δω πως θα μου βγει στις τωρινές γόνιμες χαχχαχα!! Εσύ πόσο dpo είσαι????? 🤣 Να ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε τα τεστάκια 🤫🤭

yixDp2.png

πρίν από 28 λεπτά , lilbern είπε:

κοριτσάκι μου όσο και να θέλω να είναι ολα καλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι και το λέω με πλήρη ηρεμία.. σήμερα περιμένω κανονικά ...από χθες κάτι δεν μου άρεσε με το χθεσινό τεστ ..βάση ημερών έπρεπε να είναι τόσο σκούρο όσο η γραμμή ελέγχου..δεν θα πάρω προγεστερόνη τώρα το μεσημέρι τουλάχιστον αν είναι να έρθει να μην το καθυστερω είναι πιο βάναυσο ...

• Δύναμη! 1

aDqFp2.png

πρίν από 14 λεπτά , lilbern είπε:

Επειδή είπαμε μετά το καλοκαίρι να μείνουμε μαζί σκέφτομαι μήπως να περιμένουμε τότε για να αξιοποιήσουμε τις γόνιμες. Βέβαια αυτά τα λέω τώρα 🤣 Θα δω πως θα μου βγει στις τωρινές γόνιμες χαχχαχα!! Εσύ πόσο dpo είσαι????? 🤣 Να ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε τα τεστάκια 🤫🤭

καλά όλες έτσι λέμε στην περίοδο ότι "να θα το πάρω χαλαρά" και με το που φανερώνονται οι γόνιμες, κάνουμε σαν γάτες 😂😂😂 σύμφωνα με τον γυναικολόγο και τα υγρά και το 2ο δεύτερο τεστάκι είμαι γύρω στα 6-7 dpo 😂😂😂 τεστάκι λέω να κάνω την άλλη Δευτέρα, αν έχω καθυστέρηση και μετά από εκεί, βλέπουμε και πράττουμε! από εκεί που είχα υγρά, τώρα νιώθω ξεραΐλα αλλά στο εσώρουχο είναι λες και κατουριέμαι πάνω μου! 😂 ελαφριά πονάκια, πότε νιώθω σαν μπαλόνι, πότε νιώθω κορμάρα, πότε νεύρα, πότε όχι 😂 το ζω μόνη μου 😂 γενικά διάβασα μέχρι να γίνει η εμφύτευση έχουμε υγρά για να διευκολυνθεί η διαδικασία (δλδ το γονιμοποιημένο αυγουλάκι να φτάσει στο σημείο που πρέπει) κ όταν άρχιζει η εμφύτευση λόγω χαμηλών οιστρογόνων μπορεί ο κόλπος να κάνει κάποια "νούμερα" 😂 Βλέπεις εδώ πέρα παρέχουμε και δωρεάν μαθήματα βιολογίας/ανατομίας 😂😂😂 ό,τι είναι να γίνει! αρκεί να το μάθω και να μην παιδευτώ! 😂

πρίν από 5 λεπτά , Pepi88 είπε:

κοριτσάκι μου όσο και να θέλω να είναι ολα καλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι και το λέω με πλήρη ηρεμία.. σήμερα περιμένω κανονικά ...από χθες κάτι δεν μου άρεσε με το χθεσινό τεστ ..βάση ημερών έπρεπε να είναι τόσο σκούρο όσο η γραμμή ελέγχου..δεν θα πάρω προγεστερόνη τώρα το μεσημέρι τουλάχιστον αν είναι να έρθει να μην το καθυστερω είναι πιο βάναυσο ...

εγώ προτείνω να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου, να περιμένεις τη χοριακή σου το απόγευμα και αύριο με ψυχραιμία παίρνεις αποφάσεις με τη βοήθεια του γιατρού σου, όσο πρόκειται για το κομμάτι της υγείας σου! 
εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε! ❤️ ό,τι και να γίνει, είμαστε εδώ! μην το ξεχνάς!

• Χαχα 1

@Pepi88 γιατι χανεις τις ελπίδες σου ; Αφου ηταν κθαρες δυο γραμμες στο τεστ!!!!! 

@lilbern ειμαι καλα σημερα το μεσημερι εχουμε ραντεβού στη γιατρό και εχω πολύ αγωνία ! Απο συμπτώματα εχω μόνο το στηθος απο την κυριακή! Το σαββατο ημουν χαλια απο φούσκωμα και στομάχι αλλα απο την κυριακη ειναι η αληθεια μου εχει σταματήσει

@rodok ποτε περιμενεις ειπαμε;;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , souz13 είπε:

@Pepi88 γιατι χανεις τις ελπίδες σου ; Αφου ηταν κθαρες δυο γραμμες στο τεστ!!!!! 

