Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

@souz13 με το καλό να πάτε να σου φύγει και εσένα το άγχος και η αγωνία!!! Με τα συμπτώματα υπομονή, χαλάλι για το μωράκι🥰 

Πιστεύω όλα καλά θα είναι και ανυπομονώ να μας πεις τα νέα σου🥰 

Πόσο είσαι τώρα;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Marianne said:

@souz13 με το καλό να πάτε να σου φύγει και εσένα το άγχος και η αγωνία!!! Με τα συμπτώματα υπομονή, χαλάλι για το μωράκι🥰 

Πιστεύω όλα καλά θα είναι και ανυπομονώ να μας πεις τα νέα σου🥰 

Πόσο είσαι τώρα;;

6+6 την τρίτη μπαίνω στην εβδομη εβδομαδα! Εσυ πως εισαι;

εχω αγωνια να δω και με το σακο τι εγινε γιατι ειχαμε δει δυο μεσα στον ιδιο σακο και μου ειχε πει ιδανικα πρεπει να μεινει το ενα και με εχει αγχώσει αυτο για το τι θα γινει κατάλαβες 

• Ευχή 1

@souz13 καταλαβαίνω το άγχος σου απόλυτα... Θετική σκέψη και όλα θα πάνε τέλεια!! Οπότε λογικά αν είναι θα ακούσετε και καρδούλα;; 🥰 

Εγώ αδιαθετησα κανονικά σήμερα, ποναω αρκετά βέβαια αλλά μια χαρά όλα!! Νέος κύκλος και πάμε δυνατά🥰

@Marianne άσε τρομερά παιχνίδια κάνει το υποσυνείδητο! 😂😂😂  

Ήρθα στη δουλειά για διαγώνισμα επιτήρησή και ενώ δεν κάνω κάτι αμάν, νιώθω πτώμα παλι ρε γαμωτο κ εκνευρίζομαι! Πολύ υπνηλία και πείνα γενικά 😂😂 κάποια στιγμή με τα παιδιά να φωνάζουν με έπιασε ζαλάδα και από τότε είμαι λίγο κάπως! 

@souz13 πιστεύω πώς σίγουρα ένα θα είναι ❤️❤️❤️ μια χαρά θα πάνε όλα! Αν είναι δύο, θα είναι και ίδια; Ομοζυγωτικα τα λένε; Δεν θυμάμαι! 

@lilbern πού πήγες βρε ψυχή; Από χθες σαν να σιωπησες λίγο! Ήρθε η καταραμένη;

3 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Καλημέρα!!!!

@rodok Το μυαλό μας, μας παίζει πολλά παιχνίδια τελικά!!🤣 είναι νωρίς για να έκανες τεστ σήμερα, μπορεί να απογοητευοσουν χωρίς λόγο!! Κάνε τοοοοοσο λίγο υπομονή🤣 

@lilbern που έχεις εξαφανιστεί εσύ καλέ;;; 🥰

@Evdokia Pan με το καλό να μάθετε το φύλο 🥰

@Pepi88 @souz13 Γενικά οι εγκυουλες είστε καλά;; 🥰

Καλά και εγώ !!δεν έχω κάτι έντονο από συμπτώματα....έκανα και σήμερα ένα τεστακι νομίζω πάμε καλά !ενημέρωσα και το προφίλ 😂...από αύριο ξεκινάει επίσημα η καθυστέρηση 🙏🙏🙏

2 ώρες πρίν, souz13 είπε:

6+6 την τρίτη μπαίνω στην εβδομη εβδομαδα! Εσυ πως εισαι;

εχω αγωνια να δω και με το σακο τι εγινε γιατι ειχαμε δει δυο μεσα στον ιδιο σακο και μου ειχε πει ιδανικα πρεπει να μεινει το ενα και με εχει αγχώσει αυτο για το τι θα γινει κατάλαβες 

Λογικό είναι να έχεις άγχος ρε συ ...εγώ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να είναι ιδανικά!!!θα περιμένουμε με αγωνία νέα σου !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Marianne είπε:

@Pepi88 μωρέ τι ωραίες που είναι οι δυο έντονες ροζ γραμμές🥰🥰🥳

Για χοριακη θα πας αύριο; Με τον γιατρό έχεις μιλήσει;;

Αν δεν γίνει ακριβώς ίδιο χρώμα με την γραμμή ελέγχου δεν θα ησυχάσω 😂με τον γιατρό μίλησα και θεωρητικά θα πάω σε 10 μέρες ...αμήν να πάνε όλα καλά ...χοριακη αν δεν μου ζητήσει δεν θα κάνω ...αν νιώσω ότι κάτι δεν πάει καλά θα κάνω ...εσύ πως είσαι ?ήρθε κανονικά?

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Αν δεν γίνει ακριβώς ίδιο χρώμα με την γραμμή ελέγχου δεν θα ησυχάσω 😂με τον γιατρό μίλησα και θεωρητικά θα πάω σε 10 μέρες ...αμήν να πάνε όλα καλά ...χοριακη αν δεν μου ζητήσει δεν θα κάνω ...αν νιώσω ότι κάτι δεν πάει καλά θα κάνω ...εσύ πως είσαι ?ήρθε κανονικά?

Η αλήθεια είναι πως η χοριακη παραπάνω άγχος μας δίνει.. πάντως ότι είσαι εγκυουλα, δεν χωρά αμφιβολία!!🥳 Αναμένουμε την επίσκεψη σου στο γιατρό τώρα!!🥰

Ναι κανονικότατα ήρθε!! Τα έχω μάθει πλέον τα κόλπα της για αυτό δεν υποκύπτω 😅 Ξεκινάει και μια δύσκολη σεζόν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ευκολο τώρα! Ότι έρθει, θα δούμε🤔

πρίν από 16 λεπτά , Marianne είπε:

Η αλήθεια είναι πως η χοριακη παραπάνω άγχος μας δίνει.. πάντως ότι είσαι εγκυουλα, δεν χωρά αμφιβολία!!🥳 Αναμένουμε την επίσκεψη σου στο γιατρό τώρα!!🥰

Ναι κανονικότατα ήρθε!! Τα έχω μάθει πλέον τα κόλπα της για αυτό δεν υποκύπτω 😅 Ξεκινάει και μια δύσκολη σεζόν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ευκολο τώρα! Ότι έρθει, θα δούμε🤔

Μακάρι να πάνε ολα καλά αυτή τη φορά !!δεν περνάνε οι μέρες 🥴

Ότι έρθει όπως το είπες !!θα είσαι και απασχολημένη τώρα οπότε ότι έρθει θα έρθει πιο αναίμακτα χωρίς άγχος και το εύχομαι ολόψυχα ❤️❤️

• Λουλούδια 1

aDqFp2.png

15 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Μακάρι να πάνε ολα καλά αυτή τη φορά !!δεν περνάνε οι μέρες 🥴

Ότι έρθει όπως το είπες !!θα είσαι και απασχολημένη τώρα οπότε ότι έρθει θα έρθει πιο αναίμακτα χωρίς άγχος και το εύχομαι ολόψυχα ❤️❤️

Καλημέρα!!! Όλα καλά θα πάνε, προσπάθησε να αφήσεις το άγχος πίσω σου, όσο μπορείς 🥰

Μα και πάλι περισυ τέλος σεζόν έμεινα έγκυος και αναρωτιόμασταν πως τα καταφέραμε. Οι επαφές μας ήταν μετρημένες. Αλλά το είχαμε βγάλει τελείως από το μυαλό μας, είχαμε πολύ τρέξιμο με την δουλειά και χαλαρωσαμε. Ούτε καν είχα σκεφτεί να κάνω τεστ γιατί ήμουν σίγουρη ότι αποκλείεται🤣 15 τεστ είχα κάνει μέχρι να το πιστέψω 🤣 σαν εσένα και εγώ τελικά😅🤪

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Marianne είπε:

Καλημέρα!!! Όλα καλά θα πάνε, προσπάθησε να αφήσεις το άγχος πίσω σου, όσο μπορείς 🥰

Μα και πάλι περισυ τέλος σεζόν έμεινα έγκυος και αναρωτιόμασταν πως τα καταφέραμε. Οι επαφές μας ήταν μετρημένες. Αλλά το είχαμε βγάλει τελείως από το μυαλό μας, είχαμε πολύ τρέξιμο με την δουλειά και χαλαρωσαμε. Ούτε καν είχα σκεφτεί να κάνω τεστ γιατί ήμουν σίγουρη ότι αποκλείεται🤣 15 τεστ είχα κάνει μέχρι να το πιστέψω 🤣 σαν εσένα και εγώ τελικά😅🤪

Με κατακλύζουν μαύρες σκέψεις ότι δεν θα προχωρήσει πάλι κλπ ...τελικά μετά από αποβολές θέλεις δεν θέλεις σου μπαίνει ο φόβος για τα καλά 🥺ενώ γενικά είμαι αισιόδοξο άτομο ...

Ε ναι έτσι γίνεται όταν χαλαρωνεις τσουπ έρχεται!!εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!και αν δεν πάει καλά η δική μου μαζί και στον "αγώνα " θα είμαστε!!

• Δύναμη! 2

aDqFp2.png

15 minutes ago, Pepi88 said:

Με κατακλύζουν μαύρες σκέψεις ότι δεν θα προχωρήσει πάλι κλπ ...τελικά μετά από αποβολές θέλεις δεν θέλεις σου μπαίνει ο φόβος για τα καλά 🥺ενώ γενικά είμαι αισιόδοξο άτομο ...

Ε ναι έτσι γίνεται όταν χαλαρωνεις τσουπ έρχεται!!εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!και αν δεν πάει καλά η δική μου μαζί και στον "αγώνα " θα είμαστε!!