@lilbern ειμαι καλα σημερα το μεσημερι εχουμε ραντεβού στη γιατρό και εχω πολύ αγωνία ! Απο συμπτώματα εχω μόνο το στηθος απο την κυριακή! Το σαββατο ημουν χαλια απο φούσκωμα και στομάχι αλλα απο την κυριακη ειναι η αληθεια μου εχει σταματήσει

περιμένουμε με ανυπομονησία τα γλυκά σου νέα, Σούζι μου 😍😍😍❤️❤️❤️

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Αχ γλυκούλα μου, δεν έχεις περάσει και λίγα. Λογικό να φοβάσαι. Εμείς είμαστε εδώ. Περιμένουμε την χοριακή ❤️ 

πρίν από 59 λεπτά , rodok είπε:

καλά όλες έτσι λέμε στην περίοδο ότι "να θα το πάρω χαλαρά" και με το που φανερώνονται οι γόνιμες, κάνουμε σαν γάτες 😂😂😂 σύμφωνα με τον γυναικολόγο και τα υγρά και το 2ο δεύτερο τεστάκι είμαι γύρω στα 6-7 dpo 😂😂😂 τεστάκι λέω να κάνω την άλλη Δευτέρα, αν έχω καθυστέρηση και μετά από εκεί, βλέπουμε και πράττουμε! από εκεί που είχα υγρά, τώρα νιώθω ξεραΐλα αλλά στο εσώρουχο είναι λες και κατουριέμαι πάνω μου! 😂 ελαφριά πονάκια, πότε νιώθω σαν μπαλόνι, πότε νιώθω κορμάρα, πότε νεύρα, πότε όχι 😂 το ζω μόνη μου 😂 γενικά διάβασα μέχρι να γίνει η εμφύτευση έχουμε υγρά για να διευκολυνθεί η διαδικασία (δλδ το γονιμοποιημένο αυγουλάκι να φτάσει στο σημείο που πρέπει) κ όταν άρχιζει η εμφύτευση λόγω χαμηλών οιστρογόνων μπορεί ο κόλπος να κάνει κάποια "νούμερα" 😂 Βλέπεις εδώ πέρα παρέχουμε και δωρεάν μαθήματα βιολογίας/ανατομίας 😂😂😂 ό,τι είναι να γίνει! αρκεί να το μάθω και να μην παιδευτώ! 😂

εγώ προτείνω να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου, να περιμένεις τη χοριακή σου το απόγευμα και αύριο με ψυχραιμία παίρνεις αποφάσεις με τη βοήθεια του γιατρού σου, όσο πρόκειται για το κομμάτι της υγείας σου! 
εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε! ❤️ ό,τι και να γίνει, είμαστε εδώ! μην το ξεχνάς!

Αχ έχεις δίκιο. Τώρα πχ λέω ότι όντως δεν με νοιάζει καθόλου, αλλά αν έρθουν εκείνες οι μέρες δεν ξέρω πως θα το σκεφτώ 🤣

Πάντως η άλλη Δευτέρα μου φαίνεται πολύ μακριά γαμώτο. Πως θα αντέξουμε μέχρι τότε????😱

πρίν από 56 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok ποτε περιμενεις ειπαμε;;

Έτσι είναι τα συμπτώματα γλυκούλα μου. Έρχονται και φεύγουν. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό εννοείται!!!! 😍

yixDp2.png

@lilbern ιδανικά θα ήθελα να κάνω τότε 😂 έλα άμα φτάσει η Τετάρτη, τελείωσε και η εβδομάδα 😂😂 είμαι σίγουρη ότι θα δελεαστώ και θα κάνω νωρίτερα, και τα μούτρα μου θα φάω 😂 τώρα ζω το όνειρο της πιθανότητας, γιατί κιόλας τα πονάκια που έχω όταν είναι προεόρτια περιόδου, έχω και συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα! ενώ τώρα έχω πονάκια αλλά τουαλέτα γιοκ! 😂 σορρυ για τη λεπτομέρεια αλλά σε κάποια θέματα το σώμα μου είναι εκκλησία και αυτό που φαίνεται πολύ περίεργο! εύχομαι να είναι θετικό! 🤞🤞🤞

@rodok @lilbern αγάπες μου ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο και τα καλά σας λόγια 🙏❤️ότι είναι να γίνει θα γίνει ! @souz13  το χθεσινό τεστ ήταν πολύ καλό το σημερινό απογοήτευση πιο αχνό οπότε περιμένω απλά  την χοριακη να το επιβεβαιώσει...Τώρα περιμένουμε τα δικά σου νέα και εύχομαι να είναι τέλεια!!!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...