Καλημερα !! Καληεβδομαδα !!!! Και εγω ετσι νοιωθω γιατι εχω την φοβια απο τη προηγούμενη φορα σε καταλαβαίνω!!! Αλλα προσπαθω να μην το κανω !!! ελπίζω να ναι καλα ολα σημερα !!! Παλι το πρωι νόμιζα οτι ειχα κατουρηθει 😂

• Δύναμη! 2

@Pepi88 @souz13 δυο παλλινδρομες μεσα σε 6 μηνες. Τις πρώτες βδομάδες κ με αιμμοραγια ημουν να πεθανω απο την στεναχώρια.  Η @rodok κ η @Alice20 με στηριξαν πολυ εδω μεσα! Η αλήθεια ειναι πως αν έχεις περασει απωλεια, το μυαλο σου παει συνέχεια στο κακο. Απλα οσο περνανε οι βδομάδες ελπιζεις περισσότερο οτι ολα θα πανε καλα! Εγω καθε φορα που με κυριεύει φοβοε η μια αρνητική σκεψη, χαιδευω την κοιλια μου κ λεω πολλες φορες κ δυβατα "οχι, δεν θα το σκεφτεις αυτό τωρα, δεν θα στεναχωρησεις το μωρακι!" Κ καπως ετσι ας πουμε επιβιωνω απο το άγχος κ τους φοβους μου!

• Δύναμη! 2

9 minutes ago, Evdokia Pan said:

@Pepi88 @souz13 δυο παλλινδρομες μεσα σε 6 μηνες. Τις πρώτες βδομάδες κ με αιμμοραγια ημουν να πεθανω απο την στεναχώρια.  Η @rodok κ η @Alice20 με στηριξαν πολυ εδω μεσα! Η αλήθεια ειναι πως αν έχεις περασει απωλεια, το μυαλο σου παει συνέχεια στο κακο. Απλα οσο περνανε οι βδομάδες ελπιζεις περισσότερο οτι ολα θα πανε καλα! Εγω καθε φορα που με κυριεύει φοβοε η μια αρνητική σκεψη, χαιδευω την κοιλια μου κ λεω πολλες φορες κ δυβατα "οχι, δεν θα το σκεφτεις αυτό τωρα, δεν θα στεναχωρησεις το μωρακι!" Κ καπως ετσι ας πουμε επιβιωνω απο το άγχος κ τους φοβους μου!

Το ξερω σε καταλαβαινω!! Και εγω ελπιζω να κυλησουν καλα ολα!!! Οσο περναει ο καιρος δλδ φαινονται πιο θετικα τα πράγματα! Ελπιζω δηλαδη! Απλα ειδικα το πρωτο καιρο υπαρχει ο φοβος 

• Δύναμη! 1

1 hour ago, Evdokia Pan είπε:

Ισχύει αυτό! κάθε καινούρια εμπειρία, δεν πρέπει ποτέ να την παρομοιάζουμε με μια προηγούμενη! κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή, μια ευκαιρία για θετικές σκέψεις! Ζωντανό παράδειγμα η Ευδοκία που πίστεψε στον εαυτό της επέμεινε και τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και μέχρι τέλους ❤️❤️❤️
@souz13 @Pepi88 ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να μην συγκρίνετε την τωρινή εγκυμοσύνη με άσχημες εμπειρίες, αλλά πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας όλες οι γυναίκες πως η κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική και διαφορετική! Γι' αυτό και τώρα θα τα καταφέρετε! 

Κατανοώ απόλυτα τον φόβο σας! Κι εγώ ώρες ώρες σε αυτή την αναμονή σκέφτομαι: "θα μείνω ποτέ ξανά έγκυος;", "θα έχω ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη;" "θα δω θετικό τεστάκι αυτό τον μήνα;" "είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι;" και άλλες χιλιάδες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό μου και σκέφτομαι "ένα βήμα τη φορά, η επιστήμη είναι εδώ να βοηθήσει όλες τις γυναίκες". Οπότε κι εσείς να σκέφτεστε ότι κάθε μέρα που περνάει, κάθε βδομάδα που περνάει, να σκέφτεστε ότι είστε καλά,είστε ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σας και πως κάθε βδομάδα είναι μια "νική"!! ❤️❤️

Άκυρο, αλλά τα υγρά σταμάτησαν (αυτά τα ζελεδένια) έχω πολλά νερούλα, λες και κατουριέμαι στον ύπνο μου και πού κ πού κάτι περίεργες κράμπες... Όλα μοιάζουν περιόδου, αλλά τι να κάνουμε! αυτά έχει η ζωή! βέβαια όσο δεν βλέπω περίοδο ή τα έντονα συμπτώματα περιόδου που νιώθω, έχω μια μικρή ελπίδα! 11-15/16 Μαΐου αναμένω περίοδο, θα δείξει! 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...